- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
ohaa...benimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
Ee yani bunlarda hayatın gerçekleri... insan kocası olunca cinselliğide otomatikman arıyor...Banyo,yapmıyor,bir keresinde 15 gün diş fırçasonı sakladım sormadı bile.beden temizliği yok kıllar falan.ter kokuyosun dediğim de bile girip yapmaz.hafta da 1 girer hemen çıkar.
Ba kızma hanlıs anlama ben daha 32 yasindayim.ve hep böyleydi.
Olduğu zamanlarda ise 15 dk.sürüyor ve poİsyon falan bilmez.nolcak benim gençliğim.tatmin olsam 1 aya razı gelirim belki.
İyi yapmışsın... e yani olmaz diye birşey yok dikkat etmek lazım:)belki tanıdık biri çıkar fotomdan tanır diye çekindim canım
Çok seviyordum vazgeçmekte zorlanıyordum ve kıyamıyordumda... şuan vazgeçmeye cesaretim var ama kıyamama ve merhamet duygusu hâlâ geçerliOnu neden ödüllendireyim.eveharcadığım,çocuğuma harcadığım emekler....çalişip maddi yardımda bulunucam,istediğin de cinsel olarak tatmin edicem...bu mükafatı neden vereyim ona...beni hak etmiyor ki ...arkadaş gibi yaşayıp neden sırtında taşıyayım.diyorum
Fikrimin değişmesinden çok korkuyorum yaa...çabuk affeden, herşeyi unutabilen biriyim.... uffff şu ev satılsada hemen işleri icraata döksem...
Bu isteklerin insanın yaşı ile alakası yok, istek ve arzu meselesi... dediğiniz gibi insan böyle durumlarda kafaya takıp kendini sorunlu hissediyor...Ayni canim ya, bende o yüzden artik olmasada olur diyordum ama hani insanin yinede zoruna gidiyor. Ben 40 olsamda yasimi göstermiyorum ve bakimliyim, acik görüslüyüm sunu deniyelim, sunu yapalim ben derdim ama orali olmazdi. Ayni dedigin gibi ayni pozisyon 5 dk bitti....Ilk zamanlar gay mi diye düsündüm, sonra hep kendimde hata aradim, cirkin miyim, kokuyormuyum, baska biri mi var avaba....hep sorular ve 12 sene gecti hala cevap alamadim. Ya bunlar ailece aseksuel (bi yere yazmistim) ya anlatamadigi tuhaf fantazileri var (defalarca sordum yok diyo) yada piskoloji problemi var ama kabul etmiyor. Yok anacim, cürüdüm yeter artik!
En iyisini yaptin, bende sana yazacaktim cikar diye....yani hic belli olmaz. Galiba benim düdük benim nickimi biliyor ve buraya takildigmi zaten görmüstü....belki okuyordur...okuyorsan
Kayınpederim ve kaynımda.böyle.benim ki aileden gelen bir şey.
Kaynanam çok faal gezen Tozan hayatini yaşayan kadın.bana da diyorlar onun gibi ol....bana göre değil o hayat,ben evinin icinde kocamla mutlu olmak istiyorum...
Benim ki irsi yani ailesinden böyle görmüş
Yuhh yuhhh ki ne yuhhhh..... gelde deli olup çıldırmabenimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
benimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
her konuda mesela eve alış veriş yapmaz bende söylenirim bu seferde ne varsa alır çürümesin diye sürekli yemek yapıp ortaya koyarım sonra yine bir kaç hafta almaz. sürekli dürtmek gerekir ben öğretmen değilim,çobanda.değilim ki dürteyim sürekli
Bilgi edinirsen haberdar et, bende öyle düşünüyorum.peki boşanmak için anlaşmalı boşanma.dilekçesinin teslim süresi ne kadar?
Ben simdi anlaşmalı boşanma dilekçesini hazirlatayım.ilk kavga da koyayım önüne diyorum.ya subata kadar vukaat olmazsa.bir.süresi var mi acaba?
Evt, sil baştan olacapınında farkındayım..Korkunun ecele faydasi yok ki canim ya.....af etsende, galiba bir müddet sonra yine gerceklerle yüzleseceksin ve sil bastan olcak. Bakalim zaman ne gösterecek..hayirlisi olsun
peki boşanmak için anlaşmalı boşanma.dilekçesinin teslim süresi ne kadar?
Ben simdi anlaşmalı boşanma dilekçesini hazirlatayım.ilk kavga da koyayım önüne diyorum.ya subata kadar vukaat olmazsa.bir.süresi var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?