2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Babam destek olsa da onlarla yaşamami istemesinden dolayı gitmek istemiyorum ...nedeni babam zor bir adam ve üvey anne var iyi anlaşsakta zor. Es kişiyle sohbetimizde bana 2000 lira her ay vereceğini söylemişti verir o konuda güvenilir.

henüz dava açmadım daha dün geldim zaten hikayem bu linkte okuyabilirsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gercekten-bir-derdim-var.1049897/
Okudum konunuzu... evin erkeği resmen siz olmuşsunuz.. birde üstüne kıymet bilende yok... ilgisiz..sorumsuz... şimdide çocuk için deneyecek öylemi? Bence maddi zorluklar için denemeyi düşünüyor gibi.. senelerce kârı olmadı gibi birçok zararı olmuş... boşverin gitsin.. çocuğu için birşey yapacaksa bundan sonra sizden uzakta babalığını yapsın!

Aynen öyle.. elin kıymet bilmez adımını çekeceğime, beni canından çok seven koruyan ailemin baskısını çekerim..

Özür dileyip gelirse kafan karışır ve acabalar,enesemmi sonra pişman olurmuyum gibi bir sürü soru işareti oluşur.. böyle uzak durması bence daha iyi..

Ben de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
Eminmisin şuan burayı okuduysan evlilikten korkuyor olman lazımdı şaka bir yana dengini buldun mu evlilikten güzel birşey yok.. inşaallah gönlüne göre bulursun.

Ay canım yaa... çocuğunuz adına sevindim en azından babasını özlesede fazla aramaz gözünde tütmez.. babasıda birgün pişmam olup anlayacaktır ama o çocuğun içinde açtığı yarayı asla kapatamayacak..

Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.
Ne güzel demişsiniz.. bilinç altı evt yaa evtt.. durmadan kendimi suçluyor gibiyim.. ve kendi içimde kendimi aklamaktan yoruluyorum...

Hep bir haksızlık mı ediyorum sorusu...
Ya daha mutsuz olursam korkusu...
Ya karşımda ağlarda vazgeçersem korkusu...
Ya başaramazsam kaygısı...anksiyete tavan yapıyor
Aynen zaten boşanmaya karar vermek başlı başına zor bir süreç.. birde içimizdeki bu sorularla baş etmeye çalışıyoruz...

Sorun sadece ilgisizlik mi? Eğer öyle ise eşinizden beklemeyip, siz ilgi gösterip mutlu olmaya çalışsanız, en azından bir deneseniz...

Sabrının son noktasına geldiğinde, geriye senden eser kalmayabilir.. uğraşma değmez.. senelerine yazık etme.. bir sen daha dünyaya gelmeyecek ve hayat eşlerimizden ibaret değil...

Aynen öyle zaten en önemlisi kafada bitirmek... güçlü olduğunuz zamanda icraata geçeceksiniz.. bende evin satılmasını bekliyorum ama satılana kadarda boşanma konusunu ailemle konuşup mahkemeye gidip gerekli kağıtları almayo düşünüyorum.. sonrasında çaktırmadan imzalatmam lazım.. çünkü gönül rızası ile boşanacağını sanmıyorum.. aman beee çokmu film izliyorum nee kafamda bir sürü plan projeler uyguluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…