- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Katılıyorumarkadaşım benim kocamda aramadı çok gururludr.hatta 1 gün oldu daha çocuk savaşına girdi şimdiden.boşver aramasın bak benim durum6mda şiddet yok hiç olmadı.şiddete 1 kez bile dayanamazdım sanırım.7 yıl şiddet vs olöadığı için düzelir diye devam ettim.
ARKADAŞLAR ŞıDDET ÇOK FARKLI Bı DURUM.HER KADIN ÖZELDIR.KIMSE SIDDETI HAKETMIYOR.VE KENDINDEN GUC OLARAK DAHA ZAYIF BIRINE SIDDET GOSTERMEK TAMAMEN HAYVANLIKTIR.
Ha ha,hatta her şeyini kendin alacaksın,o sadece elinde telefon oyun oynayacak,bir şey istediğinde hunharca bogurecek.
Ne hayaller kurduk düğün sabahı yatağa kahvaltılı çiçekli böcüklü ama napcaaan bee çekmicen mecbuuuur boşayacaksın kahvaltını da kendin yapcaksın
Bak aklıma getirdin bir botum bile yok anlıyor musunHa ha,hatta her şeyini kendin alacaksın,o sadece elinde telefon oyun oynayacak,bir şey istediğinde hunharca bogurecek.
Evladon düşünüyo işte naapsınAnnem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //
Sanırım hepimize bi doz cinnet gerekli
Ahahahaha sağol canım ya,aynalara bakıp çok ağladım "ben çok mu çirkinim,bu adam bana niye gelmiyor" diye.şu an 1 saattir oturuyoruz t.v. izliyor tek kelam yok.ama bu ona göre çok normalHakkaten guzelmisin,güzelim.yazinca hadi ordan len dedim (icimden) ama gördüm inandım : )
2 aylik evliligimde duymadigim kufur kalmadi eve dondum yuzu gozu mor. 1 yıl flört ettim bide bu adamla. Hergunum nasi bu kadar kör nasi salak olabildim diyerek geçiyor.
Kasım ayında dava actigini söyledi avukatım hala daha dava gününü bekliyorum
Ahahaha,seni anlamam mümkün değil fakir seni,az ötede ağla.
Bak aklıma getirdin bir botum bile yok anlıyor musun
Kasım ayında dava actigini söyledi avukatım hala daha dava gününü bekliyorum
çok tanıdık geldi pardonHa ha,hatta her şeyini kendin alacaksın,o sadece elinde telefon oyun oynayacak,bir şey istediğinde hunharca bogurecek.
Umarım bundan sonrası güzel olur sizin için...
: // bebimkide fena ilgiliydi,cinsellik yönündede sıkıntı yoktu ama işte ofkesine yeniliyodu demek ki erkekler de muhakkak bir pürüz çıkıyor öyle yada böyle : /Evladon düşünüyo işte naapsınd
Ahahahaha sağol canım ya,aynalara bakıp çok ağladım "ben çok mu çirkinim,bu adam bana niye gelmiyor" diye.şu an 1 saattir oturuyoruz t.v. izliyor tek kelam yok.ama bu ona göre çok normal
havaaaar havaaaar cıngılbels donimi bile kendi kendime alıyorum nerelere gideyimAhahaha,seni anlamam mümkün değil fakir seni,az ötede ağla.
evlilik şans. insan içine girmeden bilemiyor 5 yıl flört etsende olabiliyor böyle şeyler.bundan sonrasını düşün2 aylik evliligimde duymadigim kufur kalmadi eve dondum yuzu gozu mor. 1 yıl flört ettim bide bu adamla. Hergunum nasi bu kadar kör nasi salak olabildim diyerek geçiyor.
: // hepsi aynıymış hepsiçok tanıdık geldi pardon
Tamam sakın ol : )) burda bizimle kal.: ))havaaaar havaaaar cıngılbels donimi bile kendi kendime alıyorum nerelere gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?