2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ona mecbur olmadığını gördü...
Yigitliğe bok sürdürmeyecek...hangi insanoğlu kabul eder ki haksızlığını...
Bakma benim ki "haklısın,özür dilerim,dikkat edicem" dese de azına s...çak gibi

şimdi bakkk hele bak bak...
3 lü koltuk,bir ucunda o bir ucunda ben...elinde telefon videolar izliyor,bende elimde telefon size yazıyom...arada burnunu,karıstırıyo top yapıyo halıya atıyo...saat olur gece 1 hadi ben yatıyom der gider yatar kızının,yanına ben salonda...(aha bu sefer yere atmadı üstüne sürdü)

Ona mecbur olmadığını gördü...
Yigitliğe bok sürdürmeyecek...hangi insanoğlu kabul eder ki haksızlığını...
Bakma benim ki "haklısın,özür dilerim,dikkat edicem" dese de azına s...çak gibi

Dengesiz diyorum ya....bir kac hafta önce daha beni ikna etmek icin türlü, türlü harekteler...misir tatili icin bilet bile almis göyaaa, sonra bakti ben vaz gemiyorum, haklisin demeye, sonra basladi beni kötülemeye, gecmisime kadar herseyi cirkince yüzüme vurmalar, iftiralar, sonra yine sakinledi.....ne la bu, her hafta baska bi maske takiniyo.

pühehehe igrenc.....saka bi yana ne güzel hayat dimi,öyle ömrümüzü tükettik böyle denyolarla

Adam hevesli gelmedi bana ama sen tanırsın konuşması tavırları nasıldı
tavrı ilk söylememdeki gibi sert ve kavgacı degildi.pösmüş zaman geçince.ama heveslide değildi hani ne olur dön ben sensiz yapamam gibi değildi.gayet söyledi söyledi bende tamam dedim kapattık.
zaten cinsel hayatımızda yok.işte o öyle atıyormuş kafasındakileri demekki.biz ayak altında gezmediğimizde
adamlar umursamaz ben isteyince görürüm ben istersem yaparım ben istersem giderim zihniyet bu napcan

hohoho öküzler

Bunun gerçek olmadığını söyle dostum

Bunun gerçek olmadığını söyle dostum
İmkan olsa her dakkasının fotosunu,atarım,dostum
Hele.bu akşam banyo yaptım,bienozumla salonda oturuyorum en seksy halimle,telefonda. İdeo izliyor.fotoladım ikimizi selfie kız arkadaşıma attım.gel ben koklayayım seni dedi.lan zoruma da gitti ha

Kizlar 4 gun mu ne oldu annemin yanina geleli benin ex kisisi aradi beni degil bebegini ..yavrum 2 bucuk yasinda babaya duskun ..sevinc cigliklari vs gozum doldu biraz... Ama sonra dedim yavrum beni dovmesine ve hakaretlere maruz kalmadan sadece sevgiyi gorecek boylesi iyi uzulme... Neyse ailem dediki adamin haberi yok benim bosanma davasi acmak istedigimden 1 ayligina kovdu beni evden 1 ay gecince arasa bende desem asla gelmicem sen kovdun beni burdan arama beni evladini gormeye gelebilirsin ama oda ancak annemin evinde degil disarda olur desem nasil fikir sizce o dava acsa bana ben mi suclu duruma duserim bilemedim neyse belgelerimi toplayip avukatlada goruseyimde mesaji goren olursa gorusunu yazabilir mi

Not: siddet.. Hakaret.. Yuze tukurme .psikolojik siddet hepsi var.. Bir tek maddi sikinti yoktu evlilikte ve ben susan sabreden ve seven taraftim ..geri donme mgibi bir sey soz konusu degil ama .su anda calismiyorum ..dava sureci uzarsa daha mi iyi olur ben kpss hazirlaniyorumda bilemiyorum kafam karisik bir avukatla gorussem iyi olacak ..hayirlisiyla bu adamdan kurtulurum umarim

eger bosanmayi dusunuyorsaniz icinizde zerre suphe ve sevgi kalmamali azcik dahi varsa midenizi rafa kaldirip bir daha deneyin benim fikrim sebebi ise ayrilik kolay degil azcik daha sevgi varsa ayriliktaki sorunlardan oturu bu sevgi filizlenir ve tekrar kendinizi onun yaninda bulursunuz veya aci cekersiniz... Benim su anda sifir sevgi cok sukur ..zamaninda gurusuzluk yaptim bana yaptigi igrenc seyleri unuttum denedim... Amaaa bana hakret ederken ve doverken ses kaydi yapnmistim 2 tane felan onlari maile atip sakladim ..simdi ara ara dinliyorum bu surecte kalbim yumusar gibi olursa diye her gun bir kac saniye :)

Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Benşm eşimin iddaa oynama sebebide benmişim, senin yüzünden diyor, neden benim yüzümden, ne yaptım ben diyorum susuyor.. sırf cevap vermiş olmak için öyle diyor başka diyecek birşeşi yok

Hakikaten yaa, insanın aklına hep iyi anılar geliyor... neden ki acaba?

Ve karsi taraf gule oynaya mutlu bide bana bak olan bana oldu allahim ne kadar ne yaptim diye isyan ettim hep sonra yaptiklarim icin tovbe ettim ama olmuyor surekli kavga gurultu
Erkeklerin pişmanlıkları zaman geçtikçe ortaya çıkıyor.. bizim gibi değiller.. biz bu durumu sindirip, güçlendiğimizde, onlar daha yeni yeni idrak edip yokluğumuzu hissetmeye başlıyorlar..

Ailemiz ne olursa olsunlar, bizlere kocalarımızdan daha çok değer verecekleri kesin...

Bir babaya bu sözleri ettirmeyi başaran bir adam düzelse bile artık bir b.ka yaramaz... babanızın sözü içime oturdu(

Bende aklıma gelen tüm sorunlarımızı bir deftere yazmıştım.. olurda merhamet edip, kararımdann dönersem okuyayım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…