2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Babanın baskısı bu hayattan daha mı iyi,sen karar ver. Boşanmak herkes için zor emin ol. Ama ruh sağlığını dahada kötüye gidecek,hakkında hayırlısı ne diyeyim

Müdehale degil de destek olan birileri yok mu?
"Yanındayız"diyebilen....

Ya ailem var tabiki ama. Ordada çok zorlancağımı düşündüğümden cesaret edemiyorum... babamla yanyana geldiğimizde bile söz hakkımız pek yoktur. Konuşturmaz bizi... 20 yaşına kadar öyle büyüdüm... şuan 26 yaşındayım durum halen aynı

Şu an babanızın tavrını geri plana itip kendnizi ve bebeğinizi en azından güvene almalısınız gibi geliyo bana bu adam sinir anında sizi düşürse Allah korusun ne olcak

Babanın baskısı bu hayattan daha mı iyi,sen karar ver. Boşanmak herkes için zor emin ol. Ama ruh sağlığını dahada kötüye gidecek,hakkında hayırlısı ne diyeyim

1. Sayfadan beri okuyorum hepinizin yazdıklarını. Sizde düşünüyosunuz sizin ailenizde varmı böyle baskıcı bi tutum?

Evet aradiğim tamda bu sayfa aslıda.dediği doğru boşver diyerek oturdum belkide yıllarca.emeklerimin boşa gittiğini geç farkettim aöa şimdide cocuk ve yapabilirmiyim acaba onsuz düşüncesi.aslında yaparım yapmak istiyorum ama cesaretım yok.çalışıyorum zaten neyi arıycam kı?

Şu an babanızın tavrını geri plana itip kendnizi ve bebeğinizi en azından güvene almalısınız gibi geliyo bana bu adam sinir anında sizi düşürse Allah korusun ne olcak

Tabiki orası öyle... Bilmiyorum şuan şu durumda çok yanlış karar vermekten korkuyorum. Bu durumda ailemin yanına gitsem kabul etceklerinide pek düşünmüyorum.

Öncesinde çocukda yok işte gel derlerdi. Doğmuş olsa neysede karnımdayken hiç sanmıyorum onaylicaklarınj ailemi biliyorum

Doğuma kadar bencil olun duymayın sonra da bebeğin bakımına babası maddi destek sağlayacaktır umarım annenizin desteği de mi yok şiddet varsa ki tedavi denemişsiniz işe yaramamış her durumda bitecek gibi görünüyor keşke eşinizin aklı başına gelse ama zor gibi

1. Sayfadan beri okuyorum hepinizin yazdıklarını. Sizde düşünüyosunuz sizin ailenizde varmı böyle baskıcı bi tutum?
Bende var benim babam aynı böyle.
Ama benim kesin kararliliğimigörince bişey diyemeyecek.8 yaşında kizim bile ayrıl anne babamdan diyor.
@bahtsız bedevi profil fotonu değiştim kız

bende sizdenim.babamın evine geldim 31 aralıkta şuan burdayım.eşimde çocuğum için mücadele edicem falan diyo işte

Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //

Sanırım hepimize bi doz cinnet gerekli

Özgüven çok önemli..Çalısıyor olmanız büyük şans ve meşgale...
Maddi anlamda rahatlık maneviyatıda çok etkiliyor inanın...

Aslında merhametli bi adam ama sinirlenince böyle kendinden geçme huyy var işte. Bilmiyorum.

Maalesef annem le babamda da bunca yıl olmasına rağmen anlaşmazlıklar var babam varken annem pek konuşmaz bu konularda...

Ne güzel bi anne gerçeğün peşinde izliyor mu :)

Bu konu iyi olmuş bence de boşa gitmesin asıl devam ederek yıllar boşa gidiyo illa kopucak bi yerden ben de ayrıldım boşandım şuan evliyim gerçi hepinize hayırlı boşanmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…