- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Babanın baskısı bu hayattan daha mı iyi,sen karar ver. Boşanmak herkes için zor emin ol. Ama ruh sağlığını dahada kötüye gidecek,hakkında hayırlısı ne diyeyimEv hanımıyım çalışmıyorm izin vermiyo çalışmama... ailem arkamda sürekli çok büyük tartışmalarımız oldu babam kaç defa götürmeye geldi beni ama daha öncesinde bi 40 gün ayrı kalmıştık o dönemde babam dul kadın hesabı baskıları oluyodu. Ve yine değişmicek bu baskıcı tavırları. Bekarkende öyleydi dışarı adımımı attırmaz üstüme çok baskı yapardı...
Müdehale degil de destek olan birileri yok mu?
"Yanındayız"diyebilen....
Şu an babanızın tavrını geri plana itip kendnizi ve bebeğinizi en azından güvene almalısınız gibi geliyo bana bu adam sinir anında sizi düşürse Allah korusun ne olcakCanım daha önce çok kavgalarımız oldu. Tüm aile akraba eve toplandı ara yapma hesabı babam götürüyodu beni kaç defa fakat ben cesaret edemedim. Babamın tutumundanda dolayı aslında...
kaç defa konuşuldu kaç defa sözler yeminler edildi ama bizimki yalama yaptı artık bi zaman sonra yine eski haline dönüyo...
Babanın baskısı bu hayattan daha mı iyi,sen karar ver. Boşanmak herkes için zor emin ol. Ama ruh sağlığını dahada kötüye gidecek,hakkında hayırlısı ne diyeyim
Şu an babanızın tavrını geri plana itip kendnizi ve bebeğinizi en azından güvene almalısınız gibi geliyo bana bu adam sinir anında sizi düşürse Allah korusun ne olcak
Doğuma kadar bencil olun duymayın sonra da bebeğin bakımına babası maddi destek sağlayacaktır umarım annenizin desteği de mi yok şiddet varsa ki tedavi denemişsiniz işe yaramamış her durumda bitecek gibi görünüyor keşke eşinizin aklı başına gelse ama zor gibiTabiki orası öyle... Bilmiyorum şuan şu durumda çok yanlış karar vermekten korkuyorum. Bu durumda ailemin yanına gitsem kabul etceklerinide pek düşünmüyorum.
Öncesinde çocukda yok işte gel derlerdi. Doğmuş olsa neysede karnımdayken hiç sanmıyorum onaylicaklarınj ailemi biliyorum
Bende var benim babam aynı böyle.1. Sayfadan beri okuyorum hepinizin yazdıklarını. Sizde düşünüyosunuz sizin ailenizde varmı böyle baskıcı bi tutum?
Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //1. Sayfadan beri okuyorum hepinizin yazdıklarını. Sizde düşünüyosunuz sizin ailenizde varmı böyle baskıcı bi tutum?
Sanırım hepimize bi doz cinnet gerekliEvet aradiğim tamda bu sayfa aslıda.dediği doğru boşver diyerek oturdum belkide yıllarca.emeklerimin boşa gittiğini geç farkettim aöa şimdide cocuk ve yapabilirmiyim acaba onsuz düşüncesi.aslında yaparım yapmak istiyorum ama cesaretım yok.çalışıyorum zaten neyi arıycam kı?
Evet aradiğim tamda bu sayfa aslıda.dediği doğru boşver diyerek oturdum belkide yıllarca.emeklerimin boşa gittiğini geç farkettim aöa şimdide cocuk ve yapabilirmiyim acaba onsuz düşüncesi.aslında yaparım yapmak istiyorum ama cesaretım yok.çalışıyorum zaten neyi arıycam kı?
bende sizdenim.babamın evine geldim 31 aralıkta şuan burdayım.eşimde çocuğum için mücadele edicem falan diyo işte
Doğuma kadar bencil olun duymayın sonra da bebeğin bakımına babası maddi destek sağlayacaktır umarım annenizin desteği de mi yok şiddet varsa ki tedavi denemişsiniz işe yaramamış her durumda bitecek gibi görünüyor keşke eşinizin aklı başına gelse ama zor gibi
benim ailem bana destek çok şükür ama adımlarımı nasıl atacağım henüz bilmiyorum.zaten daha ağlayıp içimi bile boşaltamadım henüz salak gibiyim
Ne güzel bi anne gerçeğün peşinde izliyor mu :)Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //
Bu konu iyi olmuş bence de boşa gitmesin asıl devam ederek yıllar boşa gidiyo illa kopucak bi yerden ben de ayrıldım boşandım şuan evliyim gerçi hepinize hayırlı boşanmalarEvt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Bu konu iyi olmuş bence de boşa gitmesin asıl devam ederek yıllar boşa gidiyo illa kopucak bi yerden ben de ayrıldım boşandım şuan evliyim gerçi hepinize hayırlı boşanmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?