Hiç zindan olmuyor. Huzur dediğim şeyi onda aramıyorum ki bozsun. Rahatı batan giderBirtek ona zindan olmuyorki, onunla birlikte sizinde huzurunuz gidiyor... bence hazır gıcık olmuşken boşanın gitsin.. keşke bende gıcık olabilsem..
Bende 28 yaşındayım ama kabullenemem durumu var gibi
8 senelik evliyim.. burda arkadaş çevresinden uzak kalacağı için orada oynamazmış... hatta bu sıralar ev satılıp nasılsa türkiye'ye dönücez daha oynayamam diye tadını çıkarmaya çalışıyor, hepten boşverdi.. 5 aylık kadar para ortada yok.. tartışma çıkarmıyorum çünkü zaten kafamda ne yapacağımı belirlemişim.. o böyle yaptıkça benim vicdanım biraz daha köreliyor gibi.. mantığa bakarmısınız yaa... aklım almıyor.. nasılsa türkiye'de oynamacak diye burda eline geçeni savuruyor.. sanki gökten paraları topluyor...
Ben burçlara inanırım bir çoğu özeliklerini taşır.. kimiside yükselen burç özelliklerini taşır..Burçlarla çok ilgisi yok bence boğaların da tatlıya çok düşkün olduğu söyleniyor ama ben değilim
Aynen ben bile inabmıyorum yaşıma millet nerde inansınBende 28 yaşındayım ama kabullenemem durumu var gibibiriai yaşımı sorsa 21 diyesim geliyor.. hatta 24-25 yaşlarımda kaç yaşımda olduğumu bile bilmiyor gibiyim ben kendimi 21'de dondurmuş gibiyim.. sizede böyle oluyor mu
Harikasınız yaa, ozaman dansHiç zindan olmuyor. Huzur dediğim şeyi onda aramıyorum ki bozsun. Rahatı batan gider
Belki'de evt oynacak evt, ama işte ben hep yaşamadan bilemeyiz deyip şans verenlerdenim.. ama inşaallah artık buna bir son vericem..Türkiye'de de oynayacak tabiiki
Bende tam tersine, kendimi kötü hissetdigim zaman, yemeden icmeden kesiliyorum...baya zayifladim ve buda saglikli degil ama elimde degil iste.
Canım kilo vermek zor iş yaa, sabır ve irade gerektiriyor... çok önceleri bir deneyeyim dedim.. diyet yapınca insanın aklına ekstra yemekler geliyor.. geçenlerde ılık suya elma sirkesi koyup içtiğinde hem sağlıklı olduğunu hemde yağ yakma özlelliği ile zayıflayabildiğini duymuştum
Ben geceleri yemek yemeği severim, onun için biraz abartılı yiyorum ki kilo alabileyim.. sonrasında direk yatıyorum zatenolmadı ballı süt içiyorum
Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //Aynen alsak iyi olur biraz da takıntı yapınca daha da sıkıntı yaratıyo gerek yok yeterince sıkıntı var zaten
nurseKararliysan bir yol bulunur inşallah,ne işle mesgulsun?
babanın tepkisi çok iyimiş ya: )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //
hayır bende sendenim malesefBosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //
Önemli olan kendini nasıl iyi hissediyor ve seviyor olman, istedikten sonra zamanla başarabilirsin:)Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //
Boyla dengeliyosa çok bi kilo değil benceBosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //
Bende hemen Nirvana ya ulaşmadım 6 ay ağladım sızladım baktım ben benden gidiyorum çocuklarım üzülüyorHarikasınız yaa, ozaman dans
Canimsin,tosunum benim.nurse
babanın tepkisi çok iyimiş ya
: ))
hayır bende sendenim malesef
Boy da var sıkıntı orda,biraz daha yemeye devam edersem izbandut gibi gezecen ortalıkta.Boyla dengeliyosa çok bi kilo değil bence
Boy varsa dert etme kendine ye gitsinCanimsin,tosunum benim.
Boy da var sıkıntı orda,biraz daha yemeye devam edersem izbandut gibi gezecen ortalıkta.
Tabiki zayıf daha iyi hissedeceğim,daha davaya gidecem hemen zayiflayip,şıkır şıkır kıyafetler alıp suslenmeliyim : //Önemli olan kendini nasıl iyi hissediyor ve seviyor olman, istedikten sonra zamanla başarabilirsin:)
Yedim gitti zaten,annem tatlıyı önümden almasaydi iyiydi,azmettim yarın diyetteyim nokta
Boy varsa dert etme kendine ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?