2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Cok öfkeli,hırçın bir yapıya sahip oldugunuzu dusundum bir an ve o yuzden sordum .. :)

Dini konulara girmek yasakmis o yüzden cok fazla bisey diyemicem. Seni anliyorum elbette ama hani benimde "dini" anlayisim yada Islama bakisim cok farkli. Senin saydiklarin müslümanlikla pek ilgisi yok, saygili dogru düzgün bi insan zaten sana saygidan ötürü yapmaz saydiklarini.

Evden çıkmakla,her şeyi herkesi arkanızda bırakarak,sonra ki surec aileniz destek değilse zorlar ama sonunda koca bir oh çekmek var: ))

Cok öfkeli,hırçın bir yapıya sahip oldugunuzu dusundum bir an ve o yuzden sordum .. :)
Şu an içinde bulunduğun durumdan dolay,öfkeli ve hırcınım sanırım savunma mekanizmalı böyle aldım.i yüzden öyle yansımıştır.bu,arada benim koca da bugün tam 9,saat o köy derneginde kaldı.malum kendisi yönetimde de

bu arada çok hizlisiniz ben okunmaya yetisemiyorum biraz sakinlesmeliyim dimi.birden bu topiği gorunce heyecan yaptım.öfke,nefret,şaşkınlık,stres hepsi bende.suygular birbirine girdi

Annene anlatmissin zaten, cinsellik durumunuda babana anlatir oda mecburen sana hak vermeli. Vermesede bu senin kararin. Kiz iyi sabir etmissin 12 sene kimseye anlatmiyarak. Önemli olan senin kararin net olmasi ve insallah "esin" zorluk cikarmadan kabul eder.

ya kızlar herşeyi geçtim bu cinsellik normal mi ya...
Benhakikatten tas gibi hatunum ciddi diyorum çok gizel bir kadınım.
Eşimin hic cisellikle alakasi yok 1 ay gık etme istemez.ben atlarım hep üstüne.

Birşey diyim mi ben uykudaymişimm.
Şu an çok enteresan davranıyor,ev arkadaşı gibi.böyle mutlu gibi olması gereken büyümüş gibi davranıyor.farklı koltuklarda dokunmadan oturuyoruz.ki ben daha 3 gün önce dedim,bu evlilik böyle gitmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…