- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Boşanmanın yanında,bir de nasıl kilo verecez onu konuşsak ya. Elin adamı için parmak yoruyoz : //75 i gördüm a dostlar
Sorsan güya seviyor ve düşünüyorlar.. ama çaba göstermek yok! Off allahım off inan düşünmekten yoruldum...O git gelleri, acabalari, keskeleri bende cok yasadim ve dedigin gibi aslinda degisen bisey yok sadece biz yipraniyoruz ve senelerimiz gidiyor. TRye dönmeniz biseyleri kurtarir mi bilemiyorum, onu sen daha iyi bilirsin ama bir insan degismek istiyorsa zaten bunu yapar ve bahane bulmaz. Sen kararini verdiysen artik yapcak, söylenecek cok fazla sey yok.
Tabiki mutlu olsunlar ama keske onlarda biraz olsun bizi düsünselermis....
Bende senin gibiyim hatta zayıflamamak için ekstra yemek için kendimi zorluyorum.. çok zayıf sevmiyorum ben 161 boyundayım ve benim için ideal kilo 55-56 , üç ay evvel 53 kiloydum, şuan ise 54 kiloyum..Bende tam tersine, kendimi kötü hissetdigim zaman, yemeden icmeden kesiliyorum...baya zayifladim ve buda saglikli degil ama elimde degil iste.
Hoş geldin:)ben geldim
Hoş bulduk bu arada ben de kilo alamayan bünyeliyim ne yapsam olmadı burdan bebe bisküvisi vs diye okudum ama bi kutu aldım denedim işe yaramadı devam etmedimHoş geldin:)
Sorsan güya seviyor ve düşünüyorlar.. ama çaba göstermek yok! Off allahım off inan düşünmekten yoruldum...ama sanki artık evliliği istemiyorum... bunca zaman kendimi buna hazırlamakla geçti, ve hiçte kolay kendimş buna hazırlamadım..şimdi hiçbirşey olmamış gibi başa dönmek istemiyorum.. ahh işte sadece şu vicdanım bi rahat etse.. amann ne hali varsa görsün diyebilsem... ne güzel olacak
Canım kilo vermek zor iş yaa, sabır ve irade gerektiriyor... çok önceleri bir deneyeyim dedim.. diyet yapınca insanın aklına ekstra yemekler geliyor.. geçenlerde ılık suya elma sirkesi koyup içtiğinde hem sağlıklı olduğunu hemde yağ yakma özlelliği ile zayıflayabildiğini duymuştumBoşanmanın yanında,bir de nasıl kilo verecez onu konuşsak ya. Elin adamı için parmak yoruyoz : //75 i gördüm a dostlar
Ben geceleri yemek yemeği severim, onun için biraz abartılı yiyorum ki kilo alabileyim.. sonrasında direk yatıyorum zatenHoş bulduk bu arada ben de kilo alamayan bünyeliyim ne yapsam olmadı burdan bebe bisküvisi vs diye okudum ama bi kutu aldım denedim işe yaramadı devam etmedim
Burçlarla çok ilgisi yok bence boğaların da tatlıya çok düşkün olduğu söyleniyor ama ben değilimBen kilo olayini pek takmiyorum ama istah olmayinca zor oluyor...ancak geceleri, cocuklar felan uyuduktan sonra ben biraz relaks olunca canim biseyler yemek istiyor. Ama bu benim karekterim, ne zaman morelim bozuk olsa böyle yiyemem. Akrep burclular zaten kendisine zarar vermeyi cok sever ya ;-)
Burçlarla çok ilgisi yok bence boğaların da tatlıya çok düşkün olduğu söyleniyor ama ben değilim
Bodur tavuk misali daha iyi ya beni liseli sanan bile var şaşırıyolar yaşımı duyuncaYo öyle burclara takintim yok ama ben gercekten tipik akrepim....Annem akrep degil ama oda eskiden moreli bozukken yemek yiyemezdi, belkide ona cektim yada bilinc alti beni etkilemiste olabilir. Neyse ney, acliktan ölmicez ya ;-9
Bende akrebim ve bundan önceki boşanmayı düşündüğüm dönemde fazlasıyla tartışma olduğu için haliyle insanı etkiliyor... odana kapanıp yatağa gömülüyorsun.. acıksan bile miden almıyor zorla yiyorsun o dönemler 3 kilo falan vermiştim.. ama şimdi ortam sakin olduğu için daha rahat yiyebiliyprum ve özende gösteriyorum zayıflığı pek yakıştırmıyorum kendime, birde her gören ne çok zayıflasın ne sıkıntın var deyip duruyor onlarla uğraşmaktanda kurtulmuş olurumBen kilo olayini pek takmiyorum ama istah olmayinca zor oluyor...ancak geceleri, cocuklar felan uyuduktan sonra ben biraz relaks olunca canim biseyler yemek istiyor. Ama bu benim karekterim, ne zaman morelim bozuk olsa böyle yiyemem. Akrep burclular zaten kendisine zarar vermeyi cok sever ya ;-)
Evt anlayışlar, yaşayışlar ve hayatlar çok farklı.Tabi canim, benim exte hep sorunca seni seviyorum der, yada nadirde olsa öyle kendisi söylerdi ama bunu hissetmedikten sonra isterse yüz kere her gün söylesin. Seven insan bazi hatalari yapmaz ve yapiyorsada o hatadan dönmeyi bilmeli. Bende senelerdir hep buna takildim, seviyor mu sevmiyor mu.....artik umrumda degil, seviyordur bi sekil ama benim sevmek anlayisimla onunkisi demek ki cok ayri.
Aynen alsak iyi olur biraz da takıntı yapınca daha da sıkıntı yaratıyo gerek yok yeterince sıkıntı var zatenBende akrebim ve bundan önceki boşanmayı düşündüğüm dönemde fazlasıyla tartışma olduğu için haliyle insanı etkiliyor... odana kapanıp yatağa gömülüyorsun.. acıksan bile miden almıyor zorla yiyorsun o dönemler 3 kilo falan vermiştim.. ama şimdi ortam sakin olduğu için daha rahat yiyebiliyprum ve özende gösteriyorum zayıflığı pek yakıştırmıyorum kendime, birde her gören ne çok zayıflasın ne sıkıntın var deyip duruyor onlarla uğraşmaktanda kurtulmuş olurum
Şeker kullanıyo musunBoşanmanın yanında,bir de nasıl kilo verecez onu konuşsak ya. Elin adamı için parmak yoruyoz : //75 i gördüm a dostlar
Aynen! Sen kaç yaşındasın?Aynen alsak iyi olur biraz da takıntı yapınca daha da sıkıntı yaratıyo gerek yok yeterince sıkıntı var zaten
30Aynen! Sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?