2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Aynen

Allah bağışlasın, onların varlığının gücü bile yetiyor olmalı:)

Eh tabi niye yalan söyleyim zorluguda cok ve bu kadar uzatmamin en büyük nedenlerden biri...yani herseyde oldugu gibi avantaji ve dezavantajida var ;-) Ama allah onlarla sinamasin beni, hayata tutunmam icin tek nedenlerim.
Allah her isteyene nasip etsi.

Ne diyeyim arkadaşım yaa üzüldüm.. kelin ilacı olsa, kendi başına sürermiş.. yazdıklarının çoğu benim eşimdede var çocuğum gibi onu eğitiyorum... bir sürü sorun var, ama yokmuş gibi devam ediyor.. soğuyup beyinde bitirdikten sonra fazla uzatmaya değmez.. ben çekyiklerime değilde boşa geçmiş senelerime üzülüyorum... 28 yaşındayım ama kendimi 21 gibi hissediyorum geri dönüp baktığımda bir hiç uğruna geçtini görünce kızıyorum.. boşa gitsin diyorum...

Çevrenin baskısı evt insanı etkileyebilir... birde derdini tam manasıyla söyleyemedipimiz için bu sebebten boşanmamı olur, dövmüyor sövmüyor biz neler çektip deyip sindirmeye çalışıyorlar... halbuki bilseler daha neler var neler..

Aynen aynı evin içinde bunlarda çok sorun oluyor.... bendede oluyor, sonuçta beni bile isteye aldın, saygı duymak zorundasın...

bilmiyorum
onun da bitirmeyi istemesini galiba
çünkü sadece ben isterken yapamıyorum
Bende bunu çok bekledim ama boşa beklediğimi artık anladım.. zaten onlar niye boşanmak istesinki tüm istekleri yerine geliyor keyifleri yerinde karıları istediklernde yanında.. daha ne olsun.. bu düzeni kim bozar.. olan bize oluyor günden güne yıpranıyoruz... şuan hala bile cesaretim yok vicdan yapıyorum ama vazgeçmemek için hergün kendime gerçekleri hatırlatıyorum..

ya kızlar herşeyi geçtim bu cinsellik normal mi ya...
Benhakikatten tas gibi hatunum ciddi diyorum çok gizel bir kadınım.
Eşimin hic cisellikle alakasi yok 1 ay gık etme istemez.ben atlarım hep üstüne.
Canım olmayınca, olmuyor.. yapacak birşey yok.. hatta istersen sexi gecelikleri giyin, üstüne atla bazen o bile işe yaramıyor

Aynen bende geçen yoruldum artık boşanalım.. adam bana karşı koz olarak evi satmaktan vazgeçti... bende mecbur U dönüşü yaptım uzatmadım.. mecbır ev satılana kadar işimi gizli halletmeye çalışıcam.. ama adam sanki hiç problemimiz yok gibi takılıyor..

Onların zaten allahtan istedikleri bu.. yanlız olmamak ve ev düzeni bozulmaması için ev arkadaşı olmak ki

Ben gidip ailemle konuşacak kadar karakola şikayet edip darp raporu alacak kadar mahkemeye verip bana yaptıklarını burnundan getirecek kadar cesaretliyim yaptım yaptım da tutmadı olmadı bir türlü bende geldim buraya ama olur mu olmaz mı Allah bilir beni hep engellediler ama bekliyorum az daha az bekliyorum sabrımın son noktasındayım artık ((

Konuyu baştan sona okuduysan, eşinin sana beklediğin boşanalım sözünü demeyeceğini biliyorsundur... bende bekliyorum ama demiyorlar.. bende beklemeyi bıraktım az kaldı ailemle yakın zamanda konuşucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…