Genele dökersem çok güzel bir 16 yılEnişte hayatı dar etmedi galiba neden mutsuzken ayrılmayı düşünmemek
annem çaya çok şeker atıyorsun derdi bende şekeri zamanla azaltarak kestim.. annem kiloyu pek sevmezde:)Çok klişe ama şekersiz hayat çok güzel ben küçücük çay bardağına 3 kaşık şeker atardım şimdi kullanmıyorum miiis çay kahve içmiyomuşum şerbetmiş içtiğim eskiden
Felaketin içeriği neydi inşallah şiddet vs değildirGenele dökersem çok güzel bir 16 yıl
Ama son bir yıl felaketti ama atlattım
Şimdi işin duygusallık tarafını geçiyorum kar zarar orantısı yapıyorum. Boşanmak zararıma hem benim için hem de çocuklar için.
Bir çaresi bulunur elbet, bi uyuyup uyanalım:) canım senin ne sıkıntın var?Gidecek yeri olmayanlar olarak nerde toplanalim:)
Uzak durman işemi yaradı nebenim koca sofra kurdu,pilav yaptı önüme getirdi
Bi anda yılların evliliği durduk yere mi söyledi bunuYok hiç bana şiddet uygulamadı sevgi bitti dedi bir anda değişti anlayamadığım bir adam oldu bende sindiremedim başta çok sancılı bir süreçti
Sonra boşanalım dedim tamam dedi sonra vazgeçtik
Çocuklar için birbirimize katlanıyoruz şimdilik
İşi şakaya vuruyorum bakma boşanmak isterse hemen boşanırım
Biranda olmaz zaten günden güne azaltarak bırakabilirsin.. yani ben öyle yapmıştım.. ama niyet ettikten sonra neden olmasın bir iki gün bir dene zaten sonrasında alışıyorsun..Yok olmadı,yine yapamadım : //
Aaaa madem niyetini biliyorsun, ozaman hiç çaktırma ve keyfini sürYok canım,onda kadınruhu var zaten,hep böyleydi...adamlık sıfatı yakışmıyor ona.bu,hareketleri hatalarını örtmüyor....örtmediği gibi itici de geliyor altında yatan sebebi biliyorum.bir an önce okulu bitir.arabayı değiştirelim,ev alalım kafası onda ki.
360 gram altınımı yedi doymadı,şimdi de kaz gibi beni yolacak.
Kayın peder de böyle karıyı çalıştırıyor kendi yatiyo evde
Üstüne çok mesaj geldi.. unuttum bilePardon mesajınızı şimdi gördüm nasıl yardımcı olabilirim :)
İnşaallah canım yaa:)İyi ki varlar çok şükür bin şükür
Allah sana da nasip eder birgün inşallah
Boşanma süründürHe ben bu topiğin başkanıyam ama kayıtlara geçsin boşanmayacaaammm
Hııııı bir anda olur mu eve geç gelmeler içki İçmeler bizi umursamamalar işte böyle böyle oda bende tükettik birbirimizi sonra bir kavga da biz birbirimizi sevmiyoruz dedi bende evet dedim halbuki köpek gibi aşıktım ona elimden kayıp gittiğini gördükçe kahroluyodum demek ki onda bitmiştiBi anda yılların evliliği durduk yere mi söyledi bunu
Allah kolaylık versin çocuk olunca imkanlar vs kendinizi düşünemiyosunuz tabi boşan git desen maddiyat bakımları psikolojileri of da ofHııııı bir anda olur mu eve geç gelmeler içki İçmeler bizi umursamamalar işte böyle böyle oda bende tükettik birbirimizi sonra bir kavga da biz birbirimizi sevmiyoruz dedi bende evet dedim halbuki köpek gibi aşıktım ona elimden kayıp gittiğini gördükçe kahroluyodum demek ki onda bitmişti
Sonra o hayatını yaşamaya başladı ben de anneydim önce tekrar kalktım önce kendim için sonra da çocuklarım için
Böyle böyle bir yıl geçti son 6 aydır Farklı huzur ve mutluluk içindeyim bilmiyorum ki nasıl anlatsam o hayatımdan çıktı evet ama bende başka biri oldum büyüdüm olgunlaştım ben oldum
Töbe yarabbim, be adam boşanma oyuncak işimi ki... bari son görevlerinizi hakkıyla yerine getirin yaaa... bu ne sorumsuzluk.. benimde dahilAynen öyle sözde bugün benimki gelcekti mahkemeye gitcektik geldi mi hayır kendi söyledi kendi caydı
Ben söyleyince deliye dönüyo kendi söylüyo vazgeçiyo hakaret falan mı etsem netleşse acaba gına geldiTöbe yarabbim, be adam boşanma oyuncak işimi ki... bari son görevlerinizi hakkıyla yerine getirin yaaa... bu ne sorumsuzluk.. benimde dahil
Bakalım mevlam neyler nasiplerinde varsa çocuklarımın elbet yaşarlar ama yaşamasınlar ya ben çok güzel bir aile de büyüdüm çocuklarımda büyüsünler isterimAllah kolaylık versin çocuk olunca imkanlar vs kendinizi düşünemiyosunuz tabi boşan git desen maddiyat bakımları psikolojileri of da of
Hakaret değilde, sizde artık bu evliliği istemediğinizi söyleyin.. güzelce anlaşmalı boşanın.. ben böyle bir boşanma isterdim.. ama ben boşanalım dediğimde, eşim boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bir süre idare etmem lazımm...Ben söyleyince deliye dönüyo kendi söylüyo vazgeçiyo hakaret falan mı etsem netleşse acaba gına geldi
Benimki de istemiyo sorun o birliktw yapalım ne olcaksa diyorum iyi vs yok icraat yokHakaret değilde, sizde artık bu evliliği istemediğinizi söyleyin.. güzelce anlaşmalı boşanın.. ben böyle bir boşanma isterdim.. ama ben boşanalım dediğimde, eşim boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bir süre idare etmem lazımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?