- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
Aynen tüm dediklerinize katılıyorum..En iyisini yapiyorsun canim. Bende zaman zaman yaptim, yapmayip bekledigim zamanlarda cok oldu, heleki ilk yillar. Insan olgunlasiyor ve sabir etmeyi ögreniyor. Ama ben kendim icin böyle devam edemiyecegime karar verdim, hani cocuklar büyüsün, idare et diyen cok oldu ama sonra ne olcak...cocuklar büyüdükten sonra bana madalya takmiyacak, hatta katlnamasaydin diyebilirler ki ben ve abimde hep anneme öyle dedik. Annem ve babamda sürekli bosanmak konu olurdu ve annem hep sizin icin yapmadim der. Sanki cok düzgün bir piskolojide yetistik, sanki cok iyi yapmis diyoruz.
Mesaj atsa bile tabağını vermek içimdir..Belki mesaj atar tostumu yedim odamda bekliyorum diye alıcıları açık tut :)
Aynen sorunlarımız düzelmediği halde çocuk olunca düzelir diye çok uğraştım.. ama nasib olmadı.. hep kendimizi kandırmaktan bunlar başımıza geliyor.. zamanında kabullenip bugünki aklımızı kullansaydık herşey çok başka olurdu..Aynen öyle, birde insan kendini cok kandiriyor...yok degisir, düzelir, yok bide cocuk olunca daha iyi yerine oturur...ah cahillik :-/
Zaten insanın eşi olupta kendini yanlız hissetmesi çok acı birşey.. yaşasın özgürlük zor olacak ama inşaallah iyi olacakAmin canim hepimiz icin insallah. Henüz mutlu sayilmam daha cok taze ama hafifledim. Eskiden yalniz olmasamda yalniz hissediyordum kendimi, yani cok bi eksiklik hissetmiyorum ;-)
Korkma ! En kötü karar, kararsızlıktan iyidir.of ya çok istiyorum
bende böyle düşündüm yıllardır aldatma yok şiddet yok diye bana bunu biraz da dikte etmeye çalıştılar kv falanda içkisi kumarımı var kadına kızamı gıdıyor şeklinde. ama en sonunda bu şekilde yürümeyeceğine karar verdimAynılarını bende diyorum keşke dövse, sövse, aldatsada hiç düşünmeden rahatlıkla boşayabilsem... sizin problem ne peki.. çözümü olmayan birşeyse sizinde seneleriniz bir hiç uğruna gittiği halde değişim yoksa, gel bacım sarılalım birbirimize destek ve cesaret verelim
Çevremdekiler ben olsam boşarım, bu değişmez bağımlı olmuş diyorlar..Cok zor canim ya, bunun ailesi ne diyor kumar durumuna? Yoksa onlarda mi kabul etmiyor?
Yani sizde tek cözüm terapi, kumar bagimliligi cok zor ve cogu terapiye ragmen yine bir zaman sonra yine basliyorlarmis. Haa birde evi satip kumara felan yatirmasin dikkat et, allah korusun.
Canım bana misafir geldi çıkmak zorunda kaldım.. bir geldim sayfa 50 küsür olmuş ve sırasıyla okumaya başladım.. eğer sebebini yazmadıysan, hayırdır ne olduda yine tepen attı yazarsınÖküz bu herif ya....
Bak yine sinirlendimmm
Evt ihtiyacım varr.. lütfennnYettim hanımlaaar! Ben bu aşamaları geçtim, dava açtım.cesaret isteyenlere fazladan varsa verebilirim
Ay gürlermisin ağlarmısın, ama ben istemsizce güldümDengesiz ya
8.9 saattir dışarıda...
Hic aramadım
Nerdesin bile demedim bakalım ne zaman gelecek diye.....
Saat 9 farkında mısın dedim
Evet 9 diyo
Sanki ben ona saati sordum
M..l
Neden olmasın? Bırak adam hayallerini bari yaşasınKöy derneginin toplantısı vardı demez mi bide...
Sanki muhtar olacak
Ök.zz
Boşuyorum l*n seni...
Ne güzel en azından karışıklı oturup ortak bir karar verebiliyorsunuz.. benimki hem boşanmak istemiyor hemde bir çabası yok.. böyle oluncada bu boşanmadan kendimi sorumlu hissediyorum...Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye
Zaten bu belirsizlik insanı dahabi yıpratıyor.Ben de araftayım kuzuyol iz belli değil
Kendi kafasında kurup kurup sorun çıkarıyorlar... diye dert yanarlar çünkü onlara sorsan, hiç ortada bir sorun yok..Cok merak ediyorum haa, acaba bizim öküzler böyle bir forumda dertlesse neler yazarlar. Eminim sacma sapan seylerle yine bizi suclarlar, iste cok bidi bidi yapiyo, cok sey bekliyo, surat yapiyoo cart curt
Belirsizlikte kalma karşına al ve açıkça herşeyi konuşun ortak bir karar verin...Bilmiyorum bi bilsem bitecekse sürünmeden bitsin uzamasın diye galiba bitmicekse gibi bi ışık da göremiyorum çaba yok dert derya yani
Benimde yok ve şuan bunu avantaj olarak görüyorum... birde tabi insan nasıl algılamak isterse ona kendini inandırıyor..İyi mi kötü mü bilmiyorum ama yok
Adamlar yapı gereği biraz daha düzler, bizim gibi ince ayrıntılara takılmıyorlar...Açıklama yapmıyor çünkü ben sorgulamıyorum...
Kendi icimde sorup kendimce cevapliyorum...
Bazen ufak ignelemeler yapiyorum elbette ama sanirim gecmiste kaldı sorgulamalar...
Bak şuan bile eve geldigi saatin farkinda degil..
Tepki gösterdim suratım düştü "bi sorun mu var"diyo :)))
Halbuki 2 dk önce soyledim zaten sorunu
Canım bu yapı meselesi kadını erkeği fark etmez.. sen gitsen ne olurki sonuçta kocan kime gurur inat yapıyorsunki o senin hayat arkadaşın ömrün canın ciğerin... lütfen birde ilgi alaka göstererek denemeye çalış.. bence sevilmek kadar sevmekte çok güzel.. hatta ben öylece gidip öpüp koklamayı sarılmayı daha çok seviyorum.. bir dene pişman olmazsınnSanmam....
Bir adım atsam yok demez yani...
Ya ben yanlış mı düsünüyorum
Erkek biraz daha gönül almaya programlı degil mi yani... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?