Size günaydın:) benn şimdi uyucam..gonoydon kızlarrr
O benden çok dırdır eder ve arada fiziksel şiddette oluyor üste yürüme tokat gibi ondan görmezden geliyorum o en ufak şeye atarlanırDır dır edip herşeyden şikayet et..:)
Kuzummm sen eşini seviyorsunYa şimdi eşimin yüzünü gördümde bir tuhaf oldum.. hani yaramaz bir çocuk tüm herşeyi yapar ederde annesini çileden çıkarır, sonra annesine hata yaptım ama affet der gibi masum bir tavırla bakar yaa... annesi kıyamaz ve affeder.. öyle gibi bir hisselerim oluştu ve çok kötüyüm.. zaten neredeyse hergün eskileri hatırlayıp kendimi zor cesaretlendiriyorum... git be adam git yaaa döv,söv,aldat ne bilim ne yaparsan yap ama benden uzak dur, artık yaa.. gözümden gönlümden yakınımdan uzak durrr....
Ben evlenirken bile sormadım ki şimdi sorayim diorumKonuyu baştan sona okuduysan, eşinin sana beklediğin boşanalım sözünü demeyeceğini biliyorsundur... bende bekliyorum ama demiyorlar.. bende beklemeyi bıraktım az kaldı ailemle yakın zamanda konuşucam..
Naaptın,nereye bas vurdum,aşamalar neler.sen hangi asamadasın çok soru sordum yaBen de bosanıcam insallah ücretsiz avukatı beklıyorum
Ay yok ben üzülmem:) . O bana üzüldü mu hayirBulur bulur ama ben olsam görmek istemezdim vicdan yapar boşa üzülürdüm
3 aydır bende bu soruyu soruyorum neden evlendi.Çok şükür ki erkenden kurtuluyorsunuz... bu adamların derdi ne yaa, ne amaçla evleniyorlar ki...
Biz kadınlarda acıma duygusu çok bu yüzden kazık yemeye doymuyoruz o yüzden dedim ama görünce içinin yağları eriyecekse beter olsun sürünsün sen de ohhhh çek bi güzelAy yok ben üzülmem:) . O bana üzüldü mu hayir
Bu da iyiKonu Taşınmış bile bende sizdenim ama ben boşamayacam gıcığım lan bu adama zindan edecem hayatı
Bu tipler çoğunlukla aynı gördüğüm kadarıyla aile baskıcı yaşam tarzı uymuyor belli yaşa gelip askerlik okul vs derdi bitince e bi şekilde iş de bulunduysa evleneyim bari baba anne dırdırı mı çekcem mantığı var galiba3 aydır bende bu soruyu soruyorum neden evlendi.
Zevk için ayrılıyor sanırım anlamadım ki
Ay amin :))Biz kadınlarda acıma duygusu çok bu yüzden kazık yemeye doymuyoruz o yüzden dedim ama görünce içinin yağları eriyecekse beter olsun sürünsün sen de ohhhh çek bi güzel
Bu tipler çoğunlukla aynı gördüğüm kadarıyla aile baskıcı yaşam tarzı uymuyor belli yaşa gelip askerlik okul vs derdi bitince e bi şekilde iş de bulunduysa evleneyim bari baba anne dırdırı mı çekcem mantığı var galiba
Sevgili konu sahibiEvt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Çok yazık olmuş keşke araştırsaydınBizimki askerlikte yapması henüz. 29 yasinda.
Ben 2. Eşiyim ya nerde 2.
Evlilik gorsem kadın çok el üzerinde tutuluyor daha çok sahipleniyordu. Bende dedim hatalı bi evlilik yapmış 3 4 ayda bitmiş boşver dedim demez olaydım.
Aynı şeyi bana da yaşattı hatta belki de daha kötüsünu yasatti. Çok salağım olmayacağını bilmem görmem lazımdı. Benim de 3 4 ay olmadan bitti. Diğer kız benden de kucukmus o çalışmıyordu ben calisiyordum. Ona çalışmıyor diye eziyet etmiş ben çalışıyorum da noluyor diye eziyet ediyordu. Daha neler neler. ne istiyor bizden ben evliligim bitiyo hala daha anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?