- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Şu ev halleriyle ilgili kısmı beni bile gerdi doğrusu gecenin körü banyo wc dağıtıldı diye ağlayarak temizler öyle giren biriyim bu konu benim icin de ciddi sorun olurdu soğumamak elde değil bu durumdaEv arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....
Sen 3 saatini verdin,okudun hepimizi ,unuttunmu...
Benim,esimde paras sorunu,var,temizlik,sorunu,var,ilgisizlik var,sohbet etmez,hobi,gezme,arkadaş yok...devlet memuru gibi ise gider isten gelir.su an tek hareketi ilgi alaka ama diger sorunlar devam.ha bide ayda 1 kere.cinsel ilişki istek yok.en önemli,etkenlerden biri....
Ina içimde zerre sevgi kalmadı.ama bu benimde haram hep uyarmistim ama boşanmayı kafaya koyduktan sonra "boşayacağım seni" dedim.
50 gün kalıcam... inşaallah tadını çıkarabilirim.. malum ailemle konuşunca tepkiler nasıl olur bilmiyorum, ama moralleri çok bozulacakOooo süper kiz, tadini cikar. Ne kadar kalcaksin?
Kesinlikle. İnsan ne yaşadığını en iyi kendi bilir ve gerçekten hiçbir kadın ortada yeterli sebep yokken boşanmak asla istemez. Bende beni mutlu eden ne varsa onu yapmaya çalışıyorum. Allah yazdiysa hayırlı biri çıkarsa karşıma hiç düşünmem. Eski eşin yasını hiç tutamam valla. Allaha havale ettim ve bitti. Ben mutlu oluyum da gerisi boşCanım mutlu olmak herkes ister, mutluluk ayağına gelmez sen ona gideceksin... bulunduğun durumdan zevk alıp mutlu olmak için sebebler aramaya bak.. şuan ben çok rahatım babamın evinde bukadar serbest olamam, ama brn kendimi mutlu edecek birşeyler bulurum diye boşanmayı göze alıyorum... böylesine stresli bir hayattan daha iyidir...
Kafaya gel madem öyle elinde tut karını hepsi aynı bunların bana da başkasıyla olmayı göze alıyosan ayrıl vs diyo sen beni görmüyosun başkası olcak olmcak ne farkeder
Hiç yaaa.. kafa yapılarını nasıl bunların..Kafaya gel madem öyle elinde tut karını hepsi aynı bunların bana da başkasıyla olmayı göze alıyosan ayrıl vs diyo sen beni görmüyosun başkası olcak olmcak ne farkeder
Aynen sorunu ortadan kaldırdım. Degmeyecek insanın kahrını bir ömür çekmek kendime haksızlık olurdu. Rabbim herkesin gönlüne göre versinSorunu ortadan kaldırmışsın daha ne olsun misss
Ev arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....
Benim,esimde paras sorunu,var,temizlik,sorunu,var,ilgisizlik var,sohbet etmez,hobi,gezme,arkadaş yok...devlet memuru gibi ise gider isten gelir.su an tek hareketi ilgi alaka ama diger sorunlar devam.ha bide ayda 1 kere.cinsel ilişki istek yok.en önemli,etkenlerden biri....
Ina içimde zerre sevgi kalmadı.ama bu benimde haram hep uyarmistim ama boşanmayı kafaya koyduktan sonra "boşayacağım seni" dedim.
50 gün kalıcam... inşaallah tadını çıkarabilirim.. malum ailemle konuşunca tepkiler nasıl olur bilmiyorum, ama moralleri çok bozulacak
Öyle tabi haklısın ama benn yinede; ha baba evimde yanlız yaşamışım, ha eşimle ev arkadaşı gibi yaşamışım diye düşündüm.. çünkü evimi rahatımı seviyorum.. ayrı eve çıkmak için 6 sene birlik yaşadım.. bide isteksizliği hastalık gibi gördüm, bu durum bendede olabilirdi ve bu sebebten benden boşanmasınu istemezdim.. gurur kırıcı olurdu... evt çok zor olurdu ama denemeye çalışırdım ama başarılı olurmuydum bilmiyorum.. çünkü tüm sorunları bastıran maddi sorunlarımız olduğu için belki bana öyle geliyorda, olabilir...Ev arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....
Banyo,yapmıyor,bir keresinde 15 gün diş fırçasonı sakladım sormadı bile.beden temizliği yok kıllar falan.ter kokuyosun dediğim de bile girip yapmaz.hafta da 1 girer hemen çıkar.Şu ev halleriyle ilgili kısmı beni bile gerdi doğrusu gecenin körü banyo wc dağıtıldı diye ağlayarak temizler öyle giren biriyim bu konu benim icin de ciddi sorun olurdu soğumamak elde değil bu durumda
Ba kızma hanlıs anlama ben daha 32 yasindayim.ve hep böyleydi.Anliyorum seni ama ayda bir cinsellik yine iyimis :)) Benimkini biraksan bi sene ne oluyo demezdi.....zaten son yillar artik bende niye böylesin diye sormayi birakmistim.
Kız sen resimini mi değiştinEv arkadaşı gibi yaşanır mı canım.o,benim kocam niye ev arkadaşı olayım....
Onu neden ödüllendireyim.eveharcadığım,çocuğuma harcadığım emekler....çalişip maddi yardımda bulunucam,istediğin de cinsel olarak tatmin edicem...bu mükafatı neden vereyim ona...beni hak etmiyor ki ...arkadaş gibi yaşayıp neden sırtında taşıyayım.diyorumÖyle tabi haklısın ama benn yinede; ha baba evimde yanlız yaşamışım, ha eşimle ev arkadaşı gibi yaşamışım diye düşündüm.. ...
belki tanıdık biri çıkar fotomdan tanır diye çekindim canımKız sen resimini mi değiştin
Banyo,yapmıyor,bir keresinde 15 gün diş fırçasonı sakladım sormadı bile.beden temizliği yok kıllar falan.ter kokuyosun dediğim de bile girip yapmaz.hafta da 1 girer hemen çıkar.
Ayyyy ayni benim eski ayi gibi :-/ Bide ayaklari les gibi sirke gibi kokardi öyle yataga girmek isterdi. Yahu insanin biraz olsun kendisine saygisi olur demi, biz bunlara nasil saygi göstercez, birak sevmeyi.....igrenc
Ba kızma hanlıs anlama ben daha 32 yasindayim.ve hep böyleydi.
Olduğu zamanlarda ise 15 dk.sürüyor ve poİsyon falan bilmez.nolcak benim gençliğim.tatmin olsam 1 aya razı gelirim belki.
Boşandıktan sonra bile onlara sadık kalalım istiyorlar... evli olsan bir dert, boşansan ayrı bir dert.. boşansam bilemem evlenirmiyim, insan güvenemeyip birçok şeyden soğuyor...Aynen öyle. Bende " bak su an öyle bir düsüncem yok, genc sayilmam 40 yasindayim ama hayatim bitmis kadar yaslida degilim....realistim ve ilerde biri ile tanisabilirim....bu ne zaman olur bilemem ve tanisdigim kisiyle olur mu, onuda bilemem...simdiden konusmak ve baski yapman cok sacma, zamani gelince bakariz" dedim....iste oda yok ben yapamam zart zurt....bende yahuuu evin icinde beni görmüyorsun hatta görmek istemiyorsun ve kendi agzinla diyorsun cogu zaman senin suratini görmemek eve gelmek istemiyorum diye, eh o zaman seni ne ilgilendirir benim gelecekte birinle olmam......yok efendim cocuklar icin olmazmis, madem öyle bisey istiyorsam cocuklari ona verecekmisim, kendi hayatimi yasayacakmisim bilmem ne. He he tabi dedim, b.k veririm cocuklarimi, istedigin zaman görürsün, asla göstermemek gibi bisey yapmam. Hayatimi yasamak istesem herhalde 3 cocuk yapmam. Öfff ya ne kadar basit düsünüyorlar
belki tanıdık biri çıkar fotomdan tanır diye çekindim canım
Fikrimin değişmesinden çok korkuyorum yaa...çabuk affeden, herşeyi unutabilen biriyim.... uffff şu ev satılsada hemen işleri icraata döksem...Wow 50 gün!! Cikarirsin, cikarirsin simdiden morelini bozma.....eh tabi üzülecekler, kim ister bi yuvanin yikilmasini ama onlarda alisacak zamanla. Bakalim belki orda kaldikca fikrinde degisir, belli olmaz yani mani ;-)
Kayınpederim ve kaynımda.böyle.benim ki aileden gelen bir şey.Ayni canim ya, bende o yüzden artik olmasada olur diyordum ama hani insanin yinede zoruna gidiyor. Ben 40 olsamda yasimi göstermiyorum ve bakimliyim, acik görüslüyüm sunu deniyelim, sunu yapalim ben derdim ama orali olmazdi. Ayni dedigin gibi ayni pozisyon 5 dk bitti....Ilk zamanlar gay mi diye düsündüm, sonra hep kendimde hata aradim, cirkin miyim, kokuyormuyum, baska biri mi var avaba....hep sorular ve 12 sene gecti hala cevap alamadim. Ya bunlar ailece aseksuel (bi yere yazmistim) ya anlatamadigi tuhaf fantazileri var (defalarca sordum yok diyo) yada piskoloji problemi var ama kabul etmiyor. Yok anacim, cürüdüm yeter artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?