2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Tam ayağa gelen fırsatı tepmek olmuş bu beni bırakmadı eşim kaç kere gidicem dedim

Psikolojik destek alın birlikte bebeğiniz öncelikli şu an en azından onun için güzelce konuşup birlikte çözün hiç açıldı mı böyle bir konu söyleseniz ne der

Daha öncesinde 2 sefer gittik psikiyatriye fakat olumlu bi sonuç alamadık... huylu huyundan vazgeçermi hesabı... daha önce açtığım konular var onlarıda okursanız hiç değişmiceni anlayabilirsiniz. Artık yazarak anlatmaktan bile yoruldum...

Tam ayağa gelen fırsatı tepmek olmuş bu beni bırakmadı eşim kaç kere gidicem dedim
O ilk bosanma.lafımdı.yıllarca hic o kelimeyi etmedim kulağı alışmasın diye,hep direndim cabaladım.ilk lafımda da peki dedi gitti.
Oku kazandigimi igrenince de vaz geçtim.diplomayı alıp öyle şutlayayım dedim.

ben ki şakır şakır yazan karı niye buraya abuk subuk seylwr yazıyorum ya.niye harf hataları veriyi telefondan giriyorsunuz sizde dimi.?

Büyüklerden biriyle paylaştınız mı bu konuyu eşinizin ailesi nasıl

Okul çok iyi olmuş ama hayatının golü resmen

Şiddet var ise öyle yada böyle bosanacan zaten,ya şimdi ya daha sonra ama olacak bundan sebep,erteleme. Çalışıyor musun,ailen arkanda mı?

Büyüklerden biriyle paylaştınız mı bu konuyu eşinizin ailesi nasıl

Bizde gizli saklı yok herkes herşeyi biliyo. Benim ailem onun ailesi... dışardan ne kadar müdahale edebilecekler ki yaşayan bilir... boşanmayı düşündüğümü tabi kimseye söylemedim günlerdir kendim düşünüyorum. Hamile kalmadan öncede düşündüğüm oluyodu ama her cahil insan gibi bende çocuk olsun değişir hesabı... Benimki hamile oluşuma hem çok sevinip bi yandan beni bu denli yıpratıyo. Aileme sataşmalar whatsap üzerinden göndermemeler her türlü sorunu yaşıyoruz... Ne yapcam hiç bilmiyorum

Çekismeli mi oluyor.niye tek celsede bitmedie

Hem boşanmak istiyormuş hemde haklarını savunmak istiyormuş hemde darptan dava açıldı (kamu davası ) suçlu olmadığını o izleri benim yaptığımı iddia etmiş o nedenle çekişmeli ye çevrildi. Ha birde kızımın velayetiyle nafakada istiyormuş benden :)

Müdehale degil de destek olan birileri yok mu?
"Yanındayız"diyebilen....

Aileniz hiç destek okmadı mı ya da kenara çekip konuşan biri

Şu evcilik oyunu...
Bitsin artık...kızımı alıp gideyim...şu okul bitsin...bu hafta da finallerim var...

Şiddet var ise öyle yada böyle bosanacan zaten,ya şimdi ya daha sonra ama olacak bundan sebep,erteleme. Çalışıyor musun,ailen arkanda mı?

Ev hanımıyım çalışmıyorm izin vermiyo çalışmama... ailem arkamda sürekli çok büyük tartışmalarımız oldu babam kaç defa götürmeye geldi beni ama daha öncesinde bi 40 gün ayrı kalmıştık o dönemde babam dul kadın hesabı baskıları oluyodu. Ve yine değişmicek bu baskıcı tavırları. Bekarkende öyleydi dışarı adımımı attırmaz üstüme çok baskı yapardı...

sor bakalım acı sos da ister miymiş :S

Üstünd yat kat da isteseymiş oldu başka

Aileniz hiç destek okmadı mı ya da kenara çekip konuşan biri

Canım daha önce çok kavgalarımız oldu. Tüm aile akraba eve toplandı ara yapma hesabı babam götürüyodu beni kaç defa fakat ben cesaret edemedim. Babamın tutumundanda dolayı aslında...
kaç defa konuşuldu kaç defa sözler yeminler edildi ama bizimki yalama yaptı artık bi zaman sonra yine eski haline dönüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…