- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
aldım canım,2016,yeter ulan dediğimde iyi bir doktora başladım çünkü anksiyete krizleri gecirmeye başladım.çaresizlik ten ,napacagimi bilememezlikten.doktorum esinle de konuştu.daha sonra bana ya sabredeceksin ya da bosanacaksin dedi.
Aylarca ilaçtedavisi gördüm.tedavim 3 ay önce bitti.d
Dini konularda baskı olmaz ama baskasına olmaz.
Ben aynı evde yasıyorsam,namaz kldığım yere ayakkabısıyla basamaz,
Gusulsüz gezemez.onun getirdiği para benim boğazından geçiyor.dinimiz de gusulle attıgın bir adım bile bereketsiz ılıktır.kumar oynayamaz,kumlardan kazandığı haram parayı bana yediremez...
Yani ortak kullanım alanlarımız var .eğer müslümanım diyorsa buna uygun davranmalı.yoksa x kişi ıslama uygun davranmadıgın da uyaririm ama zorlayamam onun hayati...ama eşim hayatini tek yasamiyor bende varım.
Neyi bekliyosun?ne yazık ki hayır
ay bilmiyorum numara mı gerçek miNumaradan tabi gerçekten olsa hata yapmazlar bin defa
Evden çıkmakla,her şeyi herkesi arkanızda bırakarak,sonra ki surec aileniz destek değilse zorlar ama sonunda koca bir oh çekmek var: ))yani ben milletin bir evde toplaşıp sizin dersiniz ne?,lafini duymak istemiyorum....
İkna edilmekten korkuyorum,bunun için mi derler diye korkuyorum,söğüdün ulan istemiyorum dedigimde birşey olmaz biz neler yaşıyoruz demelerinden korkuyorum.
Kocam boşanmaya çoktan razı gibi özür dilerim demekten başka bir bok dediği yok.
Nerden basliycam ben ya
bilmiyorumNeyi bekliyosun?
Buna çok güldüm : ))allah kurtarsın falan
5 senelik malesef mi deyim ne deyim bilemedim
Şu an içinde bulunduğun durumdan dolay,öfkeli ve hırcınım sanırım savunma mekanizmalı böyle aldım.i yüzden öyle yansımıştır.bu,arada benim koca da bugün tam 9,saat o köy derneginde kaldı.malum kendisi yönetimde deCok öfkeli,hırçın bir yapıya sahip oldugunuzu dusundum bir an ve o yuzden sordum .. :)
Aynı ben de öyle düşünüyordum,o istemesin beni diye o bitirsin çok istedim,acı çekmesini hiç istemedim aslında ama yapmadı başka yolum kalmadı : ((bilmiyorum
onun da bitirmeyi istemesini galiba
çünkü sadece ben isterken yapamıyorum
simdi bitti mi yani?Aynı ben de öyle düşünüyordum,o istemesin beni diye o bitirsin çok istedim,acı çekmesini hiç istemedim aslında ama yapmadı başka yolum kalmadı : ((
yani ben milletin bir evde toplaşıp sizin dersiniz ne?,lafini duymak istemiyorum....
İkna edilmekten korkuyorum,bunun için mi derler diye korkuyorum,söğüdün ulan istemiyorum dedigimde birşey olmaz biz neler yaşıyoruz demelerinden korkuyorum.
Kocam boşanmaya çoktan razı gibi özür dilerim demekten başka bir bok dediği yok.
Nerden basliycam ben ya
Toplu sünnet töreni gibi toplu boşanma töreni mi yapsalar kimse mahkeme vs uğraşmasaBuna çok güldüm : ))
sakin ol derin derin nefes al ver hehebu arada çok hizlisiniz ben okunmaya yetisemiyorum biraz sakinlesmeliyim dimi.birden bu topiği gorunce heyecan yaptım.öfke,nefret,şaşkınlık,stres hepsi bende.suygular birbirine girdi
Bitiyor.simdi bitti mi yani?
nasıl razı olduBitiyor.
Valla ya ,bide ben şikayetçi oldum bide onlarla uğraş aman en güzeli anlaşmalı boşanma: /Toplu sünnet töreni gibi toplu boşanma töreni mi yapsalar kimse mahkeme vs uğraşmasa
Birşey diyim mi ben uykudaymişimm.Annene anlatmissin zaten, cinsellik durumunuda babana anlatir oda mecburen sana hak vermeli. Vermesede bu senin kararin. Kiz iyi sabir etmissin 12 sene kimseye anlatmiyarak. Önemli olan senin kararin net olmasi ve insallah "esin" zorluk cikarmadan kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?