2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

ben şimdi.aile mahkemesine gidip anlaşmalı dilekçe hazirlatıcam ve ona imzalatıcam dimi? Peki sonra?yani izlenecek yol.

ya kızlar herşeyi geçtim bu cinsellik normal mi ya...
Benhakikatten tas gibi hatunum ciddi diyorum çok gizel bir kadınım.
Eşimin hic cisellikle alakasi yok 1 ay gık etme istemez.ben atlarım hep üstüne.

Elbette normal degil, benim ex ne bir ayi, bir sene olmasa umrunda degildi. Ama bunlar ailece böyle....abisi 56 yasinda bekar ve uzuuuuun zamandir beraberligi yok, hic evlenmedi, ablasinin biri 43 yasinda bekar, hic bisey yasamamis (lezbiyen mi acaba diye düsünüyoz) diger ablasi 50 yasinda, on sene önce bosandi ve oda öyle yalnizliktan memnun gibi, hayatina kimse girmedi. Ne bilim, bunlar ailece aseksuel diye düsünüyorum ama eminde degilim. Amaaaan bana ne yaaa, 12 sene acaba su mu bu mu diye kafayi yedim

Sizi ciddiye almamış daha önce geri adım attığınız için olabilir

hehe evet öyle bi dönem bizde yasadik, baktim olmuyo, ayrildim cocuklar etkileniyo, bide dedim hadi bisey beklemicem senden, cocuklar biraz büyüyene kadar ev arkadasi olalim :)) anam adam bi mutlu bi mutlu idi ama yok anacim ben öyle ömür geciremem.

Hah,olmuyor işte,ben cürüyorum...bide ona mükafat gibi kendimisunuyorum.
Hak etmiyorum....oda beni hak etmiyor

şimdi haziranda patlatıcam ben artık.ne olursa olsun...ama nasıl yapicam onu bilmiyor.hic ayrılan biri yokki cevremde

Hah,olmuyor işte,ben cürüyorum...bide ona mükafat gibi kendimisunuyorum.
Hak etmiyorum....oda beni hak etmiyor

Aynen öyle, bende cürüdüm ve sonunda kendime sen salakmisin ya, niye mecburmus gibi daha uzatiyorsun ki dedim ve noktayi koydum. Simdi tabi degisik degisik trip yapmalari basladi, önce özürler, yalvarmalar, aglamalar, birden bire icini döküp felsefe bilmem ne yapmasi (daha önce yalvarirdim konusalim diye), bakti olmuyor hakertler, nefret vs....Simdi yine duygusal takiliyo ve efendim sac diktirecekmis, boksa baslamis felanda filan. Cok komik bu zirtolar yaa

Bende boşanmak istiyorum ama söylemekte bunu zorlaniyorum. Dediğiniz gibi bizde ev arkadaşı gibiyiz. Düzelmekte istemiyorum zaten. Ne yapmalıyım nasıl etmeliyim bilmiorum. O bırakıp gitsin yeter be desin istiyorum. O da demiyor. Böyle yaşamak zor çok zor.

olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü

Galiba genel olarak erkekler kolay kolay bosanmiyorlar, cünkü böylesi daha rahat. Ancak hayatlarina biri girince ve onu garantiye alinca, bosanmaya yaklasiyorlar. En azindan ben böyle gözlemledim...

adamlar yeter demez.işlerine geliyor çünkü
Biz duygu insanıyız onlar duygusuz da yaşayabiliyorlar..
Şikayetlerimiz hep ortak...
BahtsizBedevii fark ettim ki ben su an harbi çok gerginim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…