Salakligima doymayayim işte. Insan sandimÇok yazık olmuş keşke araştırsaydın
mucize olurdu heralde bu :)Oğlum geldi,kahvaltı yaptık siz naptiniz,bı bakmisiz kimliğimize bekar yazıyor ne güzel olurdu,adliye mahkeme yüzü görmeden : //
Kararliysan bir yol bulunur inşallah,ne işle mesgulsun?ben hala kendimde değilim ama kararlıyım.sadece şu aşaöadan sonra çocuğumu ve işimin nasıl olacağını düşünüyorum.çünkü başka bir şehirde oturuyorum.ailem başka bir şehirde. ve çok geriliyorum zira hala bir kaç güne gelip çocuğu alacağım okuluna devam edecek falan yazıyor
Olaydı iyiydi amamucize olurdu heralde bu :)
valla bu konularda en tecrübelimiz sensin Prof ilan ediyorum seni bayan x :))Olaydı iyiydi ama
Arada şiddet var diyorsun, gün geçtikçe bu şiddetin artmasından korkmuyormusun... geleceğin için biraz daha mantıklı düşünebilsenO benden çok dırdır eder ve arada fiziksel şiddette oluyor üste yürüme tokat gibi ondan görmezden geliyorum o en ufak şeye atarlanır
: )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //valla bu konularda en tecrübelimiz sensin Prof ilan ediyorum seni bayan x :))
ailen en güzelini yapıyor daima senin yanındalar demek ki ne güzek :): )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //
Babamın hunharca kahkalari olmasa daha iyi : )) Şükür oyleler ama bir daha evlenirsem aynı kocamla idam fermanı kendi elleriyle hazırlarlar acimazlar : //bı ise gireydim hayirlisylaailen en güzelini yapıyor daima senin yanındalar demek ki ne güzek :)
tabiki seviyorum, nasıl nefret edeyimki...Kuzummm sen eşini seviyorsun
Evleneceğiz zaman mutlu olma hayalleriyle evlendiniz.. ama şimdi yaşadığınız hayat bambaşka... sorunlarınız olmasına rağmen, evin geçimini bile siz üstlenmişsiniz daha eşiniz size ne lazım....Ben evlenirken bile sormadım ki şimdi sorayim diorum
eğer daha rahat sohbet edilebiliyorsa, taşırım tabi... ama nereye ve nasıl taşınılır, bilmiyorum....Konuyu açan arkadaş bence bu konuyu taşıt başka bi yere buraya uygun değil çünkü :) rahat rahat sohbet edebileceğimiz bi yere taşınır hem :)
Birtek ona zindan olmuyorki, onunla birlikte sizinde huzurunuz gidiyor... bence hazır gıcık olmuşken boşanın gitsin.. keşke bende gıcık olabilsem..Konu Taşınmış bile bende sizdenim ama ben boşamayacam gıcığım lan bu adama zindan edecem hayatı
Hepimizin hakkında hayırlısı...Ben de bosanıcam insallah ücretsiz avukatı beklıyorum
Ay yok ben üzülmem:) . O bana üzüldü mu
haklısın bunu bilsekde.. acıma duygusu başka birşey vicdana söz geçmiyor...
Henüz olayın şokundasındır, inanamıyorsundur, kabullenemiyorsundur... güçlü ve umursamaz durmaya çalışırken, bir bakmışsın ansızın gözünden birer birer yaşlar dökülü vermiş, ve hıçkırıklarla ağlıyorsundur....günaydın..ne kadar ortak sorunlar ne kadar ortak duygular yaşananlar.. ben hala ağlayamadım mal gibiyim
Canım o salaklağı malesef bizlerde yapıyoruz.. sevince insan; var olan problemleri bile ya görmüyorsun , yada evlenince düzelir diyorsun... ama sonuç aynı son..Bizimki askerlikte yapması henüz. 29 yasinda.
Ben 2. Eşiyim ya nerde 2.
Evlilik gorsem kadın çok el üzerinde tutuluyor daha çok sahipleniyordu. Bende dedim hatalı bi evlilik yapmış 3 4 ayda bitmiş boşver dedim demez olaydım.
Aynı şeyi bana da yaşattı hatta belki de daha kötüsünu yasatti. Çok salağım olmayacağını bilmem görmem lazımdı. Benim de 3 4 ay olmadan bitti. Diğer kız benden de kucukmus o çalışmıyordu ben calisiyordum. Ona çalışmıyor diye eziyet etmiş ben çalışıyorum da noluyor diye eziyet ediyordu. Daha neler neler. ne istiyor bizden ben evliligim bitiyo hala daha anlamadim
Artmıyor ama artması da önemli değil ki bir tokat bile yeterli düşünüyorum bende sizin gibi sabrın son demindeyimArada şiddet var diyorsun, gün geçtikçe bu şiddetin artmasından korkmuyormusun... geleceğin için biraz daha mantıklı düşünebilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?