2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Canım senin kendini suçlayacağın bi durum yok ki adamın ar damarı çatlamış üstüne de yüzsüz en tehlikeli tür de bu zaten iflah olmaz bunlar
Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor

Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Yuh nasıl itmişsin evine sadık olarak mı lafa bak nasıl öğrendin netleştirdin böyle pis bi olayı

Bu konuyu burdaki bir kaç arkadaşlar ile başka konu içinde konuşuyorduk ve sonrasında buna özel konu açmak aklıma geldi açayım dedim ve açtım:))) ...çünkü buradaki yorumlarla insan yanlız olmadığını görüp, yorumlarlada cesaretlenip güçleniyor... eşin özle diye annene yollamış , özlenecek adam olmadığı gerçekliğiyle, dönüşün adama fena koyacak

Yuh nasıl itmişsin evine sadık olarak mı lafa bak nasıl öğrendin netleştirdin böyle pis bi olayı
Kadının icine dogar derler ya birseyleri anladim aynı ortamda ama baska yerlerde calsiyoduk . Baktim iyice boku cikiyordu canimlar havada ben bunun eisni uyardim adim kiskanc oldu sonra telefonda yakalim whtsaptn pis bi konusma ama ilersi olmamis . Inanmak istefim insallahta olmamistir .

Bak kardesim ben de bosaniyorum,zor gerçekten biliyorum. Bundan önceki bosanmam bir hayli zorlu geçmişti. Şimdi kötü anılar degil,iyi anılarınız gelir aklına,dönmek istersin,yapma. Gözünü seveyim,karart gözünü çok evden,her şey daha güzel olacak,inan bana.Simdi o kadar mutluyum. Elinden geleni yaptığına inaniyorsan eger,vicdanın rahat olsun. Allah var,keder yok.

Ve karsi taraf gule oynaya mutlu bide bana bak olan bana oldu allahim ne kadar ne yaptim diye isyan ettim hep sonra yaptiklarim icin tovbe ettim ama olmuyor surekli kavga gurultu

Olmuştur

Tamda aklımdan geçen düşünceler bunlar... zaten anlaşamıyor olsamda, eşimden nefret edemiyorum.. eşimi kötülemek yada ailemin ona bir laf demesi, beni çok üzer ve oan gözlerim dolabilir... onun için en başından dediğiniz gibi konuşmak daha iyi olacaktır.. şuanki fikrim kardeşlerimde bir araya gelip konuşup fikir almak var... eğer anne babamsız anlaşmalı boşanma kağıdı alabilirsem, annemlere kağıdı imzalattıktan sonra boşanacak olduğumu söylemek istiyorum.. çünkü önce boşanma kağıdını çaktırmadan eşime imzalatmam lazım... ve sonrada evin satılmasını beklicem yarı parasını alıp tekrar türkiyeye gelicem ve bu iş tamamen bitmiş olacak... anne babam ondan sonra öğrensinler zaten azçok iddaa bağımlılığından haberleri var ve bu adamdan sana koca olmaz diyorlardı... şimdiki durumu öğrenipte meselenin etrafa duyulmasından korkuyorum...

Aynen o adi adama eş olacağına,anne babanın yaptıklarına göz yum.Hic olmazsa onların üstünde hakları çok,bu adam ne yaptı sana,koca bir hic. Allah biliyorda avukat olmamı nasip etmedi,çatır çatır bosardim,üzülmeye gelmedik dünyaya hele el oğlu için üzülmeye hiç gelmedik.

Sizin sorununuz neydi?

Nasıl habersiz imzalayacak ki?

Haklisin cnm

Zararın neresinden dönersen kârdır.. üzülme yanlız değilsin..

Zamanında düzelsin diye dualar ediyorduk, şimdi ise düzelmesinden korkar olduk(( ne acı bir durum...
Hem de ne dualar,babam dedi ki senin bunları yasamana izin verdim ya,intihar helal olsa şimdi vururum kendimi dedi,o an bitti ben de.
Gececek,gör bak. Seneler sonra konunun adını yazacaz googlede yazdıklarımızı okuyup gulecez. Üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…