- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Aaa neden doğru 4 ü diyodunHosbulduk...
Durusmam vardı bugün...
Gidemedim.......
Aaa neden doğru 4 ü diyodun
Düştü mü mahkeme o zamanBilmiyorum ya
Hazir hissedemedim sanki
Biraz daha erteleme karari aldik
Sakinle biraz bak bakalım duruma eşin ne dedi bi sevinme durumu var mıEvet...
Ya cok garip hissettim kac gundur
Insanlarin ögrenmesini bana bakıs acısını cok fena taktım kafama....
Ufak bir yer yasadigim yer..
Insanlarla basedemeyecek olmak...gelecek kaygısı...cok etkiledi beni
Sakinle biraz bak bakalım duruma eşin ne dedi bi sevinme durumu var mı
Canım ya hayırlısı olsun ailesiyle anlaşamıyosan gitme zaten sıkıntı var tuz biber olmasınlar daha çok anlaşsan desteklerler dicem ama daha çok kavga gürültü olur öyle aslında küçük yerler daha kolay yaşam için çok mu ters büyüdüğün ortamdan şimdiki yaşadığınız yerEvet...
Daha rahat...
Ben dun bosanmayi bu sehirde gerceklestirmek istemedigimi soyledim..
Ufak yer ya...
Burdan gitmek istedigimi ve birkac ay icinde farkli bir sehire gidip duzenimi kuracagimizi bu zamana kadar da birbirimizi idare etmemiz gerektigini soyledim...
Tamam dedi....
O hep ailesinin oldugu sehire gitmek istedi..Orada onlara yakin yasayalim istedi...Fakat ben reddettim hep...Ailesi ile anlasamiyorum cunku...3 senedir de gorusmuyorm..
Suan bu durumu kullaniyo
Madem farkli bir sehire gideceksin ailemin oldugu sehire gidelim orada deneyelim diyo...
Ama o zaman daha kotu olacagimizi biliyorum...
Hayir dedim...
Cok karistim yaa
Yok olmak istiyorum
Canım ya hayırlısı olsun ailesiyle anlaşamıyosan gitme zaten sıkıntı var tuz biber olmasınlar daha çok anlaşsan desteklerler dicem ama daha çok kavga gürültü olur öyle aslında küçük yerler daha kolay yaşam için çok mu ters büyüdüğün ortamdan şimdiki yaşadığınız yer
Hosbulduk...
Durusmam vardı bugün...
Gidemedim.......
Herşey istediğin gibi olur inşallah sevindim aslında mahkemeye gitmemene kolay değil bu işler dışardan kolay görünüyo ama yaşayan bilirInsanlari bi garip
Dedikodu furyası
Herkes herkesi tanıyor
Bosanmis olana art niyetle yaklasmaya cok musait insanlar
Sanirim bu beni korkuttu
Anlaşmalı bosanmamiydi sizinki? Acaba cekismelide de gitmesek oluyormu avukatim yeterlimi ki?
Herşey istediğin gibi olur inşallah sevindim aslında mahkemeye gitmemene kolay değil bu işler dışardan kolay görünüyo ama yaşayan bilir
Aksama kadar bir sorun yok bekliyorum iste hayallerimin gercek olmasini bekliyorum. Aksam oldumu cok kotu oluyorumkolay değil ağlayacaksın tabi ama yalnızken. içine atma isrediğin kadar ağla ama onun karşısında değil. ama ağlarken sana yaşattıklarını da düşün ağlaki içindekileri dök zamanla çıksın ortaya içindeki güçlü kadın.
Galiba haklisin bu konuda benhep yoksa neden yok demedim varsada bugun yiyip bitirmedm yarini dusundum oglumu dusundum ayakkabim mesela eskiyse eski yirtilmadikca yenisini almadim aldigim zamanda 100 200 300 tllik ayakkabilarin onunden bile gecmedim 50 tllik neyime yetmiyor dedim hicbir zaman pahali hicbirseyde gozum olmadi tek istegim biz 3umuz bir arada olalim yarinlarimiz olabilsin mutlu olalimda ziyana gerek yokNe yapmadım olmalı soru olayın kısası şu bunlar arsız seviyesiz gözü dışarda hırpalayan kadınlar istiyolar çevrede hep bu tür kadınlar el üstünde
Benim bi arkadaşım vardı kadın memur eşi bi süre işsiz kalmıştı maaşı iyi olduğu için eşi iş aramaya pek düşmemişti kadın paspal gelirdi hep işe sonra her gün değişik şık kıyafetler sürekli kuaförlere gitmeler vs dedik hayırdır bi değişiklikler var sende meğer kadın çalışıp işsiz eşine bakmakla kalmıyormuş eşi ondan habersiz kendi ailesine para yağdırmış uzunca süre ben yemiyorum başkaları yiyo bana ne ben harcayıp bitircem dedi sonra eşi işe girdi vs böyle olmak lazım herhaldeGaliba haklisin bu konuda benhep yoksa neden yok demedim varsada bugun yiyip bitirmedm yarini dusundum oglumu dusundum ayakkabim mesela eskiyse eski yirtilmadikca yenisini almadim aldigim zamanda 100 200 300 tllik ayakkabilarin onunden bile gecmedim 50 tllik neyime yetmiyor dedim hicbir zaman pahali hicbirseyde gozum olmadi tek istegim biz 3umuz bir arada olalim yarinlarimiz olabilsin mutlu olalimda ziyana gerek yok
Komplike bir soru seninkini herkes bilmez saatin geç olması da etkili olmuş olabilir bildiğim kadarıyla cevap yazdım ben de :)Konu dışı ama yazmak istedim yeni olanlara taninmayanlara cevap verilmiyor mu anlamadim ben yeni üyeyim bir konu açtım bir tane bile cevap alamadim Allah icin insan düşüncesini paylaşır
anlıyorum seni ben ağlayamıyorum ama hiçbir gece uyumuyorum.herşey aklımda.vazgeçmem mümkün değil çünkü vazgeçmem demek onun herşeyini kabul etmem demek. ve bir daha bu konuda kon6şma hakkımda olmaması demek.oyüzeen kabul edemem.kocamda ortaklığını bitirmeyi ve sadece bizimle ilgilenmeyi interneti tamamen bırakmayı kabul etmiyor.banada fazla bir seçenek kalmıyor.Aksama kadar bir sorun yok bekliyorum iste hayallerimin gercek olmasini bekliyorum. Aksam oldumu cok kotu oluyorumve ben cok gucsuzmusum ben sifirmisim onsuz onu gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?