2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Şu ev halleriyle ilgili kısmı beni bile gerdi doğrusu gecenin körü banyo wc dağıtıldı diye ağlayarak temizler öyle giren biriyim bu konu benim icin de ciddi sorun olurdu soğumamak elde değil bu durumda

Kesinlikle. İnsan ne yaşadığını en iyi kendi bilir ve gerçekten hiçbir kadın ortada yeterli sebep yokken boşanmak asla istemez. Bende beni mutlu eden ne varsa onu yapmaya çalışıyorum. Allah yazdiysa hayırlı biri çıkarsa karşıma hiç düşünmem. Eski eşin yasını hiç tutamam valla. Allaha havale ettim ve bitti. Ben mutlu oluyum da gerisi boş

Kafaya gel madem öyle elinde tut karını hepsi aynı bunların bana da başkasıyla olmayı göze alıyosan ayrıl vs diyo sen beni görmüyosun başkası olcak olmcak ne farkeder

Aynen öyle. Bende " bak su an öyle bir düsüncem yok, genc sayilmam 40 yasindayim ama hayatim bitmis kadar yaslida degilim....realistim ve ilerde biri ile tanisabilirim....bu ne zaman olur bilemem ve tanisdigim kisiyle olur mu, onuda bilemem...simdiden konusmak ve baski yapman cok sacma, zamani gelince bakariz" dedim....iste oda yok ben yapamam zart zurt....bende yahuuu evin icinde beni görmüyorsun hatta görmek istemiyorsun ve kendi agzinla diyorsun cogu zaman senin suratini görmemek eve gelmek istemiyorum diye, eh o zaman seni ne ilgilendirir benim gelecekte birinle olmam......yok efendim cocuklar icin olmazmis, madem öyle bisey istiyorsam cocuklari ona verecekmisim, kendi hayatimi yasayacakmisim bilmem ne. He he tabi dedim, b.k veririm cocuklarimi, istedigin zaman görürsün, asla göstermemek gibi bisey yapmam. Hayatimi yasamak istesem herhalde 3 cocuk yapmam. Öfff ya ne kadar basit düsünüyorlar

Anliyorum seni ama ayda bir cinsellik yine iyimis :)) Benimkini biraksan bi sene ne oluyo demezdi.....zaten son yillar artik bende niye böylesin diye sormayi birakmistim.

50 gün kalıcam... inşaallah tadını çıkarabilirim.. malum ailemle konuşunca tepkiler nasıl olur bilmiyorum, ama moralleri çok bozulacak

Wow 50 gün!! Cikarirsin, cikarirsin simdiden morelini bozma.....eh tabi üzülecekler, kim ister bi yuvanin yikilmasini ama onlarda alisacak zamanla. Bakalim belki orda kaldikca fikrinde degisir, belli olmaz yani mani ;-)

Öyle tabi haklısın ama benn yinede; ha baba evimde yanlız yaşamışım, ha eşimle ev arkadaşı gibi yaşamışım diye düşündüm.. çünkü evimi rahatımı seviyorum.. ayrı eve çıkmak için 6 sene birlik yaşadım.. bide isteksizliği hastalık gibi gördüm, bu durum bendede olabilirdi ve bu sebebten benden boşanmasınu istemezdim.. gurur kırıcı olurdu... evt çok zor olurdu ama denemeye çalışırdım ama başarılı olurmuydum bilmiyorum.. çünkü tüm sorunları bastıran maddi sorunlarımız olduğu için belki bana öyle geliyorda, olabilir...

Şu ev halleriyle ilgili kısmı beni bile gerdi doğrusu gecenin körü banyo wc dağıtıldı diye ağlayarak temizler öyle giren biriyim bu konu benim icin de ciddi sorun olurdu soğumamak elde değil bu durumda
Banyo,yapmıyor,bir keresinde 15 gün diş fırçasonı sakladım sormadı bile.beden temizliği yok kıllar falan.ter kokuyosun dediğim de bile girip yapmaz.hafta da 1 girer hemen çıkar.
Anliyorum seni ama ayda bir cinsellik yine iyimis :)) Benimkini biraksan bi sene ne oluyo demezdi.....zaten son yillar artik bende niye böylesin diye sormayi birakmistim.
Ba kızma hanlıs anlama ben daha 32 yasindayim.ve hep böyleydi.
Olduğu zamanlarda ise 15 dk.sürüyor ve poİsyon falan bilmez.nolcak benim gençliğim.tatmin olsam 1 aya razı gelirim belki.

Kız sen resimini mi değiştin

Öyle tabi haklısın ama benn yinede; ha baba evimde yanlız yaşamışım, ha eşimle ev arkadaşı gibi yaşamışım diye düşündüm.. ...
Onu neden ödüllendireyim.eveharcadığım,çocuğuma harcadığım emekler....çalişip maddi yardımda bulunucam,istediğin de cinsel olarak tatmin edicem...bu mükafatı neden vereyim ona...beni hak etmiyor ki ...arkadaş gibi yaşayıp neden sırtında taşıyayım.diyorum

Ayni canim ya, bende o yüzden artik olmasada olur diyordum ama hani insanin yinede zoruna gidiyor. Ben 40 olsamda yasimi göstermiyorum ve bakimliyim, acik görüslüyüm sunu deniyelim, sunu yapalim ben derdim ama orali olmazdi. Ayni dedigin gibi ayni pozisyon 5 dk bitti....Ilk zamanlar gay mi diye düsündüm, sonra hep kendimde hata aradim, cirkin miyim, kokuyormuyum, baska biri mi var avaba....hep sorular ve 12 sene gecti hala cevap alamadim. Ya bunlar ailece aseksuel (bi yere yazmistim) ya anlatamadigi tuhaf fantazileri var (defalarca sordum yok diyo) yada piskoloji problemi var ama kabul etmiyor. Yok anacim, cürüdüm yeter artik!

Boşandıktan sonra bile onlara sadık kalalım istiyorlar... evli olsan bir dert, boşansan ayrı bir dert.. boşansam bilemem evlenirmiyim, insan güvenemeyip birçok şeyden soğuyor...

belki tanıdık biri çıkar fotomdan tanır diye çekindim canım

En iyisini yaptin, bende sana yazacaktim cikar diye....yani hic belli olmaz. Galiba benim düdük benim nickimi biliyor ve buraya takildigmi zaten görmüstü....belki okuyordur...okuyorsan

Wow 50 gün!! Cikarirsin, cikarirsin simdiden morelini bozma.....eh tabi üzülecekler, kim ister bi yuvanin yikilmasini ama onlarda alisacak zamanla. Bakalim belki orda kaldikca fikrinde degisir, belli olmaz yani mani ;-)
Fikrimin değişmesinden çok korkuyorum yaa...çabuk affeden, herşeyi unutabilen biriyim.... uffff şu ev satılsada hemen işleri icraata döksem...

Kayınpederim ve kaynımda.böyle.benim ki aileden gelen bir şey.
Kaynanam çok faal gezen Tozan hayatini yaşayan kadın.bana da diyorlar onun gibi ol....bana göre değil o hayat,ben evinin icinde kocamla mutlu olmak istiyorum...
Benim ki irsi yani ailesinden böyle görmüş

aynı soruları bende sordum.yok bir sorunim haklisin niye o kadar uzun tutuyoruz arayı diyo.3-5 gün full geliyor sonra yine 1 ay...aptal ediyor beni

benimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…