2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bir müddet cinsellik olmayıp o duruma alıştıktan sonra bence vücutta istemiyor.. yani ben şuan bu moddayım.. insan sevdiği kişiye karşı istek ve arzu duyuyor

Bir müddet cinsellik olmayıp o duruma alıştıktan sonra bence vücutta istemiyor.. yani ben şuan bu moddayım.. insan sevdiği kişiye karşı istek ve arzu duyuyor

Öhö öhö ama ben onu arzulamasamda yani ister istemez istekliyim niye yalan söylim

Kiz TRde burayi unutma, bi arada neler oluyo anlat ;-) Sanada iyi geceler ve kolay gelsin....görüsmezsek hayirli yolculuklar
Çok sağol... teşekkür ederim...Gündüzleri zamanım olmaz ama yatmadan önce mutlaka ziyaret edip gelişmelerden haberdar ederim.. sizede iyi geceler

Öhö öhö ama ben onu arzulamasamda yani ister istemez istekliyim niye yalan söylim
Ne bilim onunla aramızda soğukluk olmadığında çok istekliydim, ama şimdi aklıma gelmiyor... yada geliyor ama onu istemiyorda olabilirim. ay ne bilim çalışmadığım yerdenn soru geldi

Karşısında ağlama sakın çok hassas davranıp ağlıyoruz kendilerini bi halt sanıyolar
Tutamiyorum onun o kararliligi keske kumara para yatirmicam dedigindede bu kadar kararli olsaymis diyorum sanki ben bir halt etmisimde o yuzume bakmiyormus gibi hissediyorum ve hep icimde ayni soru bunu hak edecek ne yaptimm

Ne bilim onunla aramızda soğukluk olmadığında çok istekliydim, ama şimdi aklıma gelmiyor... yada geliyor ama onu istemiyorda olabilirim. ay ne bilim çalışmadığım yerdenn soru geldi

hahaaayyy tabi bende dönem dönem degisiyor....bi zaman cinsellikten nefret bile ettim...ama genelde normal sekilde istekliyim galiba :)) Akrepler zaten istekli olmakta meshurdur ama tabi herkes farkli ;-)

hahaaayyy tabi bende dönem dönem degisiyor....bi zaman cinsellikten nefret bile ettim...ama genelde normal sekilde istekliyim galiba :)) Akrepler zaten istekli olmakta meshurdur ama tabi herkes farkli ;-)
Ozaman normal istekli diyelim bende akrebim adımız çıkmış yaaa bazen ıtanmıyor değilim

Su anda boyle dusunuyorsunuz ne guzel bana biraz akil verirmisiniz bizde birden bire bu noktaya geldik esim cok kararli duzelip evine gelmektense bosanmayi tercih ediyor ben bunu kabul edemiyorum

Su anda boyle dusunuyorsunuz ne guzel bana biraz akil verirmisiniz bizde birden bire bu noktaya geldik esim cok kararli duzelip evine gelmektense bosanmayi tercih ediyor ben bunu kabul edemiyorum
kolay değil ağlayacaksın tabi ama yalnızken. içine atma isrediğin kadar ağla ama onun karşısında değil. ama ağlarken sana yaşattıklarını da düşün ağlaki içindekileri dök zamanla çıksın ortaya içindeki güçlü kadın.

Çocuk la falan ilgisi yok bahane etmiş o amaçkadın gün yüzü görmesin

Yaşında geçmiş değil 30 35 anca oluyo artık evlilikler hayat bu

Çüşşş bu işte bi gariplik var canım ya

Tutamiyorum onun o kararliligi keske kumara para yatirmicam dedigindede bu kadar kararli olsaymis diyorum sanki ben bir halt etmisimde o yuzume bakmiyormus gibi hissediyorum ve hep icimde ayni soru bunu hak edecek ne yaptimm
Ne yapmadım olmalı soru olayın kısası şu bunlar arsız seviyesiz gözü dışarda hırpalayan kadınlar istiyolar çevrede hep bu tür kadınlar el üstünde

Konu dışı ama yazmak istedim yeni olanlara taninmayanlara cevap verilmiyor mu anlamadim ben yeni üyeyim bir konu açtım bir tane bile cevap alamadim Allah icin insan düşüncesini paylaşır

Yok la ne utanacan, ben gurur duyuyom :)) Saka bi yana, burcumu seviyorum ama akrep olmakta zor yaa ;-) Neyse tutmim seni isin var
Bende burcumu çok seviyorum
Ama sex düşkünlüğü ile akıllarda yer etmeseydi iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…