2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ne güzel o zaman ayrı evinizde özgürce daha rahat bir hayat yaşayabilirsiniz.. herşey gönlünüzce olsun:)

Misafirim geldi ve hemen çıkmak zorunda kaldım bir geldim ki sayfa 55'lerde
Ve 3 buçuk saat oldu anca sayfaları bitirdim, bayıldım, yatakta uzanarak yazdığım halde boynum tutuldu neyseki bitirdimm... şimdi karnım açıktı gidip biraz kendime geleyim..

Öyle herşey unutulur bencede yasım cok genç..giden bi 10 yılım var ama olsun bile bile aynı hatayı yapmak saçma.artık biliyorsun hata oldugunu.azıcık cesaret sadece.

Sanki ben yazmışım gibi hissetim.bnde ilk işşm çalısmak oldu işim ağır ama en azından birikim yapabiliyorum.birde insanın kendine güveni geliyor yapabilirz

Sebep ne tam olarak tüm yazılanları inceleyemedim 8 yıl iyi cekmissin

Sebep ne tam olarak tüm yazılanları inceleyemedim 8 yıl iyi cekmissin
Sorumsuzluk, ilgisizlik, ne bilim şuan pekte aklıma gelmiyor.. sadece yaşanmışlıkların ağırlığı var ve enson iddaa ve şans oyunu alışkanlıkları son damla oldu... düzeldi, düzelecek derken böyle seneler geçti işte..

Gayet güzel bir konu olmuş, sayfalarca konular var şiddet gören, mutsuz olan, yorulan yıpranan çok kadın var ama boşanmaya cesaret edemiyorlar. Gördükleri her eşimle kavga ettik konusunun altına boşan yazan hanımlar neden bu konuya girdiklerinde gülme gelmiş anlayamadım

Ya şimdi eşimin yüzünü gördümde bir tuhaf oldum.. hani yaramaz bir çocuk tüm herşeyi yapar ederde annesini çileden çıkarır, sonra annesine hata yaptım ama affet der gibi masum bir tavırla bakar yaa... annesi kıyamaz ve affeder.. öyle gibi bir hisselerim oluştu ve çok kötüyüm.. zaten neredeyse hergün eskileri hatırlayıp kendimi zor cesaretlendiriyorum... git be adam git yaaa döv,söv,aldat ne bilim ne yaparsan yap ama benden uzak dur, artık yaa.. gözümden gönlümden yakınımdan uzak durrr....

Çünkü piskolojimiz alt üst oldu sanırım bir gülüp, bir ağlar olduk

Hic kendinizi yıpratmayın arkanızda aileniz varsa veya kendinize güveniyorsanız
Arkamda sağolsunlar ailem var.. ama eşime olan acıma duygum merhametim beni çok zorluyor... şuan mesela bu düşüncemden habersiz normal bir hayat sürüyor ve ben şuan bu düşüncemle sanki ona planlar yapıyorum gibi hissediyorum.. benden sonra çok yıpranır ona sahib çıkan olmaz annesi vefat etti diğer aile fertleri kendi halinde bu yanlız kalacak.. şuan nedense onu düşündüğüm için ağlıyorum...

Ask istiorum ilgi bekliorum cinsellik istiorum 4 sene olduk bunlarin hicbiri yok cabasi herkezin yaninda tartisioruz anne baba akraba es dost hic farketmior ya da kucuk veya buyuk sebep benim hayalim boyle bi es ve evlilik degildi
Aynıdurumdayız canım kac yıllık evlisin oğlun kaç yasında sen kac yaşındasın.

Ben geceliklerimi kendim için giyip mutlu oluyorum... adamı beklersemm ooooo çok daha beklerim aylardır ayrı odalarda takılıyoruz sıcak havalarda geceliklerimi giyipte yatıyorum
Onu yapıyorum bu sefer gururuma dokunuyo sinirden aglıyorum.soruyorum,benle sıkıntın ne diye.ben memnunum senden bir sıkıntım yok diyor.

Benden daha zormuş canım.yaşadıklarını.
Aslnda kıyaslama yapmamak lazım,kimin daha fazla olması değil mesele...kim mutsuzsa ayrılsın

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. merak etme az kaldı, arkandan bizde geliyoruz
Tey tey tey teyyyy

Zaten bende bunu düşünerek hareket etmeye çalışıyorum... bunu idrak etmem zaman aldı ama olsun...

Kendi adıma boşanmanın bir süreç olmadığını düşünüyorum. Uzun zaman düşünmüyorsun, düşünüyorsan yeterli sebebin yok demektir ama birden işte şurama geldi diyorsan (boğazına) boşanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…