- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Egom tavan olaydı yapamazdı,zIra ablam fena havalı insanlara hep mesefali benden baskasina yani,kocası el üstünde taşıyor: //Senin gibi neşeli egosuz bi kadına da bunları yapması yürek yemiş galiba
Ailemde,oğlumda yok sıkıntı o zaman geriye ben kaldim,o da kolay zaten bu saatler zorlanıyorum gündüz hiç bir şey yok,e geçti bitti o zaman. Bu saatlerde de uyumayı alışkanlık haline getiririm tamamdır : ))Yasadığın yere, çevrene ve ailene bağlı o dönem.. sonrasında sen nekadar iyileşmek istiyorsun o geliyor. Oğlun baba dıye ağlamıyosa ne âlâ.. ailen sıkıntı etmıyosa ne güzell...
Aklına gelen şeylere kış de:)
O boşluğu iyi biliyorum medcezir yaşamanıda normal goruyorum şahsen.
iHep bir haksızlık mı ediyorum sorusu...
Ya daha mutsuz olursam korkusu...
Ya karşımda ağlarda vazgeçersem korkusu...
Ya başaramazsam kaygısı...anksiyete tavan yapıyor
Belki de orda hatalıyız kasmak gerekiyodur kim bilirEgom tavan olaydı yapamazdı,zIra ablam fena havalı insanlara hep mesefali benden baskasina yani,kocası el üstünde taşıyor: //
Karakteri olmayana ne yapsan bos,insanlıktan nasibini olacakBelki de orda hatalıyız kasmak gerekiyodur kim bilir
Uyu bacım uyu..hic bir şey olmasa sabah olurHer an uykuya yenik dusebilirim.. tek gözüm kapandı öteki direniyor.
Bu saatler bedenen ve ruhen yorgunluğun, hastalığın açığa çıktığı, yoğunlaştığı saatler zaten :) sana sen lazımsın ki. Arkadasım 1 hafta once aldatıldı adam bırakmıyor tehdıt küfür zorla dokunmak vs.. yani demem o ki sen şuan özgürsün. Özgürlüğün tadına var. Her ne olursa olsun yeniden başla. O evde Sorunlarla uğraşmaktansa boyle kafanın içindeki ses yankılansın gecenin karanlığında, boşveeer :)Ailemde,oğlumda yok sıkıntı o zaman geriye ben kaldim,o da kolay zaten bu saatler zorlanıyorum gündüz hiç bir şey yok,e geçti bitti o zaman. Bu saatlerde de uyumayı alışkanlık haline getiririm tamamdır : ))
Uykum varda,işte oğlum geliyor aklima gidiyor denenUyu bacım uyu..hic bir şey olmasa sabah olur
Uff ya bir senede çokmuş ben hemen oldu bitsin istiyorum.. çünkü bu süreç insanı çok yorar.. gerçi evin satılmasınıda beklemem lazımYok henüz avukata gitmedim, daha önce basvurmustum ve almanyada en azindan 1 yil ayri yasamak gerekiyor TRde nasil bilmiyorum. Gidip sorcam, bu ayrilik süreci defalarca oldugu icin belki bu sefer beklemek gerekmez.
Bakalim hayirlisi, benim icin önemli olan emin olmam. Daha önceleri bende cok, acaba söyle mi böyle mi diye düsünürdüm, vicdan yapardim ama simdi kafamda net bitti cok sükür.
Ay istemedigim,sevmediğim halde cimdikleyip bacağımı morartması,saçımı çekmesi güya çok sevdiğinden aklıma getirdin bak yine efret ettim herifimden://Allah arkasına sabır versinBu saatler bedenen ve ruhen yorgunluğun, hastalığın açığa çıktığı, yoğunlaştığı saatler zaten :) sana sen lazımsın ki. Arkadasım 1 hafta once aldatıldı adam bırakmıyor tehdıt küfür zorla dokunmak vs.. yani demem o ki sen şuan özgürsün. Özgürlüğün tadına var. Her ne olursa olsun yeniden başla. O evde Sorunlarla uğraşmaktansa boyle kafanın içindeki ses yankılansın gecenin karanlığında, boşveeer :)
Bosandin mı düşünüyor musun? Sorun ne? Uyursam sabah yazarım benMerhaba bende sizdnim
Tekme tokat değilde, ben sevmeyi cilveleşmeyi özlüyorum birde tabi onunla küs olunca hayatada küsüyorum gibi... onun için fazla uzatmadan barışma yollarını ararım..Ben geberesiye küs kalabilirim :) bunu bilen bi arkadaşım dalga geçer hep benimle ben olsam deliririm nasıl böyle oluyosun diye ne yapayım tekme tokat girişsek düzelcek mi yok kendi kendime takılıyodum öyle
Benimde cesaretim yok ama 8 senelik evlilikten yoruldum ve biraz soğudum uğraşmak istemiyorum... sizde mantık olarak bir gelecek görmüyorsanız mutsuzsanız geri adım atmayın...beni de alın
kimbilir belki başarabilirim :/
Allah kurtarıyor canım ne guzel.. gece gece hırslanma kız :))Ay istemedigim,sevmediğim halde cimdikleyip bacağımı morartması,saçımı çekmesi güya çok sevdiğinden aklıma getirdin bak yine efret ettim herifimden://Allah arkasına sabır versin
Yarın dava acıcamBosandin mı düşünüyor musun? Sorun ne? Uyursam sabah yazarım ben
Aynılarını bende diyorum keşke dövse, sövse, aldatsada hiç düşünmeden rahatlıkla boşayabilsem... sizin problem ne peki.. çözümü olmayan birşeyse sizinde seneleriniz bir hiç uğruna gittiği halde değişim yoksa, gel bacım sarılalım birbirimize destek ve cesaret verelimAman Allahım,şoktayım !
Kizlar 2007,sen beri burdayım.ailem gibi ve gün her dakka buradayım ,2009 da dogum yaptım sonra koptum siteden.
Şimdi bosanmakla ilgili konu acacaktim,yeni iyelik aldım falan bir derdim var bolumune konu açmak toto istiyor çünkü.ama baktım ki ortak bur basligimiz olmuş ne güzel kızlar ben çok kötü durumdayım nolur desteğinize ihtiyacım var.yaşadiklarimi bilseniz keşke aldatılsaydim,keşke dayak yeseydim bile diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?