Canim babam dun aksamdan beridir bilmesine ragmen ne aradi ne sordu ben aradm ve babam cocugunu ver eline cik bize gel diyor ya ben yavrumu nasil birakayim esimi oyle cezalandirabilecegini saniyor bilmiyor ki ailece cocuga bakmaya hazirlar ben asla vermicem cocugumu ve tazminat davasi bitene kadarda bosanmayi kabul etmicem defolsun gitsin nerede yasarsa yasasin babam cocugu vermemi istiyor dedim ver oglumu diyor bakariz diyor teyzem babamla konustu babam diyormuski ben o adamn cocuguna bakmam kizim biraksi gelsn kapim sonuna kadar acik ama malesef acliktan olsemde birakamam oglumuÖfff ya daraldim artik, ne kadar cok sorumsuz, öküz adamlar varmis beee. Benim ex´de 12 sene icinde bir türlü düzenli ne isi, ne is saati, nede geliri oldu. Serbest meslekmis, tabi islerine geliyor....istedigin zaman git ise, istedigin zaman gel eve, arada biraz para ver ki kadin sussun.
@sehriayaz ailen arkanda ise hic bekleme ve sakin kendini suclayipta yine o adami af etme....haa tabi ben pismanin ve terapi yapcam derse, sen bilirsin tabi.
Haklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahiniBoşanmak bazen nimettir,yaşadığını evlilik mi sanıyorsun,ne adamlar var el üstünde tutan,babam her zaman kabuğundan çıkmaya korkuyorsun,kır kabuğunu dışarda ne hayatlar var gözlerine gör der. Kır kabuğunu bence,evlilik bu degil üç günlük dünyaya üzülüp aglamaya gelmedik,elin adaminin gönlü hoş ben saçımı süpürge edeyim kisayim,buzeyim ne için,kim için? Vallahi billahi kıymet bilinse idi bin mislisini yapardım,ama yok görevimiz,zorundaymisim gibi davranıldığı.Yasamisin gormusun işte,elinde ne var kocabir hic! Bırak git ne hali varsa görsün
Vitra zirta bosan diyenlere uyuz oluyorum,ben de çocuk varken boşanmak her zaman zor onuda biliyorum,lakin başka çıkar yol olmayınca duzelmeyecekse bir seyler,gençlik elden gitmeden bakılsın caresine.Oluru yoksa oldurmayacan,kesecen bıçak gibi..
Onu yap tabii ki tazminatı bekle,al parayı çocuğun seninde hakkı var o parada,tlrahatca yiyemesin.Haklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahini
Canim babam dun aksamdan beridir bilmesine ragmen ne aradi ne sordu ben aradm ve babam cocugunu ver eline cik bize gel diyor ya ben yavrumu nasil birakayim esimi oyle cezalandirabilecegini saniyor bilmiyor ki ailece cocuga bakmaya hazirlar ben asla vermicem cocugumu ve tazminat davasi bitene kadarda bosanmayi kabul etmicem defolsun gitsin nerede yasarsa yasasin babam cocugu vermemi istiyor dedim ver oglumu diyor bakariz diyor teyzem babamla konustu babam diyormuski ben o adamn cocuguna bakmam kizim biraksi gelsn kapim sonuna kadar acik ama malesef acliktan olsemde birakamam oglumu
Kontrol edecek biri yok mu ne işi var okulda çocuğu olan adamın gece ateşlense bişey olsa hiç mi kafa olmaz şunlarda hep ben hep ben artık aşk ilgi vs yi geçtim insan gibi davransalar yine baş tacı olurlardı yazıklar olsunCalistigi okulda kaliyormus
Seni bir başkası için bırakmışsa, en azından bu vicdanının yükünü hafifletir.. sakın geri gelsin deme.. zaten gelse bile, daha kabul edebilecekmisin... bak seni çok iyi anlıyorum.. tamamen kopmak çok zor, ve çok bunalımlı bir süreç...bunun adı alışkanlıkmı, bağlılıkmı, sevgimi, hayal kırıklığının veya onca emeğinin karşılığını görememek mi bilmiyorum... ama bir zaman sonra bunların hepsinin geçeceğine eminim... bendd ne dönemlerden geçtim içim soğusun ına karşı diye.. hâlâ daha soğumuş değilim.. ama olmuyor.. olmayacak.. ve olsa bile artık devam etme hevesim yok.. çok karışığım ama inşaallah boşanana kadar bu kararımdan vazgeçmicem...Evet kararli ama ben biliyorum bu kararliliginin arkasinda ona kucak acmis bir o..pu var simdiye kadar bende son bir yildir bosanmak icin konusmak istiyorum ama hep reddediyor olum ayirir ancak diyor seni asla birakmam diyordu e gorduk bir f...şe girince hayata evdekine ne var sa al gotur yeterki bitsin dedi resmen bana ben kocami taniyorsam o boyle yapmaz olumune inkar eder parayi kumara yatirdigini genede sicak yatagindan sicak yemeginden olmazdiben Rabbimden bana yol gostermesini guc kuvvet vermesini istiyorum sadece
Öfff ya daraldim artik, ne kadar cok sorumsuz, öküz adamlar varmis beee. Benim ex´de 12 sene icinde bir türlü düzenli ne isi, ne is saati, nede geliri oldu. Serbest meslekmis, tabi islerine geliyor....istedigin zaman git ise, istedigin zaman gel eve, arada biraz para ver ki kadin sussun.
@sehriayaz ailen arkanda ise hic bekleme ve sakin kendini suclayipta yine o adami af etme....haa tabi ben pismanin ve terapi yapcam derse, sen bilirsin tabi.
Canim babam dun aksamdan beridir bilmesine ragmen ne aradi ne sordu ben aradm ve babam cocugunu ver eline cik bize gel diyor ya ben yavrumu nasil birakayim esimi oyle cezalandirabilecegini saniyor bilmiyor ki ailece cocuga bakmaya hazirlar ben asla vermicem cocugumu ve tazminat davasi bitene kadarda bosanmayi kabul etmicem defolsun gitsin nerede yasarsa yasasin babam cocugu vermemi istiyor dedim ver oglumu diyor bakariz diyor teyzem babamla konustu babam diyormuski ben o adamn cocuguna bakmam kizim biraksi gelsn kapim sonuna kadar acik ama malesef acliktan olsemde birakamam oglumu
Aynen tazminati bekle.. para herşey değildir evt ama malesef maddiyatsızda birşey olmuyor.. bende ev satılana kadar eşime boşanma konusunda ses çıkarmıcam.. mecbur.. zaten neden bırakayımki kaynanam evi almış olsada hem evliliğimde hem evimizde ondan çok benim emeğim var... bıraksam bile eşim çok geçmez tüm parayı kumara verir..Haklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahini
Canım ağlama diyemem sana, çünkü eminim sen istemesende gözlerinden yaşlar akıp gidiyordur... istemsizce hıçkırıklarla ağlıyorsundur.. unutma bunlar elbet birgün geçecek ve sen daha güçlü ve mutlu olacaksın...Ah ah adam geldi kiyafetlerini aldi gitti yalvarsanda ölsende gelmem artik biz olamayiz artik beni arama bosu bosuna basiniza biraey gelince ara diyor bende gerek yok dedim. Istemedende olsa ne cok gozyasi doktum sabahtan beridir anlatamam ya ben hala saate bakiyorum gelmesini beklercesine ama o swnelerdr bu gunun hayalini kuruyormus
Adama bak sen yaaa... her haltı yiyen, sorumsuz olan onlar, bide gelmicem diyor.. eee gelme... bulunmayan hint kumaşımısınn.. bunlar hep fazla değer verip, sorunların üstesinden gelmeye çalışmamızdannn...Ah ah adam geldi kiyafetlerini aldi gitti yalvarsanda ölsende gelmem artik biz olamayiz artik beni arama bosu bosuna basiniza biraey gelince ara diyor bende gerek yok dedim. Istemedende olsa ne cok gozyasi doktum sabahtan beridir anlatamam ya ben hala saate bakiyorum gelmesini beklercesine ama o swnelerdr bu gunun hayalini kuruyormus
Bosanmaya tesvik gibi olmus ilginç
Sizin problem ne? Kesin kararlıysanız ve elinizden gelen herşeyi yapmanıza rağmen hiçbir değişiklik yoksa, tabiki dönmeyin! Hayat kocalardan ibaret değil
Bence de bekle al çatır çatırHaklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahini
Evliliğini kurtarmak istiyosan karşılık ver sizde ışık var bana kalırsaşehriayaz bacım..Rabbim sabırlık versinisin zor...
Kızlar...benimkinde bir ilgiler alakaları (hala ayrı yatsak da bu ona göre normal)
Çok ilgili alakalı davranıyor...
Gerçi daha planladığım zamana daha var,illa ki yanlışlara girecek,bir türlü ısınamıyorum ona...
Ama size bir sorum var...adam böyle ilgili davranırken ne yapayım? İlgisiz mi kalayım ki icimden gelen bu yoksa normal karşılık mı vereyim.resmen tiksinmişim ben ya
aynı benim koca tek fark para kazanmam.aynı ailesi .içkisi kumarımı varmış.karıya kıza mı gidiyormuş.
Canim biz almanyada yasadigmiz icin, bende devletten para aliyorum ve calistigim zamanlarda oldu. Zaten devlet kirayi ödüyor, harclik veriyor, cocuk parasi geliyor ve onun kazindigi aslinda ek para ve cok güzel biriktirebilirdik ama nereye gittigi belli olmadi hic bir zaman....sorunca bin tane bahane ve akil almayan hesaplar yapiyordu, yok su müsteri ödemedi, vs vs. Aldigi parada ne hikmetse hic hesaba yatirmazdi cepte gezdirirdi ve yine is icin lazim oluyor bilmem ne derdi. 12 sene böyle gecti. Babasi zaten 10 yasinda baslamis kumara ve cooook paralar kayip etmis, abiside oynamis ama TRye döndü artik "sadece" PCde bir oyun oynuyor kocaman adam (15 senedir ayni oyuna takili kalmis). Benimki hic bir zaman itiraf etmedi kumar oynadigni, ordan burdan duydum tabi ve sorunca, yok canim bi 10-20 € atiyorum ayda yilda bir diyordu. Bilmiyorum ve artik umrumda degil, zaten sadece maddi problemler yoktu...
hangi devirde yaşıyoruz ya gerçekten üzüldüm
şehriayaz bacım..Rabbim sabırlık versinisin zor...
Kızlar...benimkinde bir ilgiler alakaları (hala ayrı yatsak da bu ona göre normal)
Çok ilgili alakalı davranıyor...
Gerçi daha planladığım zamana daha var,illa ki yanlışlara girecek,bir türlü ısınamıyorum ona...
Ama size bir sorum var...adam böyle ilgili davranırken ne yapayım? İlgisiz mi kalayım ki icimden gelen bu yoksa normal karşılık mı vereyim.resmen tiksinmişim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?