Ne konuşuyorum sohbet olarak yani mecburiyet dışında ne koynuna giriyorum nede beraber uyuyorum. Suratım hep asık mutsuz daha gitsin diye ne yapayım kiGaliba genel olarak erkekler kolay kolay bosanmiyorlar, cünkü böylesi daha rahat. Ancak hayatlarina biri girince ve onu garantiye alinca, bosanmaya yaklasiyorlar. En azindan ben böyle gözlemledim...
Aynen aynen bir kere gitti yeter be diyip balkona çıktım kahvemi aldım ohhh dedim yarim saat sonra geldi.yani onum yeter be deyip gitmesinden bahsediyorum
imkansız geliyor bana
naptıysam olmuyor :/
:)))) valla ya bende çok istiyorum şöyle güzel bir baskın yapsam ama nerdeeeeehatta bazen aldatsa beni filan diyorum
çat diye boşarım ohh
ama imkansız :/
Ben oyle bi karar alirsam once bosar sonra aileme aciklarim ki uzayip iyice canim sikilmasinİnşaallah tez vakitte herşey yolunda gider.. ailelerin araya girip barıştırmak istemesini istemiyorumsabırsızlıkla ailemle konuşacağım günü bekliyorum.. elbette çok zor olacak boğazım düğümlecek konuşurken ama bunu yapmak zorundayım... zaten bu konuyu açmamdakş sebebte bu, buradan benim gibi olanlar birbirimize cesaret verip yol göstermesi..
:) güler misin ağlar mısın niye böyle bunlarAynen aynen bir kere gitti yeter be diyip balkona çıktım kahvemi aldım ohhh dedim yarim saat sonra geldi.
Garanti olan biziz canım kafesteki kuştan niye olsunlarGaliba genel olarak erkekler kolay kolay bosanmiyorlar, cünkü böylesi daha rahat. Ancak hayatlarina biri girince ve onu garantiye alinca, bosanmaya yaklasiyorlar. En azindan ben böyle gözlemledim...
Nasıl gidiyor bu isler.asamalar neler kızlar bilen var mı?bu dilekçe hani kocaya imzalatılan anlasma protokolü aile mahkemesine gidip yazdiricam dimi.
aldatmak çok masraflı iş:)))) valla ya bende çok istiyorum şöyle güzel bir baskın yapsam ama nerdeeeee
burda henüz boşanası olanlar varNasıl gidiyor bu isler.asamalar neler kızlar bilen var mı?
Bosanası olanlarburda henüz boşanası olanlar var
boşananlar boşanabilenler öteki tarafta
büyük skandallll :)kızzzz ben hic emoji koymuyormuşum ,koyuyorum sanıyodummm olmuyomuş
yok artııkkkkkkbenim ki aldatmaz,12 senedir karısına toplamda 12 kez dokunmuştur
Bkeresinde de jartiyer aldim giydim,ne dedi biliyomusun.yok artııkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?