Ne hale bizi getirdiler yaa resmen aldatılmayı bile kolayca göze alabiliyoruz.. kızlar piskolojimiz bozulmuş olmasın:)))) valla ya bende çok istiyorum şöyle güzel bir baskın yapsam ama nerdeeeee
Ailemi arkama almam lazım sonuçta gideceğim yer ailemin yanı ki zaten ailem arkadamlar sağolsunlar.. onun haricinde mahkeme falan konularındada desteklerine ihtiyacım var..Ben oyle bi karar alirsam once bosar sonra aileme aciklarim ki uzayip iyice canim sikilmasin
Bu şartlar altında bizde psikoloji kalmadı bence olmayan psikoloji miz nasıl bozulsun :)))Ne hale bizi getirdiler yaa resmen aldatılmayı bile kolayca göze alabiliyoruz.. kızlar piskolojimiz bozulmuş olmasın
Dır dır edip herşeyden şikayet et..:)Ne konuşuyorum sohbet olarak yani mecburiyet dışında ne koynuna giriyorum nede beraber uyuyorum. Suratım hep asık mutsuz daha gitsin diye ne yapayım ki
Bilmiyorum canım yaa, bende aileme konuyu açtıktan sonra öğrenicem..Nasıl gidiyor bu isler.asamalar neler kızlar bilen var mı?
burda henüz boşanası olanlar var
boşananlar boşanabilenler öteki tarafta
Ayy yaa gülermisin, ağlarmısın:)valla öyle bir ara 3 ay olmuştu dokunmadı artik isyan ettim.
Bkeresinde de jartiyer aldim giydim,ne dedi biliyomusun.
Üstüne bişey giy üşütürsün
En son Dr.a gitmelisin bu normal değil dedim.bakarız dedi
Ben geceliklerimi kendim için giyip mutlu oluyorum... adamı beklersemm ooooo çok daha beklerimKız kaç takım fantazi şeyleri aldım,paketiyle duruyor,foto atabilsem ne macunlar aldım hic açmadı bile kapağını...
Bir kadın için (hele ki benim gibi isterik bir kadın için) bu bile yeterli sebep boşanmak için...
Yaşayacak olan sizsiniz bence aileniz karşı da çıksa, çıkmasa da saygı duymak zorundalar.Bilmiyorum canım yaa, bende aileme konuyu açtıktan sonra öğrenicem..
Canım yaa üzülme, insan belki düzelir umuduyla malesef çocuk yapmak istiyor.. ama bunun hata olduğunu yaşayarak öğreniyor... öncelikle yapmann gereken şey eşinle karşılıklı konuşabilmen.. derdini ve isteklerini anlat, aksi durumda gerçekten artık kaldıracak gücün kalmadıysa boşanmak istediğini söyle... kendin için çocuğun için güçlü ve kararlı olmalısın...Bende 5,5 yıllık evliyim ve tüp bebekle hamile kaldım. Bizdede anlaşmazlık çok oluyo şiddet, psikolojik şiddet , aşağılama vs her türlü şey var. Hele ki bu hamilelik dönemimde en hassas döneminde biraz çeki düzen vermesi gerekirken daha da beter bi durum aldı. Ben ne yapmayalıyım sizce. Hiç mutlu değilim. Bi öyle bi böyle davranmasından bıktım. Bi bağırıyo çağırıyo itip kakıyo falan sonrada bakıyosun hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo...
Çok yıprandım artık 5,5 yıldır.... Ama şuandada hamileyim keşke hiç başlamasaydık tedaviye diyorum o böyle davrandıkça
Umarım canım herşey gönlünüzce olsun.. bu süreçte pişmanlık duydunuzmu nasıl karar verdiniz.Bende varım 6 ay oldu evden gideli (zorla).Ocak 25 tede ilk mahkemem var.4 yıl çektim kızım için artık yeter dedim. Umarım 2018 de biter.
Annenize herşeyi anlatıp arkanıza almanız iyi olmuş.. insan ailesi tarafından destek görünce daha bi güçlü ve kararlı oluyor..Annem dügünlerde falan hep kızardı bana yüzün hep asık,mutsuzsun elaleme karşı bi şey var sancaklar derdi...
Geçen de anlatınca sen nasıl tütün bunları içinde yavrum.dedi.
Ah anam ben dügünlerde insanları mutlu görünce içime içime agliyordum,insanların mutluluğu beni kaydediyordu.dedim.
Canım yaa keşke o zamanlar daha bi inceden evlilipini gözden geçirseydin dicem ama insan bazı şeyleri kendi yaşamadan farkına varmıyor.şimdiden sonrası için geç kalma eşinle konuşmayı dene olmuyorsada zorlama..Daha öncesinde 2 sefer gittik psikiyatriye fakat olumlu bi sonuç alamadık... huylu huyundan vazgeçermi hesabı... daha önce açtığım konular var onlarıda okursanız hiç değişmiceni anlayabilirsiniz. Artık yazarak anlatmaktan bile yoruldum...
Canım iki seçenek var " ya koca evinde" " ya baba evinde" yaşayacaksın... iyice düşün ve nerede daha mutlu olabileceğine karar ver..Ev hanımıyım çalışmıyorm izin vermiyo çalışmama... ailem arkamda sürekli çok büyük tartışmalarımız oldu babam kaç defa götürmeye geldi beni ama daha öncesinde bi 40 gün ayrı kalmıştık o dönemde babam dul kadın hesabı baskıları oluyodu. Ve yine değişmicek bu baskıcı tavırları. Bekarkende öyleydi dışarı adımımı attırmaz üstüme çok baskı yapardı...
Bence çoğu babada azda olsa baskı ve söz sahibi hakkı var... ben baba evini tercih ediyorum...1. Sayfadan beri okuyorum hepinizin yazdıklarını. Sizde düşünüyosunuz sizin ailenizde varmı böyle baskıcı bi tutum?
Sabret düzelir diyerek seneler geçti... şimdide onsuz yapabilirmiyiz derdi başladı.. eminim yapabiliriz, neden yapamıyalım.... sanki şuan varlarda çokmu mutluyuz? Hayır! Eee ozmaan? Zor olacak ama olacak sadece biraz zaman lazım..Evet aradiğim tamda bu sayfa aslıda.dediği doğru boşver diyerek oturdum belkide yıllarca.emeklerimin boşa gittiğini geç farkettim aöa şimdide cocuk ve yapabilirmiyim acaba onsuz düşüncesi.aslında yaparım yapmak istiyorum ama cesaretım yok.çalışıyorum zaten neyi arıycam kı?
Çocuk için mücadele edecekse, uzaktan babalık görevini yerine getirsin yeter.. sadece çocuk için değil, insan eşini sevdiği için mücadele etmeli...bende sizdenim.babamın evine geldim 31 aralıkta şuan burdayım.eşimde çocuğum için mücadele edicem falan diyo işte
Anne yüreği işte, biz bu duruma alışsak bile onlar üzülerek kuruntularına devam ediyorlar..Annem de var,kadın üçüncü sayfa haberlerine konu olacam diye aklı cikiyor. Neredeyse sigara almaya dahi çıkamayacak,eşim pusu kurmus bekliyor olabilir,keskin nişancı bile tutmuş olabilir ve hatta adım attığım her yere tuzak kurmuş olabilir oy anam oy ah anlasa bir adam işinde gücünde gayet kendi halinde çalışıyor : // ama yok kendime dikkat etmem lazim,o birini bulup beni unutana kadar,bak nasıl.darlandim yine : //
Ağla canım, ağlada en azından için rahatlasın... çünkü tutmaya çalıştıkça daha bi için sıkışıyor... ahh ahh eskiler aklıma geldi.. ne ağlamaklar ne sıkıntılar.. kahretsin ki malesef vicdan olarak yinede eşime acıyorumm.. ama yok yok dönmemem lazım....benim ailem bana destek çok şükür ama adımlarımı nasıl atacağım henüz bilmiyorum.zaten daha ağlayıp içimi bile boşaltamadım henüz salak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?