2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Benimki sabit bi işte de ne oluyo beş senene çalışmadığım dönemde dahi eksik bırakmadı ama ben bişey istemiyodum zaten bir defa al bu senin dediğini hatırlamıyorum hep borç elde kalmıyo bla bla çalışırken de maaşımı alır ödemelerini yapacağını söylerdi bi süre sonra bankalarda öğrenirdim ki ne ödemesi avans kredi çekilmiş hadiii bakalım öde

Yok canim çocuk yok. Zaten bikaç ay evli kaldım. Belki insanların 10 sene içinde çektiklerini ben bikaç ayda çektim. Cok cok zor günler geçirdim kolay olmadı ama en doğrusu buydu

Aman okurken bile ogünler gözümün önüne geldi daraldım
Allahım tez vakitte kurtulsak

Siz bosandiniz mi?
Boşanmayı düşünüyorum.. ama eşimin haberi yok çünkü önce zamanlarda söylediğimde boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bende bir süre böyle idare edicem.. zaten yarın türkiye'ye ailemşn yanına izine gidiyorum... bu konuyuda çok geçmeden paylaşmak istitorum

Cok kötü ya, allah sabir versin yada kurtulmayi nasip etsin. Hani sabit olunca bari insanin elinde kanit oluyor, almadim yada oraya buraya yatirdim diyemez en azindan diye düsündüm. Böyle cünkü herseyi inkar ediyor ve ben hep salak durumda kaliyorum yada anlayissiz oluyorum....sanki cok bisey istiyoruz. Amaaaan maddi durum olmasada bir sürü baska problemler var. Ben bastan yanlis secim yaptim zaten.

Yok canim çocuk yok. Zaten bikaç ay evli kaldım. Belki insanların 10 sene içinde çektiklerini ben bikaç ayda çektim. Cok cok zor günler geçirdim kolay olmadı ama en doğrusu buydu

Neyse canim, en azindan temiz yeni bir sayfa acarsin ve en kisa zamanda unutmasan bileacin hafifler. Cocuk olunca ister istemez bi ömür boyu bunlarla ugrasiliyor :-/

İşimiz gücümüz,adamların eksikliklerini kapatmak ve idare etmek olmuş.. yinede kıymet bilen yok.. aaa ama olurmu sorsan seviyorlar...

ne kadar zamandır ayrı yaşıyorsunuz? Ve bu arada ayrılma konusunda karşı taraf ne dusunuyo?

Canim bizimki biraz karisik, bu 3. ayrilmamiz ama bu sefer artik güclü kalip, kararimin arkasinda durcam cünkü baska care yok. Karsi taraf bi öyle, bi böyle....bi yalvarip aglar, bi bana demedigni birakmaz, bi kabul eder ve hak verir, sonra yine cayar. Benimki bide caktirmadan tehtit ediyor, iste hayatina biri girmeye baslarsa, bil ki ben yokkum, cocuklarida görmem, ben öyle seylere gelemem felan filan. Sanki su an yeni birini düsüncek haldeyim. öffff

Evet giderek hafifliyo ama bu kez de evli mutlu arkadaslara baktığımda ozeniyorum bende mutlu olmak istiyorum artik.
Nasibinde varsa senin de karşına biri mutlaka çıkacaktır bugünlerinin keyfini sür özgürlük hiç bişeye benzemez

Oooo süper kiz, tadini cikar. Ne kadar kalcaksin?

Öyle tabi yanlış seçim ama üstüne maddiyatta eklenince katlanılmaz bir durum oluyor.. 8 sene oldu eee artık yeterrr..

Kafaya gel madem öyle elinde tut karını hepsi aynı bunların bana da başkasıyla olmayı göze alıyosan ayrıl vs diyo sen beni görmüyosun başkası olcak olmcak ne farkeder

Ev arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....
Sen 3 saatini verdin,okudun hepimizi ,unuttunmu...
Benim,esimde paras sorunu,var,temizlik,sorunu,var,ilgisizlik var,sohbet etmez,hobi,gezme,arkadaş yok...devlet memuru gibi ise gider isten gelir.su an tek hareketi ilgi alaka ama diger sorunlar devam.ha bide ayda 1 kere.cinsel ilişki istek yok.en önemli,etkenlerden biri....
Ina içimde zerre sevgi kalmadı.ama bu benimde haram hep uyarmistim ama boşanmayı kafaya koyduktan sonra "boşayacağım seni" dedim.

Evet giderek hafifliyo ama bu kez de evli mutlu arkadaslara baktığımda ozeniyorum bende mutlu olmak istiyorum artik.
Canım mutlu olmak herkes ister, mutluluk ayağına gelmez sen ona gideceksin... bulunduğun durumdan zevk alıp mutlu olmak için sebebler aramaya bak.. şuan ben çok rahatım babamın evinde bukadar serbest olamam, ama brn kendimi mutlu edecek birşeyler bulurum diye boşanmayı göze alıyorum... böylesine stresli bir hayattan daha iyidir...

Hayırlısı olsun da tabi hepimiz için. Özgürlük güzel en önemlisi eski eş denen insan napti ne etti suan nerde kımle ve bir ton problem ortadan kalktı. Kafam tertemiz buda güzel bi duyguymuş

Hayırlısı olsun da tabi hepimiz için. Özgürlük güzel en önemlisi eski eş denen insan napti ne etti suan nerde kımle ve bir ton problem ortadan kalktı. Kafam tertemiz buda güzel bi duyguymuş
Sorunu ortadan kaldırmışsın daha ne olsun misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…