Zor olan kabullenme sürecini çok şükür atlatmışsınız.. zaten insanı yıpratan en çokta o dönemler... şuanki durumunuzun keyfini çıkarmakla en doğrusu yapıyorsunuz..Bakalım mevlam neyler nasiplerinde varsa çocuklarımın elbet yaşarlar ama yaşamasınlar ya ben çok güzel bir aile de büyüdüm çocuklarımda büyüsünler isterim
Maddi yönden kaygım yok işim gücüm var çok şükür
Hem boşanma olursa da bizi dara sokmaz onun da işi şimdi iyi
Hakkını yemeyim şimdi
Evlilikte olduğunu gibi istiyorlarki bunuda biz halledelim...Benimki de istemiyo sorun o birliktw yapalım ne olcaksa diyorum iyi vs yok icraat yok
Neden ayrılmayı düşünmüyosun o zaman yaşın genç yazık değil mi sana daBakalım mevlam neyler nasiplerinde varsa çocuklarımın elbet yaşarlar ama yaşamasınlar ya ben çok güzel bir aile de büyüdüm çocuklarımda büyüsünler isterim
Maddi yönden kaygım yok işim gücüm var çok şükür
Hem boşanma olursa da bizi dara sokmaz onun da işi şimdi iyi
Hakkını yemeyim şimdi
İyi gecelerr.. bende işi gücü bıraktım burada kaldım.. bari kalktım işlerimi halledeyim.. yarında valizimi hazırlarım.. perşembe türkiyeye yolculuk var yupphiiiHadi ben yattım sabah 7 15 ayaktayımmm
Kolay gele o zaman iyi gecelerİyi gecelerr.. bende işi gücü bıraktım burada kaldım.. bari kalktım işlerimi halledeyim.. yarında valizimi hazırlarım.. perşembe türkiyeye yolculuk var yupphiii
İyi geceler
Kolay gele o zaman iyi geceler
Hahaha aynen öyleyim ama tecrübeli sayılırım bu konudaÜstüne çok mesaj geldi.. unuttum bileama sanki benn tecrübeliyim, yol göstere bilirim gibi bir mesaja cevap yazmışım gibi hissettim
sakın hakaret etme kız birde hakaret davası açar onla uğraşırsınBen söyleyince deliye dönüyo kendi söylüyo vazgeçiyo hakaret falan mı etsem netleşse acaba gına geldi
Açmaz üşenir osakın hakaret etme kız birde hakaret davası açar onla uğraşırsın
Ücretsiz avukatı bekliyorum 2.5 hafta oldu hala göremedim oglumuNaaptın,nereye bas vurdum,aşamalar neler.sen hangi asamadasın çok soru sordum ya
çocuk hasta acile götürdüm gaz varmışBu saatte uyumayanlar kader arkadaşlarım..
nasılsınız, ne yapıyorsunuz... ben tezgahı topladım, şuan kollar sıvalı müzik dinliyorum, birazdan çamaşırları asıp ikinci postayı makineye atıcam.. sizden ne var ne yok
Benimkide oyun bağımlısı işi olmasın saatlerce oynayabilir... yeterki parası olsun..bizimkisi internet bağımlısı interneyten açılabilecek herşeyi açar
Geçmiş olsun canım.. çocukların hastalıkları bitmiyor malesef.. allah beterinden saklasın..çocuk hasta acile götürdüm gaz varmış
başka birşey yok
Bir derdim var bolumunde Evine ilgisiz koca baslikli konuya bakabilirsiniz:/ bnm problemim esimle ve su an konuma cewap yazanlar tarafindan linc ediliyorum:)Bir çaresi bulunur elbet, bi uyuyup uyanalım:) canım senin ne sıkıntın var?
Asla olmazlar annem arasa bi sorunumuz oldgnu ogrense fnu hmn bi bahaneyle kapatir gunlerce aramazNiye ailem yok mu? Destek olmazlar mı
Hayir gidecek yerim yok yani esimdn ayrilsam nereye giderim naparim bilmiyrmÇocuk mu var elin kolun ondan mı bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?