2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Benim içim bi acıdı... eşin gerçekten masum olabilir.. size sorunları yansıtmayayım derken, istemeden senden uzaklaşmış gibi görünüyor... ben olsam bundan sonra iyisiyle, kötüsüyle tüm sorunlarımızı beraber göğüsleyip, beraber çözüm arayalım hepsini tek başına üstlenlemene gerek yok gibi bir konuşma yapardım gibi...

Bu süreçlerde artık okadar dolmuş oluyırsunki, en ufak birşeyden bile nem kapar oluyorsun... ben yeri geliyor yemek yemesine bile gıcıklanoyordum..

Dimi yaa insanın zoruna gidiyor... ulan mis gibi karın karşında duruyor, insan 1dk yerinde duramaz, koynuna alır...

Ben olsam, dediğiniz gibi suçlu durumuna düşmemek için kendimi kötülemem ve davamı açardım... çünkü sonrasında çevreniz boşanma sebebi olarak eşinizi değilde, sizin bu yaptıklarınızı konuşur olur..

Sevgim yok diyemem, nefret etmiyorum... bu süreçte kendimi uzak kalmaya alıştırdım ve bu evliliği kafam bitirdiğim için, eş olarak yaklaşsın istemem... ama eşim saf ve kendinden başkasına bir zararı olmayan bir insan olduğu için zarar görüp, üzülmesini istemiyorum... zaten seviyor olmak bile bir evliliği sürdürmek için yeterli olmuyor...

Bu süreçlerde artık okadar dolmuş oluyırsunki, en ufak birşeyden bile nem kapar oluyorsun... ben yeri geliyor yemek yemesine bile gıcıklanoyordum..

Sorma, onunla bu tartisma beni o kadar sinir oldum ki, bütün gün toparlanamadim. Emin oldugum halde, hala duygusal anlamda git gellerim oluyor. Sevmekle alakali degil asla ama cok zoruma gidiyor. Insan hak etmedigi halde bu burumda, birde suclu duruma düsürmeye calisiyor. Cabuk gecse bari su kötü zamanlar.
Neyse, sen ne yaptin...ailenle konusmaya firsatin oldu mu?

Kızlar eskisi kadar siteye giremiyorum, malum izine geldim ziyaret falan derken, anca herkes yatınca bakabiliyorum... sabah çok mesaj birikmesin sonra okuyup cevaplamak zor oluyor diye bi girip bakayım dedim, annem meraktan bakim kiminle mesajlaşıyorsun dedi azdaha yakalanıyordum

Ailemle değilde, erkek kardeşimden yardım istedim... yarın detaylı bir şekilde konuşucam.. ve anlaşmalı boşanma dilekçesi nasıl alabiliriz diye araştırma yapıcaz.. sonra eşime çaktırmadan bu kağıdı imzalatıp evin satılmasını beklicem...

Sen TRnin ve ailenin tadini cikar, burasi icin sonra cok vaktin olcak ;-) Bende cocuklardan dolayi ne okudugmu, ne yazdigmi unutuyorum...kafa birakmadilar :))

Annenler daha hic bisey bilmiyor yani? Iyi bari, kardesin yardim etmek istedigne göre anlayisli karsilamis. Seninki özledim felan mesajlari atiyo mu? :))

Sen TRnin ve ailenin tadini cikar, burasi icin sonra cok vaktin olcak ;-) Bende cocuklardan dolayi ne okudugmu, ne yazdigmi unutuyorum...kafa birakmadilar :))
Bende unutuyorum tüm kişileri ve mesajları akılda tutmak zor... kalabalığız çok şükür

Annenler daha hic bisey bilmiyor yani? Iyi bari, kardesin yardim etmek istedigne göre anlayisli karsilamis. Seninki özledim felan mesajlari atiyo mu? :))
Yok be ne mesajı... zaten gelme üstü az bi dil atışması yaşadık, gerçi o hep önce benden bekler bu tür şeyleri zamanında onu öyle alıştırdım... neden hiç yazmadın, sormadın dediğimde, sen neden yazmadın? Hep yazardın diyor....

Aslında kardeşim iki günlüğüne yanımıza geldi bugün yanlız kalamadık ve annem ve babamda yatmak bilmediler bende yatıyorym diye yatağıma geldim ve kardeşime whatsaptan mesaj olarak durumu anlattım ve yarın yardım edebilirmisin dedim.. kardeşimde "abla bu uzun mesele yarın sakin kafa ile konuşup hallederiz merak etme "dedi ve yattı zaten sabah erken kalkmış yorgun ve yol yorgunu.. yarın beraber dışarı çıkıp detaylı bir konuşma yapıcaz.. bakalım hayırlısı artık..

Haa anladim...iyi bakalim hayirlisi. Zaten yazik ne diyebilir ki..mutlu degilsin ve zor durumdasin. Iki kardesmisiniz?

Haa anladim...iyi bakalim hayirlisi. Zaten yazik ne diyebilir ki..mutlu degilsin ve zor durumdasin. Iki kardesmisiniz?
Bir evli kız kardeşim, iki bekar erkek kardeşim var... hepsi ile oturup konuşmak istedim ama bir türlü müsait olamadık... akşam oluncada, evli olan evine gitti, diğeri gece çalışıyordu işe gitti, geriye bu kardeşim kaldı buda pazar günü çalıştığı yere döneceği için fazla beklemeyip söyleyeyim dedim...

bu gece uyku tutmadi bende sizin gibi dusundum haftaya islemleri bitirip avukatin yanina gidicem

Kizlar bizim okuz gece eve geldi genel alarak 1. 2. Derece akrabalarim konusma bekle demislerdi o senin burnunu surtmeye calisiyo sen onunkini surt demisti kendi pisman olup donerse ne ala donmezse zaten kendi gitmis kabulleneceksn dediler diye bende iceri aldm salonda yatti hic konusmadim gece 1 falandi cunku ve sabah kalkip ise giderken beni uyandirdi kapiyi kitle diye tek bir soru sordum aksam eve geliyormusun siye evet dedi ben simdi ne yapmaliyim ki uste cikmasin gurur yapmasin ve bir daha hatalarini yapmayip evine baglansin. Size soruyorum cunku ailem ozellikle annen cok katii davraniyor ozellikle bu gitmesnden sonra herkes bir dur bosanmak icin acele etme desede babam bile kafayi takma bekle sadece desede annem bu konuda bizimle ayni fikirde degil .

Net ol,eve gelirse hiç bir şey söyleme,bırak o alttan alsın,o dönsün,sen yapma etme dersen ters teper

Hakikaten yaa, insanın aklına hep iyi anılar geliyor... neden ki acaba?
Çünkü fıtratımızda var...
Çünkübosanmak icin evlenmedik...
Çünkü başka adam sevdasına değil boşanma isteğimiz...ya da gezeyim,tozayım,hayatı yaşayayım keyfime bakayım diye değil boşanma isteğimiz...
Biz bidamla sevgi,aşk,mutlu yuva istedik,bu sebepten hep bir acaba oluyor kafamızda...
Biz boşanmak istemiyoruz,biz.mutlu olmak istiyoruz...onlar edemedikleri için boşanıuoruz.

Dimi yaa insanın zoruna gidiyor... ulan mis gibi karın karşında duruyor, insan 1dk yerinde duramaz, koynuna alır...
Sorma kız...ben anlamıyorum
Biliyomusun,bunu hep yaşıycaz...
Ben 6aylik telefin dökümanımı çıkartmayı bile düşündüm.başkasımı var derlerse yüzlerine vurucam.o kadar korkuyorum ki,tek tek yazdım hangi numaralar kime ait oldugunu
Banada anlat islemleri nerden baslayacagimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…