- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bi boşasam rahatlıcam ilaç yazma doktooor de bi dahakinenafaka alırsan çocuk yardımı ile çocuğunu kreşe verebilirsin kendi maaşınlada geçinirsin.
off zaten 1 yıldır antidepresan kullanıyorum psikiyatri kadıncağız boşan diyecek diyemiyorda ilacın dozunu yükseltiyor biraz rahatlarsın diye sorun bende değilki aslında.
Sende çocuk var mıO acabalar ömrü tüketiyor işte.
: )) tam yerine geldin,yakın zamanda baya bir bekar erkek dolacaga benziyor etraf,aman evlenecem diye hop atlama gözünü seveyim,yoksa sen de bilmem kaç senesinin boşanma topiginde gezersin,Allah iyi insana rast getirsin.Ben de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
Ev le ne cem diyosun da burdan kaç iki cümlede soğutabiliriz seni evliliktenBen de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
Var,oğlum var her şey onun için,onun ruh sağlığı için.Sende çocuk var mı
kadın çaktırdı zaten ömrünü harcamaya değermi olmuyorsa olmuyordur herkes bi kez geliyor dünyaya bu karari sen vermelisin gibi. bi git boşan demedi işte.Bi boşasam rahatlıcam ilaç yazma doktooor de bi dahakine
Mesela ben hiç ağzımı açmayım : /
Ev le ne cem diyosun da burdan kaç iki cümlede soğutabiliriz seni evlilikten
Ah bi bosan dese,her şey daha kolay olacak : )))kadın çaktırdı zaten ömrünü harcamaya değermi olmuyorsa olmuyordur herkes bi kez geliyor dünyaya bu karari sen vermelisin gibi. bi git boşan demedi işte.
Ben de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
Allah bağışlasın mutsuz ortamsa tabiki ayrılık daha iyi sonuçta anne yine anne baba yine babaVar,oğlum var her şey onun için,onun ruh sağlığı için.
Daha ne iğrenç şeyler duydum hala daha kendime gelebilmiş değilim çok uzun sürede unutamam sanırım:/Özür dilerim ama eşiniz tam bir dangoloz sizin suçunuz yok kör vs de değildiniz muhtemelen köprüyü gecene kadardı
benim de kızım var 3.5 yaşında bal kızım.canım. ben kızımın pskolojisi için bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünüyorum.bugün babası aradı konuşmak için babasıda diyorki kızım bidaha görüşemicez annen öyle istiyor diyorVar,oğlum var her şey onun için,onun ruh sağlığı için.
Haklısınızevlilik şans. insan içine girmeden bilemiyor 5 yıl flört etsende olabiliyor böyle şeyler.bundan sonrasını düşün
Amin,tabii ki umarım babalık görevini her zaman aksatmadan yerine getirir.Allah bağışlasın mutsuz ortamsa tabiki ayrılık daha iyi sonuçta anne yine anne baba yine baba
Erken göstermiş yüzünü daha iyi inan bizim kaybımız çok daha fazlaDaha ne iğrenç şeyler duydum hala daha kendime gelebilmiş değilim çok uzun sürede unutamam sanırım:/
Çocuğu kullanmasın yok artık çok küçük daha kıyamambenim de kızım var 3.5 yaşında bal kızım.canım. ben kızımın pskolojisi için bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünüyorum.bugün babası aradı konuşmak için babasıda diyorki kızım bidaha görüşemicez annen öyle istiyor diyor
Salaga bak,nasil sinir oldum,şimdiden belki etmiş kendini adı,çocuk ne anlar ay nasıl sinir oldum kocana,çocuğun ne suçu var.. sevin git sadaka ver bişey yap.benim de kızım var 3.5 yaşında bal kızım.canım. ben kızımın pskolojisi için bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünüyorum.bugün babası aradı konuşmak için babasıda diyorki kızım bidaha görüşemicez annen öyle istiyor diyor
Benimki hızlandırılmış evlilik:)) haklısınız hemen bitmesi daha iyi. Tabiiki anlaşmalı boşanmıyorum. Ettiği küfürlerin dayağın bi bedeli olmaliErken göstermiş yüzünü daha iyi inan bizim kaybımız çok daha fazla
HahahahaHayir,gayet hanım.hanimci durmaliyiz,delirdigimizi belli etmemelidir ki mahkemede karisimiza çıkmasın,çok sevimli gorunmeliyiz
Al,benimkini,al,alll,al nolur benimkini al: )) tam yerine geldin,yakın zamanda baya bir bekar erkek dolacaga benziyor etraf,aman evlenecem diye hop atlama gözünü seveyim,yoksa sen de bilmem kaç senesinin boşanma topiginde gezersin,Allah iyi insana rast getirsin.
EveetttttSen çok yanlış yerdesin kuzum ya
Biz boşanmaya "EVEEEEET" diyenlerdeniz :))
Bak,ya nasıl çocugun beynini yıkıyor terbiyesiz çosinirlendimbenim de kızım var 3.5 yaşında bal kızım.canım. ben kızımın pskolojisi için bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünüyorum.bugün babası aradı konuşmak için babasıda diyorki kızım bidaha görüşemicez annen öyle istiyor diyor
Yapar gibi geliyo bana sanki düşman değil size eşiniz ki olsa bile çocuk başka yapmadığıma bazen pişman oluyorum sonra olsaydı ömür boyu muhattap olmak gerekicek hiç kopamıcaktım çok garip duygularAmin,tabii ki umarım babalık görevini her zaman aksatmadan yerine getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?