2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

ben hala kendimde değilim ama kararlıyım.sadece şu aşaöadan sonra çocuğumu ve işimin nasıl olacağını düşünüyorum.çünkü başka bir şehirde oturuyorum.ailem başka bir şehirde. ve çok geriliyorum zira hala bir kaç güne gelip çocuğu alacağım okuluna devam edecek falan yazıyor

Kararliysan bir yol bulunur inşallah,ne işle mesgulsun?

O benden çok dırdır eder ve arada fiziksel şiddette oluyor üste yürüme tokat gibi ondan görmezden geliyorum o en ufak şeye atarlanır
Arada şiddet var diyorsun, gün geçtikçe bu şiddetin artmasından korkmuyormusun... geleceğin için biraz daha mantıklı düşünebilsen

valla bu konularda en tecrübelimiz sensin Prof ilan ediyorum seni bayan x :))
: )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //

ailen en güzelini yapıyor daima senin yanındalar demek ki ne güzek :)

Kuzummm sen eşini seviyorsun
tabiki seviyorum, nasıl nefret edeyimki...
Anlık kızsamda, o kızgınlığım fazla sürmüyor hemen affedebiliyorum, eşime karşı vicdan,merhamet duygularım var... sadece hayattan beklentilerimiz farklı ve bu; ne onun suçu, nede benim suçum... sadece yanlış tercih yapmışız... ve benim diğer burda bahsedilen problemlerimde olsa boşanmayı düşünecek kadar etkilemşyordu.. bardağı taşıran son damla eşimin iddaa poker bağımlılığı.. çünkü sorumsuzca para harcadığında onunla bir gelecek göremiyorum.. günden güne batarız ve yıpranırız.. bu bağımlılığın hastalık olduğunu bildiğim için, sanki onu yüz üstü bırakmış bir piskolojiye bürünüyorum.. ama devam etsem ben yıpranıcam biliyorum.. sonuçta bir o problem değil bırdaki diğer problemlerde var.. ve artık uzak dura dura eş olarak yaklaşsında istemiyorum... belkide yaklaştığında tekrar ısınmaktan korkuyorum... kafam okadar çok karışıkki ama şu varki... keşke eşim bana seni sevmiyorum artık boşanalım dese, düşünmem tmm derim.. şuan hem eşimden, hemde problem olsa bile tartışma olmasın diye uzak durdupumdan, sanki sorunsuz bir hayatımız varda, ben bozuyorum gibide düşünüyorum.. dedim ya ben geçmişte fazla takılmam unuturum diye... keşke o duygularımı taze tutup kızabilsem daha kolay cesaret edebilirim.. ama tüm bunlara rağmen cesaretimi toplayıp ailemle konuşmam lazımm az kaldı perşembe günü izine gidiyorum... fazla geçmeden konuşurum..

Ben evlenirken bile sormadım ki şimdi sorayim diorum
Evleneceğiz zaman mutlu olma hayalleriyle evlendiniz.. ama şimdi yaşadığınız hayat bambaşka... sorunlarınız olmasına rağmen, evin geçimini bile siz üstlenmişsiniz daha eşiniz size ne lazım....

Konuyu açan arkadaş bence bu konuyu taşıt başka bi yere buraya uygun değil çünkü :) rahat rahat sohbet edebileceğimiz bi yere taşınır hem :)
eğer daha rahat sohbet edilebiliyorsa, taşırım tabi... ama nereye ve nasıl taşınılır, bilmiyorum....

Konu Taşınmış bile bende sizdenim ama ben boşamayacam gıcığım lan bu adama zindan edecem hayatı
Birtek ona zindan olmuyorki, onunla birlikte sizinde huzurunuz gidiyor... bence hazır gıcık olmuşken boşanın gitsin.. keşke bende gıcık olabilsem..

günaydın..ne kadar ortak sorunlar ne kadar ortak duygular yaşananlar.. ben hala ağlayamadım mal gibiyim
Henüz olayın şokundasındır, inanamıyorsundur, kabullenemiyorsundur... güçlü ve umursamaz durmaya çalışırken, bir bakmışsın ansızın gözünden birer birer yaşlar dökülü vermiş, ve hıçkırıklarla ağlıyorsundur....

Canım o salaklağı malesef bizlerde yapıyoruz.. sevince insan; var olan problemleri bile ya görmüyorsun , yada evlenince düzelir diyorsun... ama sonuç aynı son..

Arada şiddet var diyorsun, gün geçtikçe bu şiddetin artmasından korkmuyormusun... geleceğin için biraz daha mantıklı düşünebilsen
Artmıyor ama artması da önemli değil ki bir tokat bile yeterli düşünüyorum bende sizin gibi sabrın son demindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…