2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Mutlu olmasına sevndm, sen nasılsın ?

1 kere boşandım 2.yi boşamamı istemen benden

Derler derler de adamlar görmedikten sonra bana da çok söylediler o tip şeyleri ama artık eskisi gibi gözünün içi gülmüyo diyen de oldu yakın zamanda
Ohooo son zamanlarda çevremden sürekli duyduğum söz "senin neyin var" o neseli kadın yok.
Niye yok Allahın belası bir ruhsuz yüzünden yok salonda yatiyom be

Ohooo son zamanlarda çevremden sürekli duyduğum söz "senin neyin var" o neseli kadın yok.
Niye yok Allahın belası bir ruhsuz yüzünden yok salonda yatiyom be
Geniş geniş yat ya boşver

Normal olarak... arkası çorap söküğü gibi gelecek emin ol, sen kendine yapabileceğin en guzel iyiliği yaptın
Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.

Sizdeki sıkıntı neydi
Adinin kendisi başlı başına sikintiydi,bencil sadece ben hep ben,iyi ki varım havalarında gezen,onun fikirleri en doğru fikir,benim fikrimin hiç bir önemi yok çoğu zaman sen kim köpek.tavrinda olurda kavga esnasında ağır konuşursam bunlardan sebep küfür hakaret şiddet oy,şükürler olsun defoldu hayatımdan

Senin gibi neşeli egosuz bi kadına da bunları yapması yürek yemiş galiba

Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.
Yasadığın yere, çevrene ve ailene bağlı o dönem.. sonrasında sen nekadar iyileşmek istiyorsun o geliyor. Oğlun baba dıye ağlamıyosa ne âlâ.. ailen sıkıntı etmıyosa ne güzell...

Aklına gelen şeylere kış de:)
O boşluğu iyi biliyorum medcezir yaşamanıda normal goruyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…