2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ailemde,oğlumda yok sıkıntı o zaman geriye ben kaldim,o da kolay zaten bu saatler zorlanıyorum gündüz hiç bir şey yok,e geçti bitti o zaman. Bu saatlerde de uyumayı alışkanlık haline getiririm tamamdır : ))

Hep bir haksızlık mı ediyorum sorusu...
Ya daha mutsuz olursam korkusu...
Ya karşımda ağlarda vazgeçersem korkusu...
Ya başaramazsam kaygısı...anksiyete tavan yapıyor
i
nekadarbgüzel anlatmışsın yaşadıklarımızı

ben izin aldım iki hafta kafa izni en acilinden.ha bir sonraki adımı ne zaman atacağım bilmiyorum.bir kaç gün geçsin bakalım.

Bu saatler bedenen ve ruhen yorgunluğun, hastalığın açığa çıktığı, yoğunlaştığı saatler zaten :) sana sen lazımsın ki. Arkadasım 1 hafta once aldatıldı adam bırakmıyor tehdıt küfür zorla dokunmak vs.. yani demem o ki sen şuan özgürsün. Özgürlüğün tadına var. Her ne olursa olsun yeniden başla. O evde Sorunlarla uğraşmaktansa boyle kafanın içindeki ses yankılansın gecenin karanlığında, boşveeer :)

Uff ya bir senede çokmuş ben hemen oldu bitsin istiyorum.. çünkü bu süreç insanı çok yorar.. gerçi evin satılmasınıda beklemem lazım

Ay istemedigim,sevmediğim halde cimdikleyip bacağımı morartması,saçımı çekmesi güya çok sevdiğinden aklıma getirdin bak yine efret ettim herifimden://Allah arkasına sabır versin

Ben geberesiye küs kalabilirim :) bunu bilen bi arkadaşım dalga geçer hep benimle ben olsam deliririm nasıl böyle oluyosun diye ne yapayım tekme tokat girişsek düzelcek mi yok kendi kendime takılıyodum öyle
Tekme tokat değilde, ben sevmeyi cilveleşmeyi özlüyorum birde tabi onunla küs olunca hayatada küsüyorum gibi... onun için fazla uzatmadan barışma yollarını ararım..

Ay istemedigim,sevmediğim halde cimdikleyip bacağımı morartması,saçımı çekmesi güya çok sevdiğinden aklıma getirdin bak yine efret ettim herifimden://Allah arkasına sabır versin
Allah kurtarıyor canım ne guzel.. gece gece hırslanma kız :))

amin Allah kimin ne derdi varsa yardımcısı olsun

Geceye söz bırakalım. La tahzen Bayan X diyeceksiniz

Aynılarını bende diyorum keşke dövse, sövse, aldatsada hiç düşünmeden rahatlıkla boşayabilsem... sizin problem ne peki.. çözümü olmayan birşeyse sizinde seneleriniz bir hiç uğruna gittiği halde değişim yoksa, gel bacım sarılalım birbirimize destek ve cesaret verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…