Mutlu olmasına sevndm, sen nasılsın ?Benim oğlum beni ikna etti,kavga ettiğimizi anlattım,anne babam işten gelmeden hemen gidelim dedi,evleri ben topların babam kızmaz o zaman dedi,bir daha donmeyebiliriz ama bak dedim,o da donmeyelim zaten dedi. Şimdi dünya varmış diyerek geziyor ortalıkta.
Ohooo son zamanlarda çevremden sürekli duyduğum söz "senin neyin var" o neseli kadın yok.Derler derler de adamlar görmedikten sonra bana da çok söylediler o tip şeyleri ama artık eskisi gibi gözünün içi gülmüyo diyen de oldu yakın zamanda
bazen çok neşeli,bazen agresif bazen çok huzurlu yani karışık duygular icindeyim,bundan sonra ne olacak merak ediyorum vs vsMutlu olmasına sevndm, sen nasılsın ?
Dertsizse boşama tabi1 kere boşandım 2.yi boşamamı istemen benden
Geniş geniş yat ya boşverOhooo son zamanlarda çevremden sürekli duyduğum söz "senin neyin var" o neseli kadın yok.
Niye yok Allahın belası bir ruhsuz yüzünden yoksalonda yatiyom be
Normal olarak... arkası çorap söküğü gibi gelecek emin ol, sen kendine yapabileceğin en guzel iyiliği yaptınbazen çok neşeli,bazen agresif bazen çok huzurlu yani karışık duygular icindeyim,bundan sonra ne olacak merak ediyorum vs vs
Çok şükür sorunumuz yok. Dilerim hiç kimsenin yuvası yıkılmasın ama mutsuzsa insan bir dk bile düşünmesin kmseDertsizse boşama tabi
Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.Normal olarak... arkası çorap söküğü gibi gelecek emin ol, sen kendine yapabileceğin en guzel iyiliği yaptın
Allah mutluluğunuzu daim etsin tez zamanda bizler de yolumuzu çizeriz inşallahÇok şükür sorunumuz yok. Dilerim hiç kimsenin yuvası yıkılmasın ama mutsuzsa insan bir dk bile düşünmesin kmse
Sizdeki sıkıntı neydiUmarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.
Sabah işe gitmeyecen mı? Saat bir : //Allah mutluluğunuzu daim etsin tez zamanda bizler de yolumuzu çizeriz inşallah
İşim bana öğleden sonra geliyo ben de işsizimSabah işe gitmeyecen mı? Saat bir : //
Adinin kendisi başlı başına sikintiydi,bencil sadece ben hep ben,iyi ki varım havalarında gezen,onun fikirleri en doğru fikir,benim fikrimin hiç bir önemi yok çoğu zaman sen kim köpek.tavrinda olurda kavga esnasında ağır konuşursam bunlardan sebep küfür hakaret şiddet oy,şükürler olsun defoldu hayatımdanSizdeki sıkıntı neydi
Nasıl öğleden sonra iş geliyor : /İşim bana öğleden sonra geliyo ben de işsizim
Senin gibi neşeli egosuz bi kadına da bunları yapması yürek yemiş galibaAdinin kendisi başlı başına sikintiydi,bencil sadece ben hep ben,iyi ki varım havalarında gezen,onun fikirleri en doğru fikir,benim fikrimin hiç bir önemi yok çoğu zaman sen kim köpek.tavrinda olurda kavga esnasında ağır konuşursam bunlardan sebep küfür hakaret şiddet oy,şükürler olsun defoldu hayatımdan
Nasıl öğleden sonra iş geliyor : /[/QUOTEözel ders veriyorum
Yasadığın yere, çevrene ve ailene bağlı o dönem.. sonrasında sen nekadar iyileşmek istiyorsun o geliyor. Oğlun baba dıye ağlamıyosa ne âlâ.. ailen sıkıntı etmıyosa ne güzell...Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?