2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Kuzummm sen eşini seviyorsun

Konuyu baştan sona okuduysan, eşinin sana beklediğin boşanalım sözünü demeyeceğini biliyorsundur... bende bekliyorum ama demiyorlar.. bende beklemeyi bıraktım az kaldı ailemle yakın zamanda konuşucam..
Ben evlenirken bile sormadım ki şimdi sorayim diorum

3 aydır bende bu soruyu soruyorum neden evlendi.
Zevk için ayrılıyor sanırım anlamadım ki
Bu tipler çoğunlukla aynı gördüğüm kadarıyla aile baskıcı yaşam tarzı uymuyor belli yaşa gelip askerlik okul vs derdi bitince e bi şekilde iş de bulunduysa evleneyim bari baba anne dırdırı mı çekcem mantığı var galiba

Bizimki askerlikte yapması henüz. 29 yasinda.
Ben 2. Eşiyim ya nerde 2.
Evlilik gorsem kadın çok el üzerinde tutuluyor daha çok sahipleniyordu. Bende dedim hatalı bi evlilik yapmış 3 4 ayda bitmiş boşver dedim demez olaydım.
Aynı şeyi bana da yaşattı hatta belki de daha kötüsünu yasatti. Çok salağım olmayacağını bilmem görmem lazımdı. Benim de 3 4 ay olmadan bitti. Diğer kız benden de kucukmus o çalışmıyordu ben calisiyordum. Ona çalışmıyor diye eziyet etmiş ben çalışıyorum da noluyor diye eziyet ediyordu. Daha neler neler. ne istiyor bizden ben evliligim bitiyo hala daha anlamadim

Son düzenleme:
Sevgili konu sahibi darkmore ve bahtsizbedevi bi konuma bakar mısınız

Çok yazık olmuş keşke araştırsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…