2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Hepsini okumadim zaten korkma ;-) Son konunu okudum sadece.....söylenecek cok fazla bir sey yok, sükür kurtuldun cok gecmis olsun ve bundan sonra evladinla insallah hersey daha güzel olur.

Hepsini okumadim zaten korkma ;-) Son konunu okudum sadece.....söylenecek cok fazla bir sey yok, sükür kurtuldun cok gecmis olsun ve bundan sonra evladinla insallah hersey daha güzel olur.
yok canim bakabilirsin oda bir surec benim olgunlasmama yardimci olsu bende ara ara son konulara bakiyorum burdakilerin tanimak icin guzel gunler bizi bekliyor 3 evladinla cok mutlu ol insallah Rabbim sana cok guzel kapilar acsin

yok canim bakabilirsin oda bir surec benim olgunlasmama yardimci olsu bende ara ara son konulara bakiyorum burdakilerin tanimak icin guzel gunler bizi bekliyor 3 evladinla cok mutlu ol insallah Rabbim sana cok guzel kapilar acsin

Haklisin, bende eski konularima biraz bakmistim ama hepsini okuyamadim, cok sacma geldi. Aslinda insan taaa bastan anliyor bi seylerin "normal" gitmedigni ama bi türlü kabullenmek istemiyor galiba. Yada ne bilim, belkide böyle olmasi gerekiyordu.
Insallah canim yaa hepimiz icin bundan sonrasi güzel olur...zor günler ama buda gececek

aslinda cok sanlisin baban cok akli selim birisi.. Benim babam iyidir hostur cok sukur ama hic akil vermedi simdiye kadar bana belki bu da iyidir bilemiyorum ama hep arkandayim demistir canimin ici babam
İnsanın ailesinin destekci olması dahada bi güçlü yapıyor... iyiki varlar..

Aynen karşılık beklemeden herşeye rağmen sevince, kendilerini vazgeçilmez sandılar

İnsan sabrederek herşeyin düzelecepine kendini inandırıyor, evden gitme gücünüde kendinde bulamıyor... bide boşanma sorumluluğunu almaktanda korkuyor, en iyisi karşı tarafın seni buna itmesi oluyor... çünkü artık yapacak başka birşey elinde kalmıyor...

Bende şimdi eskiden yaptığım fedakarlıklarımı düşünüyorum.. banada çok saçma geliyor... nasıl idare etmişim, düzelir demişim... çünkü ozamanlar boşanmak değil yuvamı kurtarma odaklı olduğum için hep iyi yönden bakıp çözüm odaklı oldum.. şimdi düzelsin bile istemiyorum...

Kizlar bugun stresliyim biraz cunku midem bulandi ve benim miden kolay kolay bulanmaz.. Gebelikte en sevdigim seylerden midem bulandi sudan bile ben limonu cok severim.. Bogazim agridi icin annem limonlu su ic dedi dusuncesi bile bulandirdi beni..hamileyken krakerden bile bulanirdim cok zor gecti gebelik surecim... Yarin pazar test alamam nobetci eczaneye gidermiyim bilmem .pzt alirim.. Cok korkuyorum ..ama oyle bir sey varsa tevekkul edicem ve bosanma davami hemen acicam yinede tabiki... Lakin insanlara cok yuk olucam cok korkuyorum..birde esimle aram iyi gibiyken iste ruya gormustum annemin yanindaydim esimden ayriydim karnim burnumda dogurucam yandim yandim tek basima doktor ariyordum beni sezaryan yapmalari icin ikna etmeye calisiyordum onlar benle dalga geciyordu.. Esime anlatmistim hatta ..bazi ruyalarin Allahin izniyle kismen cikiyor.. Mesela kizimim 32 haftalikken dogdugunu ve yogun bakima alindigini gormustum ruyamda esim beni zorla memleketine goturmustu hamileyken..bende bak boyle ruya gordum tamda donus bileti 32 haftaya denk geliyordu ve ucakta dogumum basladi gercekten suyum gelmis sanci cekerek tek basima esyalari tasimistim cunku is sebebiyle esim benden once varmisti 4 cm aciklikla hastaneye gelmistim ve bebegimi dogmasini ilaclarla engellediler sukur fakat o ilaclar benim vucudumda asiri odeme sebep oldu ..hakkimi helal etmiyorum ama kader diyorum Allahtan geldi basim gozum ustune..korkuyorum ama cok degil cunku beni seven bir Rabbim var ben hayir olani bilmem o bilir..o benim mutlu olmami ister teslim oldum ..kendimi hayatin akisina birakiyorum..tabiki hedeflerimi ve hayallerim icin elimden geleni yaparak cok uzun oldu hakkinizi helal edin boyle karmakarisik duygular icindeyim Rabbjn hepimize afiyet versin

Kaç günü geçtik adetinin üstünden

Yoktur belki basit bir usutmedir.

strestende olabilir. kesin boşanmak istiyorsan inş yoktur

Naber Kızlar napıyorsunuz. Cumartesi gecelerini sevmeyen bi ben miyim

Selam yavrular!

Bizde yeni eve girdik cocuklarla. Önce Ex aradi, kisadan cocuklari calistigim yere getirebilirmisin, göreyim kisadan dedi...oraya götürdüm, onlar ordayken alisverisimi yaptim, sonra alip görümceme gittim, cpnkü benim büyük oglan ordaydi. Allahtan bu ayriligmizda görümcem soguk davranmiyor...konu üzerine hic konusulmuyor, sanki hersey normal (bunlar ailece böyle). Iste biraz oturduk ve geldik.

Belki strestendir mide bulantısı çok büyük bir gösterge değil üşütmüş olabilirsin yediğin dokunmuştur adet öncesi bile benzer şeyler oluyo

Kızım ananesine gitti...
Koçak da derneğe gitti...
Bende kız arkadaşlarimla Beşiktaş gittim gezdim tozdum,geldim...saat gece 1 koca hala dernekte.foto atıyo 20 dk.çıkıyorum canım...diye...tmm yazdım...
Ulan senin adamlıgına..çocuk yok,iş yok,gelsene karının yanınaaaa

Çocuklar için yokmuş gibi davranılması daha iyi kavga gürültü olursa olumsuz etkilenirler

Tuhaf bir aile...değişik insanlar...se giden yoksun büyümüşler sanki

Ne derneği o öyle bu saate kadar sen habersiz mi çıktın

Ne derneği o öyle bu saate kadar sen habersiz mi çıktın
Yok önce annem aradı ipek'i alayın bu aksam özledim dedi.(kızım)
Bende tamam dedi,aldı gitti.
Eşimi aradım ( bugün çalışıyor) ipek gitti dedim.tamam bende aksam derneve gidicem dedi (köy derneği bir nevi kahvehane) iyi dedim.bende arkadaşlarimla plan yaptım..bende kızlarla çıkıyorum o zaman dedim.eve geldim 22:30 da,3-4 saat piyasada Yoktum. hala koca yok foto atıyo dernekten 20dk. gelcem diye.gelesiye uyumuş olsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…