2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Çocuk var mı senin?

Çok üzücü çocuklarınız var onlarla ilgileniyodur umarım evliliğimiz için deyip katlanınca böyle oluyo sanırım haketmiyolar

mevcut olanı bitirelim de başkasını düşünürüz

Sanmam....
Bir adım atsam yok demez yani...
Ya ben yanlış mı düsünüyorum
Erkek biraz daha gönül almaya programlı degil mi yani... :)

Ay batsiz senide dövesim geldi haaa...tamam anliyorum seni, ondan bekliyorsun ve normal olani belki o ama iste senin adam dominant ve aktif tip degil, bekleme ondan derim. Sen su gururu felan bosver, hele bi dene...bakarsin adamda bi mucize olur, ne bilim.

Harf sınırı yok,vakit bol,okuma zorunluluğu da parca parca değilde tek kalemde anlatacağım,masal tadında ama benim hayatım...tamamen gerçek...
Senelerce düşmüş bir kadın olarak anlatmak ne kadar zor bilirsiniz.
Ben çocuklugumda hep mutsuzdum annem babam erkek çocuk ayrımı yapan bir aile.kardeşim benden 6 yas ufak erkek onun yuzunden çok dayaklar yedim.genç kızığım baskı,otorite ile geçti annem de babamdan korkardı.benim arkamda olmazdı hiç.(gerçekten besleme gibi büyüdüm)
Son köyümüzden babamın akrabasının oğlu bana haber yolladı,tanıştık,bizi yolda gören köylüler babama söylemiş.babamda beni dövdü ve "ya gelir isterler ya da bu vocukla konusursan kemiklerini kırarım" dedi...
Çocu çok iyi tanimiyordum ama ailesi akrabamiz iyi insanlar ,serbest,gezen ,tozan,dügünlerde görürdüm acük giyinirler falan.söyledim çocuga babam böyle b8yle dedi dedim.nasıl,heyecanliyim,mutluyum üfff ucuyorum heyecandan.evden kurtulucam,iyi bir aileye gelin gidicem falan.
Bunlar istemeye geldiler babam beni odaya kapattı,kız kızmısı ortalarda olmaz ,kahve yapmak şôule dursun hoş geldiniz bile diyemedim.
İlk buluşma ile söz merasimi,arasinda 20 gün var.söz olsa nolcak babam katiyen görüştürmüyor.velasık kelam (çok uzatmiyim) biz 8 ay icinde birbirimizi tanımadan evlendik.
İlk seneden problemler başladı.uyarıyordum,söylüyordum,haklisin tamam v.s.v.s.
3.senemizde bebegimiz oldu...bu arada priblemler hep var ama ben görmezden geliyorum,öteliyorum,hadi,diyorum adam aldatmiyor,dövmüyor,kumar oynamıyor...ama sürekli kredi çekiyor ve o kredilere benim altınlarım gidiyor buna bile eyvallah dedim.kredi cekme sebebi yok,yani,ay sonu sıkışıyoruz o gidiyor kredi cekiyo...öbür ya kredi,kartının ekstresi geliyor asgariyi ödüyo falan.bunlar benim için sorun değildi altınları gidip bozduruyodu kapatıyodu.
Benim eşim çok paragöz ve cimriydi.
Şim bumu yani diyeceksiniz...değil tabi ki madde madde yazıyorum.hatalarını.
1benim eşim bana kocalık yapmıyor bazen 1 ay bazen 3 ay sirüyor.
2yaptigi zamanlarda (eğlendiğimiz günden beri) standart manüel 10 dk.bir kere ve sadece kendi tatmini için bildiğin şişme bebek muamelesi
3.hic birsekilde gusul almiyor alsa bile oda zorla.çocugum gibi söylüyorum.
4.yazları benle tatil yapmıyor.ben kızımla o babasıyla bir ay ayrı takılıyor.
5.asla küfür etmez,kavga etmez ben söylenirsem susar dinler haklisin der.
6.sevgi sözcüklerini ben zorla söyletirim.
7.özür diler,yanlışın der birdaha yaomiycam der.ama bildigini okur
8.ben trip atsam,o iki katı trip atar nasıl olur anlamam gidip özür dileyip sarılan ben olurum
9.adamlıgına kadar laf söylerim gıkı çıkmaz.
10.bir tanearkadaşı yok.
11.evden cikmaz
12.arayani sorani olmaz.
13.sinemaya gitmez.gittiği keyif aldigi tek yer annesi gile gitmek.
14.hayallerimi yüklediğim adama bak ben nasıl bir hata ettim derim.güler geçer

Bu liste böyle gider kızlar.12 yıllık evliyim.bir kere kimseye şikayet etmedim,ağzımı acmadim hep düzeltmeye çalıştım,kocaman annelik yaptım.ailesi de böyle aile yapıları bu.
Şu an ki durumumuz.havaya 30 bin ₺ kredi borç,seks yok,sevgi sözcükleri yok.seni bosayacagım.dedim.ses yok.
Düzeltme calisiyor hic bir sey yokmuş o lafları ben ona hic dememisim gibi hayata devam ediyor.canım cicim yapmaya calisiyor ama bende bitti sogudum.
Gecen hafta annemi cagardim yatıya,eşim vardiyalı çalışıyor o yoktu.baştan sona herşeyi anlattım.annem şok geçirdi.ne diyecegini bilemedi.gitmiş babama anlatmis ama cinsel içeriği anlaşamamış.babam sinirlenmiş ayrılamaz cart curt.annem dedi ki "ben arkandayim mutlu değilsen ayrıl baban özel durumları bilmiyor ondan öyle tepkili" tabi bu olaylardan eşimin haberi yok.
Düngece evde geçirdik,cips yok,kuruyemis yok,kola yok.kinusmayan iki insan.ayrı yatiyoruz uzun zamandir.yani,aslinda anlatinca bitmis bir evlilik ama esim sanki çok mutluymus olması hereken buymuş gibi davraniyor.
Ben şikayet edince tamam haklisinın özür dilerim diyo 3 gün sonra ayni.
Di acodan bakarsak gusul yok,namaz yok,cumaya gitmiyo,oruç soyle biyle.
Ben gecen sene tesettüre girdim ibadetimi yapamiyorum o evde boyleyken.lan anlatamadim yaaaa.
Vicd,merhamet yapmiyorum.ama korkuyorum.yanlis anlasilmaktan,ustume suc atilmasindan.eziklikten korkuyorum.
Su an beni tutan okulum haziranda sağlık universitesinden mezun olucam.oda eşimin başının altından çıktı çalışıp eve para getireyim diye okutuyo beni

çok uzun oldu ama karma karışık oldu yaaa...siteye Alışman lazim tekrar.ben çok güzel yazardım

Ne dominantı ablam yaaa
İş gezmeye tozmaya gelince,kahveye oyuna gelince her adım atılıyo ama...
Kusura bakmasın

12 yıl neden beklediniz peki?
Neyi beklediniz?

33 yaşındayım.anlatamadigim o kadar cok şey var ki...
Eşim 60,yaş kafasında.hep böyleydi.onun için babası ilah gibidir.
Bak yine söylüyorum dövmesi,dövmesi yok.asabiyeti yok.ama hayata dair bir amacı,hedefi de yok.benimle ilgili hic bir sevgi belirtisi yok.babamın evinde beslemeydim kocanın evinde katyayım.

çok uzun oldu ama karma karışık oldu yaaa...siteye Alışman lazim tekrar.ben çok güzel yazardım
Sabır diliyorum size ama eşiniz kendi topuğuna sıkmış bu çok hoşuma gitti mesleğiniz olacak veee bam taktik maktik yok çok yoktur umarım bitmesine okul biter bitmez yollayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…