2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ailesin olduğu yere gitme isteme sebebi kendide olabilir.nasılsa boşanacagız niye başka sehirde dzel kurayım ki diyordur.onun açısından bakarsak farklı bir yere gitmek mantıksız okur ama sizin ki de fazla anlaşmalı olmuş hatta baya iyi anlasıyorsunuz diyebiliriz

Kızlar bi bakin hele benim sevgili eski eşim,vatsaba durum koymus,catlazayim meraktan açayım mı? Napayim bı diyin..

Şeyime altın taktırdım

birşeyle olabilir diyorsun
Sanmam ama illaki ayda 1 bile olsa.bu aşamada hamile kalmak istemiyorum mm

Kızlar bi bakin hele benim sevgili eski eşim,vatsaba durum koymus,catlazayim meraktan açayım mı? Napayim bı diyin..
Bence bakma ver numarasını biz bakalım sana fotolarız...götü kalkmasını.ya da bak

Benimde geçen sene bu zamanlar on gün vardı ayrılmama Bnde 2017 de boşananlardanım.Şubat veya mart resmen boşandım geçen sene..Rabbim yardımcınız olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun...

Anlatsana biraz tesmi süreç nasıl ilerliyor.
Bnmkinde karşı taraf avukat tuttu Bnde o avukata vekalet verdim,mahkemeye falan hiç gitmedim.bi iki kez avukatın bürosuna gidip imza attım.Anlaşmalıydı.Karşı taraf bi ifade vermişti Bnde onayladım 1 ayda bitti.4 aylık evliliğim

çok hızlı,enteresan ve bir o kadar da güzel bitmiş

arkadaşım boşandı.yakın zamanda.
H.sonlarını arkadaşlarıyla geçiriyordu hep kocası,kızda anlasmalı dilekçe hazırlattı,adamda imzaladı.
Kız annesinin,yanina geçti 3 yasında ki çocuğu ile...mahkeme yaklaştıkça adam yalvarmaya başladı.kız oralı olmadı...
Mahkeme günü,hakim sormuş kıza eminmisin kocanın yüzüne na ve "senden boşanmak istiyorum " de demiş.kızda söylemiş "hiç içim sızlamadı" dedi.
Adam ben boşanmak istemiyorum demiş.
Hakim de bağarmışa adama " madem istemiyordun niye imzaladın anlaşmayı " demiş.tek celse de boşamış bunları...
Valla korktum mahkemeden,evde antrenman yapıyorum evde aynalara bakıp."senden boşanmak istiyorum" diye

benim eşim de boşanmak istemiyorum dedi. hakim boşamadı. biraz daha düşünün diye duruşmayı erteledi.
o dönemde kafama tüküreyim ki vazgeçtim.

Bugun sabah biraz daha ferahmi uyandim desem kabullenmeye baslamak mi desem ama ailemin sevdiklerimin yaninda kiriyorum direncimi gozyaslarima engel olamiyorum icimden akiyor resmen ve bugun ne aradm ne sordm nede o aradi 2 gun 3 gece oldu gideli bu aksam snapte of of yazmis
tek dilegim benim burnumu surtmeye calisip benim herzamanki gibi amam canim nolur canim yapma canim falan diye yalvarip kabul etmemi beklemesi ama yapmocam ve kendi cezalanip gercektwn tovbe edip gercekten herseyi birakip o artik bizi biz olarak kabul edecekse donmesi aksini yapamiyorm ve bu yuzden cekti gitti ona don diye yalvaramam bu benimde bundan sonra susma ve konusma hakkimi kaybetmem olur olacagina varicak artik gozumdende dusuyor insan 4.5 yasindakini bir kere olsn arayip sesini duymak istemezmi nasil bir vijdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…