- 18 Aralık 2017
- 65
- 44
- 3
Baktım,arabada şarkı paylaşmış arabasını yidigim : //Naptın kız yeni gördüm ben mesajları
İnşaallah tez vakitte herşey yolunda gider.. ailelerin araya girip barıştırmak istemesini istemiyorumsabırsızlıkla ailemle konuşacağım günü bekliyorum.. elbette çok zor olacak boğazım düğümlecek konuşurken ama bunu yapmak zorundayım... zaten bu konuyu açmamdakş sebebte bu, buradan benim gibi olanlar birbirimize cesaret verip yol göstermesi..
Eğleniyo mu hüzünlü mü arabasına mıçtığım bi adım da mı yokBaktım,arabada şarkı paylaşmış arabasını yidigim : //
Duygusaldi sarki,herhangi bir adım yok olmasin nolur olmasın Allah im.Eğleniyo mu hüzünlü mü arabasına mıçtığım bi adım da mı yok
Özle diye evden kovmak nedir bebeğin varmıl üstelik vicdansız kendin git mademYalniz acilan konu cok eglenlenceli 2 dk en az guldum hemde ictencok yasa sen konuyu acan guzellik... Bende 2 gun once geldim anamin evine simdi ucretsiz avukatlik icin belgeler topluyorum 1 haftaya toplanir yazdim adresleri aldim bu arada kpss calismam devam ediyor cok mutlu huzurluyum..esim olacak sahista annnene git beni ozle diye evden kovdu ..Allahim dedim sukurler olsun burdan kurtuluyorum bir sevinc bir sevinc ... Cunku bebek var ve para yoktu farklu sehirde ama Allah yolumu acti bakalim gelismeleri yazarim ben ..ezdirmeyelim guclenelim arkadaslar bebeklerimiz ezik bir anne degil kendi ayaklarinin ustunde duran mutlu bir anne gormeli.. Kavga sesleri kufurler degil sarkilar muzikler huzurlu bir ortamda buyumeli
Tanığıdınız evli kadınla aldat sonra seni mi aşağılayacakmış ne kullanıyosa ben de istiyorum kafaya bak adamdaki klasik hem suçlu hem güçlü Türk erkeği sonuna kadar direniyoYazsammi yazmasammi bilemedim .
Ama yazip icimi dokmek istiyorum sadece evet bende bosanmak istiyorum bu yoldada gidiyoruz 3 seninin verdigi zulum eziyet haksizlik pskolojik baski beni yipratti . Fiziksel siddet asla olmasada. Sozleriyle beni maffetti . Ne gecmisimi birakti ne gelecegimi. Oysaki ihanete ugrayanda ben oldu ezilen de . Oysaki benim ona ne kadar deger verdigimi bilsede yine boyle devam etti . Pismanim ozur dilerim dedi ama bebim icimdeki yangin sonmedi aylarca sürdürdüm bu konuyu sirf anlasin diye . Affettim 1 yil once ama affermeseymisim . He aldattma tekrari oldumu hayir olmadi ama bu adamda tek degisen biseyde olmadi . Laflariyla sozleriyle beni hakliyken haksizz duruma dusurdu hep . Artik canima tak etti son sozu ben senin yuzunden gittim senin bencillgin merhametsizliginden . Oysaki ben engellemeye calsitim ( o bayani ve esini cok iyi yakindan taniyoruz allah çektiğim aciyi yanlarına birakmasin uzerinden aylar gecsede bu yangın bitmiyor) sil numarasini konusma vs vs. Ama olan oldu iste oysaki ailem desteo cikiyordu zor zamanlarimizda herkes oglu gibi görüyordu yaziklar olsun diyorum canim birkere daha yandı tek diyebildigim . Adam olan karisini sevmese bile aldatmaz gider bosanir ne yapiyorsa yapar . Uzgunum kizlar ailemi aradim arrik onlarda bikti gel dedi gidiyorum isimi birakip herseyi birakip oglumu alip mutlu olmak istiyorum yeter artik . Birde o kadar karaktersizmiski beni gecmisimle tehtis edip sen beni asagiladin bende seni asagilicam diyor . Bu ofke bu kin nasil olustu oysaki naptim hala bilmiyorum benim gozyaslarimla mutlu olanlar insanlah en buyuk ihaneti siz yasarsiniz rabbim yanimda ol bana yol goster bana guc ver
Cok yiprandim bu surecte cok agladim rabbim nolur yuzumu guldursun hersey icin herseye tovbe ettim daha dayanacak gucum kalmadi . 2 e gund bir kavga oysaki bana affettirmek isteseydi bunh cok iyi bilip yapabilirdi ama hic bir seyden odun vermedi . Oysaki bn ona ihanet etmedim bu yuzuk parmagimizda durdugundan beri . Ama ne yaparsam yapim yaranamadim umarimki yasatttiginu yasamadan olmez . Bana senin yzuunden arti gecmisimi katiyor bu beni kahrediyor ya kahrediyor cikacagim isten gdiiyorum artik .Tanığıdınız evli kadınla aldat sonra seni mi aşağılayacakmış ne kullanıyosa ben de istiyorum kafaya bak adamdaki klasik hem suçlu hem güçlü Türk erkeği sonuna kadar direniyo
çok yazık. üstelik tanıdık biriyle şahsiyetsizmiş demekki. RAbbim olaylık versin. iki gündür sloganım bu Rabbim neylerse güzel eyler.Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Ama yazip icimi dokmek istiyorum sadece evet bende bosanmak istiyorum bu yoldada gidiyoruz 3 seninin verdigi zulum eziyet haksizlik pskolojik baski beni yipratti . Fiziksel siddet asla olmasada. Sozleriyle beni maffetti . Ne gecmisimi birakti ne gelecegimi. Oysaki ihanete ugrayanda ben oldu ezilen de . Oysaki benim ona ne kadar deger verdigimi bilsede yine boyle devam etti . Pismanim ozur dilerim dedi ama bebim icimdeki yangin sonmedi aylarca sürdürdüm bu konuyu sirf anlasin diye . Affettim 1 yil once ama affermeseymisim . He aldattma tekrari oldumu hayir olmadi ama bu adamda tek degisen biseyde olmadi . Laflariyla sozleriyle beni hakliyken haksizz duruma dusurdu hep . Artik canima tak etti son sozu ben senin yuzunden gittim senin bencillgin merhametsizliginden . Oysaki ben engellemeye calsitim ( o bayani ve esini cok iyi yakindan taniyoruz allah çektiğim aciyi yanlarına birakmasin uzerinden aylar gecsede bu yangın bitmiyor) sil numarasini konusma vs vs. Ama olan oldu iste oysaki ailem desteo cikiyordu zor zamanlarimizda herkes oglu gibi görüyordu yaziklar olsun diyorum canim birkere daha yandı tek diyebildigim . Adam olan karisini sevmese bile aldatmaz gider bosanir ne yapiyorsa yapar . Uzgunum kizlar ailemi aradim arrik onlarda bikti gel dedi gidiyorum isimi birakip herseyi birakip oglumu alip mutlu olmak istiyorum yeter artik . Birde o kadar karaktersizmiski beni gecmisimle tehtis edip sen beni asagiladin bende seni asagilicam diyor . Bu ofke bu kin nasil olustu oysaki naptim hala bilmiyorum benim gozyaslarimla mutlu olanlar insanlah en buyuk ihaneti siz yasarsiniz rabbim yanimda ol bana yol goster bana guc ver
keşke evdev sen kovsaydın onu haketmiş.hakkında hayırlısı olsun.evet çocuklarımız mutsuz bir ailede büyüyeceklerine mutlu ama ayrı anne baba ile olmaları çok daha iyiYalniz acilan konu cok eglenlenceli 2 dk en az guldum hemde ictencok yasa sen konuyu acan guzellik... Bende 2 gun once geldim anamin evine simdi ucretsiz avukatlik icin belgeler topluyorum 1 haftaya toplanir yazdim adresleri aldim bu arada kpss calismam devam ediyor cok mutlu huzurluyum..esim olacak sahista annnene git beni ozle diye evden kovdu ..Allahim dedim sukurler olsun burdan kurtuluyorum bir sevinc bir sevinc ... Cunku bebek var ve para yoktu farklu sehirde ama Allah yolumu acti bakalim gelismeleri yazarim ben ..ezdirmeyelim guclenelim arkadaslar bebeklerimiz ezik bir anne degil kendi ayaklarinin ustunde duran mutlu bir anne gormeli.. Kavga sesleri kufurler degil sarkilar muzikler huzurlu bir ortamda buyumeli
Çünkü zaten onların istediği tamda ot gibi bir hayat...bir şey değişti mi bilmiyorum ama ben çok değiştim. bu iş zorla olmuyor. bir taraf istemeyince diğer taraf neden ısrar eder zaten bilmem. onu sevmediğimi bal gibi biliyor. hergünümüz ot gibi geçiyor yine de nasıl hiçbir sorun yok gibi davranabiliyor anlayamıyorum
Bende sıkıldım, mecburiyetten devam etmek zorunda kalmak çok kötüşu an da çok pişmanım ve ömrümden 3 yıl daha gitti. daha da gidiyor. çok sıkıldım artık.
Ohh ne güzel:) azda olsa biraz umutlandım:))Allah’ıma çok Şükür pişmanlık değilde,genç yaşımda boşanmış olmak üzüyor beni ara ara canımı acıtıyor,bnmki hiç çabalamadı barışmak için,davaların çok olduğu kalabalık bi şehirde olmama rağmen çokta çabuk sonuçlandı.Dediğim gibi sadece boşanmış sıfatı üzüyor beni,bide gelecek kaygısı var tabi,bunların haricinde,evliyken olduğumdan bin kat mutluyum,geziyorum,eğleniyorum,okuyorum..bu şekilde :)
Canım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Canım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Yidiğin arabadaki şarkıda sana gönderme varmıBaktım,arabada şarkı paylaşmış arabasını yidigim : //
Haklisin ama zoruma gidiyor gercekgen cok zoruma gidiyorCanım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....
Canım senin kendini suçlayacağın bi durum yok ki adamın ar damarı çatlamış üstüne de yüzsüz en tehlikeli tür de bu zaten iflah olmaz bunlarCok yiprandim bu surecte cok agladim rabbim nolur yuzumu guldursun hersey icin herseye tovbe ettim daha dayanacak gucum kalmadi . 2 e gund bir kavga oysaki bana affettirmek isteseydi bunh cok iyi bilip yapabilirdi ama hic bir seyden odun vermedi . Oysaki bn ona ihanet etmedim bu yuzuk parmagimizda durdugundan beri . Ama ne yaparsam yapim yaranamadim umarimki yasatttiginu yasamadan olmez . Bana senin yzuunden arti gecmisimi katiyor bu beni kahrediyor ya kahrediyor cikacagim isten gdiiyorum artik .
Maalesef,ha içinde bir seviyorum,özlüyorum olur şarkının içinde yok,nerelere gideyim daha taşa mı vurayim kendimi: //Canım boşver elinden geleni ardına koymasın, aklı sıra boşanacak olma intikamını böyle alıcak.. hiç kafaya takma ailen seni bilip, destek çıktıktan o alçaldığıyla kalır ve sende ne kadar doğru bir kadar vermiş olduğunu bir kez daha anlamış olursun....
Yidiğin arabadaki şarkıda sana gönderme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?