2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Canim babam dun aksamdan beridir bilmesine ragmen ne aradi ne sordu ben aradm ve babam cocugunu ver eline cik bize gel diyor ya ben yavrumu nasil birakayim esimi oyle cezalandirabilecegini saniyor bilmiyor ki ailece cocuga bakmaya hazirlar ben asla vermicem cocugumu ve tazminat davasi bitene kadarda bosanmayi kabul etmicem defolsun gitsin nerede yasarsa yasasin babam cocugu vermemi istiyor dedim ver oglumu diyor bakariz diyor teyzem babamla konustu babam diyormuski ben o adamn cocuguna bakmam kizim biraksi gelsn kapim sonuna kadar acik ama malesef acliktan olsemde birakamam oglumu

Haklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahini

Malesef anne ve babalarinda isine gelmiyor evlatlarinin ayrilmasi, yok elalem ne der, yok idare et bilmem ne. Bunlar normal, cok sey bekleme. Benimkilerde zamaninda "eh birak cocuklari basina, gel yanimiza, biraz burnunu sürtsün" vs gibi bi sürü sey söylüyorlardi.
Sende babana acik, acik söyle...ben cocugmu asla birakmam ve siz beni/bizi yaniniza kabul etmiyorsaniz kadinlar siginma evine gitcem gibi biseyler...yada kendim bakarim basimin caresini yaziklar olsun, ne bilim sitem et belki uyanirlar.

Calistigi okulda kaliyormus
Kontrol edecek biri yok mu ne işi var okulda çocuğu olan adamın gece ateşlense bişey olsa hiç mi kafa olmaz şunlarda hep ben hep ben artık aşk ilgi vs yi geçtim insan gibi davransalar yine baş tacı olurlardı yazıklar olsun

Seni bir başkası için bırakmışsa, en azından bu vicdanının yükünü hafifletir.. sakın geri gelsin deme.. zaten gelse bile, daha kabul edebilecekmisin... bak seni çok iyi anlıyorum.. tamamen kopmak çok zor, ve çok bunalımlı bir süreç...bunun adı alışkanlıkmı, bağlılıkmı, sevgimi, hayal kırıklığının veya onca emeğinin karşılığını görememek mi bilmiyorum... ama bir zaman sonra bunların hepsinin geçeceğine eminim... bendd ne dönemlerden geçtim içim soğusun ına karşı diye.. hâlâ daha soğumuş değilim.. ama olmuyor.. olmayacak.. ve olsa bile artık devam etme hevesim yok.. çok karışığım ama inşaallah boşanana kadar bu kararımdan vazgeçmicem...

aynı benim koca tek fark para kazanmam.aynı ailesi .içkisi kumarımı varmış.karıya kıza mı gidiyormuş.

hangi devirde yaşıyoruz ya gerçekten üzüldüm

Hani benim sevincim nerde
Bilyelerim topacım
Kiraz ağacında yırtılan gömleğim
Çaldılar çocukluğumu habersiz

Penceresiz kaldım anne
Uçurtmam tel örgülere takıldı
Hani benim gençliğim anne

Penceresiz kaldım anne
Uçurtmam tellere takıldı
Hani benim gençliğim nerde

Ne varsa buğusu genzi yakan
Ekmek gibi aşk gibi
Ah ne varsa güzellikten yana
Bölüştüm büyümüştüm
Bu ne yaman çelişki anne
Kurtlar sofrasına düştüm

Hani benim sevincim nerde
Akvaryumum kanaryam
Üstüne titrediğim kaktüs çiçeği
Aldılar kitaplarımı sorgusuz

Duvarlar konuşmuyor anne
Açık kalmıyor hiç bir kapı
Hani benim gençliğim anne & nerde

Yağmurları biriktir anne
Çağ yangınında tutuştum

Haklisin ama bende onu ayri kalip istedigi hurlugu vermeyerek ve tazminat davasi bitene kadar resmen evli tutup cezalandiricam para gelsin alsin nikahini
Aynen tazminati bekle.. para herşey değildir evt ama malesef maddiyatsızda birşey olmuyor.. bende ev satılana kadar eşime boşanma konusunda ses çıkarmıcam.. mecbur.. zaten neden bırakayımki kaynanam evi almış olsada hem evliliğimde hem evimizde ondan çok benim emeğim var... bıraksam bile eşim çok geçmez tüm parayı kumara verir..

Ah ah adam geldi kiyafetlerini aldi gitti yalvarsanda ölsende gelmem artik biz olamayiz artik beni arama bosu bosuna basiniza biraey gelince ara diyor bende gerek yok dedim. Istemedende olsa ne cok gozyasi doktum sabahtan beridir anlatamam ya ben hala saate bakiyorum gelmesini beklercesine ama o swnelerdr bu gunun hayalini kuruyormus

Canım ağlama diyemem sana, çünkü eminim sen istemesende gözlerinden yaşlar akıp gidiyordur... istemsizce hıçkırıklarla ağlıyorsundur.. unutma bunlar elbet birgün geçecek ve sen daha güçlü ve mutlu olacaksın...

Adama bak sen yaaa... her haltı yiyen, sorumsuz olan onlar, bide gelmicem diyor.. eee gelme... bulunmayan hint kumaşımısınn.. bunlar hep fazla değer verip, sorunların üstesinden gelmeye çalışmamızdannn...

şuan çok kötüsün biliyorum ama inan geçecek.düşünsene bir damla göz yaşına değermi o adam.yıllardır sen uğraşmışsın zaten.adamın kanı bozuk ne yapacaksın.

evine baksın her fırsatta ara şu lazım bu lazım para lazım diye.sakın anlaşmalı boşanma.bırak uzasın.stediklerini verene kadar.

şehriayaz bacım..Rabbim sabırlık versin isin zor...
Kızlar...benimkinde bir ilgiler alakaları (hala ayrı yatsak da bu ona göre normal)
Çok ilgili alakalı davranıyor...
Gerçi daha planladığım zamana daha var,illa ki yanlışlara girecek,bir türlü ısınamıyorum ona...
Ama size bir sorum var...adam böyle ilgili davranırken ne yapayım? İlgisiz mi kalayım ki icimden gelen bu yoksa normal karşılık mı vereyim.resmen tiksinmişim ben ya

Evliliğini kurtarmak istiyosan karşılık ver sizde ışık var bana kalırsa

Vallah bilemedim ki, bence icinden nasil geliyorsa öyle davran. Genelde böyle ilgili, alakali degildi demi? Sen bosancam demismiydin? Kusura bakma okuduklarimi cabuk unutuyorum :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…