Aaa hoşgeldin, sonunda:))Ben geldim.. :)
Aaa hoşgeldin, sonunda:))
İyi yapmışsın canım, bundan sonra sende biraz soğukluğundan vazgeç ve daha yakın davran, bence sevmek, sevilmekten daha güzelBilmiyorum ya
Hazir hissedemedim sanki
Biraz daha erteleme karari aldik
İyi yapmışsın canım, bundan sonra sende biraz soğukluğundan vazgeç ve daha yakın davran, bence sevmek, sevilmekten daha güzelbir dene bak pişman olmazsın
Canım almanyadan, izine geldim yazamıyorum sofra kurdular yiyeyim gelirim..Ama sen neden geciktin kuzucan :)
Canım almanyadan, izine geldim yazamıyorum sofra kurdular yiyeyim gelirim..
Canım anlamadım.. barışmak için mi, yoksa başka şehire yerleşince boşanmak için mi, mahkeme işini erteledin...Evet...
Daha rahat...
Ben dun bosanmayi bu sehirde gerceklestirmek istemedigimi soyledim..
Ufak yer ya...
Burdan gitmek istedigimi ve birkac ay icinde farkli bir sehire gidip duzenimi kuracagimi bu zamana kadar da birbirimizi idare etmemiz gerektigini soyledim...
Tamam dedi....
O hep ailesinin oldugu sehire gitmek istedi..Orada onlara yakin yasayalim istedi...Fakat ben reddettim hep...Ailesi ile anlasamiyorum cunku...3 senedir de gorusmuyorm..
Suan bu durumu kullaniyo
Madem farkli bir sehire gideceksin ailemin oldugu sehire gidelim orada deneyelim diyo...
Ama o zaman daha kotu olacagimizi biliyorum...
Hayir dedim...
Cok karistim yaa
Yok olmak istiyorum
Daha acın çok taze, hemen onsuzluğa alışmayı bekleme.... bir kaç ay geçmesi lazımki alışabilesin... dediğin gibi geceler insanı daha bi kötü yanlız hissettiriyor.. ama yapacak birşey yok, sonuçta onlar varkende çok mutlu sayılmazdık, şuan sadece alışkanlığın verdipi bir boşluk var...Aksama kadar bir sorun yok bekliyorum iste hayallerimin gercek olmasini bekliyorum. Aksam oldumu cok kotu oluyorumve ben cok gucsuzmusum ben sifirmisim onsuz onu gordum
Onun altınıdamı varmışohhh kızlar altın spiral taktırdım bugün ....
Ben bakardımKızlar bi bakin hele benim sevgili eski eşim,vatsaba durum koymus,catlazayim meraktan açayım mı? Napayim bı diyin..
Amin canım.. peki şuan nasılsın? Pişmanlık falan varmı?Benimde geçen sene bu zamanlar on gün vardı ayrılmama Bnde 2017 de boşananlardanım.Şubat veya mart resmen boşandım geçen sene..Rabbim yardımcınız olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Boşver.. tecrube edinmiş oldun! Ogün boşansaydın, belki keşke deyip pişmanlık yaşardın..benim eşim de boşanmak istemiyorum dedi. hakim boşamadı. biraz daha düşünün diye duruşmayı erteledi.
o dönemde kafama tüküreyim ki vazgeçtim.
O hakimi bende istiyorumarkadaşım boşandı.yakın zamanda.
H.sonlarını arkadaşlarıyla geçiriyordu hep kocası,kızda anlasmalı dilekçe hazırlattı,adamda imzaladı.
Kız annesinin,yanina geçti 3 yasında ki çocuğu ile...mahkeme yaklaştıkça adam yalvarmaya başladı.kız oralı olmadı...
Mahkeme günü,hakim sormuş kıza eminmisin kocanın yüzüne na ve "senden boşanmak istiyorum " de demiş.kızda söylemiş "hiç içim sızlamadı" dedi.
Adam ben boşanmak istemiyorum demiş.
Hakim de bağarmışa adama " madem istemiyordun niye imzaladın anlaşmayı " demiş.tek celse de boşamış bunları...
Valla korktum mahkemeden,evde antrenman yapıyorum evde aynalara bakıp."senden boşanmak istiyorum" diye
Ne dim canım.. hakkında hayırlısıBugun sabah biraz daha ferahmi uyandim desem kabullenmeye baslamak mi desem ama ailemin sevdiklerimin yaninda kiriyorum direncimi gozyaslarima engel olamiyorum icimden akiyor resmen ve bugun ne aradm ne sordm nede o aradi 2 gun 3 gece oldu gideli bu aksam snapte of of yazmis
tek dilegim benim burnumu surtmeye calisip benim herzamanki gibi amam canim nolur canim yapma canim falan diye yalvarip kabul etmemi beklemesi ama yapmocam ve kendi cezalanip gercektwn tovbe edip gercekten herseyi birakip o artik bizi biz olarak kabul edecekse donmesi aksini yapamiyorm ve bu yuzden cekti gitti ona don diye yalvaramam bu benimde bundan sonra susma ve konusma hakkimi kaybetmem olur olacagina varicak artik gozumdende dusuyor insan 4.5 yasindakini bir kere olsn arayip sesini duymak istemezmi nasil bir vijdan
Canım ben zamanında hep seven taraftım:)) yani denemediğim birşey depilSen peki sen :)
Sağolasın, ben geldim ama sen gitmişsin:)))Canim benim afiyet olsun
Uyumazsam gorusuruz tabi
bir şey değişti mi bilmiyorum ama ben çok değiştim. bu iş zorla olmuyor. bir taraf istemeyince diğer taraf neden ısrar eder zaten bilmem. onu sevmediğimi bal gibi biliyor. hergünümüz ot gibi geçiyor yine de nasıl hiçbir sorun yok gibi davranabiliyor anlayamıyorumhiçbirşey değişmedi değil mi
şu an da çok pişmanım ve ömrümden 3 yıl daha gitti. daha da gidiyor. çok sıkıldım artık.Boşver.. tecrube edinmiş oldun! Ogün boşansaydın, belki keşke deyip pişmanlık yaşardın..
Allah’ıma çok Şükür pişmanlık değilde,genç yaşımda boşanmış olmak üzüyor beni ara ara canımı acıtıyor,bnmki hiç çabalamadı barışmak için,davaların çok olduğu kalabalık bi şehirde olmama rağmen çokta çabuk sonuçlandı.Dediğim gibi sadece boşanmış sıfatı üzüyor beni,bide gelecek kaygısı var tabi,bunların haricinde,evliyken olduğumdan bin kat mutluyum,geziyorum,eğleniyorum,okuyorum..bu şekilde :)Amin canım.. peki şuan nasılsın? Pişmanlık falan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?