2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Çocuklar için yokmuş gibi davranılması daha iyi kavga gürültü olursa olumsuz etkilenirler

Tabi bi taraftan öyle ama bak bu kacinci ayriligmiz, daha öncede hic niye diye bile sormadilar. Eskiden kendi ablam gibi herseyimi anlatirdim, belki kardesleriyle konusurlar akil veriler diye ama hep he he diyip kaliyordu. Diger ayriliklarimizda görüsmüyorduk bile, hala olarak cocuklar ne yapiyor diye bile aramazlardi. Neyse böylesi iyi tabi, küslük sevmiyorum hic.

Tuhaf bir aile...değişik insanlar...se giden yoksun büyümüşler sanki

Evet gercekten tuhaflar, gamsizlar galiba....evlerinde hic ailece sorun felan konusulmaz, abla abinin arkasindan konusur, abi kardesin arkasindan vs ama yüz yüze kimse kimseye bisey diyemiyor. Tartismak hele asla yok onlarda. Bizim aile cok farkli, bizde hersey pat pat söylenir :))

haha uyumasan ne olcak, sanki bi b.k yaptigi var :)))

Ya valla şurda olumlu konuşmaya çalışıyorum genelde ama senin koçak tam bi kütük kişisel hal ve hareketleri bile bi kadın için çok itici yat kalsın dım dızlak kahvede yatsın hatta gelmesin eve

Ya valla şurda olumlu konuşmaya çalışıyorum genelde ama senin koçak tam bi kütük kişisel hal ve hareketleri bile bi kadın için çok itici yat kalsın dım dızlak kahvede yatsın hatta gelmesin eve

Niye kiz, seninki bu kadar odun degil mi?? :)) Galiba benim eski düdük dahada fena....

Baskı kurmaları daha kötü belki biraz çekilelim kendilerini dinlesinler ne yapmak istiyolarsa demişlerdir çocuklar için sen annesin o hala öbürü baba değişen bişey yok

Niye kiz, seninki bu kadar odun degil mi?? :)) Galiba benim eski düdük dahada fena....
Ya yazık kız dün ne diyo görmedin mi karşısında burnunu karıştırıp halıya atıyomuş üstüne sürüyomuş o ne öyle

En çok ne dokundu biliyomusunuz?
Penti de %50indirim varmis o kadar güzel ic camaşırları seksy gecelikler vardı ki...içim gitti.ama giyecek adam yok karşımda...kızlar aldılar ikişer üçer ben sevdim sevdim bıraktım.resmen canım acıdı lan.

Baskı kurmaları daha kötü belki biraz çekilelim kendilerini dinlesinler ne yapmak istiyolarsa demişlerdir çocuklar için sen annesin o hala öbürü baba değişen bişey yok

Bencede bi taraftan daha iyi, zaten seneler gecti artik kimseden bisey beklemiyeli...eskiden cok zoruma gidiyordu artik amaaaaaan diyom.

Kendine giy birine giymek zorunda değilsin ki

Ya yazık kız dün ne diyo görmedin mi karşısında burnunu karıştırıp halıya atıyomuş üstüne sürüyomuş o ne öyle

Onu yapmiyordu allahtan ama son baristigmizda bil bakalim ne gibi bi kural koymak istedi ve koydu?!....O kadar kendisinde düzeltmesi gereken seyleri saydim ben, herseye he he tabi tabi dedi....ve koydugu kural..."ya bak kac senedir evliyiz, artik herkes rahat osursun, hep WCye mi gitmeliyim" yuuhhhh dedim......ve hic bir sözünü tutamadi ama onu bi güzel uyguladi ayi

Sormaa, bende zamaninda cok aldim ve giydimde ama hep bosa. Insanin ne kadar zouna gidiyor bunu asla anlayamicaklar

Gelmezz bacımm gelmezzzz

Dogru heeec belli olmaz, hadi hazirlik yap bacim :)))
Şu an onun stresindeyim...
Artık adamı istemiyorum,kafada bitirdim ya,artık yapmak da istemiyorum...en son yaptıgımız da ağlamıştım.horminlarıma yenik düşmek istemiyorum.
Saymadım ama 4-5 günü bar banyo yapmadı,şimdi leş gibi,sigara konup gelecek.

Kendine giy birine giymek zorunda değilsin ki
Öyle olmuyor iste o benim gibi isterik bir kadın giydiği çamaşırın hakkını vermekistiyor

Hahayyy delisin ama dogru diyon....hadi insan single olsa yine neyse ama adam var ve görmüyor bile...cok aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…