Canım üzülerek konunu okudum içim acıdı.. nasıl dayandın ve bunları yaşadın... Keşke ailen destekcin olsa, beni anlamanız için illa ölmemmi lazım diye, artık son raddeye geldiğinizi bildirin.. baktınız aileniz yine aynı tutumda, ayrı bir eve çıkıp oğlunuzla birlikte yaşayın.. zaten işinizde var, sıkıntılı dönemleriniz elbette olacaktır ama en azından şimdiki hayatınızdan daha huzurlu olacağınız kesin..Sevgili konu sahibi @darkmore ve @bahtsizbedevi bi konuma bakar mısınız
Üstüne para bile verirdim, keşke uyuyup, uyansak ve herşey bitmiş olsa...Oğlum geldi,kahvaltı yaptık siz naptiniz,bı bakmisiz kimliğimize bekar yazıyor ne güzel olurdu,adliye mahkeme yüzü görmeden : //
Buda babayı bulmuş suratsızıní istiyo: )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //
Aynen öyle durumdayım..., sanki onu yüz üstü bırakmış bir piskolojiye bürünüyorum.. ama devam etsem ben yıpranıcam biliyorum.. sonuçta bir o problem değil bırdaki diğer problemlerde var.. ve artık uzak dura dura eş olarak yaklaşsında istemiyorum... belkide yaklaştığında tekrar ısınmaktan korkuyorum... kafam okadar çok karışıkki ama şu varki... keşke eşim bana seni sevmiyorum artık boşanalım dese, düşünmem tmm derim.. şuan hem eşimden, hemde problem olsa bile tartışma olmasın diye uzak durdupumdan, sanki sorunsuz bir hayatımız varda, ben bozuyorum gibide düşünüyorum.. ..
Ailen en iyisini yapıyor.. hayatta hiçbir şeyi okadar kafaya takmamak lazım.. zaten bu karar senin ve ailen sana destek çıkıyor.. üzüldüklerini görseydin, sen daha çok üzülürdün:): )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //
Haklısın ben de bekliyorum zamanını şu borç işini bir halletsmCanım üzülerek konunu okudum içim acıdı.. nasıl dayandın ve bunları yaşadın... Keşke ailen destekcin olsa, beni anlamanız için illa ölmemmi lazım diye, artık son raddeye geldiğinizi bildirin.. baktınız aileniz yine aynı tutumda, ayrı bir eve çıkıp oğlunuzla birlikte yaşayın.. zaten işinizde var, sıkıntılı dönemleriniz elbette olacaktır ama en azından şimdiki hayatınızdan daha huzurlu olacağınız kesin..
Aynen öyle güç bakımından eşit değiliz... bunu bize yapmaya hakları yok.. ben öyle bir olası durumda vuracaksan vur, dayaktan korkmuyorum deyip üstüne gidiyorumArtmıyor ama artması da önemli değil ki bir tokat bile yeterli düşünüyorum bende sizin gibi sabrın son demindeyim
Allah zihin açıklığı versin canım... en azından kafanı dağıtacak bir meşgalen var.. konu ile alakasız ama bahtsızbedevi nerelerde haberin varmı?selam kızlar...benim sınavlar başladı takılamıyorum bu aralar...
Aminn... aynen insan azda ılsa burdan güç alıyor..Ahhh kardeşlerim mutlu huzurlu ozelikle huzurlu bir 2018 geçirmeyi temenni ediyorum hepimiz için. Sizleri okudukça yalnız olmadığımı hissederek güç buluyorum. Allah hepimizi kurtarsın.
Ben o vurursa karşılık veriyorum aynen yani aman zaten diorum yapsa da gitsin evden kovayım valla bazen diorum at kendini aşağı kurtul balkondan çocuğum aklıma geliyorAynen öyle güç bakımından eşit değiliz... bunu bize yapmaya hakları yok.. ben öyle bir olası durumda vuracaksan vur, dayaktan korkmuyorum deyip üstüne gidiyorumen kötü ne olabilir ki? dövecek, vuracak eee sonra ayrılırsın olur biter.... tartışmalarda beni dayak ile korkutmasına müsade etmem, yoksa her fırsatta beni bununla tehdit eder...
Tüm hepsini okuyup cevaplamam 3 buçuk saatimi aldı, kolay olmadıSelam citirlar!
KizHayalen üsenmeden sabahtan beri amma yazmissin haaa :))
Gercekten ne kadar cok birbirine benzeyen hayatlar var, cok üzüldüm....allah herkese kolaylik versin.
Tüm hepsini okuyup cevaplamam 3 buçuk saatimi aldı, kolay olmadıama sonunda başardım
Benimde aklıma gelmiyor değil... allahım diyorum.. ya o ölsün, ya ben.. artık bitsin! Sonra kendine gel, ölmeyi düşünene kadar boşanda kurtul deyip mantıklı düşünmeye çalışıyorum... çünkü insanın piskolojisi mahvediyorlar...Ben o vurursa karşılık veriyorum aynen yani aman zaten diorum yapsa da gitsin evden kovayım valla bazen diorum at kendini aşağı kurtul balkondan çocuğum aklıma geliyor
Ben zaten sabaha kadar uyumam sorun olmadı, sadece parmaklarım ağrıdı ve uzanıyor olsamda boynum tutulduhahayy kiz hepsini cevaplamasan ne olur, kendini yormussun sabaha kadar.
Ben zaten sabaha kadar uyumam sorun olmadı, sadece parmaklarım ağrıdı ve uzanıyor olsamda boynum tutuldusonuçta her yazan bir cevap bekliyor ve bende önemsizmiş gibi es geçmek istemedim...
Aynen bu duygu karışıklığında boğulacak gibiyim... artık çabalamak istemiyorum yoruldum 8 senelik evliyim 28 yaşındayım ve şuan okadar pişmanımki keşke daha önce boşanmayı düşünseydim... ama işte ha düzeldi, düzelcek derken senelr geçti.. birde keşke şunuda yapsaydım dememek için her yolu denedim.. ama keşkelerin sonu gelmiyor ki.. şimdi önümde türkiye'ye temelli dönüş yapıp birde orada denemek var ama bunu denemeye kalksam rahat 2senem daha gidecek.. ve mutlulupun garantiside yok.. ve artık kendimi okadar boşanmaya odaklamışımki artık düzelsin bile istemiyorum... ama benden sonra düzelsin ve hep iyi çok mutlu olsun!!Iyi yapmissin canim, haklisin. Yazdiklarinin hepsini okumadim niye yalan söylim ama bak sen esini seviyorsun, bence onu bi sekil tedavi icin ikna et. Ama cok deneyipte hala istemiyorum diyorsa, nasil sogumadan sevebiliyorsun sasirdim acikcasi :)) Bende cok vicdanli ve merhametliyim ama bir yere kadar, ayrildigim halde bende yinede onun icin üzülüyorum...iste evsiz kaldi, cocuklarindan ayri kaldi felan diye ama kendileri yapti bunu, yeterince düzelmek icin zaman ve firsatlari vardi diyorum ve kendime geliyorum. Tabi bu duygu karisikligi günde defalarca oluyor, normal galiba....
Pek dadlisin.muckBen zaten sabaha kadar uyumam sorun olmadı, sadece parmaklarım ağrıdı ve uzanıyor olsamda boynum tutuldusonuçta her yazan bir cevap bekliyor ve bende önemsizmiş gibi es geçmek istemedim...
Aynen bu duygu karışıklığında boğulacak gibiyim... artık çabalamak istemiyorum yoruldum 8 senelik evliyim 28 yaşındayım ve şuan okadar pişmanımki keşke daha önce boşanmayı düşünseydim... ama işte ha düzeldi, düzelcek derken senelr geçti.. birde keşke şunuda yapsaydım dememek için her yolu denedim.. ama keşkelerin sonu gelmiyor ki.. şimdi önümde türkiye'ye temelli dönüş yapıp birde orada denemek var ama bunu denemeye kalksam rahat 2senem daha gidecek.. ve mutlulupun garantiside yok.. ve artık kendimi okadar boşanmaya odaklamışımki artık düzelsin bile istemiyorum... ama benden sonra düzelsin ve hep iyi çok mutlu olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?