2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Katılıyorum

2 aylik evliligimde duymadigim kufur kalmadi eve dondum yuzu gozu mor. 1 yıl flört ettim bide bu adamla. Hergunum nasi bu kadar kör nasi salak olabildim diyerek geçiyor.

Evladon düşünüyo işte naapsın d

Sanırım hepimize bi doz cinnet gerekli

Hakkaten guzelmisin,güzelim.yazinca hadi ordan len dedim (icimden) ama gördüm inandım : )
Ahahahaha sağol canım ya,aynalara bakıp çok ağladım "ben çok mu çirkinim,bu adam bana niye gelmiyor" diye.şu an 1 saattir oturuyoruz t.v. izliyor tek kelam yok.ama bu ona göre çok normal

: // bebimkide fena ilgiliydi,cinsellik yönündede sıkıntı yoktu ama işte ofkesine yeniliyodu demek ki erkekler de muhakkak bir pürüz çıkıyor öyle yada böyle : /

2 aylik evliligimde duymadigim kufur kalmadi eve dondum yuzu gozu mor. 1 yıl flört ettim bide bu adamla. Hergunum nasi bu kadar kör nasi salak olabildim diyerek geçiyor.
evlilik şans. insan içine girmeden bilemiyor 5 yıl flört etsende olabiliyor böyle şeyler.bundan sonrasını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…