Bu neydi kız şimdi
İyi geceler bende kalkmayı düşünüyorum.. daha valizlerimi hazırlıcam ve yemek hazırlıkları...Kızlar başım catliiiy,ben uatıyorum öptüm sizii yarın gorisuruzzz
Kızlar başım catliiiy,ben uatıyorum öptüm sizii yarın gorisuruzzz
İyi geceler bende kalkmayı düşünüyorum.. daha valizlerimi hazırlıcam ve yemek hazırlıkları...
Bir müddet cinsellik olmayıp o duruma alıştıktan sonra bence vücutta istemiyor.. yani ben şuan bu moddayım.. insan sevdiği kişiye karşı istek ve arzu duyuyorBencede bazi seyler irsi...daha önce yazmistim....abisi 56 ve hic evlenmedi ve galiba 20 senedir hayatina kimse girmedi, kücük abla 43 ve bekar, hayatina hic kimse girmedi ve asla istemiyor, diger abla 10 sene önce bosandi ve hayatina kimse girmedi...bunlarin cinsel bakimdan ihtiyaclarida yok galiba?
Kumar desen, babada yillarca oynamis, abide öyle :-/
Bir müddet cinsellik olmayıp o duruma alıştıktan sonra bence vücutta istemiyor.. yani ben şuan bu moddayım.. insan sevdiği kişiye karşı istek ve arzu duyuyor
Çok sağol... teşekkür ederim...Gündüzleri zamanım olmaz ama yatmadan önce mutlaka ziyaret edip gelişmelerden haberdar ederim.. sizede iyi gecelerKiz TRde burayi unutma, bi arada neler oluyo anlat ;-) Sanada iyi geceler ve kolay gelsin....görüsmezsek hayirli yolculuklar
Ne bilim onunla aramızda soğukluk olmadığında çok istekliydim, ama şimdi aklıma gelmiyor... yada geliyor ama onu istemiyorda olabilirim.Öhö öhö ama ben onu arzulamasamda yani ister istemez istekliyim niye yalan söylim
Tutamiyorum onun o kararliligi keske kumara para yatirmicam dedigindede bu kadar kararli olsaymis diyorum sanki ben bir halt etmisimde o yuzume bakmiyormus gibi hissediyorum ve hep icimde ayni soru bunu hak edecek ne yaptimmKarşısında ağlama sakın çok hassas davranıp ağlıyoruz kendilerini bi halt sanıyolar
Ne bilim onunla aramızda soğukluk olmadığında çok istekliydim, ama şimdi aklıma gelmiyor... yada geliyor ama onu istemiyorda olabilirim.ay ne bilim çalışmadığım yerdenn soru geldi
Ozaman normal istekli diyelim bende akrebim adımız çıkmış yaaa bazen ıtanmıyor değilimhahaaayyy tabi bende dönem dönem degisiyor....bi zaman cinsellikten nefret bile ettim...ama genelde normal sekilde istekliyim galiba :)) Akrepler zaten istekli olmakta meshurdur ama tabi herkes farkli ;-)
Su anda boyle dusunuyorsunuz ne guzel bana biraz akil verirmisiniz bizde birden bire bu noktaya geldik esim cok kararli duzelip evine gelmektense bosanmayi tercih ediyor ben bunu kabul edemiyorumBende bosandim 9 ay falan oldu. Karar verip bosanmadim hersey bi anda gelişti. Bazen hayat insanı istemsizce plansız bi duruma sokabiliyo. Hic pişman değilim hamdolsun. Arkama dönüp baktığımda öyle bi perişan hayattansa şuanki halim çok daha iyi diye düşünüyorum. Umarım kötü günler hepimiz için çok çok geride kalır
Ozaman normal istekli diyelim bende akrebim adımız çıkmış yaaa bazen ıtanmıyor değilim
kolay değil ağlayacaksın tabi ama yalnızken. içine atma isrediğin kadar ağla ama onun karşısında değil. ama ağlarken sana yaşattıklarını da düşün ağlaki içindekileri dök zamanla çıksın ortaya içindeki güçlü kadın.Su anda boyle dusunuyorsunuz ne guzel bana biraz akil verirmisiniz bizde birden bire bu noktaya geldik esim cok kararli duzelip evine gelmektense bosanmayi tercih ediyor ben bunu kabul edemiyorum
Çocuk la falan ilgisi yok bahane etmiş o amaçkadın gün yüzü görmesinAynen öyle. Bende " bak su an öyle bir düsüncem yok, genc sayilmam 40 yasindayim ama hayatim bitmis kadar yaslida degilim....realistim ve ilerde biri ile tanisabilirim....bu ne zaman olur bilemem ve tanisdigim kisiyle olur mu, onuda bilemem...simdiden konusmak ve baski yapman cok sacma, zamani gelince bakariz" dedim....iste oda yok ben yapamam zart zurt....bende yahuuu evin icinde beni görmüyorsun hatta görmek istemiyorsun ve kendi agzinla diyorsun cogu zaman senin suratini görmemek eve gelmek istemiyorum diye, eh o zaman seni ne ilgilendirir benim gelecekte birinle olmam......yok efendim cocuklar icin olmazmis, madem öyle bisey istiyorsam cocuklari ona verecekmisim, kendi hayatimi yasayacakmisim bilmem ne. He he tabi dedim, b.k veririm cocuklarimi, istedigin zaman görürsün, asla göstermemek gibi bisey yapmam. Hayatimi yasamak istesem herhalde 3 cocuk yapmam. Öfff ya ne kadar basit düsünüyorlar
Yaşında geçmiş değil 30 35 anca oluyo artık evlilikler hayat buAynen öyle. Bende " bak su an öyle bir düsüncem yok, genc sayilmam 40 yasindayim ama hayatim bitmis kadar yaslida degilim....realistim ve ilerde biri ile tanisabilirim....bu ne zaman olur bilemem ve tanisdigim kisiyle olur mu, onuda bilemem...simdiden konusmak ve baski yapman cok sacma, zamani gelince bakariz" dedim....iste oda yok ben yapamam zart zurt....bende yahuuu evin icinde beni görmüyorsun hatta görmek istemiyorsun ve kendi agzinla diyorsun cogu zaman senin suratini görmemek eve gelmek istemiyorum diye, eh o zaman seni ne ilgilendirir benim gelecekte birinle olmam......yok efendim cocuklar icin olmazmis, madem öyle bisey istiyorsam cocuklari ona verecekmisim, kendi hayatimi yasayacakmisim bilmem ne. He he tabi dedim, b.k veririm cocuklarimi, istedigin zaman görürsün, asla göstermemek gibi bisey yapmam. Hayatimi yasamak istesem herhalde 3 cocuk yapmam. Öfff ya ne kadar basit düsünüyorlar
Çüşşş bu işte bi gariplik var canım yabenimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
Ne yapmadım olmalı soru olayın kısası şu bunlar arsız seviyesiz gözü dışarda hırpalayan kadınlar istiyolar çevrede hep bu tür kadınlar el üstündeTutamiyorum onun o kararliligi keske kumara para yatirmicam dedigindede bu kadar kararli olsaymis diyorum sanki ben bir halt etmisimde o yuzume bakmiyormus gibi hissediyorum ve hep icimde ayni soru bunu hak edecek ne yaptimm
Konu dışı ama yazmak istedim yeni olanlara taninmayanlara cevap verilmiyor mu anlamadim ben yeni üyeyim bir konu açtım bir tane bile cevap alamadim Allah icin insan düşüncesini paylaşırEvt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Bende burcumu çok seviyorumYok la ne utanacan, ben gurur duyuyom :)) Saka bi yana, burcumu seviyorum ama akrep olmakta zor yaa ;-) Neyse tutmim seni isin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?