2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Konunuz hızlı ilerliyor.ojeli ejderha anlattı mı başına geleni merak ettim.

Allah yardımcınız olsun güç versin 2018de ve sonrasında çok mutlu olmanız dileğiyle..

Ne konuşuyorum sohbet olarak yani mecburiyet dışında ne koynuna giriyorum nede beraber uyuyorum. Suratım hep asık mutsuz daha gitsin diye ne yapayım ki

Onun bosanmasini beklersen, cok beklersin gibi...yani yillarin bosa gitmesin. Eger kararinda eminsen ve kurtarcak bisey kalmadiysa, cesaretli olup sen ele alacaksiniz bosanmayi.

ben şimdi.aile mahkemesine gidip anlaşmalı dilekçe hazirlatıcam ve ona imzalatıcam dimi? Peki sonra?yani izlenecek yol.
Hayır canım ben araştırdım bizde suan anlaşmalı boşanma düşünürüyüz dilekçeyi arzuhalciler yazyomuş o da biraz para alyolarmış Benimde verecek param yok internetten araştırdım kendim hazırladım

zorlanıcaz kızlar...
Evtoplarken,o esyaları kolilerken çok ağlayacagız,çocuklarımız belki üzülecek,ne hayallerle kurdugumuz evi bosaltmak hiç kolay olmayacak...ama bu evliliği yürütmekte hic kolay değil...
Gerçekten hak etmedigimiz seyler yaşıyoruz ve bu adamlar bizi hak etmiyor.onlara ödil gibi birde her istediklerinde kollarımızı acıyoruz.gururum acıyor artık.

Konunuz hızlı ilerliyor.ojeli ejderha anlattı mı başına geleni merak ettim.

Allah yardımcınız olsun güç versin 2018de ve sonrasında çok mutlu olmanız dileğiyle..
Bi ton sözde hata ilgisizlik sorumsuzluk ev arkadaşlığı gibi takılmaca oyun merakı ihmaller zinciri robotlaştırma evi idare edememe ne ararsan var bende

arzuhalcilerr? İlk defa duydum.

Bende 5,5 yıllık evliyim ve tüp bebekle hamile kaldım. Bizdede anlaşmazlık çok oluyo şiddet, psikolojik şiddet , aşağılama vs her türlü şey var. Hele ki bu hamilelik dönemimde en hassas döneminde biraz çeki düzen vermesi gerekirken daha da beter bi durum aldı. Ben ne yapmayalıyım sizce. Hiç mutlu değilim. Bi öyle bi böyle davranmasından bıktım. Bi bağırıyo çağırıyo itip kakıyo falan sonrada bakıyosun hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo...
Çok yıprandım artık 5,5 yıldır.... Ama şuandada hamileyim keşke hiç başlamasaydık tedaviye diyorum o böyle davrandıkça

Bende varım 6 ay oldu evden gideli (zorla).Ocak 25 tede ilk mahkemem var.4 yıl çektim kızım için artık yeter dedim. Umarım 2018 de biter.

Hamile kadını itip kakmak nedir ya vicdansız

Çok şey istemedim hayatta...
İleriye yönelik hiç bir hayalim yok,kocama sevgim de yok,acıyorum sadece.keşke 2016 da bosuyorum seni dediğim de yüzüğü cikarip gitmişti.o zaman boşasaymisim.aptal kafam...şimdi isler daha da zor.
Ulan yine biz.kadınlar toplayıp,çevirip ceviriyoz.adam bir imza araca ve boşanacak.

Evet maalesef. Çok sinirli bi yapısı var istemeyerek yapıyo ama bu benim için bi bahane değil artık. Hamile değilken zaten zamanında çok oldu şiddet.
Psikolojik destek alın birlikte bebeğiniz öncelikli şu an en azından onun için güzelce konuşup birlikte çözün hiç açıldı mı böyle bir konu söyleseniz ne der

Annem dügünlerde falan hep kızardı bana yüzün hep asık,mutsuzsun elaleme karşı bi şey var sancaklar derdi...
Geçen de anlatınca sen nasıl tütün bunları içinde yavrum.dedi.
Ah anam ben dügünlerde insanları mutlu görünce içime içime agliyordum,insanların mutluluğu beni kaydediyordu.dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…