2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Allah zihin açıklığı versin canım... en azından kafanı dağıtacak bir meşgalen var.. konu ile alakasız ama bahtsızbedevi nerelerde haberin varmı?
Haberim yok bir ara bende banlandığını okumuştum ama sebebini bilmiyorum.
Bir nomero ile kacırdım ben 33

Vuuuuuuuuhuuuuuu
Papaz her gün pilav yemez de
Yoo tadını çıkarıyorum.ona göre gayet normal bir evlilik.EE lili

Haberim yok bir ara bende banlandığını okumuştum ama sebebini bilmiyorum.

Bir nomero ile kacırdım ben 33

Yoo tadını çıkarıyorum.ona göre gayet normal bir evlilik.EE lili
Pilavı yapması ışık göstergesi bu çam gövdesi yontulabilir sanki

Pilavı yapması ışık göstergesi bu çam gövdesi yontulabilir sanki
Yok canım,onda kadınruhu var zaten,hep böyleydi...adamlık sıfatı yakışmıyor ona.bu,hareketleri hatalarını örtmüyor....örtmediği gibi itici de geliyor altında yatan sebebi biliyorum.bir an önce okulu bitir.arabayı değiştirelim,ev alalım kafası onda ki.
360 gram altınımı yedi doymadı,şimdi de kaz gibi beni yolacak.
Kayın peder de böyle karıyı çalıştırıyor kendi yatiyo evde

Eskiden çalıştırmayan adamlar cahillikle itham edilirdi şimdi harbiden erkekler kadınların ekonomik durumuna göre evlilikler yapıyo iyi mi kötü mü bilemedim

Eskiden çalıştırmayan adamlar cahillikle itham edilirdi şimdi harbiden erkekler kadınların ekonomik durumuna göre evlilikler yapıyo iyi mi kötü mü bilemedim
Çalışırdık be kadındık duygusaldık tuzu alır koşardık yeri gelseydi de
Emek olaydı yürek olaydı aşk olaydı herşeyin üstesinden gelirdik
Amma biz yüreğimizi adam bildik onu sevdik

Dert eritir derler ya benim eşimsinin bir faydası o oldu eritti beni Zalımın oğlu
Bide hakkını yemeyin üç çocuğu yapmamda büyük katkısı oldu
Zaten iyiki deyip pişman olmayacağımız bir çocuklar var onuda bizim için yapmadıkları ortada bu arada benim çocuğum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…