2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

selam kızlar çoklu alıntı yapıp cevaplıyorum tek tek...
Okadar rutin geçiyor ki hayat...o kadar boş,isteksiz...sanki evli degilim yalnız yaşıyor gibiyim.gerçekten bunu hak edecek ne yaptım diye düsunuyorum

Net ol,eve gelirse hiç bir şey söyleme,bırak o alttan alsın,o dönsün,sen yapma etme dersen ters teper
Eminim ki bana diyecegi ilk kelime senin icin gelmedim oglum icin geldim olacak bende dicemki su kapidan oglum icin girebiliyorsn yoksa giremezsin sonra hir gur

kızlar dün akşam eşim "kızın dişlerine tel taktıralım" dedi.
Tel demek beraber 1-2 sene demek.onun özel sigortası var ben karşılayamaması o doktor parasını...

Evde yokmuş gibi, bu kararlılıkla uzak durmaya devam et ki, kendince burnu'nu sürtüp, akıllattığını düşünmesin...

Tmm canım gelişmeleri buraya yazarım... bence telefon numaraları ile birşey elde edemezsin, senden uzak olduğu için belki şüpheleniyor olabilirsin ama, ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.. benim eşimde ilgili ve yakın değildir.. ve ben %1 ihtimal bile başkası olduğuna ihtimal vermiyorum.. eminim yok... sadece istekleri çok az ve yapıları öyle...

Okadar rutin geçiyor ki hayat...o kadar boş,isteksiz...sanki evli degilim yalnız yaşıyor gibiyim.gerçekten bunu hak edecek ne yaptım diye düsunuyorum
Aynen kendimi bekar gibi hissediyorum...
Bu moda erken girdik...

avukata gittiğinde zaten hangibgünler kaç saat bayramlar vs babası ne zaman göreceğini boşanma davasına yazıyorlar

bugün babam konuştu benimle.kızım uzatma kararını ver döneceksen dön evine ayrılacaksan da kararınnı ver dedi. ha ben sana en baştan söylemiştim halada aynı söylüyorum bu adamdan bi b.k olmaz dedi. düzelecek diye bekleme onların yapısı böyle böyle yaşamaya alışmışlar dedi.eğer dönersen o adamdan hiç bi beklenrin olmayacak kendi evini kendin geçindireceksin.o para mara getirmez eve durumuda düzelmez hiç dedi.6 senedir bir yol katedemedi dedi.ayrılacksanda kqrarını ver dedi.çocuj iç7n zor olacak ben ona üzülüyorum dedi. ee maddiyatı geçtim maneviyat ne olacak dedim.ilgisizliği. babamda ee gidersen onuda kabul edeceksin dedi. ortağını onu kafana tqkmayacaksın kendin geçineceksin dedi . adam doğru söylüyor

Baban ne güzel bir konuşma yapmış, helal olsun... ben olsam kararımdan vazgeçmem ömür böyle mutsuz geçmez... siz mutsuz olunca çocuğunuz daha kötü etkilenecektir....

Eminim ki bana diyecegi ilk kelime senin icin gelmedim oglum icin geldim olacak bende dicemki su kapidan oglum icin girebiliyorsn yoksa giremezsin sonra hir gur

Sakin kalmaya calis, biliyorum cok zor ama kavga etmeden konusamiyorsaniz, hic konusmamak daha iyi.

Benimde 12 senem öyle gecti ve hala zoruma cok gidiyor ve kafamda hep niye,niye, niye diye bin tane sorular.
Bir kac saat önce mesaj atmis, iste elimde degil hep seni düsünüyorum istemesemde, diye.......öküz ben 12 senedir düsünüyorum, simdi gör bakalim nasilmis.

Ne güzel iste baban yaninda, arkanda seni destekliyor. Su an zaten ailenin yanindasin demi? Kendin bilirsin ama senin adam kolay, kolay birakamam ortakligi demisti yanlis hatirlamiyorsam? Ama sizdede sadece maddi sorunlar yok hadi birakti diyelim....
Bilmiyorum ki canim, cok iyi düsünüp karar ver.

aslinda cok sanlisin baban cok akli selim birisi.. Benim babam iyidir hostur cok sukur ama hic akil vermedi simdiye kadar bana belki bu da iyidir bilemiyorum ama hep arkandayim demistir canimin ici babam

ya aslında kafamda belirdi herşey aöa yinede 2 gündür istihareye yatıyorum daha göremedim 7 güne kadar devam edicem.son yapacağım bu.
aslinda cok sanlisin baban cok akli selim birisi.. Benim babam iyidir hostur cok sukur ama hic akil vermedi simdiye kadar bana belki bu da iyidir bilemiyorum ama hep arkandayim demistir canimin ici babam
babam hep konuştu evlenirkende konuştuda ben dinlemedim kafama tüküreyim şimdi adam ben demiştim desede birşey söyleyemiyorum demişti çünkü.zararın neresinden dönersen kardır.hayırlısı istihare bakalım RABBıM NEYLERSE GUZEL EYLER

Kizlar bu arada beni habire arayan ex esim hic aramiyor eskiden olsa ben ararim seni ozledim felan derjm zaar onu dememi bekliyor halbuki bosanmak icin can attigimi bilse adam sok olur ..benim onu omur boyu sevecegimi saniyor kendisinin bulunmaz hint kumasi oldugunu dunuyor, haklida oyle dusunmekte ben tam bir aptal asiktim ama varya su davayi Rabbim nasip etsin acayim yuzundeki ifadeyo gormek isterdim o gunu dusunup sevinc doluyorum

Siz ne zamandir ayrisiniz? Bosanmak istedigni bilmiyor mu? Ay neyse ben bi konularini okuyayim ;-)

beklesin beklesin mahkeme celbi ile karşılaşıncada aynı kendine güvenle durabilecekler mi bakalım

Siz ne zamandir ayrisiniz? Bosanmak istedigni bilmiyor mu? Ay neyse ben bi konularini okuyayim ;-)
bosver okuma daha iyi yaa ben okuyunca cok utaniyorum cok aptalmisim ...
Bizim maddi ve cinsellikte problem yok... Hakaret psikolojik siddet baskin... Siddette var tabi ara ara en son 1 hafta once kesin olarak bosanmaya karar verdim ..5 gun once beni 1 ayligina kovdu farkli sehirden anamin evine geldim cok sukur rabbim yardim ettide beni kovdu hep susmama sabr etmeme ragmen yoksa buraya gelecek gucum yoktu ve buraya gelmeme izin vermiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…