2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Ama yazip icimi dokmek istiyorum sadece evet bende bosanmak istiyorum bu yoldada gidiyoruz 3 seninin verdigi zulum eziyet haksizlik pskolojik baski beni yipratti . Fiziksel siddet asla olmasada. Sozleriyle beni maffetti . Ne gecmisimi birakti ne gelecegimi. Oysaki ihanete ugrayanda ben oldu ezilen de . Oysaki benim ona ne kadar deger verdigimi bilsede yine boyle devam etti . Pismanim ozur dilerim dedi ama bebim icimdeki yangin sonmedi aylarca sürdürdüm bu konuyu sirf anlasin diye . Affettim 1 yil once ama affermeseymisim . He aldattma tekrari oldumu hayir olmadi ama bu adamda tek degisen biseyde olmadi . Laflariyla sozleriyle beni hakliyken haksizz duruma dusurdu hep . Artik canima tak etti son sozu ben senin yuzunden gittim senin bencillgin merhametsizliginden . Oysaki ben engellemeye calsitim ( o bayani ve esini cok iyi yakindan taniyoruz allah çektiğim aciyi yanlarına birakmasin uzerinden aylar gecsede bu yangın bitmiyor) sil numarasini konusma vs vs. Ama olan oldu iste oysaki ailem desteo cikiyordu zor zamanlarimizda herkes oglu gibi görüyordu yaziklar olsun diyorum canim birkere daha yandı tek diyebildigim . Adam olan karisini sevmese bile aldatmaz gider bosanir ne yapiyorsa yapar . Uzgunum kizlar ailemi aradim arrik onlarda bikti gel dedi gidiyorum isimi birakip herseyi birakip oglumu alip mutlu olmak istiyorum yeter artik . Birde o kadar karaktersizmiski beni gecmisimle tehtis edip sen beni asagiladin bende seni asagilicam diyor . Bu ofke bu kin nasil olustu oysaki naptim hala bilmiyorum benim gozyaslarimla mutlu olanlar insanlah en buyuk ihaneti siz yasarsiniz rabbim yanimda ol bana yol goster bana guc ver

Yalniz acilan konu cok eglenlenceli 2 dk en az guldum hemde icten cok yasa sen konuyu acan guzellik... Bende 2 gun once geldim anamin evine simdi ucretsiz avukatlik icin belgeler topluyorum 1 haftaya toplanir yazdim adresleri aldim bu arada kpss calismam devam ediyor cok mutlu huzurluyum..esim olacak sahista annnene git beni ozle diye evden kovdu ..Allahim dedim sukurler olsun burdan kurtuluyorum bir sevinc bir sevinc ... Cunku bebek var ve para yoktu farklu sehirde ama Allah yolumu acti bakalim gelismeleri yazarim ben ..ezdirmeyelim guclenelim arkadaslar bebeklerimiz ezik bir anne degil kendi ayaklarinin ustunde duran mutlu bir anne gormeli.. Kavga sesleri kufurler degil sarkilar muzikler huzurlu bir ortamda buyumeli

aileme konuyi nasil actigimi soyleyim 5 ay once bir girisimim olmustu o zaman hala icimde o sahsin sevgisi vardi ve annem aglayip durmustu bende yok esim boyle yapti soyle yapti diye anlatmistim cok yuz goz olundu ve bana acidillari icin kendimi mutsuz hissetim sakin herseyi anlatmayin bence soyle yapin...

Oncelikle sakin kalip susmayi bileceksiniz sabir tasi ve mutlu olmalisiniz bu birinci kural..

Annecim babacim size bir sey solicem ama uzulmeyin cunku ben cok huzurluyum kurtulucagim icin..

Siddetlu gecimsizlik ten oturu artik ayrilmaya kesin karar verdim .. Benim uzulmemi cabuk toparlanmami istiyorsaniz bana ayrinti sormayin ve bu konuyu bir daha acmayin x sahsi kotulemeyin hatirlatmayin bana gelismeleri 1 cumlelik halinda ara sira ben size soylerim.. Hersey guzel olacak... Soylemi yapti derlerse lutfeb anne cok uzuluyorum konusmayalim aksi halde depresyon vs yasamak istemiyorum eski gunleri hatirlamak istemiyorum ..ve su anda hersey guzel ..benim tavsiyem budur

Özle diye evden kovmak nedir bebeğin varmıl üstelik vicdansız kendin git madem

Tanığıdınız evli kadınla aldat sonra seni mi aşağılayacakmış ne kullanıyosa ben de istiyorum kafaya bak adamdaki klasik hem suçlu hem güçlü Türk erkeği sonuna kadar direniyo

Tanığıdınız evli kadınla aldat sonra seni mi aşağılayacakmış ne kullanıyosa ben de istiyorum kafaya bak adamdaki klasik hem suçlu hem güçlü Türk erkeği sonuna kadar direniyo
Cok yiprandim bu surecte cok agladim rabbim nolur yuzumu guldursun hersey icin herseye tovbe ettim daha dayanacak gucum kalmadi . 2 e gund bir kavga oysaki bana affettirmek isteseydi bunh cok iyi bilip yapabilirdi ama hic bir seyden odun vermedi . Oysaki bn ona ihanet etmedim bu yuzuk parmagimizda durdugundan beri . Ama ne yaparsam yapim yaranamadim umarimki yasatttiginu yasamadan olmez . Bana senin yzuunden arti gecmisimi katiyor bu beni kahrediyor ya kahrediyor cikacagim isten gdiiyorum artik .

Bazi s2yerlerin duzelecegine tam inanirken bazi seylerin gerçekten degismedigini anladim insanin gozleeine perde iniyor oysaki o hep ayni kisi ama oyle gormek istemiyor ama actim gozumu hic birsekilde hicbiseyi degistemedigime inandim en cok zoruma giden bukadar değersiz oluşum.

çok yazık. üstelik tanıdık biriyle şahsiyetsizmiş demekki. RAbbim olaylık versin. iki gündür sloganım bu Rabbim neylerse güzel eyler.
keşke evdev sen kovsaydın onu haketmiş.hakkında hayırlısı olsun.evet çocuklarımız mutsuz bir ailede büyüyeceklerine mutlu ama ayrı anne baba ile olmaları çok daha iyi

Çünkü zaten onların istediği tamda ot gibi bir hayat...

Ohh ne güzel:) azda olsa biraz umutlandım:))

Canım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....

Canım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....
Baktım,arabada şarkı paylaşmış arabasını yidigim : //
Yidiğin arabadaki şarkıda sana gönderme varmı

Haklisin ama zoruma gidiyor gercekgen cok zoruma gidiyor

Canım senin kendini suçlayacağın bi durum yok ki adamın ar damarı çatlamış üstüne de yüzsüz en tehlikeli tür de bu zaten iflah olmaz bunlar

Maalesef,ha içinde bir seviyorum,özlüyorum olur şarkının içinde yok,nerelere gideyim daha taşa mı vurayim kendimi: //

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…