- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Benimki sabit bi işte de ne oluyo beş senene çalışmadığım dönemde dahi eksik bırakmadı ama ben bişey istemiyodum zaten bir defa al bu senin dediğini hatırlamıyorum hep borç elde kalmıyo bla bla çalışırken de maaşımı alır ödemelerini yapacağını söylerdi bi süre sonra bankalarda öğrenirdim ki ne ödemesi avans kredi çekilmiş hadiii bakalım ödeBenim ex bile bile o yüzden serbest meslek secti, is saati belli olmasin, keyfine göre gidip gelir, tabi gelirde belli degil. Bende hep sorunca " aa hani müsteri ödeme yapacakti" , " ay yok su oldu, alamadim, yada baska yere yatirdim" vs vs Zaten böylelerin ne borcu bitiyor nede bahanesi!
Aman okurken bile ogünler gözümün önüne geldi daraldımBenim ex bile bile o yüzden serbest meslek secti, is saati belli olmasin, keyfine göre gidip gelir, tabi gelirde belli degil. Bende hep sorunca " aa hani müsteri ödeme yapacakti" , " ay yok su oldu, alamadim, yada baska yere yatirdim" vs vs Zaten böylelerin ne borcu bitiyor nede bahanesi!
ne kadar zamandır ayrı yaşıyorsunuz? Ve bu arada ayrılma konusunda karşı taraf ne dusunuyo?Ben bosanmadim ama ayri yasiyoruz ve bosanmaya bas vurmam lazim yakin zamanda.
Boşanmayı düşünüyorum.. ama eşimin haberi yok çünkü önce zamanlarda söylediğimde boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bende bir süre böyle idare edicem.. zaten yarın türkiye'ye ailemşn yanına izine gidiyorum... bu konuyuda çok geçmeden paylaşmak istitorumSiz bosandiniz mi?
Çocuk varsa iş daha da zorlaşIR bilmiyorum sizin çocuk var mı?Keşke bizimde herşey biranda olup bitsede rahat etsek..
Benimki sabit bi işte de ne oluyo beş senene çalışmadığım dönemde dahi eksik bırakmadı ama ben bişey istemiyodum zaten bir defa al bu senin dediğini hatırlamıyorum hep borç elde kalmıyo bla bla çalışırken de maaşımı alır ödemelerini yapacağını söylerdi bi süre sonra bankalarda öğrenirdim ki ne ödemesi avans kredi çekilmiş hadiii bakalım öde
Yok canim çocuk yok. Zaten bikaç ay evli kaldım. Belki insanların 10 sene içinde çektiklerini ben bikaç ayda çektim. Cok cok zor günler geçirdim kolay olmadı ama en doğrusu buydu
İşimiz gücümüz,adamların eksikliklerini kapatmak ve idare etmek olmuş.. yinede kıymet bilen yok.. aaa ama olurmu sorsan seviyorlar...Benimki sabit bi işte de ne oluyo beş senene çalışmadığım dönemde dahi eksik bırakmadı ama ben bişey istemiyodum zaten bir defa al bu senin dediğini hatırlamıyorum hep borç elde kalmıyo bla bla çalışırken de maaşımı alır ödemelerini yapacağını söylerdi bi süre sonra bankalarda öğrenirdim ki ne ödemesi avans kredi çekilmiş hadiii bakalım öde
Hayır.. çok denedik olmadı..Çocuk varsa iş daha da zorlaşIR bilmiyorum sizin çocuk var mı?
ne kadar zamandır ayrı yaşıyorsunuz? Ve bu arada ayrılma konusunda karşı taraf ne dusunuyo?
Nasibinde varsa senin de karşına biri mutlaka çıkacaktır bugünlerinin keyfini sür özgürlük hiç bişeye benzemezEvet giderek hafifliyo ama bu kez de evli mutlu arkadaslara baktığımda ozeniyorum bende mutlu olmak istiyorum artik.
Boşanmayı düşünüyorum.. ama eşimin haberi yok çünkü önce zamanlarda söylediğimde boşanmak istemiyor ve koz olarak evi satmaktan vazgeçiyor.. bende bir süre böyle idare edicem.. zaten yarın türkiye'ye ailemşn yanına izine gidiyorum... bu konuyuda çok geçmeden paylaşmak istitorum
Öyle tabi yanlış seçim ama üstüne maddiyatta eklenince katlanılmaz bir durum oluyor.. 8 sene oldu eee artık yeterrr..Cok kötü ya, allah sabir versin yada kurtulmayi nasip etsin. Hani sabit olunca bari insanin elinde kanit oluyor, almadim yada oraya buraya yatirdim diyemez en azindan diye düsündüm. Böyle cünkü herseyi inkar ediyor ve ben hep salak durumda kaliyorum yada anlayissiz oluyorum....sanki cok bisey istiyoruz. Amaaaan maddi durum olmasada bir sürü baska problemler var. Ben bastan yanlis secim yaptim zaten.
Kafaya gel madem öyle elinde tut karını hepsi aynı bunların bana da başkasıyla olmayı göze alıyosan ayrıl vs diyo sen beni görmüyosun başkası olcak olmcak ne farkederCanim bizimki biraz karisik, bu 3. ayrilmamiz ama bu sefer artik güclü kalip, kararimin arkasinda durcam cünkü baska care yok. Karsi taraf bi öyle, bi böyle....bi yalvarip aglar, bi bana demedigni birakmaz, bi kabul eder ve hak verir, sonra yine cayar. Benimki bide caktirmadan tehtit ediyor, iste hayatina biri girmeye baslarsa, bil ki ben yokkum, cocuklarida görmem, ben öyle seylere gelemem felan filan. Sanki su an yeni birini düsüncek haldeyim. öffff
Ev arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....... ben ev arkadaşı gibi yaşamaya bile razıydım, ama bizdeki en önemli sorun maddiyat olduğu için onunla bir gelecek göremedim... çünkü yükseleceğimiz yerde daha çok batıyoruz.. Ben olsam tekrar denerdim, en azından ileride keşke deneseydşm demezsiniz
Canım mutlu olmak herkes ister, mutluluk ayağına gelmez sen ona gideceksin... bulunduğun durumdan zevk alıp mutlu olmak için sebebler aramaya bak.. şuan ben çok rahatım babamın evinde bukadar serbest olamam, ama brn kendimi mutlu edecek birşeyler bulurum diye boşanmayı göze alıyorum... böylesine stresli bir hayattan daha iyidir...Evet giderek hafifliyo ama bu kez de evli mutlu arkadaslara baktığımda ozeniyorum bende mutlu olmak istiyorum artik.
Sorunu ortadan kaldırmışsın daha ne olsun misssHayırlısı olsun da tabi hepimiz için. Özgürlük güzel en önemlisi eski eş denen insan napti ne etti suan nerde kımle ve bir ton problem ortadan kalktı. Kafam tertemiz buda güzel bi duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?