Eşinizle anlaşamadığınız problemler İdare edilemeyecek gibi mi? Ailenizin size destek olmamasının sebebi ne?Hayir gidecek yerim yok yani esimdn ayrilsam nereye giderim naparim bilmiyrm
Yazınızı şimdi gördüm bakıyorum:)Bir derdim var bolumunde Evine ilgisiz koca baslikli konuya bakabilirsiniz:/ bnm problemim esimle ve su an konuma cewap yazanlar tarafindan linc ediliyorum:)
Merhaba canim bu topigi actigin gun istemsizce gulmustum okuyup simdi kendimi burada buldm cunku esimle yollarimizi ayirdik yani daha cok taze dun aksam evi terk etti ve nerede yattigini bilmiyorm sabah karari kesinmi diye aradm evet hala ayni ..Evt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Tazminat ne zaman alınacak o parada çocuğunun hakkı varMerhaba canim bu topigi actigin gun istemsizce gulmustum okuyup simdi kendimi burada buldm cunku esimle yollarimizi ayirdik yani daha cok taze dun aksam evi terk etti ve nerede yattigini bilmiyorm sabah karari kesinmi diye aradm evet hala ayni ..
Kisa bir ozet geceyim 11 yillik beraberligimiz var yani bnim cocukluk askim 15 yasimda tanidim hayatima bir girdi tam girdi yani 7 yildir evliyiz bir oglumuz var ben hep evcimen bir kadin oldum ve daime 5 yil 10 yil sonrasinin hesabini yaparim kendimce yani hep aklim yarindadir ama esim asla oyle bir adam olmadi hic bir zaman maasini tam olarak eve getirmedi ve banada hic sadik kaldigini dusunmuyorum her ne kadar sadigim desedw yalan yani genel olarak sorunumuz bu yani son patlakta buradan verdik adam benim diyor calisiyor kazaniyor ama benim param benim hesabim seni ilgilendirmez diyor bana verdigi para kira fatura taksit falan 300 400 de mutfak parasi kaliyor ama kendine her ay en az 1000 tl ayiriyor bizi cocukla birlikte aclikla siniyor bende dayanamiyorum neden nereye gidiyor bu para dedigimde saldiriyor ve cekersen ben boyleyim diyor ha birde bir is kazasi gecirdi kendisi is yeri ile mahkemeler devam ediyor tazminat yaklasiyor ve ben ev alicaz diyordm baska birsey demiyordm adam paranin kokusunuda alinca kararli bir sekilde cikti gitti evden bugun sanirim anlasna yapicaz of kotu hissediyorum ben huzurumuzdan gelecegimizden baska birsey dusunmedm dayagina katlandim tam 5 yil boyunca aclikla sinamasina katlaniyorum 7 yildir hala neden diye sorguluyorum saniri. Ben baglanmisim celladina asik olmak gibi birseytek umudum aklini gercekten basina alip kopek gibi pisman olup donmesi ama hayal kuruyorum biliyorum nasil davranacagimi bilmiyorum.
Merhaba canim bu topigi actigin gun istemsizce gulmustum okuyup simdi kendimi burada buldm cunku esimle yollarimizi ayirdik yani daha cok taze dun aksam evi terk etti ve nerede yattigini bilmiyorm sabah karari kesinmi diye aradm evet hala ayni ..
Kisa bir ozet geceyim 11 yillik beraberligimiz var yani bnim cocukluk askim 15 yasimda tanidim hayatima bir girdi tam girdi yani 7 yildir evliyiz bir oglumuz var ben hep evcimen bir kadin oldum ve daime 5 yil 10 yil sonrasinin hesabini yaparim kendimce yani hep aklim yarindadir ama esim asla oyle bir adam olmadi hic bir zaman maasini tam olarak eve getirmedi ve banada hic sadik kaldigini dusunmuyorum her ne kadar sadigim desedw yalan yani genel olarak sorunumuz bu yani son patlakta buradan verdik adam benim diyor calisiyor kazaniyor ama benim param benim hesabim seni ilgilendirmez diyor bana verdigi para kira fatura taksit falan 300 400 de mutfak parasi kaliyor ama kendine her ay en az 1000 tl ayiriyor bizi cocukla birlikte aclikla siniyor bende dayanamiyorum neden nereye gidiyor bu para dedigimde saldiriyor ve cekersen ben boyleyim diyor ha birde bir is kazasi gecirdi kendisi is yeri ile mahkemeler devam ediyor tazminat yaklasiyor ve ben ev alicaz diyordm baska birsey demiyordm adam paranin kokusunuda alinca kararli bir sekilde cikti gitti evden bugun sanirim anlasna yapicaz of kotu hissediyorum ben huzurumuzdan gelecegimizden baska birsey dusunmedm dayagina katlandim tam 5 yil boyunca aclikla sinamasina katlaniyorum 7 yildir hala neden diye sorguluyorum saniri. Ben baglanmisim celladina asik olmak gibi birseytek umudum aklini gercekten basina alip kopek gibi pisman olup donmesi ama hayal kuruyorum biliyorum nasil davranacagimi bilmiyorum.
Okuyunca içime işledi bi üzüldüm... kim sonumuz böyle olsun isterki.. ama ömür boyu boşa kürek çekmekten iyidir... ben görücü usulü ile eşimi tanıdım, ilk sevdipim ve herşeyi yaşayacağım insan eşim olsun istedim... böyle olunca insanın ayrılması daha bi zor. Çünkü hep geçmiş güzel günlerin aklına geliyor bir tek o var başka geçmişin yok.. ama baktımki değişmiyor ve bende böyle bir hayat istemiyorum, zorda olsa cesaretlenip boşanmaya karar verdim.. üstelik bunu gizli yapmak zorundayım, boşanmak istediğimi söylediğimde, düzelicem diyor, yada boşanmıcam deyip konuyu kapatıyor... Senin şansın eşinin kararlı olması, cidden bu çok büyük şans! Keşke eşim bana teklif etmiş olsa, onu sevip, fazlasıyla düşünüp acıdığım halde direk boşanmayı kabul ederim... belkide karşıdan böyle bir istek geldiğinde, insan daha bi duygusal yaklaşabilir, onu bilmiyorum... ama bırak pişman olmasın ve sende çok geç olmadan geleceğine odaklan! Hayat eşlerden ibaret değil heleki seni azda olsa şiddet gösterip, açlıkla terbiye etmeye çalışan, sadakati olmayan bir adam için bir gram göz yaşı akıtmaya değmez! Zaten bizim üzüldüğümüz onlar değil, umutlarımızın hayallerimizin boşa çıkması.. bende şiddet, para meselesi, sadakatsizlik olmadığı halde boşanmayı düşünüyorum... sen hiç düşünme direk boşan! Ömrünce mutsuz olacağına, en fazla belki bir sene ağlarsın, sonra zaten sen istemesende onsuzluğa alışıyorsun.. geçecek yani.. şuan çok taze duyguların.. ben 1 ay kadar ayrı yatıyordum aonra 1 ay izine gittim ve izinden geleli 3 ay oldu ve hâlâ ayrı yatıyorum.. başlarda kendimi buna zor alıştırdım hatta izinden gelince yakınlık gösterdi, hiç oralı olmadım, çünkü tekrar bağlanıp, sonradan eski piskolojiye bürünmek istemedim.. hâlâ bile yakınlık göstermekten korkuyorum.. çünkü alıştım artık ne diye tekrar başa döneyim.. Malzeme bu; ya idare edicem, ya boşanıcam.. dua edin cesaretli olayım ve boşanabileyim tek taraflı bunu başarmak çok zor manevi sorumluluğu çok fazlaMerhaba canim bu topigi actigin gun istemsizce gulmustum okuyup simdi kendimi burada buldm cunku esimle yollarimizi ayirdik yani daha cok taze dun aksam evi terk etti ve nerede yattigini bilmiyorm sabah karari kesinmi diye aradm evet hala ayni ..
Avukata hakkimizi almamiz icin ne yapmamiz gerekiyor diye telefon acmis hakkimizi alicakmisizTazminat ne zaman alınacak o parada çocuğunun hakkı var
Yillardir sevdigim icin hayallerim icin namusum serefim cocugum icin onunde dizmi cokmedim yalvarmadimmi neler neler yapmadim ki hep soz verdi sonra beni ayara getirip bildigini okuducanım seviyorsan konuş bence. ben eefalarca konuştum örneğin ama hiç bir faydası olmadı. evlilik terapistine bile gittik oda çok uzun sürmedi ki zaten seansı 200 liraydı onuda ben ödediğim için vazgeçtim 1 kaç seanstan sonra.
çocuğunu kreşe ver anacım kocanada deki öde babasısın. gir bir işe çalış bu parayı sadece kişisel harcamalarıma kullanacağım de.biz yüz verdikçe tepemize çıkıyorlar.
Rabbim kolaylık versin hala yeri yurdu belli değil mi aradı mı eşinYillardir sevdigim icin hayallerim icin namusum serefim cocugum icin onunde dizmi cokmedim yalvarmadimmi neler neler yapmadim ki hep soz verdi sonra beni ayara getirip bildigini okudukonusmak bizim durumumuza fayda etmiyor af Allahim af bana guc versin rabbim yasini tutmak yerine icimden sokup atayim ki ayaklarimin uzerinde durayim
Evet kararli ama ben biliyorum bu kararliliginin arkasinda ona kucak acmis bir o..pu var simdiye kadar bende son bir yildir bosanmak icin konusmak istiyorum ama hep reddediyor olum ayirir ancak diyor seni asla birakmam diyordu e gorduk bir f...şe girince hayata evdekine ne var sa al gotur yeterki bitsin dedi resmen bana ben kocami taniyorsam o boyle yapmaz olumune inkar eder parayi kumara yatirdigini genede sicak yatagindan sicak yemeginden olmazdiOkuyunca içime işledi bi üzüldüm... kim sonumuz böyle olsun isterki.. ama ömür boyu boşa kürek çekmekten iyidir... ben görücü usulü ile eşimi tanıdım, ilk sevdipim ve herşeyi yaşayacağım insan eşim olsun istedim... böyle olunca insanın ayrılması daha bi zor. Çünkü hep geçmiş güzel günlerin aklına geliyor bir tek o var başka geçmişin yok.. ama baktımki değişmiyor ve bende böyle bir hayat istemiyorum, zorda olsa cesaretlenip boşanmaya karar verdim.. üstelik bunu gizli yapmak zorundayım, boşanmak istediğimi söylediğimde, düzelicem diyor, yada boşanmıcam deyip konuyu kapatıyor... Senin şansın eşinin kararlı olması, cidden bu çok büyük şans! Keşke eşim bana teklif etmiş olsa, onu sevip, fazlasıyla düşünüp acıdığım halde direk boşanmayı kabul ederim... belkide karşıdan böyle bir istek geldiğinde, insan daha bi duygusal yaklaşabilir, onu bilmiyorum... ama bırak pişman olmasın ve sende çok geç olmadan geleceğine odaklan! Hayat eşlerden ibaret değil heleki seni azda olsa şiddet gösterip, açlıkla terbiye etmeye çalışan, sadakati olmayan bir adam için bir gram göz yaşı akıtmaya değmez! Zaten bizim üzüldüğümüz onlar değil, umutlarımızın hayallerimizin boşa çıkması.. bende şiddet, para meselesi, sadakatsizlik olmadığı halde boşanmayı düşünüyorum... sen hiç düşünme direk boşan! Ömrünce mutsuz olacağına, en fazla belki bir sene ağlarsın, sonra zaten sen istemesende onsuzluğa alışıyorsun.. geçecek yani.. şuan çok taze duyguların.. ben 1 ay kadar ayrı yatıyordum aonra 1 ay izine gittim ve izinden geleli 3 ay oldu ve hâlâ ayrı yatıyorum.. başlarda kendimi buna zor alıştırdım hatta izinden gelince yakınlık gösterdi, hiç oralı olmadım, çünkü tekrar bağlanıp, sonradan eski piskolojiye bürünmek istemedim.. hâlâ bile yakınlık göstermekten korkuyorum.. çünkü alıştım artık ne diye tekrar başa döneyim.. Malzeme bu; ya idare edicem, ya boşanıcam.. dua edin cesaretli olayım ve boşanabileyim tek taraflı bunu başarmak çok zor manevi sorumluluğu çok fazla
ozaman ayrılmak istiyorsave biri olduğundan eminsen bu süreçte onu takip et yada ettir ve fotograf falan çekip bunu kanıt olarak kullan alabildiğin kadar herşeyini al haketmiştirYillardir sevdigim icin hayallerim icin namusum serefim cocugum icin onunde dizmi cokmedim yalvarmadimmi neler neler yapmadim ki hep soz verdi sonra beni ayara getirip bildigini okudukonusmak bizim durumumuza fayda etmiyor af Allahim af bana guc versin rabbim yasini tutmak yerine icimden sokup atayim ki ayaklarimin uzerinde durayim
Isine gitmis isindeymis aksam gelip kiyafetlerini alip gidicekmis ben bunu hak edecek naptim bilmiyorum gene kendimi suclamaya basladm allahim bana yardim etsin aksam icin cunku zaman daraldikca ben kendimden nefret ediyorum o ne kadar yanlis yoldaysa ben o kadar dogru yola cekmeye calistim o ne kadar savurduysa ben cocugumun ve kendi bogazimizdan o kadar kistim of of . Hakkim bumuyduRabbim kolaylık versin hala yeri yurdu belli değil mi aradı mı eşin
Kimim var ki takip ettireyim ailem bile aksamdan beridir resmen tutustular bosanip cocukla baslarina kalicam diye ha arkamdalar ama lafta yani bosan diyorlar senelerdr ama hakkimda hicbir planlari amaclari yok annem oturup kalkip sen yarin birgn cocuk icin bulusup birlikte olursun diyor onun bu laflari ve hakaretleride bagladi ya beni kocama daha cok orada huzur yok bana ama insan icinde rezil olmamak icin gel diye bastiracaklar 7 yildir cektigim yetmiyormus gibi bin katini onlar yapicak bana heleki annemozaman ayrılmak istiyorsave biri olduğundan eminsen bu süreçte onu takip et yada ettir ve fotograf falan çekip bunu kanıt olarak kullan alabildiğin kadar herşeyini al haketmiştir
Nerde kalıyomuş pekiIsine gitmis isindeymis aksam gelip kiyafetlerini alip gidicekmis ben bunu hak edecek naptim bilmiyorum gene kendimi suclamaya basladm allahim bana yardim etsin aksam icin cunku zaman daraldikca ben kendimden nefret ediyorum o ne kadar yanlis yoldaysa ben o kadar dogru yola cekmeye calistim o ne kadar savurduysa ben cocugumun ve kendi bogazimizdan o kadar kistim of of . Hakkim bumuydu
Calistigi okulda kaliyormusNerde kalıyomuş peki
Boşanmak bazen nimettir,yaşadığını evlilik mi sanıyorsun,ne adamlar var el üstünde tutan,babam her zaman kabuğundan çıkmaya korkuyorsun,kır kabuğunu dışarda ne hayatlar var gözlerine gör der. Kır kabuğunu bence,evlilik bu degil üç günlük dünyaya üzülüp aglamaya gelmedik,elin adaminin gönlü hoş ben saçımı süpürge edeyim kisayim,buzeyim ne için,kim için? Vallahi billahi kıymet bilinse idi bin mislisini yapardım,ama yok görevimiz,zorundaymisim gibi davranıldığı.Yasamisin gormusun işte,elinde ne var kocabir hic! Bırak git ne hali varsa görsünMerhaba canim bu topigi actigin gun istemsizce gulmustum okuyup simdi kendimi burada buldm cunku esimle yollarimizi ayirdik yani daha cok taze dun aksam evi terk etti ve nerede yattigini bilmiyorm sabah karari kesinmi diye aradm evet hala ayni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?