- 18 Aralık 2017
- 65
- 44
- 3
Zararın neresinden dönersen kârdır.. üzülme yanlız değilsin..
Dimi ya dogru soyluyosun gercek bazen vurdum duymaz olmk lazim yoksa burecte yipranan sen oluyosunHem de ne dualar,babam dedi ki senin bunları yasamana izin verdim ya,intihar helal olsa şimdi vururum kendimi dedi,o an bitti ben de.
Gececek,gör bak. Seneler sonra konunun adını yazacaz googlede yazdıklarımızı okuyup gulecez. Üzme kendini.
ayni kaderi paylastigimiz gibi ayni dusunceler ve ayni duygular icindeyiz sen bosanmanin hangi asamasindasin merak ettim :)Aynen o adi adama eş olacağına,anne babanın yaptıklarına göz yum.Hic olmazsa onların üstünde hakları çok,bu adam ne yaptı sana,koca bir hic. Allah biliyorda avukat olmamı nasip etmedi,çatır çatır bosardim,üzülmeye gelmedik dünyaya hele el oğlu için üzülmeye hiç gelmedik.
Kadının kocasında da ne mide varmış işkenbe mübarek onlar da çeker sen gülersin o zaman hayasızlar millette ne ar kaldı ne utanma evli adamlarla bile isteye birlikte olan genç kızlar mı ararsın çoluklu çocuklu ama konu komşusuna yanaşan adamcıklar mı bu nasıl düzen bıktık beKadının icine dogar derler ya birseyleri anladim aynı ortamda ama baska yerlerde calsiyoduk . Baktim iyice boku cikiyordu canimlar havada ben bunun eisni uyardim adim kiskanc oldu sonra telefonda yakalim whtsaptn pis bi konusma ama ilersi olmamis . Inanmak istefim insallahta olmamistir .
Yolun açık olsun evladınla mutlu bi hayatın olur inşallahaileme konuyi nasil actigimi soyleyim 5 ay once bir girisimim olmustu o zaman hala icimde o sahsin sevgisi vardi ve annem aglayip durmustu bende yok esim boyle yapti soyle yapti diye anlatmistim cok yuz goz olundu ve bana acidillari icin kendimi mutsuz hissetim sakin herseyi anlatmayin bence soyle yapin...
Oncelikle sakin kalip susmayi bileceksiniz sabir tasi ve mutlu olmalisiniz bu birinci kural..
Annecim babacim size bir sey solicem ama uzulmeyin cunku ben cok huzurluyum kurtulucagim icin..
Siddetlu gecimsizlik ten oturu artik ayrilmaya kesin karar verdim .. Benim uzulmemi cabuk toparlanmami istiyorsaniz bana ayrinti sormayin ve bu konuyu bir daha acmayin x sahsi kotulemeyin hatirlatmayin bana gelismeleri 1 cumlelik halinda ara sira ben size soylerim.. Hersey guzel olacak... Soylemi yapti derlerse lutfeb anne cok uzuluyorum konusmayalim aksi halde depresyon vs yasamak istemiyorum eski gunleri hatirlamak istemiyorum ..ve su anda hersey guzel ..benim tavsiyem budur
Önümüzdeki hafta işlemlere baslayacaz inşallah,sonumuz hayır olsun gülüm.Valla sevincimizi belki etmeyelim,içimizde yaşayalım ne de olsa yuvamız yıkılıyor haha: ))ayni kaderi paylastigimiz gibi ayni dusunceler ve ayni duygular icindeyiz sen bosanmanin hangi asamasindasin merak ettim :)
Aynen oyle ya valla ben insan kendisine hata yapardi onceden simdi herkes herkese zarar veriyor tovbe edilecek bile degil bunlar affedilemez . Kimswyw güvenim kalmadiKadının kocasında da ne mide varmış işkenbe mübarek onlar da çeker sen gülersin o zaman hayasızlar millette ne ar kaldı ne utanma evli adamlarla bile isteye birlikte olan genç kızlar mı ararsın çoluklu çocuklu ama konu komşusuna yanaşan adamcıklar mı bu nasıl düzen bıktık be
senin mesajlari okuyunca daha bir mutlu okuyorum napiyimÖnümüzdeki hafta işlemlere baslayacaz inşallah,sonumuz hayır olsun gülüm.Valla sevincimizi belki etmeyelim,içimizde yaşayalım ne de olsa yuvamız yıkılıyor haha: ))
Benim de aklıma geldi ama telefonumu kırar diye yapmadım. : // Neyse ben de iki uç fotoğrafı var onlara bakayım bakayim,kufredeyim.senin mesajlari okuyunca daha bir mutlu okuyorum napiyim
Bingoooo islemleri tahminimme gore 1 haftada hallediyorum bende 1 hafta sonra islemlere baslayacagim galiba.. Dun enteresan bir sekilde hafiften 5 dk uzuluyo gibi oldum sonra hemen es kisisinin bana soyledigi soyleri kaydettigim 2 dklik videonun 10 sn sini dinledim yeniden mutlu oldum bu insan musvettesinden ayrilacagim icin hakkimizda hayirlisi olsun.. Allahima dayaniyorum mutluyum cunku kadere iman eden gamlardan kurtulur..
Ortağı iyi şartlatdayken eşinin parasız kalması çok garip para başka yere mi akıyo acaba hiç kontrol ettin midün abimin tekrar konuş demesi üzerine telefon ettim dediklerimi düşündün mü dedim.düşünecek birşey yok dedi neden dedim.maddi konuda ortaklığımı bitiremem borçlar var dedi neden dedim 6 yıldır hep kötüye gidiyorsunuz hiç iyi omadı dedim oda senin görüşün dedi.hadi onu geçtim dedim bize karşı ilgisizliğin ne olacak dedim.öyle birşey yok ben sana bunu anatamıyorum.çözümde bulamıyorum dedi.işte lafamda birsürü sıkıntı var eve gelince size yansıtmak istemiyorum kendimi habere internete dizilere veriyorum kafam dğılsın diye dedi.
işte böyle bir konuşma ama kesinlikle beb elimden geleni yapacağım.yalnızlık hissinden seni kurtaracağım demedi.
ne düşünüyorsunuz ??
Yazından anladığım,ben buyum geleceksen kabullenerek gel,şikayet etme ama yok bosanacaksan onada raziyim,diyor gibi. Tabii ki eşini en iyi taniyan,ne demek istediğini bilen sensin. Sen ne dusundun?dün abimin tekrar konuş demesi üzerine telefon ettim dediklerimi düşündün mü dedim.düşünecek birşey yok dedi neden dedim.maddi konuda ortaklığımı bitiremem borçlar var dedi neden dedim 6 yıldır hep kötüye gidiyorsunuz hiç iyi omadı dedim oda senin görüşün dedi.hadi onu geçtim dedim bize karşı ilgisizliğin ne olacak dedim.öyle birşey yok ben sana bunu anatamıyorum.çözümde bulamıyorum dedi.işte lafamda birsürü sıkıntı var eve gelince size yansıtmak istemiyorum kendimi habere internete dizilere veriyorum kafam dğılsın diye dedi.
işte böyle bir konuşma ama kesinlikle beb elimden geleni yapacağım.yalnızlık hissinden seni kurtaracağım demedi.
ne düşünüyorsunuz ??
ortağı konusunu açmadım işte daha fazla kavga etmek istemediğim için.Ortağı iyi şartlatdayken eşinin parasız kalması çok garip para başka yere mi akıyo acaba hiç kontrol ettin mi
Adam hevesli gelmedi bana ama sen tanırsın konuşması tavırları nasıldıortağı konusunu açmadım işte daha fazla kavga etmek istemediğim için.
ben ne düşündüm. gidersem yine herşey aynı olacak.hiçbirşey değişmeyecek
Lütfen kendini,ezik,aptal,hissetme.sen güçlüsünbiz gúclüyüz.Yazsammi yazmasammi bilemedim .
Ama yazip icimi dokmek istiyorum sadece evet bende bosanmak istiyorum bu yoldada gidiyoruz 3 seninin verdigi zulum eziyet haksizlik pskolojik baski beni yipratti . Fiziksel siddet asla olmasada. Sozleriyle beni maffetti . Ne gecmisimi birakti ne gelecegimi. Oysaki ihanete ugrayanda ben oldu ezilen de . Oysaki benim ona ne kadar deger verdigimi bilsede yine boyle devam etti . Pismanim ozur dilerim dedi ama bebim icimdeki yangin sonmedi aylarca sürdürdüm bu konuyu sirf anlasin diye . Affettim 1 yil once ama affermeseymisim . He aldattma tekrari oldumu hayir olmadi ama bu adamda tek degisen biseyde olmadi . Laflariyla sozleriyle beni hakliyken haksizz duruma dusurdu hep . Artik canima tak etti son sozu ben senin yuzunden gittim senin bencillgin merhametsizliginden . Oysaki ben engellemeye calsitim ( o bayani ve esini cok iyi yakindan taniyoruz allah çektiğim aciyi yanlarına birakmasin uzerinden aylar gecsede bu yangın bitmiyor) sil numarasini konusma vs vs. Ama olan oldu iste oysaki ailem desteo cikiyordu zor zamanlarimizda herkes oglu gibi görüyordu yaziklar olsun diyorum canim birkere daha yandı tek diyebildigim . Adam olan karisini sevmese bile aldatmaz gider bosanir ne yapiyorsa yapar . Uzgunum kizlar ailemi aradim arrik onlarda bikti gel dedi gidiyorum isimi birakip herseyi birakip oglumu alip mutlu olmak istiyorum yeter artik . Birde o kadar karaktersizmiski beni gecmisimle tehtis edip sen beni asagiladin bende seni asagilicam diyor . Bu ofke bu kin nasil olustu oysaki naptim hala bilmiyorum benim gozyaslarimla mutlu olanlar insanlah en buyuk ihaneti siz yasarsiniz rabbim yanimda ol bana yol goster bana guc ver
Dimi...yalvarmasın,iyidavranmasın,bu kadar sogumuşken bitsinnnDuygusaldi sarki,herhangi bir adım yok olmasin nolur olmasın Allah im.
La bırak olsa kolçak..belki başkaların göndermedir....Maalesef,ha içinde bir seviyorum,özlüyorum olur şarkının içinde yok,nerelere gideyim daha taşa mı vurayim kendimi: //
Madem ben seni kötü etkili yorum.beni hayatında neden tutasın kiEvet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
İnsan kafası dağılsın,diye telefona,haberlere,dergilere satılmaz,kesime sarılır,çocuğuna sarılır...dün abimin tekrar konuş demesi üzerine telefon ettim dediklerimi düşündün mü dedim.düşünecek birşey yok dedi neden dedim.maddi konuda ortaklığımı bitiremem borçlar var dedi neden dedim 6 yıldır hep kötüye gidiyorsunuz hiç iyi omadı dedim oda senin görüşün dedi.hadi onu geçtim dedim bize karşı ilgisizliğin ne olacak dedim.öyle birşey yok ben sana bunu anatamıyorum.çözümde bulamıyorum dedi.işte lafamda birsürü sıkıntı var eve gelince size yansıtmak istemiyorum kendimi habere internete dizilere veriyorum kafam dğılsın diye dedi.
ne düşünüyorsunuz ??
bunların uzun zaman devam etmemesi için,maddeler halinde anlaşma düzenlemelisin.Selam kizlar!
Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa
Gözü kör olsun bilim adamlarının şöyle boşanınca bi makina olacak vereceksin ait kromozomları al leeen diyecen.Selam kizlar!
Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa
bunların uzun zaman devam etmemesi için,maddeler halinde anlaşma düzenlemelisin.
Madde1) çocuklar ile ilgili bir hareket yaparken önce velayet kimde ise onun görüş ve onayı alınacak.
Madde2) çocuklar ile ilgili planlama yaparken güvenlikleri ve psikolojileri göz önünde bulundurulacak.
Gibi gibi...o evdeki diğer çocuklar zarar da verebilir,baba çocukları oraya bırakıp meyhaneye de gidebilir...bla bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?