2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ne hale bizi getirdiler yaa resmen aldatılmayı bile kolayca göze alabiliyoruz.. kızlar piskolojimiz bozulmuş olmasın
Bu şartlar altında bizde psikoloji kalmadı bence olmayan psikoloji miz nasıl bozulsun :)))

Ben geceliklerimi kendim için giyip mutlu oluyorum... adamı beklersemm ooooo çok daha beklerim aylardır ayrı odalarda takılıyoruz sıcak havalarda geceliklerimi giyipte yatıyorum

Bilmiyorum canım yaa, bende aileme konuyu açtıktan sonra öğrenicem..
Yaşayacak olan sizsiniz bence aileniz karşı da çıksa, çıkmasa da saygı duymak zorundalar.
Bu raddeye gelindiyse zaten çaba gösterilip , yeterince sabır göstermişinizdir.
Bu hayat eksisiyle artısıyla sizin ee doğal olarak da içinize sinmeyen yemek mide ağrıtır o da dert...

Canım yaa üzülme, insan belki düzelir umuduyla malesef çocuk yapmak istiyor.. ama bunun hata olduğunu yaşayarak öğreniyor... öncelikle yapmann gereken şey eşinle karşılıklı konuşabilmen.. derdini ve isteklerini anlat, aksi durumda gerçekten artık kaldıracak gücün kalmadıysa boşanmak istediğini söyle... kendin için çocuğun için güçlü ve kararlı olmalısın...

Bende varım 6 ay oldu evden gideli (zorla).Ocak 25 tede ilk mahkemem var.4 yıl çektim kızım için artık yeter dedim. Umarım 2018 de biter.
Umarım canım herşey gönlünüzce olsun.. bu süreçte pişmanlık duydunuzmu nasıl karar verdiniz.

Annenize herşeyi anlatıp arkanıza almanız iyi olmuş.. insan ailesi tarafından destek görünce daha bi güçlü ve kararlı oluyor..

Canım yaa keşke o zamanlar daha bi inceden evlilipini gözden geçirseydin dicem ama insan bazı şeyleri kendi yaşamadan farkına varmıyor.şimdiden sonrası için geç kalma eşinle konuşmayı dene olmuyorsada zorlama..

Canım iki seçenek var " ya koca evinde" " ya baba evinde" yaşayacaksın... iyice düşün ve nerede daha mutlu olabileceğine karar ver..

Sabret düzelir diyerek seneler geçti... şimdide onsuz yapabilirmiyiz derdi başladı.. eminim yapabiliriz, neden yapamıyalım.... sanki şuan varlarda çokmu mutluyuz? Hayır! Eee ozmaan? Zor olacak ama olacak sadece biraz zaman lazım..

bende sizdenim.babamın evine geldim 31 aralıkta şuan burdayım.eşimde çocuğum için mücadele edicem falan diyo işte
Çocuk için mücadele edecekse, uzaktan babalık görevini yerine getirsin yeter.. sadece çocuk için değil, insan eşini sevdiği için mücadele etmeli...

Kızlar ben geldim. Yoruldum hergun nasil ayrilacagimi düşünmekten konularım var Evliliğimle ilgili ....Kesin kararlıyım ayrılacağım zaten... nerdeyse 1 yıldır iletişim yok tüm kapıları kapattim çoktan ...yanıma yaklasamiyor ama korkuyorum ya yaklasirsa bana dokunma sini bile istemiyorum. ......bizim sorunlarımız 10.yılı bitti evliliğin ne kazandım sadece kızımı. ..1 Sevgi sefkat göstermez 2.Ben yanına gitmesem aylarca yanıma gelmezdi günlerce beklerdim sinirden çok aglamisligim var. 3. Kadın olduğumu yıllarca hiç hissedemedim . 4. Fiziksel şiddet olmasa da ruhen hep şiddet vardı hep eleştirilen bastırilan bir kadına dönüştum. 5. Evle hiç alakası yok hamilelik dahil bir kere ev işine yardım eden biri olmadı sadece dağıtır. Tatillerde mal gibi evde otururuz . 6 . Babalık desen 10 kere baba diye bağirinca anca duyan bir baba vs.. maddi anlamda mükemmel sorumsuz bir adam daha çok ama özet geciyim sorunları konuşunca 2 kez boşanalım deyip u dönüşü yapmisligi var bizsiz yapamazmış kpss kazanıp kızımla bu evden defolup gitmek istiyorum ..Henüz çalışmıyorum 2 .kez önlisanstan mezun oldum suan lisans devam. Neyi bekliyorsun derseniz maddi olarak güçlenmeyi.

Anne yüreği işte, biz bu duruma alışsak bile onlar üzülerek kuruntularına devam ediyorlar..

benim ailem bana destek çok şükür ama adımlarımı nasıl atacağım henüz bilmiyorum.zaten daha ağlayıp içimi bile boşaltamadım henüz salak gibiyim
Ağla canım, ağlada en azından için rahatlasın... çünkü tutmaya çalıştıkça daha bi için sıkışıyor... ahh ahh eskiler aklıma geldi.. ne ağlamaklar ne sıkıntılar.. kahretsin ki malesef vicdan olarak yinede eşime acıyorumm.. ama yok yok dönmemem lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…