2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Aslında merhametli bi adam ama sinirlenince böyle kendinden geçme huyy var işte. Bilmiyorum.

Maalesef annem le babamda da bunca yıl olmasına rağmen anlaşmazlıklar var babam varken annem pek konuşmaz bu konularda...
Kusura bakmayın ama merhametin m si yok eşinizde sizi üzmemek için bişey demiyorum ama kendinizi kandırmayın gerçekçi bakın çocuğunuza da denk gelecek o kendinden geçmeleri nasıl katlanacaksınız

arzuhalcilerr? İlk defa duydum.
Hani adliyelerin karşısında dilekçe yazanlar oluyor ya onlar ben boşanmış biriyle konuştum ondan aldım bilgileri işte bi 70-80 tl alıyorlarmış tabi değişir bu anlaşmalı boşanmada bi dilekçe yazyon bide anlaşmalı boşanma protokolü var paran varsa arzuhalcilere yazdır hatasız bi dilekçe olur sende mi anlaşmalı boşanacaksın eğer öyleyse avukata hiç gerek yok zaten boşanıcam demek gerçekten burda yazmak gibi kolay olsa insan neleri feda ediyo nelere katlanıyor ama olmadımı olmuyor zira ben bitmesin diye çok çabaladım ama beni artık istemeyen birine ne kadar uğraşabilirim zorla birbirimizin hayatını tükettiğimi fark ettim sonunda

Bende var benim babam aynı böyle.
Ama benim kesin kararliliğimigörince bişey diyemeyecek.8 yaşında kizim bile ayrıl anne babamdan diyor.
@bahtsız bedevi profil fotonu değiştim kız

Sen yine yaşça büyüksün sanırım ?kızın da var ayrı bi bireysin sen babanın fazla bişey diyeceğini dese bile senin dedirtceğini sanmam sanki canım yanılıyomuyum ?

Sen şuan annenlerin yanına geçtin mi canım ?

Keşke benim baskılarımda bu yönden olsada ne bileyim. Varya okadar farklı bi durum içindeyim ki hem hamilelik psikolojisi hem böyle bi durumun psikolojisi. Ölü gibi salona yayılmış bi vaziyette duruyorum. Eşin gitmiş yatak odasında uyuyo. Evlilik sadece o yönlerden değil çok monoton hiç hareketlikik yok sürekli annesine babasına gitmek istemeler başka hiç bişey yapmak istememe...

Kusura bakmayın ama merhametin m si yok eşinizde sizi üzmemek için bişey demiyorum ama kendinizi kandırmayın gerçekçi bakın çocuğunuza da denk gelecek o kendinden geçmeleri nasıl katlanacaksınız

Ne bileyim bana öyle geliyo. Sakinleşince pişman oluyo ağladığı oluyo özür dilediği oluyo... bu davranışlara alışkınım aslında baba evimdede şiddet problemi vardı zaten

Ne bileyim bana öyle geliyo. Sakinleşince pişman oluyo ağladığı oluyo özür dilediği oluyo... bu davranışlara alışkınım aslında baba evimdede şiddet problemi vardı zaten
Evliliğinize tutunma çabasındasın haklısın da insan bişeyi de iyi demek istiyo ama şiddet başka hiç bir şeye benzemez belki de affedilmeyecek tek konu baba evi de böyleydi diyosun değişti mi yok aynı değil mi baskıyla sürdürüyo baban da çocuğun da böyle bi ortamda olursa daha çok yıpranırsın

Anlaşmalı olacağını düşünüyorum.

Evet yaklaşık bir ay oldu,bu tür baskıda bunlatiyor fazlaca hem de,üzülmüyorum bosandigim ama kalbimi yarıp gosteremiyorum sürekli babamla annem tepemde sanki bes yaşındaki çocuk muamelesi,az önce Tv'de olan biteni anlamaya çalışırken derin bakmışim,babam hemen ne dusunuyon kizim,hayırdır daldın yine diyor,balkondan atlayasim yok değil ama napacan anne baba işte : //

Bak bence bosan arkadasim,boşanınca sanmıyorum hiç kimse zil takıp oynasın,elbette zorlukları olacak ama o zorlukların bir cikis yolunuda gösterecek rabbim,ha boşanınca imtihanlarda bitmeyecek başka türlü yine imtihanlara tabi tutulacaz ama elin adaminin zulmünü niye çekelim,benim dört dörtlük degil ki ailem annemin kıyafet ve güzellik takıntısı var,evde dahi paspal oturtmaz mesela ama ben de rahatlığı seviyorum cakisiyoruz bu konuda,hep güllük Gülistanlik değil inan,ama önce bismillah deyip,Allah Allah nidalariyla adliyeye gidip bosanacaz,daha sonra ailemizin olumsuz yönlerini görmezden gelip,kendi hayatımıza bakacaz. Yeni hayatımıza alisma dönemi taş çatlasın iki sene,iki sene sonra baban artık baskı yapmaz aha yazıyorum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…