Hiçç düşünmem beğendiysem alırım.. kendim için giyerim...En çok ne dokundu biliyomusunuz?
Penti de %50indirim varmis o kadar güzel ic camaşırları seksy gecelikler vardı ki...içim gitti.ama giyecek adam yok karşımda...kızlar aldılar ikişer üçer ben sevdim sevdim bıraktım.resmen canım acıdı lan.
Öpejemmmm
Kocam geldi...oturdu dernek üyelerini,makbuzları,islemleri bik.bik bin anlatiyooo.
Sen ne yaptn bacim
Giyince çok da umurlarında oluyo sanki bırak ya boşver ben severim öyle giyineyim vs çok absürt şeyler değil ama bi saten gecelik niye illa erkekler için giyilsin ki ben bi ara duşta mumlar yakardım kokulu öyle fantazik bi durum da olmuyodu tek başıma misler gibi çimiyodum müzik de açıyodun sırf mum aşkına cam patlattım hattaŞu an onun stresindeyim...
Artık adamı istemiyorum,kafada bitirdim ya,artık yapmak da istemiyorum...en son yaptıgımız da ağlamıştım.horminlarıma yenik düşmek istemiyorum.
Saymadım ama 4-5 günü bar banyo yapmadı,şimdi leş gibi,sigara konup gelecek.
Öyle olmuyor iste o benim gibi isterik bir kadın giydiği çamaşırın hakkını vermekistiyor
Ney ney ilk okuduğumda anlamadım :)Onu yapmiyordu allahtan ama son baristigmizda bil bakalim ne gibi bi kural koymak istedi ve koydu?!....O kadar kendisinde düzeltmesi gereken seyleri saydim ben, herseye he he tabi tabi dedi....ve koydugu kural..."ya bak kac senedir evliyiz, artik herkes rahat osursun, hep WCye mi gitmeliyim" yuuhhhh dedim......ve hic bir sözünü tutamadi ama onu bi güzel uyguladi ayi
Kizzz sen nerlerde dolaniyon, hic ugramiyon buralara ;-)
Bir aylık yokluğun vermiş olduğu piskoloji ile koyulmuş bir profil resmi..
Bir aylık yokluğun vermiş olduğu piskoloji ile koyulmuş bir profil resmi..
Yönetimdeydi 50 yas üstü amaçlarla...devirleri kapandı yazık koçak amaçsız kaldıPühehe kocan kahve baskani mi secildi
Ben fazla açım bu konuda
Giyince çok da umurlarında oluyo sanki bırak ya boşver ben severim öyle giyineyim vs çok absürt şeyler değil ama bi saten gecelik niye illa erkekler için giyilsin ki ben bi ara duşta mumlar yakardım kokulu öyle fantazik bi durum da olmuyodu tek başıma misler gibi çimiyodum müzik de açıyodun sırf mum aşkına cam patlattım hatta
Kocayla düzeldi herhal, unuttu bizleriKizzz sen nerlerde dolaniyon, hic ugramiyon buralara ;-)
işte ben çok aldım,giydim,kremler,bakımlar...bir süre sonra görülmüyor ya...beğeni sözü yok,tahrik olmuyor falan...insanın morali bozuluyor tabi iç çamaşırı alırım ama fantazi artık yok hepsini verdim sağa sola
Ko
Kocayla düzeldi herhal, unuttu bizleri
Giyince çok da umurlarında oluyo sanki bırak ya boşver ben severim öyle giyineyim vs çok absürt şeyler değil ama bi saten gecelik niye illa erkekler için giyilsin ki ben bi ara duşta mumlar yakardım kokulu öyle fantazik bi durum da olmuyodu tek başıma misler gibi çimiyodum müzik de açıyodun sırf mum aşkına cam patlattım hatta
Aaaa kız deme öyle.. ben boşansam bile tüm geceliklerimi alırda boşanırım aradada olsa baba evinde gizliden giyer hevesimi alırım..Hurim benim yaa
Kız nolcak senin sonun...
Çamaşırlar işe yaramıyor bir daha alma bari parana yazık :)
Ney ney ilk okuduğumda anlamadım :)
Kapını kilitle salonda yat :)Oha banyoya giriyorum dedi.
Ne gerek var dedim,saçmalama kafam kaşınıyo artık gireyim dedi...aha kapıda kitlendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?