- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
Ne güzel bir haberBu konu iyi olmuş bence de boşa gitmesin asıl devam ederek yıllar boşa gidiyo illa kopucak bi yerden ben de ayrıldım boşandım şuan evliyim gerçi hepinize hayırlı boşanmalar
Okudum konunuzu... evin erkeği resmen siz olmuşsunuz.. birde üstüne kıymet bilende yok... ilgisiz..sorumsuz... şimdide çocuk için deneyecek öylemi? Bence maddi zorluklar için denemeyi düşünüyor gibi.. senelerce kârı olmadı gibi birçok zararı olmuş... boşverin gitsin.. çocuğu için birşey yapacaksa bundan sonra sizden uzakta babalığını yapsın!henüz dava açmadım daha dün geldim zaten hikayem bu linkte okuyabilirsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gercekten-bir-derdim-var.1049897/
Aynen öyle.. elin kıymet bilmez adımını çekeceğime, beni canından çok seven koruyan ailemin baskısını çekerim..Evet yaklaşık bir ay oldu,bu tür baskıda bunlatiyor fazlaca hem de,üzülmüyorum bosandigim ama kalbimi yarıp gosteremiyorum sürekli babamla annem tepemde sanki bes yaşındaki çocuk muamelesi,az önce Tv'de olan biteni anlamaya çalışırken derin bakmışim,babam hemen ne dusunuyon kizim,hayırdır daldın yine diyor,balkondan atlayasim yok değil ama napacan anne baba işte : //
Bak bence bosan arkadasim,boşanınca sanmıyorum hiç kimse zil takıp oynasın,elbette zorlukları olacak ama o zorlukların bir cikis yolunuda gösterecek rabbim,ha boşanınca imtihanlarda bitmeyecek başka türlü yine imtihanlara tabi tutulacaz ama elin adaminin zulmünü niye çekelim,benim dört dörtlük degil ki ailem annemin kıyafet ve güzellik takıntısı var,evde dahi paspal oturtmaz mesela ama ben de rahatlığı seviyorum cakisiyoruz bu konuda,hep güllük Gülistanlik değil inan,ama önce bismillah deyip,Allah Allah nidalariyla adliyeye gidip bosanacaz,daha sonra ailemizin olumsuz yönlerini görmezden gelip,kendi hayatımıza bakacaz. Yeni hayatımıza alisma dönemi taş çatlasın iki sene,iki sene sonra baban artık baskı yapmaz aha yazıyorum buraya.
Özür dileyip gelirse kafan karışır ve acabalar,enesemmi sonra pişman olurmuyum gibi bir sürü soru işareti oluşur.. böyle uzak durması bence daha iyi..Sizlere birşey sormak istiyorum benim esimde psikolojik ve fiziksel şiddet hepsi vardı. Çok küfür hakaret ederdi.sonrada en ufak şeylere bile günlerce kuserdi. Hep ben Özür dilersem gönlünü alırsam duzelirdi. Ben onu öyle alistirmistim. En nefret ettiğim şey onun günlerce küsmesi idi. Bende sırf evde huzur olsun diye haklida olsam Özür dilerdim (biliyorum aptalca )
Ve gurur abidesidir uzaklaştırma cezasını eve polis gelmesini aşırı gurur yaptı.ben kesinlikle ayrilacagim hersey bitti benim için ama sizlerde yada etrafimda şunu duyuncada (ozur diliyor cok pismanmis cocugumuz icin bir şans daha istiyor gibi sozleri) kendimi dahada değersiz hissediyorum.benimki zaten birşey olunca derdi bana kendini nimetten sayma diye. O kavga gününden sonra 1 kez bile aramadi yazmadi.
Size sorum şu sizce böylesi mi daha iyi hiç gelmeyince benimde kafam hiç karismadi netim bosanacagim. Ama gelse en azından biterkende olsa birazcık değer görmek isterdim.
Çok şükür ki erkenden kurtuluyorsunuz... bu adamların derdi ne yaa, ne amaçla evleniyorlar ki...Kasım ayında dava actigini söyledi avukatım hala daha dava gününü bekliyorum
E çocuğun yoksa,hay aklına yanayım bosasana gitsin,allasen.
EminmisinBen de evlenmek istiyorum yanlış geldim galiba:) bana da bir el atsanız sevabına:)
Ay canım yaa... çocuğunuz adına sevindim en azından babasını özlesede fazla aramaz gözünde tütmez.. babasıda birgün pişmam olup anlayacaktır ama o çocuğun içinde açtığı yarayı asla kapatamayacak..Benim oğlum beni ikna etti,kavga ettiğimizi anlattım,anne babam işten gelmeden hemen gidelim dedi,evleri ben topların babam kızmaz o zaman dedi,bir daha donmeyebiliriz ama bak dedim,o da donmeyelim zaten dedi. Şimdi dünya varmış diyerek geziyor ortalıkta.
Oda yalan çıktı diye duydum..Anladim cnm. Sosyal medyada velayeti elinden alinan anne var ondan dolayi soyledim
Memnunsan sorun yok, aynen devam1 kere boşandım 2.yi boşamamı istemen benden
Ne güzel demişsiniz.. bilinç altı evt yaa evtt.. durmadan kendimi suçluyor gibiyim.. ve kendi içimde kendimi aklamaktan yoruluyorum...Umarım,hiç üzülmüyorum bittiğine ama işte bilinç altim habire üzmek.icin uğraşıyor ama yemezler: // ne zaman geçecek bu bosluk,alışma donemi,malum yasamissin.
Aynen zaten boşanmaya karar vermek başlı başına zor bir süreç.. birde içimizdeki bu sorularla baş etmeye çalışıyoruz...Hep bir haksızlık mı ediyorum sorusu...
Ya daha mutsuz olursam korkusu...
Ya karşımda ağlarda vazgeçersem korkusu...
Ya başaramazsam kaygısı...anksiyete tavan yapıyor
Hoş geldin:) niyet ciddimi:)Merhaba bende sizdnim
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. merak etme az kaldı, arkandan bizde geliyoruzYarın dava acıcam
Sorun sadece ilgisizlik mi? Eğer öyle ise eşinizden beklemeyip, siz ilgi gösterip mutlu olmaya çalışsanız, en azından bir deneseniz...Her gun ayrilmali miyim yoksa ayrilmamali miyim die dusunuorum 1 oglum var cesaret edemiorum onun yuzunden ama evliligimdeki dengesizlikler beni cok yipratti..
Ask istiorum ilgi bekliorum cinsellik istiorum 4 sene olduk bunlarin hicbiri yok cabasi herkezin yaninda tartisioruz anne baba akraba es dost hic farketmior ya da kucuk veya buyuk sebep benim hayalim boyle bi es ve evlilik degildi
Hoş geldin aramızaa:)Ben ben ben
Sabrının son noktasına geldiğinde, geriye senden eser kalmayabilir.. uğraşma değmez.. senelerine yazık etme.. bir sen daha dünyaya gelmeyecek ve hayat eşlerimizden ibaret değil...Ben gidip ailemle konuşacak kadar karakola şikayet edip darp raporu alacak kadar mahkemeye verip bana yaptıklarını burnundan getirecek kadar cesaretliyim yaptım yaptım da tutmadı olmadı bir türlü bende geldim buraya ama olur mu olmaz mı Allah bilir beni hep engellediler ama bekliyorum az daha az bekliyorum sabrımın son noktasındayım artık((
Böyle devam edersek, akılda kalmayacak diye korkuyorum.. yol yakınken sağlığımıza kavuşalımBu şartlar altında bizde psikoloji kalmadı bence olmayan psikoloji miz nasıl bozulsun :)))
Aynen öyle zaten en önemlisi kafada bitirmek... güçlü olduğunuz zamanda icraata geçeceksiniz.. bende evin satılmasını bekliyorum ama satılana kadarda boşanma konusunu ailemle konuşup mahkemeye gidip gerekli kağıtları almayo düşünüyorum.. sonrasında çaktırmadan imzalatmam lazım.. çünkü gönül rızası ile boşanacağını sanmıyorum.. aman beee çokmu film izliyorum nee kafamda bir sürü plan projeler uyguluyorum...Kızlar ben geldim.Yoruldum hergun nasil ayrilacagimi düşünmekten konularım var Evliliğimle ilgili ....Kesin kararlıyım ayrılacağım zaten... nerdeyse 1 yıldır iletişim yok tüm kapıları kapattim çoktan ...yanıma yaklasamiyor ama korkuyorum ya yaklasirsa bana dokunma sini bile istemiyorum. ......bizim sorunlarımız 10.yılı bitti evliliğin ne kazandım sadece kızımı. ..1 Sevgi sefkat göstermez 2.Ben yanına gitmesem aylarca yanıma gelmezdi günlerce beklerdim sinirden çok aglamisligim var. 3. Kadın olduğumu yıllarca hiç hissedemedim . 4. Fiziksel şiddet olmasa da ruhen hep şiddet vardı hep eleştirilen bastırilan bir kadına dönüştum. 5. Evle hiç alakası yok hamilelik dahil bir kere ev işine yardım eden biri olmadı sadece dağıtır. Tatillerde mal gibi evde otururuz . 6 . Babalık desen 10 kere baba diye bağirinca anca duyan bir baba vs.. maddi anlamda mükemmel sorumsuz bir adam daha çok ama özet geciyim sorunları konuşunca 2 kez boşanalım deyip u dönüşü yapmisligi var bizsiz yapamazmış kpss kazanıp kızımla bu evden defolup gitmek istiyorum ..Henüz çalışmıyorum 2 .kez önlisanstan mezun oldum suan lisans devam. Neyi bekliyorsun derseniz maddi olarak güçlenmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?