- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Kusura bakmayın ama merhametin m si yok eşinizde sizi üzmemek için bişey demiyorum ama kendinizi kandırmayın gerçekçi bakın çocuğunuza da denk gelecek o kendinden geçmeleri nasıl katlanacaksınızAslında merhametli bi adam ama sinirlenince böyle kendinden geçme huyy var işte. Bilmiyorum.
Maalesef annem le babamda da bunca yıl olmasına rağmen anlaşmazlıklar var babam varken annem pek konuşmaz bu konularda...
Hani adliyelerin karşısında dilekçe yazanlar oluyor ya onlar ben boşanmış biriyle konuştum ondan aldım bilgileri işte bi 70-80 tl alıyorlarmış tabi değişir bu anlaşmalı boşanmada bi dilekçe yazyon bide anlaşmalı boşanma protokolü var paran varsa arzuhalcilere yazdır hatasız bi dilekçe olur sende mi anlaşmalı boşanacaksın eğer öyleyse avukata hiç gerek yok zaten boşanıcam demek gerçekten burda yazmak gibi kolay olsa insan neleri feda ediyo nelere katlanıyor ama olmadımı olmuyor zira ben bitmesin diye çok çabaladım ama beni artık istemeyen birine ne kadar uğraşabilirim zorla birbirimizin hayatını tükettiğimi fark ettim sonundaarzuhalcilerr? İlk defa duydum.
Bende var benim babam aynı böyle.
Ama benim kesin kararliliğimigörince bişey diyemeyecek.8 yaşında kizim bile ayrıl anne babamdan diyor.
@bahtsız bedevi profil fotonu değiştim kız
Hiç denk gelmedim ama müge anlı izliyor : )) pammiklara saracak beni bir işe gireydim hayirlisyla : )Ne güzel bi anne gerçeğün peşinde izliyor mu :)
Kız ben clamatis nie sizli bizli konuşuon:) iki sene olmuştur boşanma aşırı kötü bi süreç ama bitince rahatlıyorsunMutluluklar...
Ne zaman boşandınız?
Neler hissettiniz ogrenebilir miyim?
Allah başımızdan eksik etmesin onlarıHiç denk gelmedim ama müge anlı izliyor : )) pammiklara saracak beni bir işe gireydim hayirlisyla : )
Ne zaman boşluk hissinden kurtuldunuzBu konu iyi olmuş bence de boşa gitmesin asıl devam ederek yıllar boşa gidiyo illa kopucak bi yerden ben de ayrıldım boşandım şuan evliyim gerçi hepinize hayırlı boşanmalar
Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //
Aminn amin,onlarsiz hayatı dusunemiyorum,Allah korusun.Allah başımızdan eksik etmesin onları
Boşluk hissinden çok ayrılmadan önceki sitem yordu beni babam çok karşı çıkıodu çok korkuyodum sonunda o da beni istemeyince babam bişey diyemediNe zaman boşluk hissinden kurtuldunuz
Kusura bakmayın ama merhametin m si yok eşinizde sizi üzmemek için bişey demiyorum ama kendinizi kandırmayın gerçekçi bakın çocuğunuza da denk gelecek o kendinden geçmeleri nasıl katlanacaksınız
Kız ben clamatis nie sizli bizli konuşuon:) iki sene olmuştur boşanma aşırı kötü bi süreç ama bitince rahatlıyorsun
Evliliğinize tutunma çabasındasın haklısın da insan bişeyi de iyi demek istiyo ama şiddet başka hiç bir şeye benzemez belki de affedilmeyecek tek konu baba evi de böyleydi diyosun değişti mi yok aynı değil mi baskıyla sürdürüyo baban da çocuğun da böyle bi ortamda olursa daha çok yıpranırsınNe bileyim bana öyle geliyo. Sakinleşince pişman oluyo ağladığı oluyo özür dilediği oluyo... bu davranışlara alışkınım aslında baba evimdede şiddet problemi vardı zaten
Anlaşmalı olacağını düşünüyorum.Hani adliyelerin karşısında dilekçe yazanlar oluyor ya onlar ben boşanmış biriyle konuştum ondan aldım bilgileri işte bi 70-80 tl alıyorlarmış tabi değişir bu anlaşmalı boşanmada bi dilekçe yazyon bide anlaşmalı boşanma protokolü var paran varsa arzuhalcilere yazdır hatasız bi dilekçe olur sende mi anlaşmalı boşanacaksın eğer öyleyse avukata hiç gerek yok zaten boşanıcam demek gerçekten burda yazmak gibi kolay olsa insan neleri feda ediyo nelere katlanıyor ama olmadımı olmuyor zira ben bitmesin diye çok çabaladım ama beni artık istemeyen birine ne kadar uğraşabilirim zorla birbirimizin hayatını tükettiğimi fark ettim sonunda
Evet yaklaşık bir ay oldu,bu tür baskıda bunlatiyor fazlaca hem de,üzülmüyorum bosandigim ama kalbimi yarıp gosteremiyorum sürekli babamla annem tepemde sanki bes yaşındaki çocuk muamelesi,az önce Tv'de olan biteni anlamaya çalışırken derin bakmışim,babam hemen ne dusunuyon kizim,hayırdır daldın yine diyor,balkondan atlayasim yok değil ama napacan anne baba işte : //Sen şuan annenlerin yanına geçtin mi canım ?
Keşke benim baskılarımda bu yönden olsada ne bileyim. Varya okadar farklı bi durum içindeyim ki hem hamilelik psikolojisi hem böyle bi durumun psikolojisi. Ölü gibi salona yayılmış bi vaziyette duruyorum. Eşin gitmiş yatak odasında uyuyo. Evlilik sadece o yönlerden değil çok monoton hiç hareketlikik yok sürekli annesine babasına gitmek istemeler başka hiç bişey yapmak istememe...
H bulduk :)) beş nick değiştirme hakkımız var kızAyyy h.g tatlım...
Ne ara Dropkict oldun sennn :))
Ne bileyim bana öyle geliyo. Sakinleşince pişman oluyo ağladığı oluyo özür dilediği oluyo... bu davranışlara alışkınım aslında baba evimdede şiddet problemi vardı zaten
H bulduk :)) beş nick değiştirme hakkımız var kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?