2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Birtek ona zindan olmuyorki, onunla birlikte sizinde huzurunuz gidiyor... bence hazır gıcık olmuşken boşanın gitsin.. keşke bende gıcık olabilsem..
Hiç zindan olmuyor. Huzur dediğim şeyi onda aramıyorum ki bozsun. Rahatı batan gider

Bende 28 yaşındayım ama kabullenemem durumu var gibi biriai yaşımı sorsa 21 diyesim geliyor.. hatta 24-25 yaşlarımda kaç yaşımda olduğumu bile bilmiyor gibiyim ben kendimi 21'de dondurmuş gibiyim.. sizede böyle oluyor mu

Türkiye'de de oynayacak tabiiki

Aynen ben bile inabmıyorum yaşıma millet nerde inansın

Bende tam tersine, kendimi kötü hissetdigim zaman, yemeden icmeden kesiliyorum...baya zayifladim ve buda saglikli degil ama elimde degil iste.

Ben geceleri yemek yemeği severim, onun için biraz abartılı yiyorum ki kilo alabileyim.. sonrasında direk yatıyorum zaten olmadı ballı süt içiyorum

Aynen alsak iyi olur biraz da takıntı yapınca daha da sıkıntı yaratıyo gerek yok yeterince sıkıntı var zaten
Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //

Kararliysan bir yol bulunur inşallah,ne işle mesgulsun?
nurse
babanın tepkisi çok iyimiş ya

Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //
hayır bende sendenim malesef

Önemli olan kendini nasıl iyi hissediyor ve seviyor olman, istedikten sonra zamanla başarabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…