- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
ayy fenaymışvalla öyle bir ara 3 ay olmuştu dokunmadı artik isyan ettim.
Bkeresinde de jartiyer aldim giydim,ne dedi biliyomusun.
Üstüne bişey giy üşütürsün
En son Dr.a gitmelisin bu normal değil dedim.bakarız dedi
Ne konuşuyorum sohbet olarak yani mecburiyet dışında ne koynuna giriyorum nede beraber uyuyorum. Suratım hep asık mutsuz daha gitsin diye ne yapayım ki
Kız kaç takım fantazi şeyleri aldım,paketiyle duruyor,foto atabilsem ne macunlar aldım hic açmadı bile kapağını...ayy fenaymış
boşa sen bunu
Hayır canım ben araştırdım bizde suan anlaşmalı boşanma düşünürüyüz dilekçeyi arzuhalciler yazyomuş o da biraz para alyolarmış Benimde verecek param yok internetten araştırdım kendim hazırladımben şimdi.aile mahkemesine gidip anlaşmalı dilekçe hazirlatıcam ve ona imzalatıcam dimi? Peki sonra?yani izlenecek yol.
Bi ton sözde hata ilgisizlik sorumsuzluk ev arkadaşlığı gibi takılmaca oyun merakı ihmaller zinciri robotlaştırma evi idare edememe ne ararsan var bendeKonunuz hızlı ilerliyor.ojeli ejderha anlattı mı başına geleni merak ettim.
Allah yardımcınız olsun güç versin 2018de ve sonrasında çok mutlu olmanız dileğiyle..
arzuhalcilerr? İlk defa duydum.Hayır canım ben araştırdım bizde suan anlaşmalı boşanma düşünürüyüz dilekçeyi arzuhalciler yazyomuş o da biraz para alyolarmış Benimde verecek param yok internetten araştırdım kendim hazırladım
bence de yeter sebepKız kaç takım fantazi şeyleri aldım,paketiyle duruyor,foto atabilsem ne macunlar aldım hic açmadı bile kapağını...
Bir kadın için (hele ki benim gibi isterik bir kadın için) bu bile yeterli sebep boşanmak için...
Hamile kadını itip kakmak nedir ya vicdansızBende 5,5 yıllık evliyim ve tüp bebekle hamile kaldım. Bizdede anlaşmazlık çok oluyo şiddet, psikolojik şiddet , aşağılama vs her türlü şey var. Hele ki bu hamilelik dönemimde en hassas döneminde biraz çeki düzen vermesi gerekirken daha da beter bi durum aldı. Ben ne yapmayalıyım sizce. Hiç mutlu değilim. Bi öyle bi böyle davranmasından bıktım. Bi bağırıyo çağırıyo itip kakıyo falan sonrada bakıyosun hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo...
Çok yıprandım artık 5,5 yıldır.... Ama şuandada hamileyim keşke hiç başlamasaydık tedaviye diyorum o böyle davrandıkça
Hamile kadını itip kakmak nedir ya vicdansız
Çekismeli mi oluyor.niye tek celsede bitmedieBende varım 6 ay oldu evden gideli (zorla).Ocak 25 tede ilk mahkemem var.4 yıl çektim kızım için artık yeter dedim. Umarım 2018 de biter.
Psikolojik destek alın birlikte bebeğiniz öncelikli şu an en azından onun için güzelce konuşup birlikte çözün hiç açıldı mı böyle bir konu söyleseniz ne derEvet maalesef. Çok sinirli bi yapısı var istemeyerek yapıyo ama bu benim için bi bahane değil artık. Hamile değilken zaten zamanında çok oldu şiddet.
Haklısın ha bugün ha yarın diye diye 3 sene geçirdim.Onun bosanmasini beklersen, cok beklersin gibi...yani yillarin bosa gitmesin. Eger kararinda eminsen ve kurtarcak bisey kalmadiysa, cesaretli olup sen ele alacaksiniz bosanmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?