2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ne hissediyorsun peki?

Hakkinizda hayirlisi olsun, allah kolaylik versin.

Açıklama yapmıyor çünkü ben sorgulamıyorum...
Kendi icimde sorup kendimce cevapliyorum...
Bazen ufak ignelemeler yapiyorum elbette ama sanirim gecmiste kaldı sorgulamalar...

Bak şuan bile eve geldigi saatin farkinda degil..
Tepki gösterdim suratım düştü "bi sorun mu var"diyo :)))
Halbuki 2 dk önce soyledim zaten sorunu

Aseksuel olabilir mi? Anliyorum seni, bende son seneler artik sormuyordum ama kafamda sürekli sorguluyordum tabi, hala sorguluyorum cünkü aklim almiyor.
Aman sanki gelse ne olcakta bekliyorsun ki, alcak eline teli yatacak, öyle degil mi. Bosver ister gelsin, ister gelmesin.
Daraldim artik bu odun heriflerden

İki yildan sonra dikis tutmamış anlaşılan,Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Ben insan hata yapabilir gerçekten pişman zannetttim ama hiç pişman olmadı daha ne yapayım zorla güzellik olmuyo şuan yüzünü görmeye tahammülüm yok boşansam bi sadece çocuklarla ilgili muhatabım olur başka Allah uzak etsin

sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)

Sanmam....
Bir adım atsam yok demez yani...
Ya ben yanlış mı düsünüyorum
Erkek biraz daha gönül almaya programlı degil mi yani... :)

sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)

Öff sorma, benimde kesinlikle bi terapi yapmam sart. Zaten karekter olarak kimseye güvenemiyorum bu evlilikten sonra artik hele hic güvenenmem. Tabi her erkek böyle degildir ama pek umrumda degil acikcasi....hayatima biri girer mi girmez mi ilerde bilemem ama su an hic ama hic düsünemiyorum. Ama yinede umudum var bir gün mutlu olmaya.....biraz sizofren gibi oldu ama duygular karisik iste ;-9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…