- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Ona mecbur olmadığını gördü...
Yigitliğe bok sürdürmeyecek...hangi insanoğlu kabul eder ki haksızlığını...
Bakma benim ki "haklısın,özür dilerim,dikkat edicem" dese de azına s...çak gibi
şimdi bakkk hele bak bak...
3 lü koltuk,bir ucunda o bir ucunda ben...elinde telefon videolar izliyor,bende elimde telefon size yazıyom...arada burnunu,karıstırıyo top yapıyo halıya atıyo...saat olur gece 1 hadi ben yatıyom der gider yatar kızının,yanına ben salonda...(aha bu sefer yere atmadı üstüne sürdü)
tavrı ilk söylememdeki gibi sert ve kavgacı degildi.pösmüş zaman geçince.ama heveslide değildi hani ne olur dön ben sensiz yapamam gibi değildi.gayet söyledi söyledi bende tamam dedim kapattık.Adam hevesli gelmedi bana ama sen tanırsın konuşması tavırları nasıldı
zaten cinsel hayatımızda yok.işte o öyle atıyormuş kafasındakileri demekki.biz ayak altında gezmediğimizdeLütfen kendini,ezik,aptal,hissetme.sen güçlüsünbiz gúclüyüz.
Dimi...yalvarmasın,iyidavranmasın,bu kadar sogumuşken bitsinnn
La bırak olsa kolçak..belki başkaların göndermedir....
Madem ben seni kötü etkili yorum.beni hayatında neden tutasın ki
İnsan kafası dağılsın,diye telefona,haberlere,dergilere satılmaz,kesime sarılır,çocuğuna sarılır...
O zaman niye evlenmiş...
La bu adamlar karılarını hizmetçi+şişme bebek olarak mı görüyorlar ya...
Bir insan bekarsa dertlenince arkadaşına gider,evliyse karısına...bu ne biçim bir bahane.
adamlar umursamaz ben isteyince görürüm ben istersem yaparım ben istersem giderim zihniyet bu napcanSelam kizlar!
Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa
hohohoşimdi bakkk hele bak bak...
3 lü koltuk,bir ucunda o bir ucunda ben...elinde telefon videolar izliyor,bende elimde telefon size yazıyom...arada burnunu,karıstırıyo top yapıyo halıya atıyo...saat olur gece 1 hadi ben yatıyom der gider yatar kızının,yanına ben salonda...(aha bu sefer yere atmadı üstüne sürdü)
Hadi ben yatar lafı çok tanıdık geldi :) bnmde ex yeni 1 2 aylık evli olmamıza rağmen hadi ben yatar deyip beni hep tek salonda bırakıp giderdi :) Demekki Buda ayrı bi tür :))hohohoöküzler
Bunun gerçek olmadığını söyle dostumşimdi bakkk hele bak bak...
İmkan olsa her dakkasının fotosunu,atarım,dostum
Bunun gerçek olmadığını söyle dostum
butun pislik seyleri dusun ...hah iste hepsi onda var.. Simdi ben bir burda yazilan mesajlari okuyum :)Sizin sorununuz neydi?
Aynen biraz yumuşak uada ilgili davransa, acaba yanlış mı yapıyorum, hata bendemi diyorum.. ama yok sorun o! Zamanında çok ciddi tartışmalarımız oldu, o günleri aklıma getiriyorum ve ben haklıyım diyorum.. çünkü şuan kafamda boşanma düşüncesi olduğu için hiçbir şekilde sorun çıkarmadan keyfime bakıyorum, ve ondan bir ilgi yumuşama görünce soğuk ve uzak davrandığım için , acaba diyorum benmi hatalıyım... Piskoloji denen birşey bırakmıyorlar yaa...
Benşm eşimin iddaa oynama sebebide benmişim, senin yüzünden diyor,Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Hakikaten yaa, insanın aklına hep iyi anılar geliyor... neden ki acaba?Bak kardesim ben de bosaniyorum,zor gerçekten biliyorum. Bundan önceki bosanmam bir hayli zorlu geçmişti. Şimdi kötü anılar degil,iyi anılarınız gelir aklına,dönmek istersin,yapma. Gözünü seveyim,karart gözünü çok evden,her şey daha güzel olacak,inan bana.Simdi o kadar mutluyum. Elinden geleni yaptığına inaniyorsan eger,vicdanın rahat olsun. Allah var,keder yok.
Erkeklerin pişmanlıkları zaman geçtikçe ortaya çıkıyor.. bizim gibi değiller.. biz bu durumu sindirip, güçlendiğimizde, onlar daha yeni yeni idrak edip yokluğumuzu hissetmeye başlıyorlar..Ve karsi taraf gule oynaya mutlu bide bana bak olan bana oldu allahim ne kadar ne yaptim diye isyan ettim hep sonra yaptiklarim icin tovbe ettim ama olmuyor surekli kavga gurultu
Ailemiz ne olursa olsunlar, bizlere kocalarımızdan daha çok değer verecekleri kesin...Haklisin gercekten ama kurana el carpti artik gunahlari boynuna evet bosanacagim canima tak etti yaptim afdederek yaptim ama olmadi ya naoim ailemin yanindada huzur yok geri kafalilar en azindan boylr yipranacagima ailemin soyleidklerini kulaklarimi tikarim daha iyi birdaha geri donusu olmayacak
Bir babaya bu sözleri ettirmeyi başaran bir adam düzelse bile artık bir b.ka yaramaz... babanızın sözü içime oturduHem de ne dualar,babam dedi ki senin bunları yasamana izin verdim ya,intihar helal olsa şimdi vururum kendimi dedi,o an bitti ben de.
Gececek,gör bak. Seneler sonra konunun adını yazacaz googlede yazdıklarımızı okuyup gulecez. Üzme kendini.
Kızlar ağlanacak halimize gülüyoruz.. normaliz dimiÖnümüzdeki hafta işlemlere baslayacaz inşallah,sonumuz hayır olsun gülüm.Valla sevincimizi belki etmeyelim,içimizde yaşayalım ne de olsa yuvamız yıkılıyor haha: ))
Bende aklıma gelen tüm sorunlarımızı bir deftere yazmıştım.. olurda merhamet edip, kararımdann dönersem okuyayım diye...senin mesajlari okuyunca daha bir mutlu okuyorum napiyim
Bingoooo islemleri tahminimme gore 1 haftada hallediyorum bende 1 hafta sonra islemlere baslayacagim galiba.. Dun enteresan bir sekilde hafiften 5 dk uzuluyo gibi oldum sonra hemen es kisisinin bana soyledigi soyleri kaydettigim 2 dklik videonun 10 sn sini dinledim yeniden mutlu oldum bu insan musvettesinden ayrilacagim icin hakkimizda hayirlisi olsun.. Allahima dayaniyorum mutluyum cunku kadere iman eden gamlardan kurtulur..
Benim kocayıda niyetine dahil adip doppel küfretBenim de aklıma geldi ama telefonumu kırar diye yapmadım. : // Neyse ben de iki uç fotoğrafı var onlara bakayım bakayim,kufredeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?