- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Ekmek ve şekeri kesmek baya işe yarıyor diye duydumYedim gitti zaten,annem tatlıyı önümden almasaydi iyiydi,azmettim yarın diyetteyim nokta
Denemedim,en sevdiğim seyler aman bı daha mı gelecemEkmek ve şekeri kesmek baya işe yarıyor diye duydum
Ben de bosaniyorum ama yok zerre bir yememe isteği yok : //Dert eritir derler ya benim eşimsinin bir faydası o oldu eritti beni Zalımın oğlu
Bide hakkını yemeyin üç çocuğu yapmamda büyük katkısı oldu
çok değilsin ya gençliğin7n vaharındayız hepimiz
ya biz boşanma arefesinde insanlarız az bi iştah kesilmesi olması lazım yahu neden böyleyizYedim gitti zaten,annem tatlıyı önümden almasaydi iyiydi,azmettim yarın diyetteyim nokta
Çok klişe ama şekersiz hayat çok güzel ben küçücük çay bardağına 3 kaşık şeker atardım şimdi kullanmıyorum miiis çay kahve içmiyomuşum şerbetmiş içtiğim eskidenDenemedim,en sevdiğim seyler aman bı daha mı gelecem
Mapus damlarına düşmüş galiba merak efip baktım son bi vakaya müdahil olmuş sonrası malum
Mapus damlarına düşmüş galiba merak efip baktım son bi vakaya müdahil olmuş sonrası malum
Ye tabisi yapmayınca ne değişiyorBen de bosaniyorum ama yok zerre bir yememe isteği yok : //
Don atlet gönderir rahat ettiririz dünya da bir mahpushane damı hepimiz bahtsızızVahh vahhh yazık
Senin çıkınında ne var dökül kırdeeeşGidecek yeri olmayanlar olarak nerde toplanalim:)
Hic bilemedim,yemeden içmeden kesilmemiz gereken zaman dilimi oysa ki : // kaderin cilveleri olsa gerekçok değilsin ya gençliğin7n vaharındayız hepimiz
ya biz boşanma arefesinde insanlarız az bi iştah kesilmesi olması lazım yahu neden böyleyiz
Görmedim,bilemeyorum.
Ben de aynen üç şekerli içiyorum,şekersiz çay çok yavan,tatsız ne bilim gereksizÇok klişe ama şekersiz hayat çok güzel ben küçücük çay bardağına 3 kaşık şeker atardım şimdi kullanmıyorum miiis çay kahve içmiyomuşum şerbetmiş içtiğim eskiden
Aynen ya yiyom gitsin amanYe tabisi yapmayınca ne değişiyor
Anlat hele bir,ne oldu?Gidecek yeri olmayanlar olarak nerde toplanalim:)
Senin çıkınında ne var dökül kırdeeeş
Çocuk mu var elin kolun ondan mı bağlı:)) olsa bencillik etmez paylasirdim ama ne gidecek bi yer ne maddi gelirim war oturuyom kara kara:)
Elindeki şekerliği sessizce yere bırak ve sakince ellerini kaldır şeker zehirdiiiir yemeyin diyo karatay hocaHic bilemedim,yemeden içmeden kesilmemiz gereken zaman dilimi oysa ki : // kaderin cilveleri olsa gerek
Görmedim,bilemeyorum.
Ben de aynen üç şekerli içiyorum,şekersiz çay çok yavan,tatsız ne bilim gereksiz
Aynen ya yiyom gitsin aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?