- 18 Aralık 2017
- 65
- 44
- 3
Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyorCanım senin kendini suçlayacağın bi durum yok ki adamın ar damarı çatlamış üstüne de yüzsüz en tehlikeli tür de bu zaten iflah olmaz bunlar
Yuh nasıl itmişsin evine sadık olarak mı lafa bak nasıl öğrendin netleştirdin böyle pis bi olayıEvet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Bu konuyu burdaki bir kaç arkadaşlar ile başka konu içinde konuşuyorduk ve sonrasında buna özel konu açmak aklıma geldi açayım dedim ve açtım:))) ...çünkü buradaki yorumlarla insan yanlız olmadığını görüp, yorumlarlada cesaretlenip güçleniyor... eşin özle diye annene yollamış , özlenecek adam olmadığı gerçekliğiyle, dönüşün adama fena koyacakYalniz acilan konu cok eglenlenceli 2 dk en az guldum hemde ictencok yasa sen konuyu acan guzellik... Bende 2 gun once geldim anamin evine simdi ucretsiz avukatlik icin belgeler topluyorum 1 haftaya toplanir yazdim adresleri aldim bu arada kpss calismam devam ediyor cok mutlu huzurluyum..esim olacak sahista annnene git beni ozle diye evden kovdu ..Allahim dedim sukurler olsun burdan kurtuluyorum bir sevinc bir sevinc ... Cunku bebek var ve para yoktu farklu sehirde ama Allah yolumu acti bakalim gelismeleri yazarim ben ..ezdirmeyelim guclenelim arkadaslar bebeklerimiz ezik bir anne degil kendi ayaklarinin ustunde duran mutlu bir anne gormeli.. Kavga sesleri kufurler degil sarkilar muzikler huzurlu bir ortamda buyumeli
Kadının icine dogar derler ya birseyleri anladim aynı ortamda ama baska yerlerde calsiyoduk . Baktim iyice boku cikiyordu canimlar havada ben bunun eisni uyardim adim kiskanc oldu sonra telefonda yakalim whtsaptn pis bi konusma ama ilersi olmamis . Inanmak istefim insallahta olmamistir .Yuh nasıl itmişsin evine sadık olarak mı lafa bak nasıl öğrendin netleştirdin böyle pis bi olayı
Bak kardesim ben de bosaniyorum,zor gerçekten biliyorum. Bundan önceki bosanmam bir hayli zorlu geçmişti. Şimdi kötü anılar degil,iyi anılarınız gelir aklına,dönmek istersin,yapma. Gözünü seveyim,karart gözünü çok evden,her şey daha güzel olacak,inan bana.Simdi o kadar mutluyum. Elinden geleni yaptığına inaniyorsan eger,vicdanın rahat olsun. Allah var,keder yok.Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Ama yazip icimi dokmek istiyorum sadece evet bende bosanmak istiyorum bu yoldada gidiyoruz 3 seninin verdigi zulum eziyet haksizlik pskolojik baski beni yipratti . Fiziksel siddet asla olmasada. Sozleriyle beni maffetti . Ne gecmisimi birakti ne gelecegimi. Oysaki ihanete ugrayanda ben oldu ezilen de . Oysaki benim ona ne kadar deger verdigimi bilsede yine boyle devam etti . Pismanim ozur dilerim dedi ama bebim icimdeki yangin sonmedi aylarca sürdürdüm bu konuyu sirf anlasin diye . Affettim 1 yil once ama affermeseymisim . He aldattma tekrari oldumu hayir olmadi ama bu adamda tek degisen biseyde olmadi . Laflariyla sozleriyle beni hakliyken haksizz duruma dusurdu hep . Artik canima tak etti son sozu ben senin yuzunden gittim senin bencillgin merhametsizliginden . Oysaki ben engellemeye calsitim ( o bayani ve esini cok iyi yakindan taniyoruz allah çektiğim aciyi yanlarına birakmasin uzerinden aylar gecsede bu yangın bitmiyor) sil numarasini konusma vs vs. Ama olan oldu iste oysaki ailem desteo cikiyordu zor zamanlarimizda herkes oglu gibi görüyordu yaziklar olsun diyorum canim birkere daha yandı tek diyebildigim . Adam olan karisini sevmese bile aldatmaz gider bosanir ne yapiyorsa yapar . Uzgunum kizlar ailemi aradim arrik onlarda bikti gel dedi gidiyorum isimi birakip herseyi birakip oglumu alip mutlu olmak istiyorum yeter artik . Birde o kadar karaktersizmiski beni gecmisimle tehtis edip sen beni asagiladin bende seni asagilicam diyor . Bu ofke bu kin nasil olustu oysaki naptim hala bilmiyorum benim gozyaslarimla mutlu olanlar insanlah en buyuk ihaneti siz yasarsiniz rabbim yanimda ol bana yol goster bana guc ver
OlmuşturKadının icine dogar derler ya birseyleri anladim aynı ortamda ama baska yerlerde calsiyoduk . Baktim iyice boku cikiyordu canimlar havada ben bunun eisni uyardim adim kiskanc oldu sonra telefonda yakalim whtsaptn pis bi konusma ama ilersi olmamis . Inanmak istefim insallahta olmamistir .
Haklisin gercekten ama kurana el carpti artik gunahlari boynuna evet bosanacagim canima tak etti yaptim afdederek yaptim ama olmadi ya naoim ailemin yanindada huzur yok geri kafalilar en azindan boylr yipranacagima ailemin soyleidklerini kulaklarimi tikarim daha iyi birdaha geri donusu olmayacakOlmuştur
Tamda aklımdan geçen düşünceler bunlar... zaten anlaşamıyor olsamda, eşimden nefret edemiyorum.. eşimi kötülemek yada ailemin ona bir laf demesi, beni çok üzer ve oan gözlerim dolabilir... onun için en başından dediğiniz gibi konuşmak daha iyi olacaktır.. şuanki fikrim kardeşlerimde bir araya gelip konuşup fikir almak var... eğer anne babamsız anlaşmalı boşanma kağıdı alabilirsem, annemlere kağıdı imzalattıktan sonra boşanacak olduğumu söylemek istiyorum.. çünkü önce boşanma kağıdını çaktırmadan eşime imzalatmam lazım... ve sonrada evin satılmasını beklicem yarı parasını alıp tekrar türkiyeye gelicem ve bu iş tamamen bitmiş olacak... anne babam ondan sonra öğrensinler zaten azçok iddaa bağımlılığından haberleri var ve bu adamdan sana koca olmaz diyorlardı... şimdiki durumu öğrenipte meselenin etrafa duyulmasından korkuyorum...aileme konuyi nasil actigimi soyleyim 5 ay once bir girisimim olmustu o zaman hala icimde o sahsin sevgisi vardi ve annem aglayip durmustu bende yok esim boyle yapti soyle yapti diye anlatmistim cok yuz goz olundu ve bana acidillari icin kendimi mutsuz hissetim sakin herseyi anlatmayin bence soyle yapin...
Oncelikle sakin kalip susmayi bileceksiniz sabir tasi ve mutlu olmalisiniz bu birinci kural..
Annecim babacim size bir sey solicem ama uzulmeyin cunku ben cok huzurluyum kurtulucagim icin..
Siddetlu gecimsizlik ten oturu artik ayrilmaya kesin karar verdim .. Benim uzulmemi cabuk toparlanmami istiyorsaniz bana ayrinti sormayin ve bu konuyu bir daha acmayin x sahsi kotulemeyin hatirlatmayin bana gelismeleri 1 cumlelik halinda ara sira ben size soylerim.. Hersey guzel olacak... Soylemi yapti derlerse lutfeb anne cok uzuluyorum konusmayalim aksi halde depresyon vs yasamak istemiyorum eski gunleri hatirlamak istemiyorum ..ve su anda hersey guzel ..benim tavsiyem budur
Aynen o adi adama eş olacağına,anne babanın yaptıklarına göz yum.Hic olmazsa onların üstünde hakları çok,bu adam ne yaptı sana,koca bir hic. Allah biliyorda avukat olmamı nasip etmedi,çatır çatır bosardim,üzülmeye gelmedik dünyaya hele el oğlu için üzülmeye hiç gelmedik.Haklisin gercekten ama kurana el carpti artik gunahlari boynuna evet bosanacagim canima tak etti yaptim afdederek yaptim ama olmadi ya naoim ailemin yanindada huzur yok geri kafalilar en azindan boylr yipranacagima ailemin soyleidklerini kulaklarimi tikarim daha iyi birdaha geri donusu olmayacak
yuh yuh yuh özrü kabahatinden beterEvet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Sizin sorununuz neydi?aileme konuyi nasil actigimi soyleyim 5 ay once bir girisimim olmustu o zaman hala icimde o sahsin sevgisi vardi ve annem aglayip durmustu bende yok esim boyle yapti soyle yapti diye anlatmistim cok yuz goz olundu ve bana acidillari icin kendimi mutsuz hissetim sakin herseyi anlatmayin bence soyle yapin...
Oncelikle sakin kalip susmayi bileceksiniz sabir tasi ve mutlu olmalisiniz bu birinci kural..
Annecim babacim size bir sey solicem ama uzulmeyin cunku ben cok huzurluyum kurtulucagim icin..
Siddetlu gecimsizlik ten oturu artik ayrilmaya kesin karar verdim .. Benim uzulmemi cabuk toparlanmami istiyorsaniz bana ayrinti sormayin ve bu konuyu bir daha acmayin x sahsi kotulemeyin hatirlatmayin bana gelismeleri 1 cumlelik halinda ara sira ben size soylerim.. Hersey guzel olacak... Soylemi yapti derlerse lutfeb anne cok uzuluyorum konusmayalim aksi halde depresyon vs yasamak istemiyorum eski gunleri hatirlamak istemiyorum ..ve su anda hersey guzel ..benim tavsiyem budur
Nasıl habersiz imzalayacak ki?Tamda aklımdan geçen düşünceler bunlar... zaten anlaşamıyor olsamda, eşimden nefret edemiyorum.. eşimi kötülemek yada ailemin ona bir laf demesi, beni çok üzer ve oan gözlerim dolabilir... onun için en başından dediğiniz gibi konuşmak daha iyi olacaktır.. şuanki fikrim kardeşlerimde bir araya gelip konuşup fikir almak var... eğer anne babamsız anlaşmalı boşanma kağıdı alabilirsem, annemlere kağıdı imzalattıktan sonra boşanacak olduğumu söylemek istiyorum.. çünkü önce boşanma kağıdını çaktırmadan eşime imzalatmam lazım... ve sonrada evin satılmasını beklicem yarı parasını alıp tekrar türkiyeye gelicem ve bu iş tamamen bitmiş olacak... anne babam ondan sonra öğrensinler zaten azçok iddaa bağımlılığından haberleri var ve bu adamdan sana koca olmaz diyorlardı... şimdiki durumu öğrenipte meselenin etrafa duyulmasından korkuyorum...
Eğleniyo mu hüzünlü mü arabasına mıçtığım bi adım da mı yok
Zamanında düzelsin diye dualar ediyorduk, şimdi ise düzelmesinden korkar oldukDuygusaldi sarki,herhangi bir adım yok olmasin nolur olmasın Allah im.
Adamların akıllansın diye uyguladığı bir taktik, ama hep ters tepiyorÖzle diye evden kovmak nedir bebeğin varmıl üstelik vicdansız kendin git madem
Haklisin cnmAynen o adi adama eş olacağına,anne babanın yaptıklarına göz yum.Hic olmazsa onların üstünde hakları çok,bu adam ne yaptı sana,koca bir hic. Allah biliyorda avukat olmamı nasip etmedi,çatır çatır bosardim,üzülmeye gelmedik dünyaya hele el oğlu için üzülmeye hiç gelmedik.
Ama anlatamadim hic bizaman kendi bildigi kendi yaptigi dogru . Ben artik diyecek bisey bulamadim biktim usandim cekip gidecegim iple cekiyorum az kaldi su isimi halledim ozgurlugume kavusacagimyuh yuh yuh özrü kabahatinden beter
Zararın neresinden dönersen kârdır.. üzülme yanlız değilsin..Cok yiprandim bu surecte cok agladim rabbim nolur yuzumu guldursun hersey icin herseye tovbe ettim daha dayanacak gucum kalmadi . 2 e gund bir kavga oysaki bana affettirmek isteseydi bunh cok iyi bilip yapabilirdi ama hic bir seyden odun vermedi . Oysaki bn ona ihanet etmedim bu yuzuk parmagimizda durdugundan beri . Ama ne yaparsam yapim yaranamadim umarimki yasatttiginu yasamadan olmez . Bana senin yzuunden arti gecmisimi katiyor bu beni kahrediyor ya kahrediyor cikacagim isten gdiiyorum artik .
Hem de ne dualar,babam dedi ki senin bunları yasamana izin verdim ya,intihar helal olsa şimdi vururum kendimi dedi,o an bitti ben de.Zamanında düzelsin diye dualar ediyorduk, şimdi ise düzelmesinden korkar olduk(( ne acı bir durum...
Gececek,gör bak. Seneler sonra konunun adını yazacaz googlede yazdıklarımızı okuyup gulecez. Üzme kendini.Haklisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?