2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Anlattigin seyler kolay seyler degil, bazi benzerlikler var kendi evliligme bakinca ama dini konularda baski yapmani dogru bulmuyorum, neticede kocaman adam ister yapar ister yapmaz, dinde zorlama yok olmamali. Ama diger konularda haklisin, cekilmez.
Kac tane cocugun var canim? Iyiki annen arkanda..

Ne dominantı ablam yaaa
İş gezmeye tozmaya gelince,kahveye oyuna gelince her adım atılıyo ama...
Kusura bakmasın

Tabi onu bilirler. Ben beraberlikte diyorum ve karekter olarak dominant, aktif biri degil galiba. Bazi insanlar ot gelip, ot gidiyor iste.

12 yıl neden beklediniz peki?
Neyi beklediniz?
İlk seneler alışma,tanışma evresi dedim.çocuk olunca cocuguma yöneldim.dedim kızım en azından baban gibi dövmüyor,en azından yaptıklarına karışmıyor.(ilgisizliği hoşuma gitti,babada ki baskıdan sonra)
Sonra sôylenmeye başladım,yine aile korkusuna ayrılık düşünmedim.en son 2016 yılında hooop tamam dedim.artık geri dönüşüm yok bosaniyorum.o seneüniversiteyi kazandığımı ögrendim.ulan dedim,dur şu diplomayı elime alayım.öyle koyayım tekmeyi.tam burslu saglık üniversitesi kazanmisim.babam hayatta okutmaz.diplomayı alıp bırakıcam.

Dini konularda baskı olmaz ama baskasına olmaz.
Ben aynı evde yasıyorsam,namaz kldığım yere ayakkabısıyla basamaz,
Gusulsüz gezemez.onun getirdiği para benim boğazından geçiyor.dinimiz de gusulle attıgın bir adım bile bereketsiz ılıktır.kumar oynayamaz,kumlardan kazandığı haram parayı bana yediremez...
Yani ortak kullanım alanlarımız var .eğer müslümanım diyorsa buna uygun davranmalı.yoksa x kişi ıslama uygun davranmadıgın da uyaririm ama zorlayamam onun hayati...ama eşim hayatini tek yasamiyor bende varım.

Kesinlikle aynı kanıdayım Toxicant

yosuntuttum Gusül falan tamam temizlik bakımından rahatsız hissediyor olabilirsin...
Ama diger konularda kocaman adama baskı yapmak hos degil...
Icinden gelmedikten sonra zorlama ile namaz kılsa ne kılmasa ne....oruç tutsa ne tutmasa ne...
Ibadet gönül işi....

Sevgiye çok açsın...Ailende zaten görmemişsin...
Manevi anlamda tamamlanmamışsın anlıyorum seni ama madem kararlısın esini bu duruma hazırla derim...
Aksi halde bir 12 senede öyle gecebilir :)

Şimdi diyorum ki...anlaşmalı boşanma kağıdı hazirlatayim.buna imzalatayim.hic aileleri sokmayayim isin içine.?

Eşiniz ibadetini tek başına yaşıyor...
Herkeste oldugu gibi...Olmasi gerektigi gibi...
Allahla kul arasındadir ibadet...
Ama eger sizin ibadet alaniniza zarar verip saygi gostermiyorsa buna birsey diyemem....
Neyse konu farkli yonlere gitmesin
Meseleye dönelim

yani ben milletin bir evde toplaşıp sizin dersiniz ne?,lafini duymak istemiyorum....
İkna edilmekten korkuyorum,bunun için mi derler diye korkuyorum,söğüdün ulan istemiyorum dedigimde birşey olmaz biz neler yaşıyoruz demelerinden korkuyorum.
Kocam boşanmaya çoktan razı gibi özür dilerim demekten başka bir bok dediği yok.
Nerden basliycam ben ya

özür dileyip ağlayan adam görmek istemiyorum öfff

Birsey sormak istiyorum ama yanlış anlamayın beni....
Psikolojik destek almayı düsündünüz mü hiç ?

O konuda haklısın vallahi billahi haklisin konu başka yere gitmesin...
Ama bunlarda beni rahatsız ediyor bacım ya...
Ben oruçtutarken sapur supur yemek yemesi,odaya çekilip kuran oku maya çalışırken son ses müzik açması...
Ha dese ki ben ateistim valla anliycam .ama etrafına bir hocalıklar bir hocalıklar

Tabi ki...Herkes diledigini yapmakta yasamakta özgürdür...
Baskasının yasamına,yasam alanına,hakkına zarar vermedigi sürece....
Ben baskı yapıyorsunuz gibi algıladım
Afedersiniz

Birsey sormak istiyorum ama yanlış anlamayın beni....
Psikolojik destek almayı düsündünüz mü hiç ?
aldım canım,2016,yeter ulan dediğimde iyi bir doktora başladım çünkü anksiyete krizleri gecirmeye başladım.çaresizlik ten ,napacagimi bilememezlikten.doktorum esinle de konuştu.daha sonra bana ya sabredeceksin ya da bosanacaksin dedi.
Aylarca ilaçtedavisi gördüm.tedavim 3 ay önce bitti.d

Boşanma konusu açtığınızda tepkisi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…