2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

benimki tası tarağı aldı gitti yattı..
Ben salona yatak actım,icine girdim."gelmiyomusuuuunnnn" diyo.
Lan denyoo kızını aldın koynuna yaygın nereye geleyim

Benimki hızlandırılmış evlilik:)) haklısınız hemen bitmesi daha iyi. Tabiiki anlaşmalı boşanmıyorum. Ettiği küfürlerin dayağın bi bedeli olmali
Yaşattıklarını yaşamadan göçmeyecekler buna çok inanıyorum ben elleri kırılsın bunları yapanların ne denir ki

Bosanmalarda psikolojik durumlar Velayette sikinti oluyor sanirim
Iyi arastirin

Yapar gibi geliyo bana sanki düşman değil size eşiniz ki olsa bile çocuk başka yapmadığıma bazen pişman oluyorum sonra olsaydı ömür boyu muhattap olmak gerekicek hiç kopamıcaktım çok garip duygular
Ben de anlamadım olması mı iyi olmaması mı,o olmasaydı şayet bunca Senem boşa gitmezdi,bambaşka bir hayat yaşıyor olurdum,diye saçma sapan düşüncelerde sarmıyor değil beni. Ama o dişleri gedik gedik dişleri yok mu,hele kızdığım da kusmesi Allah ım dünyalara bedel.
Sende hiç üzülme vardır bir hayır,belki çok mutlu olduğun adamdan nasip edecek Allah ya da belki evliliğin düzelecek Allah in izniyle seneye hamile topiklerinde gezecen,dua et Allah buyuk. Allah gönlüne göre versin inşallah : (( benim oğlum üç gündür babasinda,telefonda kızdı bana senin yüzünden hem oradayım hem burda,ben seni istiyorum diye içim parçalandı,olmaması bu durumda daha iyi.

Haklısın onların dünyası farklı biz yine bi şekilde yolumuza bakıyoruz anlamaları zor bu durumları hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah

Yiyosa Sen gel deseydin
Hahahaha i geçtik o safhaları...
Zaten hakikatten artık dokunmasına tahammülüm yok.iki senedir öpüşmüyoruz bile.
Lan ben daha 33 yaşındayım ya...
Bir reklam var piyano çalan yaşlı amca karısı geliyor hani gözlerine bakarak şarkı söylüyo nasıl özeniyorum.bana yapılrmı lan buuuu

Evde piyano yok ondan oluyo hep bunlar

çocuklara nasıl söyleyeceğiz peki.ne yapmakvgerek
Benim oğlum beni ikna etti,kavga ettiğimizi anlattım,anne babam işten gelmeden hemen gidelim dedi,evleri ben topların babam kızmaz o zaman dedi,bir daha donmeyebiliriz ama bak dedim,o da donmeyelim zaten dedi. Şimdi dünya varmış diyerek geziyor ortalıkta.

çocuklara nasıl söyleyeceğiz peki.ne yapmakvgerek
İlkk 2016 da söyledim kızına (6,5yasındaydı)
Ağladı önce,sonra anne babam seni çok seviyorum ama belli edemiyordur,yani bana belli edemiyor dedi.
Gecen de yine söyledim ,döndü bana bir olgun bakış attı,"anne o senin aşkısın,senin koçan benim değil ayrılacak olan sensin ben yine görüşürüm babamla,ama senle kalıtım.üzülürüm ama senin ağlamana daha çok üzülüyorum" dedi.çocukları ne hale sokuyoruz ya

Evde piyano yok ondan oluyo hep bunlar
Sen insan yaşlanmaz kız bu sözü hep bana sihlerlerdi kocan çk sanslı derlerdi.

Derler derler de adamlar görmedikten sonra bana da çok söylediler o tip şeyleri ama artık eskisi gibi gözünün içi gülmüyo diyen de oldu yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…