- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Tam ayağa gelen fırsatı tepmek olmuş bu beni bırakmadı eşim kaç kere gidicem dedimÇok şey istemedim hayatta...
İleriye yönelik hiç bir hayalim yok,kocama sevgim de yok,acıyorum sadece.keşke 2016 da bosuyorum seni dediğim de yüzüğü cikarip gitmişti.o zaman boşasaymisim.aptal kafam...şimdi isler daha da zor.
Ulan yine biz.kadınlar toplayıp,çevirip ceviriyoz.adam bir imza araca ve boşanacak.
Gülme ya daha neler neler aldımDemek macunlar aldın ha :))yosuntuttum
Psikolojik destek alın birlikte bebeğiniz öncelikli şu an en azından onun için güzelce konuşup birlikte çözün hiç açıldı mı böyle bir konu söyleseniz ne der
Gülme ya daha neler neler aldım
O ilk bosanma.lafımdı.yıllarca hic o kelimeyi etmedim kulağı alışmasın diye,hep direndim cabaladım.ilk lafımda da peki dedi gitti.Tam ayağa gelen fırsatı tepmek olmuş bu beni bırakmadı eşim kaç kere gidicem dedim
Ne yalan diyim bende sana ısındım.Ben ölmüşüm de gömmemişler beni :))
Idolümsün Huri
Büyüklerden biriyle paylaştınız mı bu konuyu eşinizin ailesi nasılDaha öncesinde 2 sefer gittik psikiyatriye fakat olumlu bi sonuç alamadık... huylu huyundan vazgeçermi hesabı... daha önce açtığım konular var onlarıda okursanız hiç değişmiceni anlayabilirsiniz. Artık yazarak anlatmaktan bile yoruldum...
Okul çok iyi olmuş ama hayatının golü resmenO ilk bosanma.lafımdı.yıllarca hic o kelimeyi etmedim kulağı alışmasın diye,hep direndim cabaladım.ilk lafımda da peki dedi gitti.
Oku kazandigimi igrenince de vaz geçtim.diplomayı alıp öyle şutlayayım dedim.
Şiddet var ise öyle yada böyle bosanacan zaten,ya şimdi ya daha sonra ama olacak bundan sebep,erteleme. Çalışıyor musun,ailen arkanda mı?Bende 5,5 yıllık evliyim ve tüp bebekle hamile kaldım. Bizdede anlaşmazlık çok oluyo şiddet, psikolojik şiddet , aşağılama vs her türlü şey var. Hele ki bu hamilelik dönemimde en hassas döneminde biraz çeki düzen vermesi gerekirken daha da beter bi durum aldı. Ben ne yapmayalıyım sizce. Hiç mutlu değilim. Bi öyle bi böyle davranmasından bıktım. Bi bağırıyo çağırıyo itip kakıyo falan sonrada bakıyosun hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo...
Çok yıprandım artık 5,5 yıldır.... Ama şuandada hamileyim keşke hiç başlamasaydık tedaviye diyorum o böyle davrandıkça
Büyüklerden biriyle paylaştınız mı bu konuyu eşinizin ailesi nasıl
Çekismeli mi oluyor.niye tek celsede bitmedie
Kız kaç takım fantazi şeyleri aldım,paketiyle duruyor,foto atabilsem ne macunlar aldım hic açmadı bile kapağını...
Bir kadın için (hele ki benim gibi isterik bir kadın için) bu bile yeterli sebep boşanmak için...
Bizde gizli saklı yok herkes herşeyi biliyo. Benim ailem onun ailesi... dışardan ne kadar müdahale edebilecekler ki yaşayan bilir... boşanmayı düşündüğümü tabi kimseye söylemedim günlerdir kendim düşünüyorum. Hamile kalmadan öncede düşündüğüm oluyodu ama her cahil insan gibi bende çocuk olsun değişir hesabı... Benimki hamile oluşuma hem çok sevinip bi yandan beni bu denli yıpratıyo. Aileme sataşmalar whatsap üzerinden göndermemeler her türlü sorunu yaşıyoruz... Ne yapcam hiç bilmiyorum
Aileniz hiç destek okmadı mı ya da kenara çekip konuşan biriBizde gizli saklı yok herkes herşeyi biliyo. Benim ailem onun ailesi... dışardan ne kadar müdahale edebilecekler ki yaşayan bilir... boşanmayı düşündüğümü tabi kimseye söylemedim günlerdir kendim düşünüyorum. Hamile kalmadan öncede düşündüğüm oluyodu ama her cahil insan gibi bende çocuk olsun değişir hesabı... Benimki hamile oluşuma hem çok sevinip bi yandan beni bu denli yıpratıyo. Aileme sataşmalar whatsap üzerinden göndermemeler her türlü sorunu yaşıyoruz... Ne yapcam hiç bilmiyorum
Şiddet var ise öyle yada böyle bosanacan zaten,ya şimdi ya daha sonra ama olacak bundan sebep,erteleme. Çalışıyor musun,ailen arkanda mı?
sor bakalım acı sos da ister miymiş :SHem boşanmak istiyormuş hemde haklarını savunmak istiyormuş hemde darptan dava açıldı (kamu davası ) suçlu olmadığını o izleri benim yaptığımı iddia etmiş o nedenle çekişmeli ye çevrildi. Ha birde kızımın velayetiyle nafakada istiyormuş benden :)
Üstünd yat kat da isteseymiş oldu başkaHem boşanmak istiyormuş hemde haklarını savunmak istiyormuş hemde darptan dava açıldı (kamu davası ) suçlu olmadığını o izleri benim yaptığımı iddia etmiş o nedenle çekişmeli ye çevrildi. Ha birde kızımın velayetiyle nafakada istiyormuş benden :)
Aileniz hiç destek okmadı mı ya da kenara çekip konuşan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?