2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Dimi ya dogru soyluyosun gercek bazen vurdum duymaz olmk lazim yoksa burecte yipranan sen oluyosun

ayni kaderi paylastigimiz gibi ayni dusunceler ve ayni duygular icindeyiz sen bosanmanin hangi asamasindasin merak ettim :)

Kadının kocasında da ne mide varmış işkenbe mübarek onlar da çeker sen gülersin o zaman hayasızlar millette ne ar kaldı ne utanma evli adamlarla bile isteye birlikte olan genç kızlar mı ararsın çoluklu çocuklu ama konu komşusuna yanaşan adamcıklar mı bu nasıl düzen bıktık be

Son düzenleme:
Yolun açık olsun evladınla mutlu bi hayatın olur inşallah

ayni kaderi paylastigimiz gibi ayni dusunceler ve ayni duygular icindeyiz sen bosanmanin hangi asamasindasin merak ettim :)
Önümüzdeki hafta işlemlere baslayacaz inşallah,sonumuz hayır olsun gülüm.Valla sevincimizi belki etmeyelim,içimizde yaşayalım ne de olsa yuvamız yıkılıyor haha: ))

Aynen oyle ya valla ben insan kendisine hata yapardi onceden simdi herkes herkese zarar veriyor tovbe edilecek bile degil bunlar affedilemez . Kimswyw güvenim kalmadi

Önümüzdeki hafta işlemlere baslayacaz inşallah,sonumuz hayır olsun gülüm.Valla sevincimizi belki etmeyelim,içimizde yaşayalım ne de olsa yuvamız yıkılıyor haha: ))
senin mesajlari okuyunca daha bir mutlu okuyorum napiyim
Bingoooo islemleri tahminimme gore 1 haftada hallediyorum bende 1 hafta sonra islemlere baslayacagim galiba.. Dun enteresan bir sekilde hafiften 5 dk uzuluyo gibi oldum sonra hemen es kisisinin bana soyledigi soyleri kaydettigim 2 dklik videonun 10 sn sini dinledim yeniden mutlu oldum bu insan musvettesinden ayrilacagim icin hakkimizda hayirlisi olsun.. Allahima dayaniyorum mutluyum cunku kadere iman eden gamlardan kurtulur..

Benim de aklıma geldi ama telefonumu kırar diye yapmadım. : // Neyse ben de iki uç fotoğrafı var onlara bakayım bakayim,kufredeyim.

dün abimin tekrar konuş demesi üzerine telefon ettim dediklerimi düşündün mü dedim.düşünecek birşey yok dedi neden dedim.maddi konuda ortaklığımı bitiremem borçlar var dedi neden dedim 6 yıldır hep kötüye gidiyorsunuz hiç iyi omadı dedim oda senin görüşün dedi.hadi onu geçtim dedim bize karşı ilgisizliğin ne olacak dedim.öyle birşey yok ben sana bunu anatamıyorum.çözümde bulamıyorum dedi.işte lafamda birsürü sıkıntı var eve gelince size yansıtmak istemiyorum kendimi habere internete dizilere veriyorum kafam dğılsın diye dedi.
işte böyle bir konuşma ama kesinlikle beb elimden geleni yapacağım.yalnızlık hissinden seni kurtaracağım demedi.

ne düşünüyorsunuz ??

Ortağı iyi şartlatdayken eşinin parasız kalması çok garip para başka yere mi akıyo acaba hiç kontrol ettin mi

Yazından anladığım,ben buyum geleceksen kabullenerek gel,şikayet etme ama yok bosanacaksan onada raziyim,diyor gibi. Tabii ki eşini en iyi taniyan,ne demek istediğini bilen sensin. Sen ne dusundun?

Ortağı iyi şartlatdayken eşinin parasız kalması çok garip para başka yere mi akıyo acaba hiç kontrol ettin mi
ortağı konusunu açmadım işte daha fazla kavga etmek istemediğim için.
ben ne düşündüm. gidersem yine herşey aynı olacak.hiçbirşey değişmeyecek

ortağı konusunu açmadım işte daha fazla kavga etmek istemediğim için.
ben ne düşündüm. gidersem yine herşey aynı olacak.hiçbirşey değişmeyecek
Adam hevesli gelmedi bana ama sen tanırsın konuşması tavırları nasıldı

Kızlar konu taşıma ya da silme yapılabiliyo mu kurcaladım bulamadım size sorayım dedim var mı bilen

Lütfen kendini,ezik,aptal,hissetme.sen güçlüsünbiz gúclüyüz.

Duygusaldi sarki,herhangi bir adım yok olmasin nolur olmasın Allah im.
Dimi...yalvarmasın,iyidavranmasın,bu kadar sogumuşken bitsinnn

Maalesef,ha içinde bir seviyorum,özlüyorum olur şarkının içinde yok,nerelere gideyim daha taşa mı vurayim kendimi: //
La bırak olsa kolçak..belki başkaların göndermedir....

Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Madem ben seni kötü etkili yorum.beni hayatında neden tutasın ki
İnsan kafası dağılsın,diye telefona,haberlere,dergilere satılmaz,kesime sarılır,çocuğuna sarılır...
O zaman niye evlenmiş...
La bu adamlar karılarını hizmetçi+şişme bebek olarak mı görüyorlar ya...
Bir insan bekarsa dertlenince arkadaşına gider,evliyse karısına...bu ne biçim bir bahane.

Selam kizlar!

Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa

bunların uzun zaman devam etmemesi için,maddeler halinde anlaşma düzenlemelisin.
Madde1) çocuklar ile ilgili bir hareket yaparken önce velayet kimde ise onun görüş ve onayı alınacak.
Madde2) çocuklar ile ilgili planlama yaparken güvenlikleri ve psikolojileri göz önünde bulundurulacak.
Gibi gibi...o evdeki diğer çocuklar zarar da verebilir,baba çocukları oraya bırakıp meyhaneye de gidebilir...bla bla bla

Gözü kör olsun bilim adamlarının şöyle boşanınca bi makina olacak vereceksin ait kromozomları al leeen diyecen.
Ama yok yapmazlar ki

Ya canim haklisin ama bilmiyormusun bu düdükleri....adam evliyken sözünde duramadi ki simdi dursun....bu bizim 4. ayrilmammiz ve her seferinde türlü türlü seyler yapti. Bilmiyorum mecburen biraz zamana birakmam lazim. Zaten kendisi hala ev bulamadi ve dolayisiyla düzeni yok. Bunun is durumlari zaten karisik, is saati felan belli degil. Hadi eski ayrilmalarimizda (kendisi itirfaf etti) beni süründürmek istemis, cocuklarla yalniz yasamanin zorluklarini görüpte ona mecbur oldugmu kabul etmek icin. Ama göya bu sefer kendiside kabul etti, evliligin devam edemiyecegini ama yinede sen bitirdin ve sen yiktin diye sitem ediyor. Dengesiz anacim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…