2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Enişte hayatı dar etmedi galiba neden mutsuzken ayrılmayı düşünmemek
Genele dökersem çok güzel bir 16 yıl
Ama son bir yıl felaketti ama atlattım
Şimdi işin duygusallık tarafını geçiyorum kar zarar orantısı yapıyorum. Boşanmak zararıma hem benim için hem de çocuklar için.

Çok klişe ama şekersiz hayat çok güzel ben küçücük çay bardağına 3 kaşık şeker atardım şimdi kullanmıyorum miiis çay kahve içmiyomuşum şerbetmiş içtiğim eskiden
annem çaya çok şeker atıyorsun derdi bende şekeri zamanla azaltarak kestim.. annem kiloyu pek sevmezde:)

Felaketin içeriği neydi inşallah şiddet vs değildir

Yok hiç bana şiddet uygulamadı sevgi bitti dedi bir anda değişti anlayamadığım bir adam oldu bende sindiremedim başta çok sancılı bir süreçti
Sonra boşanalım dedim tamam dedi sonra vazgeçtik
Çocuklar için birbirimize katlanıyoruz şimdilik
İşi şakaya vuruyorum bakma boşanmak isterse hemen boşanırım

Bi anda yılların evliliği durduk yere mi söyledi bunu

Aaaa madem niyetini biliyorsun, ozaman hiç çaktırma ve keyfini sür

Pardon mesajınızı şimdi gördüm nasıl yardımcı olabilirim :)
Üstüne çok mesaj geldi.. unuttum bile ama sanki benn tecrübeliyim, yol göstere bilirim gibi bir mesaja cevap yazmışım gibi hissettim

Bi anda yılların evliliği durduk yere mi söyledi bunu
Hııııı bir anda olur mu eve geç gelmeler içki İçmeler bizi umursamamalar işte böyle böyle oda bende tükettik birbirimizi sonra bir kavga da biz birbirimizi sevmiyoruz dedi bende evet dedim halbuki köpek gibi aşıktım ona elimden kayıp gittiğini gördükçe kahroluyodum demek ki onda bitmişti
Sonra o hayatını yaşamaya başladı ben de anneydim önce tekrar kalktım önce kendim için sonra da çocuklarım için
Böyle böyle bir yıl geçti son 6 aydır Farklı huzur ve mutluluk içindeyim bilmiyorum ki nasıl anlatsam o hayatımdan çıktı evet ama bende başka biri oldum büyüdüm olgunlaştım ben oldum

Allah kolaylık versin çocuk olunca imkanlar vs kendinizi düşünemiyosunuz tabi boşan git desen maddiyat bakımları psikolojileri of da of

Aynen öyle sözde bugün benimki gelcekti mahkemeye gitcektik geldi mi hayır kendi söyledi kendi caydı
Töbe yarabbim, be adam boşanma oyuncak işimi ki... bari son görevlerinizi hakkıyla yerine getirin yaaa... bu ne sorumsuzluk.. benimde dahil

Töbe yarabbim, be adam boşanma oyuncak işimi ki... bari son görevlerinizi hakkıyla yerine getirin yaaa... bu ne sorumsuzluk.. benimde dahil
Ben söyleyince deliye dönüyo kendi söylüyo vazgeçiyo hakaret falan mı etsem netleşse acaba gına geldi

Allah kolaylık versin çocuk olunca imkanlar vs kendinizi düşünemiyosunuz tabi boşan git desen maddiyat bakımları psikolojileri of da of
Bakalım mevlam neyler nasiplerinde varsa çocuklarımın elbet yaşarlar ama yaşamasınlar ya ben çok güzel bir aile de büyüdüm çocuklarımda büyüsünler isterim
Maddi yönden kaygım yok işim gücüm var çok şükür
Hem boşanma olursa da bizi dara sokmaz onun da işi şimdi iyi
Hakkını yemeyim şimdi

Ben söyleyince deliye dönüyo kendi söylüyo vazgeçiyo hakaret falan mı etsem netleşse acaba gına geldi
Hakaret değilde, sizde artık bu evliliği istemediğinizi söyleyin.. güzelce anlaşmalı boşanın.. ben böyle bir boşanma isterdim.. ama ben boşanalım dediğimde, eşim boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bir süre idare etmem lazımm...

Benimki de istemiyo sorun o birliktw yapalım ne olcaksa diyorum iyi vs yok icraat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…