- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Karşısında ağlama sakın çok hassas davranıp ağlıyoruz kendilerini bi halt sanıyolarAh ah adam geldi kiyafetlerini aldi gitti yalvarsanda ölsende gelmem artik biz olamayiz artik beni arama bosu bosuna basiniza biraey gelince ara diyor bende gerek yok dedim. Istemedende olsa ne cok gozyasi doktum sabahtan beridir anlatamam ya ben hala saate bakiyorum gelmesini beklercesine ama o swnelerdr bu gunun hayalini kuruyormus
Evet dedim.kendimi çok yokladım,12 sene dayandım.son 1 aydır kararını verdim ve ona söyledim.Vallah bilemedim ki, bence icinden nasil geliyorsa öyle davran. Genelde böyle ilgili, alakali degildi demi? Sen bosancam demismiydin? Kusura bakma okuduklarimi cabuk unutuyorum :-/
Kadında her zaman ışık vardır.Evliliğini kurtarmak istiyosan karşılık ver sizde ışık var bana kalırsa
İsteklerini hiç sıraladın mı eşine kuzum senKadında her zaman ışık vardır.
Bence burada ki herkadnda ışık var.yoksa burda şöyle mi yapsam böylemi yapsam demezdik.ama hepimiz biliyoruz ki değismeyecek,düzelmeyecek,ya biz bu hayatı kabul edeceğiz.ya da cekip gideceğiz.
Biz narin cinsler en ufak sıcaklıkta gevşiyoruz.
Ben gevşemek istemiyorum,çünkü biliyorum sorunlar bitmeyecek.
Sade nasl davranmam gerektigini bilmiyorum.
Bana kalkıp;
1.sende gayet karşılık verdim,noldü şimdi...ya da
2.o kadar uğraştım sen yüz vermedin adım atmadın.
Bu iki cümleden korkuyorum.
Foto çekmeye çalişiyo faceye atmak için biz mutluyuz diye sergileyecek.abi ayrı yatıyoruz ya neyin hareketleri bu,çocuk mu kandiriyosun
Evet dedim.kendimi çok yokladım,12 sene dayandım.son 1 aydır kararını verdim ve ona söyledim.
Oda kendini düzeltmeye başladı.ama ben icimde onu bitirip öyle ona söylediğim için şu an yaptıkları bana batıyor.
Ve sürekli elimde telefon varken fotolarımı çekmeye başladı sanırım kullanacak...ben adayı düzeltmek adına değil eline koz vermemek adına nasıl davranacağını bilemiyorum.
Ailelere konu intikal ettiginde ben düzelmeye çalıştım o beni itti dedirtmek de istemiyorum.resmen manyak ediyor bu adamlar bizi ya
Keşke kafanızda bitirmeden önce bi konuşsaydınız, çünkü kafada bitirdikten sonra tekrar ısınmak biraz zor... ben birçok kez boşanma konusunu açıp, değişmediğini gördüğüm için kararlı durmaya çalışıyorum. Fakat sen ilk defa açmışsın ve ilgili alakalı diyorsun.. zorda olsa bir kere şans verip denesen mi, zaten bir sarılsan gerisi gelecektir... ben ev arkadaşı gibi yaşamaya bile razıydım, ama bizdeki en önemli sorun maddiyat olduğu için onunla bir gelecek göremedim... çünkü yükseleceğimiz yerde daha çok batıyoruz.. Ben olsam tekrar denerdim, en azından ileride keşke deneseydşm demezsinizKadında her zaman ışık vardır.
Bence burada ki herkadnda ışık var.yoksa burda şöyle mi yapsam böylemi yapsam demezdik.ama hepimiz biliyoruz ki değismeyecek,düzelmeyecek,ya biz bu hayatı kabul edeceğiz.ya da cekip gideceğiz.
Biz narin cinsler en ufak sıcaklıkta gevşiyoruz.
Ben gevşemek istemiyorum,çünkü biliyorum sorunlar bitmeyecek.
Sade nasl davranmam gerektigini bilmiyorum.
Bana kalkıp;
1.sende gayet karşılık verdim,noldü şimdi...ya da
2.o kadar uğraştım sen yüz vermedin adım atmadın.
Bu iki cümleden korkuyorum.
Foto çekmeye çalişiyo faceye atmak için biz mutluyuz diye sergileyecek.abi ayrı yatıyoruz ya neyin hareketleri bu,çocuk mu kandiriyosun
2016 da sıraladım,2017 de de çok kez sıraladım.İsteklerini hiç sıraladın mı eşine kuzum sen
Evetcanim ilk defa.ben hic "boşanma" kelimesini kullanmadım.alioşkanlık haline gelmesin o lafı söyleyince arkasında durmazsan laçkalaşır diye...Ilk defa mi bu durumdasiniz? Yani 12 sene icinde daha önce bosanma, ayrilma lafi cikmadi mi? Biz daha önce 3 kere ayrildik ve her seferinde, hem ayrilik öncesi, hem sonrasi hep düzelme cabasi gösterdi, ben orali olmayinca cirkinlesti, sonra yine duygusal davranmalar vs vs. Benimikide bana karsi kullanmak icin biseyler arardi ama bi b.k bulamadi, aileme sacma sapan seyler anlatirdi, iftiralar felan.
Yani simdi sana ne desem yalan olur, sadece senin anlatiklarini biliyoruz ve bence sicakta davranma ama ciledende cikarma ;-) Haa aileleri bosver, konusacak, sucluyacak zaten hep biseyler bulunuyor. Cocuk degiliz artik, kocaman kadiniz kim ne derse desin!
Resmen eşimi anlattın...o böyle yapinca acaba sorun bende mi lan diyorum...ben çok safım çevrem hep öyle der.psikiyatri doktorun bile eşimle tanıştı.Rabbin hatrına sabret kızım.dedi.Cok salaklar gercekten, sanki senlerin birikimini öyle basit harektler yaparak bize unutduracaklar. Hem en önemlisi hatalarini düzeltmiyorlar ki ve daha vahimi yüz kerede söylesen kabul etmezler ve yüzlesmek istemiyorlar...en azindan benim ex öyle. Ben ayrilik karari veriyorum, adam diyor ki "aaaa ama ben misir icin bize bilet almistim, izin yapariz diye"
Yalanini yesinler....12 senedir yalvariyorum biseyler yapalim diye, dügünlere bile dul kadin gibi gidiyordum, sohbet etmek istemez, hersey zorla yapilir ve yapsada ha var ha yok ruh gibi, simdide bilet almis, güler misin aglar mi. Salak bunlar gercekten
Benimkide beni salak zannediyor herhalde, geldimi diye aylığı soruyorum, yok gelmedi daha göndermediler diyor.. halbuki geldiği gün belli ve geçen gün oynadığı site açık kalmış geçmişine baktığımda aylığın yarıaı oradaydı.. tartışsam olmaz tartışmasam olmaz.. beni aptal zannediyor.. bu arada 5 aydır güya aylık gelmiyordu geçen posta kutusuna banka dökümanı geldi 2 aylığı orda gözüküyordu. Ben sormayacaktım ama oda yanımda olunca bilmemezlikten gelemedim sordum neden yalan söylüyorsun vs. Borcum vardı dedii. Ay aman vak o günleri hatırlayınca doğru karar verdipime emin oluyorum..Cok salaklar gercekten, sanki senlerin birikimini öyle basit harektler yaparak bize unutduracaklar. Hem en önemlisi hatalarini düzeltmiyorlar ki ve daha vahimi yüz kerede söylesen kabul etmezler ve yüzlesmek istemiyorlar...en azindan benim ex öyle. Ben ayrilik karari veriyorum, adam diyor ki "aaaa ama ben misir icin bize bilet almistim, izin yapariz diye"
Yalanini yesinler....12 senedir yalvariyorum biseyler yapalim diye, dügünlere bile dul kadin gibi gidiyordum, sohbet etmek istemez, hersey zorla yapilir ve yapsada ha var ha yok ruh gibi, simdide bilet almis, güler misin aglar mi. Salak bunlar gercekten
Aynen biraz yumuşak uada ilgili davransa, acaba yanlış mı yapıyorum, hata bendemi diyorum.. ama yok sorun o! Zamanında çok ciddi tartışmalarımız oldu, o günleri aklıma getiriyorum ve ben haklıyım diyorum.. çünkü şuan kafamda boşanma düşüncesi olduğu için hiçbir şekilde sorun çıkarmadan keyfime bakıyorum, ve ondan bir ilgi yumuşama görünce soğuk ve uzak davrandığım için , acaba diyorum benmi hatalıyım... Piskoloji denen birşey bırakmıyorlar yaa...Resmen eşimi anlattın...o böyle yapinca acaba sorun bende mi lan diyorum...ben çok safım çevrem hep öyle der.psikiyatri doktorun bile eşimle tanıştı.Rabbin hatrına sabret kızım.dedi.
2016 da sıraladım,2017 de de çok kez sıraladım.
Daha gecen hafta sinir krizi geçirdim.ondan sonra hiç bu konusmalar olmamış gibi sıcak,ılımlı,yakın davranmalar başladı.
Evetcanim ilk defa.ben hic "boşanma" kelimesini kullanmadım.alioşkanlık haline gelmesin o lafı söyleyince arkasında durmazsan laçkalaşır diye...
Sadece benim anlattıklarını bilirsiniz evet,ama ben eşime "lütfen bir kusurun varsa söyle çirkin mi biliyorsun,tavırlarımımı sevmiyordu,hayatinda birimi var,benle ilgili bir sıkıntın mı var neden böyle?" dediğim de "haklisin,ben senin gibi bakamiyorum evliliğimize,ben böyleyim,ama sen haklisin,özür dilerim dikkat edicem" dedi.bundan sebep bu kadar rahat konuşabiliyorum.adam beni haklı görüyor ama karakteri gereği özüne dönüyor bir süre sonra...elinde değil,biz farklı karakterleriz...[/QUOTE
Haklisin, aslinda sürekli bosanma lafi güzel degil ama ben zaten 3 kere ayrilmistim, yani lafimin arkasinda durdum gibi ama yine salak oldugum icin döndüm.
Bilemiyorum ki canim ya, ten uyumunuz nasil, cinsellikte problem var mi? Cözülmez ve ben yürütemem diyorsan, zaten söylenecek bisey yok. Yani 12 sene az degil, en iyisini sen bilirsin.
Resmen eşimi anlattın...o böyle yapinca acaba sorun bende mi lan diyorum...ben çok safım çevrem hep öyle der.psikiyatri doktorun bile eşimle tanıştı.Rabbin hatrına sabret kızım.dedi.
Benimkide beni salak zannediyor herhalde, geldimi diye aylığı soruyorum, yok gelmedi daha göndermediler diyor.. halbuki geldiği gün belli ve geçen gün oynadığı site açık kalmış geçmişine baktığımda aylığın yarıaı oradaydı.. tartışsam olmaz tartışmasam olmaz.. beni aptal zannediyor.. bu arada 5 aydır güya aylık gelmiyordu geçen posta kutusuna banka dökümanı geldi 2 aylığı orda gözüküyordu. Ben sormayacaktım ama oda yanımda olunca bilmemezlikten gelemedim sordum neden yalan söylüyorsun vs. Borcum vardı dedii. Ay aman vak o günleri hatırlayınca doğru karar verdipime emin oluyorum..
Yolunuz açık oldun en kötü karar kararsızlıktan iyidir bizim durumumuz çok daha kötüBende bosandim 9 ay falan oldu. Karar verip bosanmadim hersey bi anda gelişti. Bazen hayat insanı istemsizce plansız bi duruma sokabiliyo. Hic pişman değilim hamdolsun. Arkama dönüp baktığımda öyle bi perişan hayattansa şuanki halim çok daha iyi diye düşünüyorum. Umarım kötü günler hepimiz için çok çok geride kalır
Keşke bizimde herşey biranda olup bitsede rahat etsek..Bende bosandim 9 ay falan oldu. Karar verip bosanmadim hersey bi anda gelişti. Bazen hayat insanı istemsizce plansız bi duruma sokabiliyo. Hic pişman değilim hamdolsun. Arkama dönüp baktığımda öyle bi perişan hayattansa şuanki halim çok daha iyi diye düşünüyorum. Umarım kötü günler hepimiz için çok çok geride kalır
Bende bosandim 9 ay falan oldu. Karar verip bosanmadim hersey bi anda gelişti. Bazen hayat insanı istemsizce plansız bi duruma sokabiliyo. Hic pişman değilim hamdolsun. Arkama dönüp baktığımda öyle bi perişan hayattansa şuanki halim çok daha iyi diye düşünüyorum. Umarım kötü günler hepimiz için çok çok geride kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?