2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bi boşasam rahatlıcam ilaç yazma doktooor de bi dahakine

Ben de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
: )) tam yerine geldin,yakın zamanda baya bir bekar erkek dolacaga benziyor etraf,aman evlenecem diye hop atlama gözünü seveyim,yoksa sen de bilmem kaç senesinin boşanma topiginde gezersin,Allah iyi insana rast getirsin.

Var,oğlum var her şey onun için,onun ruh sağlığı için.
benim de kızım var 3.5 yaşında bal kızım.canım. ben kızımın pskolojisi için bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünüyorum.bugün babası aradı konuşmak için babasıda diyorki kızım bidaha görüşemicez annen öyle istiyor diyor

Çocuğu kullanmasın yok artık çok küçük daha kıyamam

Salaga bak,nasil sinir oldum,şimdiden belki etmiş kendini adı,çocuk ne anlar ay nasıl sinir oldum kocana,çocuğun ne suçu var.. sevin git sadaka ver bişey yap.

Hayir,gayet hanım.hanimci durmaliyiz,delirdigimizi belli etmemelidir ki mahkemede karisimiza çıkmasın,çok sevimli gorunmeliyiz
Hahahaha

: )) tam yerine geldin,yakın zamanda baya bir bekar erkek dolacaga benziyor etraf,aman evlenecem diye hop atlama gözünü seveyim,yoksa sen de bilmem kaç senesinin boşanma topiginde gezersin,Allah iyi insana rast getirsin.
Al,benimkini,al,alll,al nolur benimkini al
Sen çok yanlış yerdesin kuzum ya
Biz boşanmaya "EVEEEEET" diyenlerdeniz :))
Eveettttt

Bak,ya nasıl çocugun beynini yıkıyor terbiyesiz çosinirlendim di

Amin,tabii ki umarım babalık görevini her zaman aksatmadan yerine getirir.
Yapar gibi geliyo bana sanki düşman değil size eşiniz ki olsa bile çocuk başka yapmadığıma bazen pişman oluyorum sonra olsaydı ömür boyu muhattap olmak gerekicek hiç kopamıcaktım çok garip duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…