Güzel ama ben yabancı nick seviyorumAyyy benim nick o kadar özdeşleşti ki benimle :))))))
Hic degistiresim yok :)))
Aynen öyle 33 yaşındayım.kızım 8 yasında.ben evlendikten sonra yaşları da ilerleyince aslinda bana yaptiklarina pişman oldular.annem ve babam şimdi ufak ufak bana danisiyorlar bazı şeyleri çok sopasini yedim ama pişmanlık yasıyor babam...Sen yine yaşça büyüksün sanırım ?kızın da var ayrı bi bireysin sen babanın fazla bişey diyeceğini dese bile senin dedirtceğini sanmam sanki canım yanılıyomuyum ?
Evliliğinize tutunma çabasındasın haklısın da insan bişeyi de iyi demek istiyo ama şiddet başka hiç bir şeye benzemez belki de affedilmeyecek tek konu baba evi de böyleydi diyosun değişti mi yok aynı değil mi baskıyla sürdürüyo baban da çocuğun da böyle bi ortamda olursa daha çok yıpranırsın
Hakkaten guzelmisin,güzelim.yazinca hadi ordan len dedim (icimden) ama gördüm inandım : )Anlaşmalı olacağını düşünüyorum.
Ne bileyim bana öyle geliyo. Sakinleşince pişman oluyo ağladığı oluyo özür dilediği oluyo... bu davranışlara alışkınım aslında baba evimdede şiddet problemi vardı zaten
Aynen öyle 33 yaşındayım.kızım 8 yasında.ben evlendikten sonra yaşları da ilerleyince aslinda bana yaptiklarina pişman oldular.annem ve babam şimdi ufak ufak bana danisiyorlar bazı şeyleri çok sopasini yedim ama pişmanlık yasıyor babam...
Sen gebelik durumu biraz isini,zorlastirr
Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //
Böylesi iyi tabii ki,arayınca ne değeri kiymeti,boşanma nafaka tazminat vs alma.diye arayacak,bisanmaktan onlar zararlı çıkıyor çünkü,aramasın ve hayırlısıyla bitsin,kendim icinde aynısını diliyorum,aramasin aklım karismasin hiç olmazsa,bitsin gitsin.Sizlere birşey sormak istiyorum benim esimde psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi vardı. Çok küfür hakaret ederdi.sonrada en ufak şeylere bile günlerce kuserdi. Hep ben Özür dilersem gönlünü alırsam duzelirdi. Ben onu öyle alistirmistim. En nefret ettiğim şey onun günlerce küsmesi idi. Bende sırf evde huzur olsun diye haklida olsam Özür dilerdim (biliyorum aptalca )
Ve gurur abidesidir uzaklaştırma cezasını eve polis gelmesini aşırı gurur yaptı.ben kesinlikle ayrilacagim hersey bitti benim için ama sizlerde yada etrafimda şunu duyuncada (ozur diliyor cok pismanmis cocugumuz icin bir şans daha istiyor gibi sozleri) kendimi dahada değersiz hissediyorum.benimki zaten birşey olunca derdi bana kendini nimetten sayma diye. O kavga gününden sonra 1 kez bile aramadi yazmadi.
Size sorum şu sizce böylesi mi daha iyi hiç gelmeyince benimde kafam hiç karismadi netim bosanacagim. Ama gelse en azından biterkende olsa birazcık değer görmek isterdim.
benim ailem bana destek çok şükür ama adımlarımı nasıl atacağım henüz bilmiyorum.zaten daha ağlayıp içimi bile boşaltamadım henüz salak gibiyim
Allah kolaylık versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah herşey düzelir huzur önemli yoksa kahır çekmeye gerek yok kendi hayatını kurarsın toplanıncaN
Evet haklısın çocuğumunda benim yaşadıklarımı yaşamasını kesinlikle istemiyorum... bilmiyorum halen düşünüyorum. Her yaptığı faul bu aralar çok biriktim ona karşı. Bakalım sonumuz hayr olsun ne diyim.
Allah kolaylık versin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah herşey düzelir huzur önemli yoksa kahır çekmeye gerek yok kendi hayatını kurarsın toplanınca
Yok gececegini biliyorum,o melek o,pek dadli giz,sadece biraz fazlaca pinpirikli.: //Cok zormus ya, allah kolaylik versin. Ayri eve cikamiyormusun? Hatta baska sehire tasinsan?
Sizlere birşey sormak istiyorum benim esimde psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi vardı. Çok küfür hakaret ederdi.sonrada en ufak şeylere bile günlerce kuserdi. Hep ben Özür dilersem gönlünü alırsam duzelirdi. Ben onu öyle alistirmistim. En nefret ettiğim şey onun günlerce küsmesi idi. Bende sırf evde huzur olsun diye haklida olsam Özür dilerdim (biliyorum aptalca )
Ve gurur abidesidir uzaklaştırma cezasını eve polis gelmesini aşırı gurur yaptı.ben kesinlikle ayrilacagim hersey bitti benim için ama sizlerde yada etrafimda şunu duyuncada (ozur diliyor cok pismanmis cocugumuz icin bir şans daha istiyor gibi sozleri) kendimi dahada değersiz hissediyorum.benimki zaten birşey olunca derdi bana kendini nimetten sayma diye. O kavga gününden sonra 1 kez bile aramadi yazmadi.
Size sorum şu sizce böylesi mi daha iyi hiç gelmeyince benimde kafam hiç karismadi netim bosanacagim. Ama gelse en azından biterkende olsa birazcık değer görmek isterdim.
İçten içe yansın görme boşver duygusal yaklaşıp hata yapıyoruz onlar da bunu kullanıyolar numaradan öldüm bittim yapmasındansa vicdanının yükünü taşısın sessizce daha iyiSizlere birşey sormak istiyorum benim esimde psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi vardı. Çok küfür hakaret ederdi.sonrada en ufak şeylere bile günlerce kuserdi. Hep ben Özür dilersem gönlünü alırsam duzelirdi. Ben onu öyle alistirmistim. En nefret ettiğim şey onun günlerce küsmesi idi. Bende sırf evde huzur olsun diye haklida olsam Özür dilerdim (biliyorum aptalca )
Hayır hayır hayırrrrrr
Baba evinizde şiddet gördünüz diye bu duruma alışkın olmak zorunda degilsiniz......
Boyle düşünmeyin lütfen....
Aksi halde bir cogumuzun evlilikten hicbir beklentisi olmaması lazim...
Herşeye kanaat eder olmamız lazim..
Ama oyle degil.
Lutfen bu düsünceden kurtulun...
Tabiki bu durumu normal karşılamıyorum..
Ama şunu anladım ki bu evlilikte ne hayaller kurarak attım adımımı ama hiç bişey hayal ettiğin gibi olmuyomuş... ettiğinle kalıyosun..
Sizlere birşey sormak istiyorum benim esimde psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi vardı. Çok küfür hakaret ederdi.sonrada en ufak şeylere bile günlerce kuserdi. Hep ben Özür dilersem gönlünü alırsam duzelirdi. Ben onu öyle alistirmistim. En nefret ettiğim şey onun günlerce küsmesi idi. Bende sırf evde huzur olsun diye haklida olsam Özür dilerdim (biliyorum aptalca )
Yok gececegini biliyorum,o melek o,pek dadli giz,sadece biraz fazlaca pinpirikli.: //
Ne hayaller kurduk düğün sabahı yatağa kahvaltılı çiçekli böcüklü ama napcaaan bee çekmicen mecbuuuur boşayacaksın kahvaltını da kendin yapcaksınTabiki bu durumu normal karşılamıyorum..
Ama şunu anladım ki bu evlilikte ne hayaller kurarak attım adımımı ama hiç bişey hayal ettiğin gibi olmuyomuş... ettiğinle kalıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?