Vuuuuuuuuhuuuuuubenim koca sofra kurdu,pilav yaptı önüme getirdi
Aynı şeyi yazcaktımVuuuuuuuuhuuuuuu
Papaz her gün pilav yemez de
Haberim yok bir ara bende banlandığını okumuştum ama sebebini bilmiyorum.Allah zihin açıklığı versin canım... en azından kafanı dağıtacak bir meşgalen var.. konu ile alakasız ama bahtsızbedevi nerelerde haberin varmı?
Bir nomero ile kacırdım ben 33
Yoo tadını çıkarıyorum.ona göre gayet normal bir evlilik.EE liliVuuuuuuuuhuuuuuu
Papaz her gün pilav yemez de
Pilavı yapması ışık göstergesi bu çam gövdesi yontulabilir sankiHaberim yok bir ara bende banlandığını okumuştum ama sebebini bilmiyorum.
Bir nomero ile kacırdım ben 33
Yoo tadını çıkarıyorum.ona göre gayet normal bir evlilik.EE lili
Yok olmadı,yine yapamadım : //Elindeki şekerliği sessizce yere bırak ve sakince ellerini kaldır şeker zehirdiiiir yemeyin diyo karatay hoca
Niye ailem yok mu? Destek olmazlar mı:)) olsa bencillik etmez paylasirdim ama ne gidecek bi yer ne maddi gelirim war oturuyom kara kara:)
Yok canım,onda kadınruhu var zaten,hep böyleydi...adamlık sıfatı yakışmıyor ona.bu,hareketleri hatalarını örtmüyor....örtmediği gibi itici de geliyor altında yatan sebebi biliyorum.bir an önce okulu bitir.arabayı değiştirelim,ev alalım kafası onda ki.Pilavı yapması ışık göstergesi bu çam gövdesi yontulabilir sanki
Eskiden çalıştırmayan adamlar cahillikle itham edilirdi şimdi harbiden erkekler kadınların ekonomik durumuna göre evlilikler yapıyo iyi mi kötü mü bilemedimYok canım,onda kadınruhu var zaten,hep böyleydi...adamlık sıfatı yakışmıyor ona.bu,hareketleri hatalarını örtmüyor....örtmediği gibi itici de geliyor altında yatan sebebi biliyorum.bir an önce okulu bitir.arabayı değiştirelim,ev alalım kafası onda ki.
360 gram altınımı yedi doymadı,şimdi de kaz gibi beni yolacak.
Kayın peder de böyle karıyı çalıştırıyor kendi yatiyo evde
Çalışırdık be kadındık duygusaldık tuzu alır koşardık yeri gelseydi deEskiden çalıştırmayan adamlar cahillikle itham edilirdi şimdi harbiden erkekler kadınların ekonomik durumuna göre evlilikler yapıyo iyi mi kötü mü bilemedim
Pardon mesajınızı şimdi gördüm nasıl yardımcı olabilirim :)Evt ihtiyacım varr.. lütfennn
gelişme var gibi diyecektimki gerçekler gerçeklerbenim koca sofra kurdu,pilav yaptı önüme getirdi
Ne yaşlısı canım büyüğümüzsün diyelimEn yaşlınızda benim ellağammm
Ozaman bu dava sizin için bir sebeb olsunTabiki zayıf daha iyi hissedeceğim,daha davaya gidecem hemen zayiflayip,şıkır şıkır kıyafetler alıp suslenmeliyim : //
Zaten iyiki deyip pişman olmayacağımız bir çocuklar varDert eritir derler ya benim eşimsinin bir faydası o oldu eritti beni Zalımın oğlu
Bide hakkını yemeyin üç çocuğu yapmamda büyük katkısı oldu
İyi ki varlar çok şükür bin şükürZaten iyiki deyip pişman olmayacağımız bir çocuklar varonuda bizim için yapmadıkları ortada bu arada benim çocuğum yok..
He ben bu topiğin başkanıyam ama kayıtlara geçsin boşanmayacaaammmNe yaşlısı canım büyüğümüzsün diyelim
Çünlü bi zaman sonra boşanma bile sıradanlaşıyor..çok değilsin ya gençliğin7n vaharındayız hepimiz
ya biz boşanma arefesinde insanlarız az bi iştah kesilmesi olması lazım yahu neden böyleyiz
Enişte hayatı dar etmedi galiba neden mutsuzken ayrılmayı düşünmemekHe ben bu topiğin başkanıyam ama kayıtlara geçsin boşanmayacaaammm
Aynen öyle sözde bugün benimki gelcekti mahkemeye gitcektik geldi mi hayır kendi söyledi kendi caydıÇünlü bi zaman sonra boşanma bile sıradanlaşıyor..
Yandı bitti, kül oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?