- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Ailesin olduğu yere gitme isteme sebebi kendide olabilir.nasılsa boşanacagız niye başka sehirde dzel kurayım ki diyordur.onun açısından bakarsak farklı bir yere gitmek mantıksız okur ama sizin ki de fazla anlaşmalı olmuş hatta baya iyi anlasıyorsunuz diyebilirizEvet...
Daha rahat...
Ben dun bosanmayi bu sehirde gerceklestirmek istemedigimi soyledim..
Ufak yer ya...
Burdan gitmek istedigimi ve birkac ay icinde farkli bir sehire gidip duzenimi kuracagimi bu zamana kadar da birbirimizi idare etmemiz gerektigini soyledim...
Tamam dedi....
O hep ailesinin oldugu sehire gitmek istedi..Orada onlara yakin yasayalim istedi...Fakat ben reddettim hep...Ailesi ile anlasamiyorum cunku...3 senedir de gorusmuyorm..
Suan bu durumu kullaniyo
Madem farkli bir sehire gideceksin ailemin oldugu sehire gidelim orada deneyelim diyo...
Ama o zaman daha kotu olacagimizi biliyorum...
Hayir dedim...
Cok karistim yaa
Yok olmak istiyorum
O ne la?ohhh kızlar altın spiral taktırdım bugün ....
Şeyime altın taktırdımO ne la?
Sanmam ama illaki ayda 1 bile olsa.bu aşamada hamile kalmak istemiyorum mmbirşeyle olabilir diyorsun
Bence bakma ver numarasını biz bakalım sana fotolarız...götü kalkmasını.ya da bakKızlar bi bakin hele benim sevgili eski eşim,vatsaba durum koymus,catlazayim meraktan açayım mı? Napayim bı diyin..
: ((Şeyime altın taktırdım
Sanmam ama illaki ayda 1 bile olsa.bu aşamada hamile kalmak istemiyorum mm
Bence bakma ver numarasını biz bakalım sana fotolarız...götü kalkmasını.ya da bak
Baktın dimi
Bakmadim ama bakacam : //Baktın dimi
Anlatsana biraz tesmi süreç nasıl ilerliyor.Benimde geçen sene bu zamanlar on gün vardı ayrılmama Bnde 2017 de boşananlardanım.Şubat veya mart resmen boşandım geçen sene..Rabbim yardımcınız olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Bnmkinde karşı taraf avukat tuttu Bnde o avukata vekalet verdim,mahkemeye falan hiç gitmedim.bi iki kez avukatın bürosuna gidip imza attım.Anlaşmalıydı.Karşı taraf bi ifade vermişti Bnde onayladım 1 ayda bitti.4 aylık evliliğimAnlatsana biraz tesmi süreç nasıl ilerliyor.
çok hızlı,enteresan ve bir o kadar da güzel bitmişBnmkinde karşı taraf avukat tuttu Bnde o avukata vekalet verdim,mahkemeye falan hiç gitmedim.bi iki kez avukatın bürosuna gidip imza attım.Anlaşmalıydı.Karşı taraf bi ifade vermişti Bnde onayladım 1 ayda bitti.4 aylık evliliğim
benim eşim de boşanmak istemiyorum dedi. hakim boşamadı. biraz daha düşünün diye duruşmayı erteledi.arkadaşım boşandı.yakın zamanda.
H.sonlarını arkadaşlarıyla geçiriyordu hep kocası,kızda anlasmalı dilekçe hazırlattı,adamda imzaladı.
Kız annesinin,yanina geçti 3 yasında ki çocuğu ile...mahkeme yaklaştıkça adam yalvarmaya başladı.kız oralı olmadı...
Mahkeme günü,hakim sormuş kıza eminmisin kocanın yüzüne na ve "senden boşanmak istiyorum " de demiş.kızda söylemiş "hiç içim sızlamadı" dedi.
Adam ben boşanmak istemiyorum demiş.
Hakim de bağarmışa adama " madem istemiyordun niye imzaladın anlaşmayı " demiş.tek celse de boşamış bunları...
Valla korktum mahkemeden,evde antrenman yapıyorum evde aynalara bakıp."senden boşanmak istiyorum" diye
hiçbirşey değişmedi değil mibenim eşim de boşanmak istemiyorum dedi. hakim boşamadı. biraz daha düşünün diye duruşmayı erteledi.
o dönemde kafama tüküreyim ki vazgeçtim.
Naptın kız yeni gördüm ben mesajlarıBakmadim ama bakacam : //
Bugun sabah biraz daha ferahmi uyandim desem kabullenmeye baslamak mi desem ama ailemin sevdiklerimin yaninda kiriyorum direncimi gozyaslarima engel olamiyorum icimden akiyor resmen ve bugun ne aradm ne sordm nede o aradi 2 gun 3 gece oldu gideli bu aksam snapte of of yazmisanlıyorum seni ben ağlayamıyorum ama hiçbir gece uyumuyorum.herşey aklımda.vazgeçmem mümkün değil çünkü vazgeçmem demek onun herşeyini kabul etmem demek. ve bir daha bu konuda kon6şma hakkımda olmaması demek.oyüzeen kabul edemem.kocamda ortaklığını bitirmeyi ve sadece bizimle ilgilenmeyi interneti tamamen bırakmayı kabul etmiyor.banada fazla bir seçenek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?