Çocuklar için yokmuş gibi davranılması daha iyi kavga gürültü olursa olumsuz etkilenirler
Tuhaf bir aile...değişik insanlar...se giden yoksun büyümüşler sanki
Yok önce annem aradı ipek'i alayın bu aksam özledim dedi.(kızım)
Bende tamam dedi,aldı gitti.
Eşimi aradım ( bugün çalışıyor) ipek gitti dedim.tamam bende aksam derneve gidicem dedi (köy derneği bir nevi kahvehane) iyi dedim.bende arkadaşlarimla plan yaptım..bende kızlarla çıkıyorum o zaman dedim.eve geldim 22:30 da,3-4 saat piyasada Yoktum. hala koca yok foto atıyo dernekten 20dk. gelcem diye.gelesiye uyumuş olsam mı acaba
Ya valla şurda olumlu konuşmaya çalışıyorum genelde ama senin koçak tam bi kütük kişisel hal ve hareketleri bile bi kadın için çok itici yat kalsın dım dızlak kahvede yatsın hatta gelmesin eveYok önce annem aradı ipek'i alayın bu aksam özledim dedi.(kızım)
Bende tamam dedi,aldı gitti.
Eşimi aradım ( bugün çalışıyor) ipek gitti dedim.tamam bende aksam derneve gidicem dedi (köy derneği bir nevi kahvehane) iyi dedim.bende arkadaşlarimla plan yaptım..bende kızlarla çıkıyorum o zaman dedim.eve geldim 22:30 da,3-4 saat piyasada Yoktum. hala koca yok foto atıyo dernekten 20dk. gelcem diye.gelesiye uyumuş olsam mı acaba
Hakkat kız.uykum,yok,zati niye zorluyosam..haha uyumasan ne olcak, sanki bi b.k yaptigi var :)))
Ya valla şurda olumlu konuşmaya çalışıyorum genelde ama senin koçak tam bi kütük kişisel hal ve hareketleri bile bi kadın için çok itici yat kalsın dım dızlak kahvede yatsın hatta gelmesin eve
Baskı kurmaları daha kötü belki biraz çekilelim kendilerini dinlesinler ne yapmak istiyolarsa demişlerdir çocuklar için sen annesin o hala öbürü baba değişen bişey yokTabi bi taraftan öyle ama bak bu kacinci ayriligmiz, daha öncede hic niye diye bile sormadilar. Eskiden kendi ablam gibi herseyimi anlatirdim, belki kardesleriyle konusurlar akil veriler diye ama hep he he diyip kaliyordu. Diger ayriliklarimizda görüsmüyorduk bile, hala olarak cocuklar ne yapiyor diye bile aramazlardi. Neyse böylesi iyi tabi, küslük sevmiyorum hic.
Evet gercekten tuhaflar, gamsizlar galiba....evlerinde hic ailece sorun felan konusulmaz, abla abinin arkasindan konusur, abi kardesin arkasindan vs ama yüz yüze kimse kimseye bisey diyemiyor. Tartismak hele asla yok onlarda. Bizim aile cok farkli, bizde hersey pat pat söylenir :))
Hakkat kız.uykum,yok,zati niye zorluyosam..
Ama olabilir de 1 ayı dolsurmuşuz baktım,ÇETELE tutuyom da
Ya yazık kız dün ne diyo görmedin mi karşısında burnunu karıştırıp halıya atıyomuş üstüne sürüyomuş o ne öyleNiye kiz, seninki bu kadar odun degil mi?? :)) Galiba benim eski düdük dahada fena....
Baskı kurmaları daha kötü belki biraz çekilelim kendilerini dinlesinler ne yapmak istiyolarsa demişlerdir çocuklar için sen annesin o hala öbürü baba değişen bişey yok
Kendine giy birine giymek zorunda değilsin kiEn çok ne dokundu biliyomusunuz?
Penti de %50indirim varmis o kadar güzel ic camaşırları seksy gecelikler vardı ki...içim gitti.ama giyecek adam yok karşımda...kızlar aldılar ikişer üçer ben sevdim sevdim bıraktım.resmen canım acıdı lan.
Ya yazık kız dün ne diyo görmedin mi karşısında burnunu karıştırıp halıya atıyomuş üstüne sürüyomuş o ne öyle
En çok ne dokundu biliyomusunuz?
Penti de %50indirim varmis o kadar güzel ic camaşırları seksy gecelikler vardı ki...içim gitti.ama giyecek adam yok karşımda...kızlar aldılar ikişer üçer ben sevdim sevdim bıraktım.resmen canım acıdı lan.
Gelmezz bacımm gelmezzzzKızım ananesine gitti...
Koçak da derneğe gitti...
Bende kız arkadaşlarimla Beşiktaş gittim gezdim tozdum,geldim...saat gece 1 koca hala dernekte.foto atıyo 20 dk.çıkıyorum canım...diye...tmm yazdım...
Ulan senin adamlıgına..çocuk yok,iş yok,gelsene karının yanınaaaa
Şu an onun stresindeyim...Dogru heeec belli olmaz, hadi hazirlik yap bacim :)))
Saymadım ama 4-5 günü bar banyo yapmadı,şimdi leş gibi,sigara konup gelecek.Ya yazık kız dün ne diyo görmedin mi karşısında burnunu karıştırıp halıya atıyomuş üstüne sürüyomuş o ne öyle
Öyle olmuyor iste o benim gibi isterik bir kadın giydiği çamaşırın hakkını vermekistiyorKendine giy birine giymek zorunda değilsin ki
Hakikatten sesi,hic çıkmıyorBu bahtsiz nerelerde....acti konuyu hic ugramiyo cadi :/
Öpejemmmm
Şu an onun stresindeyim...
Artık adamı istemiyorum,kafada bitirdim ya,artık yapmak da istemiyorum...en son yaptıgımız da ağlamıştım.horminlarıma yenik düşmek istemiyorum.
Biliyorum canim ya, bende o durumlari cok yasadim...insan artik resmen tiksiniyor.
Öyle olmuyor iste o benim gibi isterik bir kadın giydiği çamaşırın hakkını vermekistiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?