Ne güzel o zaman ayrı evinizde özgürce daha rahat bir hayat yaşayabilirsiniz.. herşey gönlünüzce olsun:)Babam destek olsa da onlarla yaşamami istemesinden dolayı gitmek istemiyorum ...nedeni babam zor bir adam ve üvey anne var iyi anlaşsakta zor. Es kişiyle sohbetimizde bana 2000 lira her ay vereceğini söylemişti verir o konuda güvenilir.
Öyle herşey unutulur bencede yasım cok genç..giden bi 10 yılım var ama olsun bile bile aynı hatayı yapmak saçma.artık biliyorsun hata oldugunu.azıcık cesaret sadece.Sabret düzelir diyerek seneler geçti... şimdide onsuz yapabilirmiyiz derdi başladı.. eminim yapabiliriz, neden yapamıyalım.... sanki şuan varlarda çokmu mutluyuz? Hayır! Eee ozmaan? Zor olacak ama olacak sadece biraz zaman lazım..
Sanki ben yazmışım gibi hissetim.bnde ilk işşm çalısmak oldu işim ağır ama en azından birikim yapabiliyorum.birde insanın kendine güveni geliyor yapabilirzKızlar ben geldim.Yoruldum hergun nasil ayrilacagimi düşünmekten konularım var Evliliğimle ilgili ....Kesin kararlıyım ayrılacağım zaten... nerdeyse 1 yıldır iletişim yok tüm kapıları kapattim çoktan ...yanıma yaklasamiyor ama korkuyorum ya yaklasirsa bana dokunma sini bile istemiyorum. ......bizim sorunlarımız 10.yılı bitti evliliğin ne kazandım sadece kızımı. ..1 Sevgi sefkat göstermez 2.Ben yanına gitmesem aylarca yanıma gelmezdi günlerce beklerdim sinirden çok aglamisligim var. 3. Kadın olduğumu yıllarca hiç hissedemedim . 4. Fiziksel şiddet olmasa da ruhen hep şiddet vardı hep eleştirilen bastırilan bir kadına dönüştum. 5. Evle hiç alakası yok hamilelik dahil bir kere ev işine yardım eden biri olmadı sadece dağıtır. Tatillerde mal gibi evde otururuz . 6 . Babalık desen 10 kere baba diye bağirinca anca duyan bir baba vs.. maddi anlamda mükemmel sorumsuz bir adam daha çok ama özet geciyim sorunları konuşunca 2 kez boşanalım deyip u dönüşü yapmisligi var bizsiz yapamazmış kpss kazanıp kızımla bu evden defolup gitmek istiyorum ..Henüz çalışmıyorum 2 .kez önlisanstan mezun oldum suan lisans devam. Neyi bekliyorsun derseniz maddi olarak güçlenmeyi.
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?Öyle herşey unutulur bencede yasım cok genç..giden bi 10 yılım var ama olsun bile bile aynı hatayı yapmak saçma.artık biliyorsun hata oldugunu.azıcık cesaret sadece.
Bence de cokomprensesDerya gzntp27 belki sana da faydası olur bu konunun. Bir bak istersen...
Sebep ne tam olarak tüm yazılanları inceleyemedim 8 yıl iyi cekmissinİnşaallah tez vakitte herşey yolunda gider.. ailelerin araya girip barıştırmak istemesini istemiyorumsabırsızlıkla ailemle konuşacağım günü bekliyorum.. elbette çok zor olacak boğazım düğümlecek konuşurken ama bunu yapmak zorundayım... zaten bu konuyu açmamdakş sebebte bu, buradan benim gibi olanlar birbirimize cesaret verip yol göstermesi..
Sorumsuzluk, ilgisizlik, ne bilim şuan pekte aklıma gelmiyor.. sadece yaşanmışlıkların ağırlığı var ve enson iddaa ve şans oyunu alışkanlıkları son damla oldu... düzeldi, düzelecek derken böyle seneler geçti işte..Sebep ne tam olarak tüm yazılanları inceleyemedim 8 yıl iyi cekmissin
Hayır canim duzelemz inan ki zaman geciyorSorumsuzluk, ilgisizlik, ne bilim şuan pekte aklıma gelmiyor.. sadece yaşanmışlıkların ağırlığı var ve enson iddaa ve şans oyunu alışkanlıkları son damla oldu... düzeldi, düzelecek derken böyle seneler geçti işte..
Zaten bende bunu düşünerek hareket etmeye çalışıyorum... bunu idrak etmem zaman aldı ama olsun...Hayır canim duzelemz inan ki zaman geciyor
Çünkü piskolojimiz alt üst oldu sanırım bir gülüp, bir ağlar oldukGayet güzel bir konu olmuş, sayfalarca konular var şiddet gören, mutsuz olan, yorulan yıpranan çok kadın var ama boşanmaya cesaret edemiyorlar. Gördükleri her eşimle kavga ettik konusunun altına boşan yazan hanımlar neden bu konuya girdiklerinde gülme gelmiş anlayamadım
Hic kendinizi yıpratmayın arkanızda aileniz varsa veya kendinize güveniyorsanızÇünkü piskolojimiz alt üst oldu sanırım bir gülüp, bir ağlar olduk
Arkamda sağolsunlar ailem var.. ama eşime olan acıma duygum merhametim beni çok zorluyor... şuan mesela bu düşüncemden habersiz normal bir hayat sürüyor ve ben şuan bu düşüncemle sanki ona planlar yapıyorum gibi hissediyorum.. benden sonra çok yıpranır ona sahib çıkan olmaz annesi vefat etti diğer aile fertleri kendi halinde bu yanlız kalacak.. şuan nedense onu düşündüğüm için ağlıyorum...Hic kendinizi yıpratmayın arkanızda aileniz varsa veya kendinize güveniyorsanız
Aynıdurumdayız canım kac yıllık evlisin oğlun kaç yasında sen kac yaşındasın.Ask istiorum ilgi bekliorum cinsellik istiorum 4 sene olduk bunlarin hicbiri yok cabasi herkezin yaninda tartisioruz anne baba akraba es dost hic farketmior ya da kucuk veya buyuk sebep benim hayalim boyle bi es ve evlilik degildi
Onu yapıyorum bu sefer gururuma dokunuyo sinirden aglıyorum.soruyorum,benle sıkıntın ne diye.ben memnunum senden bir sıkıntım yok diyor.Ben geceliklerimi kendim için giyip mutlu oluyorum... adamı beklersemm ooooo çok daha beklerimaylardır ayrı odalarda takılıyoruz sıcak havalarda geceliklerimi giyipte yatıyorum
Benden daha zormuş canım.yaşadıklarını.Kızlar ben geldim.Yoruldum hergun nasil ayrilacagimi düşünmekten konularım var Evliliğimle ilgili ....Kesin kararlıyım ayrılacağım zaten... nerdeyse 1 yıldır iletişim yok tüm kapıları kapattim çoktan ...yanıma yaklasamiyor ama korkuyorum ya yaklasirsa bana dokunma sini bile istemiyorum. ......bizim sorunlarımız 10.yılı bitti evliliğin ne kazandım sadece kızımı. ..1 Sevgi sefkat göstermez 2.Ben yanına gitmesem aylarca yanıma gelmezdi günlerce beklerdim sinirden çok aglamisligim var. 3. Kadın olduğumu yıllarca hiç hissedemedim . 4. Fiziksel şiddet olmasa da ruhen hep şiddet vardı hep eleştirilen bastırilan bir kadına dönüştum. 5. Evle hiç alakası yok hamilelik dahil bir kere ev işine yardım eden biri olmadı sadece dağıtır. Tatillerde mal gibi evde otururuz . 6 . Babalık desen 10 kere baba diye bağirinca anca duyan bir baba vs.. maddi anlamda mükemmel sorumsuz bir adam daha çok ama özet geciyim sorunları konuşunca 2 kez boşanalım deyip u dönüşü yapmisligi var bizsiz yapamazmış kpss kazanıp kızımla bu evden defolup gitmek istiyorum ..Henüz çalışmıyorum 2 .kez önlisanstan mezun oldum suan lisans devam. Neyi bekliyorsun derseniz maddi olarak güçlenmeyi.
Tey tey tey teyyyyAllah yardımcın olsun arkadaşım.. merak etme az kaldı, arkandan bizde geliyoruz
Zaten bende bunu düşünerek hareket etmeye çalışıyorum... bunu idrak etmem zaman aldı ama olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?