2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Kızlar sonunda izine geldim, ailemin yanındayım çok mutluyumm
Müsait oldukça yazarım...

Canım anlamadım.. barışmak için mi, yoksa başka şehire yerleşince boşanmak için mi, mahkeme işini erteledin...

Aksama kadar bir sorun yok bekliyorum iste hayallerimin gercek olmasini bekliyorum. Aksam oldumu cok kotu oluyorum ve ben cok gucsuzmusum ben sifirmisim onsuz onu gordum
Daha acın çok taze, hemen onsuzluğa alışmayı bekleme.... bir kaç ay geçmesi lazımki alışabilesin... dediğin gibi geceler insanı daha bi kötü yanlız hissettiriyor.. ama yapacak birşey yok, sonuçta onlar varkende çok mutlu sayılmazdık, şuan sadece alışkanlığın verdipi bir boşluk var...

Benimde geçen sene bu zamanlar on gün vardı ayrılmama Bnde 2017 de boşananlardanım.Şubat veya mart resmen boşandım geçen sene..Rabbim yardımcınız olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Amin canım.. peki şuan nasılsın? Pişmanlık falan varmı?

benim eşim de boşanmak istemiyorum dedi. hakim boşamadı. biraz daha düşünün diye duruşmayı erteledi.
o dönemde kafama tüküreyim ki vazgeçtim.
Boşver.. tecrube edinmiş oldun! Ogün boşansaydın, belki keşke deyip pişmanlık yaşardın..

O hakimi bende istiyorum

Ne dim canım.. hakkında hayırlısı(

hiçbirşey değişmedi değil mi
bir şey değişti mi bilmiyorum ama ben çok değiştim. bu iş zorla olmuyor. bir taraf istemeyince diğer taraf neden ısrar eder zaten bilmem. onu sevmediğimi bal gibi biliyor. hergünümüz ot gibi geçiyor yine de nasıl hiçbir sorun yok gibi davranabiliyor anlayamıyorum

Amin canım.. peki şuan nasılsın? Pişmanlık falan varmı?
Allah’ıma çok Şükür pişmanlık değilde,genç yaşımda boşanmış olmak üzüyor beni ara ara canımı acıtıyor,bnmki hiç çabalamadı barışmak için,davaların çok olduğu kalabalık bi şehirde olmama rağmen çokta çabuk sonuçlandı.Dediğim gibi sadece boşanmış sıfatı üzüyor beni,bide gelecek kaygısı var tabi,bunların haricinde,evliyken olduğumdan bin kat mutluyum,geziyorum,eğleniyorum,okuyorum..bu şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…