2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

her konuda mesela eve alış veriş yapmaz bende söylenirim bu seferde ne varsa alır çürümesin diye sürekli yemek yapıp ortaya koyarım sonra yine bir kaç hafta almaz. sürekli dürtmek gerekir ben öğretmen değilim,çobanda.değilim ki dürteyim sürekli

ohaa...

Ee yani bunlarda hayatın gerçekleri... insan kocası olunca cinselliğide otomatikman arıyor...
Tabi ozamanlar geçti, ben kendimi bu sürece alıştırmak için fazlasıyla zorluk çektim, ayrı yattım, ayda birde olsa yaklaşmak istese ben istemedim... ve şimdi artık bende bu durum normalleşti alıştım.. yaklaşsında istemem

peki boşanmak için anlaşmalı boşanma.dilekçesinin teslim süresi ne kadar?
Ben simdi anlaşmalı boşanma dilekçesini hazirlatayım.ilk kavga da koyayım önüne diyorum.ya subata kadar vukaat olmazsa.bir.süresi var mi acaba?

Çok seviyordum vazgeçmekte zorlanıyordum ve kıyamıyordumda... şuan vazgeçmeye cesaretim var ama kıyamama ve merhamet duygusu hâlâ geçerli

Fikrimin değişmesinden çok korkuyorum yaa...çabuk affeden, herşeyi unutabilen biriyim.... uffff şu ev satılsada hemen işleri icraata döksem...

Korkunun ecele faydasi yok ki canim ya.....af etsende, galiba bir müddet sonra yine gerceklerle yüzleseceksin ve sil bastan olcak. Bakalim zaman ne gösterecek..hayirlisi olsun

Bu isteklerin insanın yaşı ile alakası yok, istek ve arzu meselesi... dediğiniz gibi insan böyle durumlarda kafaya takıp kendini sorunlu hissediyor...

Bencede bazi seyler irsi...daha önce yazmistim....abisi 56 ve hic evlenmedi ve galiba 20 senedir hayatina kimse girmedi, kücük abla 43 ve bekar, hayatina hic kimse girmedi ve asla istemiyor, diger abla 10 sene önce bosandi ve hayatina kimse girmedi...bunlarin cinsel bakimdan ihtiyaclarida yok galiba?
Kumar desen, babada yillarca oynamis, abide öyle :-/

Yuhh yuhhh ki ne yuhhhh..... gelde deli olup çıldırma

Seninki de baska acayip...niye onlar gül gibi gecinirken size para kalmiyor? Diger konunu okumustum bununla ilgili. Söyle yap, böyle yap diyorlar...banada cok dedi herkes takip et bilmem ne diye....ama elime ne gececek, adam dürüst degilse, yalan söylüyorsa, istedigin kadar takip et.

Dengesiz anacim bunlar, benimki bide öyle yapinca kizardi cok konusuyon diye....eeehhh konusturma, bende bayilmiyorum cocugma kizar gibi seninle ugrasmaya!!

Bilgi edinirsen haberdar et, bende öyle düşünüyorum.

Korkunun ecele faydasi yok ki canim ya.....af etsende, galiba bir müddet sonra yine gerceklerle yüzleseceksin ve sil bastan olcak. Bakalim zaman ne gösterecek..hayirlisi olsun
Evt, sil baştan olacapınında farkındayım..

Ben almanyada oldugum icin TRdeki islemleri hic bilmiyorum, insallah diger arkadaslar yardimci olur...eminim olur, olmazsa yeni konu acarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…