- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Olmadı,zorunda kaldı.Sabirim şu an sindirme döneminde : /nasıl razı oldu
ya kızlar herşeyi geçtim bu cinsellik normal mi ya...
Benhakikatten tas gibi hatunum ciddi diyorum çok gizel bir kadınım.
Eşimin hic cisellikle alakasi yok 1 ay gık etme istemez.ben atlarım hep üstüne.
Sizi ciddiye almamış daha önce geri adım attığınız için olabilirBirşey diyim mi ben uykudaymişimm.
Şu an çok enteresan davranıyor,ev arkadaşı gibi.böyle mutlu gibi olması gereken büyümüş gibi davranıyor.farklı koltuklarda dokunmadan oturuyoruz.ki ben daha 3 gün önce dedim,bu evlilik böyle gitmiyor diye
Birşey diyim mi ben uykudaymişimm.
Şu an çok enteresan davranıyor,ev arkadaşı gibi.böyle mutlu gibi olması gereken büyümüş gibi davranıyor.farklı koltuklarda dokunmadan oturuyoruz.ki ben daha 3 gün önce dedim,bu evlilik böyle gitmiyor diye
Hah,olmuyor işte,ben cürüyorum...bide ona mükafat gibi kendimisunuyorum.hehe evet öyle bi dönem bizde yasadik, baktim olmuyo, ayrildim cocuklar etkileniyo, bide dedim hadi bisey beklemicem senden, cocuklar biraz büyüyene kadar ev arkadasi olalim :)) anam adam bi mutlu bi mutlu idi ama yok anacim ben öyle ömür geciremem.
Konuyu okurken eşim gördü
Şuan totosunda yeller esiyor
Hah,olmuyor işte,ben cürüyorum...bide ona mükafat gibi kendimisunuyorum.
Hak etmiyorum....oda beni hak etmiyor
umarım sorunsuzca biterOlmadı,zorunda kaldı.Sabirim şu an sindirme döneminde : /
İnşallah.umarım sorunsuzca biter
Gözü korktu garibiminIsabet olmuş
Sakın istifini bozma :))
olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünküBende boşanmak istiyorum ama söylemekte bunu zorlaniyorum. Dediğiniz gibi bizde ev arkadaşı gibiyiz. Düzelmekte istemiyorum zaten. Ne yapmalıyım nasıl etmeliyim bilmiorum. O bırakıp gitsin yeter be desin istiyorum. O da demiyor. Böyle yaşamak zor çok zor.
Bende boşanmak istiyorum ama söylemekte bunu zorlaniyorum. Dediğiniz gibi bizde ev arkadaşı gibiyiz. Düzelmekte istemiyorum zaten. Ne yapmalıyım nasıl etmeliyim bilmiorum. O bırakıp gitsin yeter be desin istiyorum. O da demiyor. Böyle yaşamak zor çok zor.
:) ne demek istediniz anlamadımolabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü
yani onum yeter be deyip gitmesinden bahsediyorum:) ne demek istediniz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?