- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bilmiyorum bi bilsem bitecekse sürünmeden bitsin uzamasın diye galiba bitmicekse gibi bi ışık da göremiyorum çaba yok dert derya yaniHa ben bosandin sandım,neyi bekliyosun peki?
Bilmiyorum bi bilsem bitecekse sürünmeden bitsin uzamasın diye galiba bitmicekse gibi bi ışık da göremiyorum çaba yok dert derya yani
Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye
Aman en zoru ya,belirsizlik,Allah gönlüne ferahlık versin : (Bilmiyorum bi bilsem bitecekse sürünmeden bitsin uzamasın diye galiba bitmicekse gibi bi ışık da göremiyorum çaba yok dert derya yani
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama yokCocuk var mi canim?
Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye
Amin hepimize bi gün bitsin muhabbeti sonra denmemiş gibi davranıyo ben sözümden asla dönmeyen nalet inat bi tipim çok garip geliyo bana bunlarAman en zoru ya,belirsizlik,Allah gönlüne ferahlık versin : (
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama yok
Daha önceki konunda yazmismiydin hatirlamiyorum ama seninki ne gibi aciklama yapiyor kendisinin bu haline? Seni mi sucluyor, yoksa baska bahaneler mi, yoksa aciklama yapmiyor mu?
Sizdede cinsellik yoktu hatirladigim kadari, yani bunun bi aciklamasi olmasi gerek. Benimkide mantikli bisey söylemiyordu o baska
Benimkinde söz tutamama alerjisi varBu durumda iyi tabi. Seninkininde mi terapiye karsi alerjisi var? Elinden gelen herseyi dene, olmuyorsada olmuyor canim ya
Yapmam dediğin şeyi yaptiriyorlar işte,sen şenliktn cikiyon.. Kaç senelik evlisin?Amin hepimize bi gün bitsin muhabbeti sonra denmemiş gibi davranıyo ben sözümden asla dönmeyen nalet inat bi tipim çok garip geliyo bana bunlar
Açıklama yapmıyor çünkü ben sorgulamıyorum...
Kendi icimde sorup kendimce cevapliyorum...
Bazen ufak ignelemeler yapiyorum elbette ama sanirim gecmiste kaldı sorgulamalar...
Bak şuan bile eve geldigi saatin farkinda degil..
Tepki gösterdim suratım düştü "bi sorun mu var"diyo :)))
Halbi ki 2 dk önce soyledim zaten sorunu
Ben insan hata yapabilir gerçekten pişman zannetttim ama hiç pişman olmadı daha ne yapayım zorla güzellik olmuyo şuan yüzünü görmeye tahammülüm yok boşansam bi sadece çocuklarla ilgili muhatabım olur başka Allah uzak etsinİki yildan sonra dikis tutmamış anlaşılan,Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Benimkinde söz tutamama alerjisi var
sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)Aseksuel olabilir mi? Anliyorum seni, bende son seneler artik sormuyordum ama kafamda sürekli sorguluyordum tabi, hala sorguluyorum cünkü aklim almiyor.
Aman sanki gelse ne olcakta bekliyorsun ki, alcak eline teli yatacak, öyle degil mi. Bosver ister gelsin, ister gelmesin.
Daraldim artik bu odun heriflerden
Aseksuel olabilir mi? Anliyorum seni, bende son seneler artik sormuyordum ama kafamda sürekli sorguluyordum tabi, hala sorguluyorum cünkü aklim almiyor.
Aman sanki gelse ne olcakta bekliyorsun ki, alcak eline teli yatacak, öyle degil mi. Bosver ister gelsin, ister gelmesin.
Daraldim artik bu odun heriflerden
5 senelik malesef mi deyim ne deyim bilemedimYapmam dediğin şeyi yaptiriyorlar işte,sen şenliktn cikiyon.. Kaç senelik evlisin?
Sıkıntı yok mu Allah kurtarsın sizi de inşallah caymaz[/QUOTE aynen bende öyle düşünüyorum inşallah caymaz cayarsa kendi zararlı çıkar avukat tutar ihanetten dava açarım hem maddi hem manevi tazminat alırım ben iş güzellikle olsun istiyorum böyle yazarken ne kadar basit gibi geliyo boşanmak ama 10 yıldır neler yaşadıklarımızı Allah bilir
sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?