2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

2 aylik evliligimde duymadigim kufur kalmadi eve dondum yuzu gozu mor. 1 yıl flört ettim bide bu adamla. Hergunum nasi bu kadar kör nasi salak olabildim diyerek geçiyor.
Özür dilerim ama eşiniz tam bir dangoloz sizin suçunuz yok kör vs de değildiniz muhtemelen köprüyü gecene kadardı

: // bebimkide fena ilgiliydi,cinsellik yönündede sıkıntı yoktu ama işte ofkesine yeniliyodu demek ki erkekler de muhakkak bir pürüz çıkıyor öyle yada böyle : /
Simdi 4/4 lük,insan yok.bir taraf eksik illaki oluyor,bende mükemmel değilim.
Ama eşimde tutacak dal kalmadı.
1)aşkyok
2)cinsellik zero
3)krediler gırtlakta sebepsi boşa
4)hobisi yok,hayali yok,zevki yok
5)arkadaşıyok sohbeti yok
6)insanlara güveni sıfır bu sebepten benim de arkadaşım olmasını istemiyor
7)gezme anlayışı yok.bulunduğu Şehr bile bilmez bana sorar bi yere gideceği zaman
8)işin İslami boyutuna hiç girmiyorum.beni o kısımda çok rahatsız ediyor ama o konuyu hadi acmiyorum.
Yani bir tek artısı şiddet,küfür,kavga...etmez.nört bir insan yani...
İnsan değilmiş lan benim koca asalak birşey işte

iyi geceler arkadaşlar bende boşanmak isteyipte bir türlü adım atamayanlardanım.Üç yaşında bir kızım var ve çalışmıyorum.Doğumdan sonra ayrılmıştım işten.Şimdi o kadar bocalıyorum ki ve korkuyorumda çok fazla kızımın velayetini alamazsam diye.En büyük sorunda işsiz olmam ailemin evine dönme gibi bir lüksüm yok annem hasta.Tek başıma ayakta durmak zorundayım eğer bu yola gireceksem yalnızım.Bu yüzden düşünmüyorda değilim açıkçası acaba bu eziyete çocuk okula başlayana kadar devam etsem mi çünkü kızla işe girmem zor bakacak kimsede yok kreş yada bakıcı olayına hiç giremem tüm maaş ona gider çalışmam bişey ifade etmez.Çok fena çıkmazdayım.

Hakkaten de boşa gitsin aman

Eşinizden nafaka alacaksınız çocuğunuz var yaşı sebebiyle eğer annede ahlaki bir sorun yoksa kesinlikle annede kalır bu yönden endişe etmeyin o net ama maddi kısımda eşiniz ne yapar ne yapmaz onu hesaplayın

İşte annene yardım edersin ne güzel,hastaymış : ((

nafaka alırsan çocuk yardımı ile çocuğunu kreşe verebilirsin kendi maaşınlada geçinirsin.
tanıdık tımarhane varsa toplu indirimle yatalım hep birlikte en temizi bu olabilir
off zaten 1 yıldır antidepresan kullanıyorum psikiyatri kadıncağız boşan diyecek diyemiyorda ilacın dozunu yükseltiyor biraz rahatlarsın diye sorun bende değilki aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…